Tag: penyiar evangelical

Normal anyar ora normal (utawa cara liya ing ngendi?)

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 20 Desember 2018 26 Komentar
Normal anyar ora normal (utawa cara liya ing ngendi?)

Ya, bocah-bocah tabung sing katon. Normal anyar saiki ora normal utawa kudu ngomong normal ora normal? 'Ing meh 900 sekolah ing pendidikan kejuruan menengah lan menengah, guru lan murid nganggo kain jambe wungu ungu. Wong-wong padha nglakoni kaya mangkono ing dina Jum'at Jumat, dina tumindak kanggo kesetaraan murid-murid lesbian, homoseksual, biseksual, transgender lan interseks, [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup