Tag: virtual

Teks Kanggo Ngomong (TTS) lan hologram kanthi gaya kaya karo Microsoft Hololens 2

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 27 September 2019 4 Komentar
Teks Kanggo Ngomong (TTS) lan hologram kanthi gaya kaya karo Microsoft Hololens 2

Akeh sing isih ragu-ragu babagan ide sing bisa urip ing jagad virtual ing mbesuk. Ing endi kita isih nggunakake saluran input bandwidth sing alon-alon kanggo otak kita, kayata mata, kuping, irung, basa, sentuhan lan saliyane, BCI (Interface Computer Brain) saka Neuralink (salah sawijining perusahaan Elon Musk) bakal ana ing [ ...]

Terusake Reading »

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Apa kita bisa ngontrol hasil simulasi iki?

Senajan nalika isih enom, aku wis nyadari yen iman ora ana gegayutane karo dewa sing maha kasih, nanging utamané bab rasa wedi, iku nggumun aku carane milyar wong disita dening sistem kapercayan lan supaya kabeh urip ditemtokake. Saiki ora mung iman marang Allah, Gusti Allah, Yesus, [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup