Tag: Rutte

Nelpon saben wong: rebel! Enforolog: Mungkasi Prilaku Ora Konstitusional Sampeyan!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 Bisa 2020 18 Komentar
Nelpon saben wong: rebel! Enforolog: Mungkasi Prilaku Ora Konstitusional Sampeyan!

Rong pitakon? Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak sampeyan manggon ing pakunjaran digital? Apa sampeyan pengin sampeyan utawa anak dipeksa vaksin sing sampeyan ora ngerti apa sing ana liyane saka apa sing dikandhakake karo para ahli? Yen ora? Saiki iki wektu kanggo mbrontak! […]

Terusake Reading »

"Ngrawat staf keplok lan bonus kanggo taruhan korona sampeyan", banjur Führer

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 26 April 2020 14 Komentar
"Ngrawat staf keplok lan bonus kanggo taruhan korona sampeyan", banjur Führer

Wong tuwa sing dilindhungi utawa wong tuwa sing dibersih nganggo alibi sing apik? Kuartal 4, 2019, 1560 milyar euro ing kolam renang dana pensiun Walanda. Utawa, "Kita kudu ngunci sampeyan, yaiku kanggo nglindhungi sampeyan lan yen sampeyan mati saka kasusahan, sampeyan duwe corona lan Rutte & co duwe jackpot"? […]

Terusake Reading »

Coronavirus, masyarakat sing ngencengi utawa nggayuh kamanungsan?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Maret 2020 10 Komentar
Coronavirus, masyarakat sing ngencengi utawa nggayuh kamanungsan?

Coronavirus ketoke nggawa hardening gedhe ing masyarakat. Sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh serangan ing media sosial marang kabeh wong sing wani nyatakake panemu sing beda. Aja salah. Sajrone luwih saka 7 taun, aku wis nulis, aku wis nemokake manawa prajurit sipil sing nggunakake peluru keyboard dheweke ing media sosial […]

Terusake Reading »

Cara ngatasi langkah-langkah koronavirus (kunci): tips praktis

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Maret 2020 18 Komentar
Cara ngatasi langkah-langkah koronavirus (kunci): tips praktis

Dina-dina kepungkur aku wis kebanjiran pitakonan babagan wabah koronavirus. Apa sing dakkarepake? Kepiye cara ngatasi kabeh langkah? Apa persiapan sing dakgawe supaya kabeh bakal kelakon? Aku duwe warta positif. Warta positif yaiku jelas manawa luwih akeh wong ngerti manawa dheweke dimainake […]

Terusake Reading »

Ucapan dening Perdana Menteri Mark Rutte Coronavirus: "Sampeyan kabeh serius banget, nanging Bapak ngurus sampeyan"

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 16 Maret 2020 14 Komentar
Ucapan dening Perdana Menteri Mark Rutte Coronavirus: "Sampeyan kabeh serius banget, nanging Bapak ngurus sampeyan"

Adicara koronavirus Mark Rutte ing TV pancen apik banget kanggo kabeh penggemar Day Pangeran sing ditresnani negara, sing uga seneng nonton ucapan tahta lan gerbong utawa panji emas sing mlaku-mlaku ing dalan kanggo nyekel Maxima. Kita ngomong babagan wong sing seneng katon luwih dhuwur. Kemanusiaan […]

Terusake Reading »

90 manifesto PBB nuduhake: langkah iklim nemoni pamrentah dunya

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 November 2019 5 Komentar
90 manifesto PBB nuduhake: langkah iklim nemoni pamrentah dunya

Ing 90, Sekretaris Jenderal PBB, Robert Muller, nerbitake manifesto sing negesake manawa kudu ana pamrentah dunya. Pamrentahan global kasebut kudu digayuh liwat ide "nglindhungi bumi" karo kesadaran lingkungan minangka komponen sing paling penting. Manifesto iki nerangake carane masyarakat umum bisa yakin […]

Terusake Reading »

Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 12 November 2019 7 Komentar
Robert Jensen "Donald Trump ora percaya karo Orde Donya Anyar" mbuktekake: Jensen.nl minangka oposisi sing dikontrol

Tetep penting kanggo nyatakake kepiye oposisi sing dikontrol supaya sampeyan ora nglangi ing net safety digawe negara. Robert Jensen ing situs web jensen.nl wingi mbuktekake manawa dheweke ora kaya. Priksa video ing ngisor iki lan temokake carane dolanan diputer. Ing bukuku anyar lay […]

Terusake Reading »

Perdebatan antarane Mark Rutte lan Thierry Baudet mbuktikake yen sampeyan ora kudu milih

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 23 Bisa 2019 6 Komentar
Perdebatan antarane Mark Rutte lan Thierry Baudet mbuktikake yen sampeyan ora kudu milih

Piece akting (uga diarani minangka debat) sing dikoordinir dening Jeroen Pauw ing Red Hat ing Amsterdam antara Mark Rutte lan Thierry Baudet, saengga mujudake bukti gedhe yen kita ngalami aktor-aktor utama. Top aktor sing nutup mata kanthi profesional. Ing debat kita weruh loro sing wis dilatih sing nggawe chatting sing loro [...]

Terusake Reading »

Petisi: Pemeriksaan psikiatri mandatory Mark Rutte lan Sander Dekker ing kasus Anne Faber

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 April 2019 16 Komentar
Petisi: Pemeriksaan psikiatri mandatory Mark Rutte lan Sander Dekker ing kasus Anne Faber

Amarga misale jek kasus Anne Faber dadi Masalah, Reaksi, Solusi, PsyOp (operasi psikologis) sing kudu njamin yen kabeh wong bisa ditliti kejiwaan tanpa ijin lan dadi kasedhiya ing negara, kita mbutuhake politikus uga kudu ngalami iki. Maca kabeh file [...]

Terusake Reading »

Ein People Ein Reich Ein Führer or just the EU?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Januari 2019 3 Komentar
Ein People Ein Reich Ein Führer or just the EU?

Lagu kabangsan Eropah minangka bagéan saka simfoni kesembilan sing dumadi ing 1823 dening Ludwig van Beethoven. Resmi iku minangka musik sejatine instrumental, nanging ana pirang-pirang usaha sing wis dilakoni kanggo nampilake tembung sing cocok. Lan ing kasus lagu kabangsan Eropah, tembung-tembung kasebut asring banget dianggep. Lagu iki utamane babagan persatuan, [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup