Tag: simulasi

Informasi penting kanggo urip saiki

Filed in SIMULASI by ing 22 Juli 2019 19 Komentar
Informasi penting kanggo urip saiki

Iku wektu kanggo langkah metu saka donya ngimpi lan miwiti looking ing donya watara sampeyan kanggo apa worth. Sing bakal nggawa owah-owahan dhasar kanggo urip sampeyan. Mulane aku arep nuduhake presentasi ing ngisor iki dening Richard Thieme (ing ngisor banget artikel iki), mantan imam sing wis ngowahi piyambak menyang [...]

Terusake Reading »

Apa Elon Musk duwe hubungan karo wong transgender? Sinau musik Grimes kene

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 21 Juli 2019 25 Komentar
Apa Elon Musk duwe hubungan karo wong transgender? Sinau musik Grimes kene

Elon Musk diarani wis dadi pacar kanggo setahun karo penyanyi sing nggunakake lirik sing luar biasa sing luar biasa. Aku ngomong 'dadi' amarga nalika ndeleng foto Grimes iki, katon kaya kita lagi nangani transgender sing didhelikake maneh (ketoke uga akeh [...]

Terusake Reading »

Kenapa skynet, nanotek lan vaksinasi Elon Musk bakal nyadari Ascension

Filed in SIMULASI by ing 2 Oktober 2018 4 Komentar
Kenapa skynet, nanotek lan vaksinasi Elon Musk bakal nyadari Ascension

Éwadéné Elon Musk asring narik kawigatosan, lan ing laporan manut laporan iki utamané kanggo ngunggah luwih saka miliaran liwat dagang njero, posisi minangka teknolog DARPA isih penting. Ora mung bakal Musk pasar antarmuka otak iklan, liwat [...]

Terusake Reading »

Hipotesis simulasi kalacak

Filed in SIMULASI, PAWARTA ANALYZES by ing 24 September 2018 3 Komentar
Hipotesis simulasi kalacak

Dina iki aku nampa video YouTube saka maca. Video kasebut meh langsung kaget, banjur alis ngeruk. Iku paling endah sing paling luar biasa kanggo nyebutake yen wong Walanda teka karo ide sing padha sakcepete sawise publikasi artikelku babagan teori simulasi. [...]

Terusake Reading »

Maca kabeh babagan 'percobaan pindho slith' lan cara kita manggon ing simulasi: akses terbuka

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 22 Agustus 2018 1 Komentar
Maca kabeh babagan 'percobaan pindho slith' lan cara kita manggon ing simulasi: akses terbuka

Kanggo akeh, gagasan sing kita urip ing simulasi bakal muni aneh ing kuping. Mulane luwih apik yen aku gawe bukti sing kasedhiya kanggo saben wong sing pengin maca. Yen aku bakal nerbitake bukti kasebut ing buku, sampeyan mesthi kudu tuku buku kasebut. Aku panginten iki [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup