Tag: wishes

Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Filed in PAWARTA ANALYZES by ing 3 Januari 2019 3 Komentar
Kita bakal miwiti! 2019 seneng lan sehat kanggo kabeh sing maca!

Salam saka Enggal kanggo kabeh pembaca kanggo 2019! Iku taun liyane sibuk lan pratandha kanggo prospek ora sejatine aku wrote ing artikel pungkasan taun pungkasan. Mulane Jeroen Pauw nguwuh-uwuh "We are starting!" Katone ide apik kanggo mulai karo. Iku misale jek sing [...]

Terusake Reading »

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie. informasi liyane

Setelan cookie ing situs web iki disetel kanggo 'ngidini cookie' kanggo menehi pengalaman browsing sing paling apik. Yen sampeyan terus nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik "Nampa" ing ngisor iki sampeyan setuju karo setelan iki.

Nutup