Tag: US

Nyerang Turki Suriah dadi harbinger kanggo Eropa

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 10 Oktober 2019 6 Komentar
Nyerang Turki Suriah dadi harbinger kanggo Eropa

Luwih ora ana akal kepiye reaksi politikus Walanda nalika serangan Turki ing Suriah Lor. Wis pirang-pirang dina pers internasional wis nggawe perjanjian karo Turki ing AS lan manawa Trump narik pasukane kanggo nyerang serangan Turki. 'Mustar sawise mangan' […]

Terusake Reading »

Apa bakal dadi perang ing antarane AS lan Iran saiki kanthi cepet?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 September 2019 7 Komentar
Apa bakal dadi perang ing antarane AS lan Iran saiki kanthi cepet?

Ing jaman saiki, kita wis nyerang serangan gedhe kanggo kilang minyak ing Arab Saudi. AS langsung nuding driji ing Iran lan Trump tweets yen AS 'dikunci lan dimuat'. Ing jaman saiki, Nanging, ketoke luwih akeh manawa dudu Iran, nanging pemberontak Houthi saka Yaman sing disalahake. Amarga iki […]

Terusake Reading »

Kapan AS mbayar pajak iklim kabeh bom sing dibuwang?

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 11 September 2019 2 Komentar
Kapan AS mbayar pajak iklim kabeh bom sing dibuwang?

Luwih sedhih kanggo tembung kanggo ndeleng kepiye AS terus nyebarake bom kasebut kanthi impimasi, dene pendhudhuk donya dibebani pajeg sing dhuwur ing sangisore hujah palsu 'pemanasan global minangka akibat saka kakehan CO2 ing atmosfer'. Esuk iki telegraaf kanthi bangga nuduhake kepiye gabungan gabungan Tugas Gabung Gabungan […]

Terusake Reading »

Konstitusi pungkasan saka Kekaisaran Romawi Kulon kanthi usaha kudeta ing Venezuela

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 1 Bisa 2019 5 Komentar
Konstitusi pungkasan saka Kekaisaran Romawi Kulon kanthi usaha kudeta ing Venezuela

Sawisé Perang Dunia II, Kekaisaran Romawi Kulon, sing pusat daya isih ana ing Roma lan mahkota Inggris (amarga garis pharaoh), pindhah pusat kutha London menyang Washington DC ing lapangan sing katon. Iki bakal diganti ing jangka pendek. Pusat kekuasaan anyar bakal Yerusalem. Iku ora amarga iku nggawe akal, [...]

Terusake Reading »

Rencana liburan Aruba, Bonaire, Curaçao? Bakal disiapake kanggo perang diwiwiti dening USA karo pulo ABC minangka hub

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 19 Februari 2019 15 Komentar
Rencana liburan Aruba, Bonaire, Curaçao? Bakal disiapake kanggo perang diwiwiti dening USA karo pulo ABC minangka hub

Apa sampeyan duwe rencana liburan ing Aruba, Bonaire utawa Curaçao? Disusun kanggo perang sing diwiwiti dening USA karo pulo ABC minangka hub. Yen maca ing media Walanda yen pulo ABC dibanjiri karo pengungsi lan AS kepengin ngirim barang relief, iki berarti perang sing kaku, ing Venezuela [...]

Terusake Reading »

Saka saiki sejarah Turki Atatürk sekolah Walanda: amarga EU bakal digabungake dening Ottomans

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 18 Februari 2019 9 Komentar
Saka saiki sejarah Turki Atatürk sekolah Walanda: amarga EU bakal digabungake dening Ottomans

Kanggo sawetara taun aku prédhiksi kebangkitan Krajan Ottoman. Bubar iki kita weruh pesen saka Jerman babagan proposal kanggo ngganti pelajaran basa Inggris ing sekolah-sekolah dasar karo pelajaran basa Turki. Dina iki Telegraaf nglapurake yen pawulangan sejarah ing Walanda uga kudu ana ing Atatürk, pendiri Turki. Inggih, utamane [...]

Terusake Reading »

Teroris Kurdi miturut protes kuning jebakan Prancis ngandika Erdogan

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 9 Januari 2019 6 Komentar
Teroris Kurdi miturut protes kuning jebakan Prancis ngandika Erdogan

Pemformatan sing apik ing arah 'Ordo ab Chao' ing Eropa, ing ngendi kekuwatan pertama wis direncanakake kanggo ngaktifake intervensi Turki, misale jek dadi luwih lan katon kanggo sing ngerti carane nonton smokescreens. Mesthine iku prediksi sing wani, sing wis suwe ditindakake, nanging [...]

Terusake Reading »

Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Januari 2019 3 Komentar
Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Salam saka Enggal kanggo kabeh pembaca kanggo 2019! Iku taun liyane sibuk lan pratandha kanggo prospek ora sejatine aku wrote ing artikel pungkasan taun pungkasan. Mulane Jeroen Pauw nguwuh-uwuh "We are starting!" Katone ide apik kanggo mulai karo. Iku misale jek sing [...]

Terusake Reading »

Kacilakan ekonomi sing wis diprediksi kene bakal teka: Merry Christmas

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 24 Desember 2018 26 Komentar
Kacilakan ekonomi sing wis diprediksi kene bakal teka: Merry Christmas

Ora mung aku ngajak prediksi ing Desember taun pungkasan sing ekonomi Amerika (lan dadi jagad) bakal tiba. Aku uga nindakake iki sajrone pemilihan Donald Trump. Tambahake tarif kapentingan FED, bank sentral Amerika, ing minggu kepungkur kaya-kaya ndudut push terakhir. Beasiswa wis [...]

Terusake Reading »

Hasil pemilihan Amerika lan pangarep-arep palsu ngilang saka 'negara jero'

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 7 November 2018 2 Komentar
Hasil pemilihan Amerika lan pangarep-arep palsu ngilang saka 'negara jero'

Komedian Amerika mantan George Carlin ngucap kanthi becik nalika ngandika, "Politikus ana, sampeyan duwe pilihan, sampeyan ora duwe pilihan, wis duwe." Meh kabeh media alternatif ambruk kanggo crita QAnon ( utawa Q) lan konsep ing ngendi Donald Trump diwenehi minangka Juruwilujeng; Sang Juruwilujeng [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup