Ariana Grande concert Manchester arena waarschijnlijk zelfmoordaanslag

Het lijkt erop dat de explosie van gisteravond tijdens het concert van Ariana Grande in de Manchester arena, waarbij 22 mensen om het leven kwamen en 59 gewond raakten, het resultaat is van een zelfmoordaanslag. In het verleden zijn er wel eens terreuraanslagen geweest waarvan snel duidelijk werd dat er te veel niet klopte, zodat kon worden gesproken van een hoax; in dit geval zijn er vrijwel direct al redelijk veel beelden te vinden, waardoor je de indruk krijgt dat deze aanslag wel echt heeft plaatsgevonden. Er doken vrijwel onmiddellijk smartphone beelden op. Dat is ook normaal, want iedereen heeft zo’n ding op zak. Bij andere aanslagen zoals die op luchthaven Zaventem of op het Bataclan theater was dat steeds niet het geval. Het is natuurlijk verschrikkelijk dat dit gebeurt en het lijkt erop dat we in de fase beland zijn dat de machthebbers overgaan tot 9/11-achtige methoden van zelfgeschapen terreur. Dat terreur namelijk zelfgeschapen is, is zo klaar als een klontje voor iedereen die zijn research doet. In het geval van 9/11 was er zelfs sprake van een inside job; wat duidelijk wordt voor iedereen die er serieus research naar doet en niet bang is voor het stigma “complotdenker“.

Daarvoor moet je wel eerst het grote plaatje zien. Dat begint met kennis van zaken over de (onvervalste) historie. Het begint met het besef dat Saoedi Arabië een zionistische vazalstaat is. Dit valt af te leiden uit de gebeurtenissen uit de periode 1916/1917, waarin een Arabische stam bereid was grond voor de staat Israël te reserveren en de Ottomanen aan te vallen. Deze stam kreeg de steun van de Britten en de Fransen in achtereenvolgens de Sykes-Picot en de Balfour declaraties. Deze Arabieren kregen de westerse steun om ook de andere Arabische stammen (na de strijd tegen de Turken om het Ottomaanse rijk te breken) te overheersen. Die Arabische stam vormt nu het koningshuis van Saoedi Arabië, bij wie Donald Trump afgelopen zondag op bezoek was om vervolgens rechtstreeks naar Israël te vliegen. Saoedi Arabië is dus een staat die haar bestaansrecht dankt aan haar support aan het plan van de grondvesting van de staat Israël. Die (voor de buitenwereld) Wahabistisch islamitische staat vervult slechts de rol van deze soennitische islamitische stroming in het zichtbare veld, omdát dit krachtveld nodig is op het wereldwijde schaakbord van these en anti-these. Vervolgens hebben de Europese landen deze Arabieren laten investeren in de bouw van moskeeën in geheel Europa, die als kweekvijver dienden voor radicaliserende jongeren; om deze te kunnen rekruteren voor het gewenste krachtveld dat men nu “terreurgroepen” noemt. Saoedi Arabië en de VS zijn beide zionistische vazalstaten. De één (Saoedi Arabië) is dat heimelijk en dient de agenda middels achterdeur-steun en financiering van terreur en de ánder (de VS) levert openlijk steun aan Israël en financiert en steunt de terreurgroepen eveneens via de achterdeur (of soms openlijk, maar dan heten het ‘gematigde rebellen’).

Fanatieke geradicaliseerde islamitische jongeren zijn zo geworden onder het toeziend oog van alle westerse politici. We hebben de deuren immers wagenwijd opengezet voor de bouw van die moskeeën en hebben niets gedaan tegen het afreizen van “jihadisten” naar terreurlanden, omdat het zogenaamd te moeilijk was om de plannen van mensen te achterhalen of mensen te volgen en ze tegen te houden. Sinds jaar en dag luisteren AIVD, NSA en grote bedrijven als Facebook en Google alles en iedereen af, maar “jihadisten” tegenhouden is schijnbaar een onmogelijke klus. Zelfs het opsporen van “jihadisten” bij terugkomst lijkt een lastig verhaal. Waar duidt dat op? Juist ja: Europa (loopjongen van de VS en het zionisme) heeft meegewerkt aan de opbouw van deze terreurgroepen. Het openzetten van de deuren voor die Wahabistische moskeeën en het niet of nauwelijks iets doen tegen (lees: ‘steun geven aan’) het radicaliseringsproces heeft gefaciliteerd dat jongeren konden worden gehersenspoeld om af te reizen naar het Midden-Oosten en zichzelf te bewapenen. Dat heeft ook gefaciliteerd dat er mensen zijn die geloven dat ze 72 maagden van Allah krijgen als ze zelfmoord plegen en ongelovigen vermoorden. Dergelijke gehersenspoelde of MK Ultra opgeleide levende robots, kun je inzetten waar en wanneer je wil. Dat kun je dan bijvoorbeeld in de schoenen van ISIS schuiven en de media laten verkondigen dat het terrorisme is (en dat is het ook), terwijl je eigenlijk daar indirect middels jaren voorbereiding via landen (zoals Saoedi Arabië) en stromingen (zoals het fanatieke Wahabisme) zelf de hand in hebt. Daarom kon Donald Trump ook vanuit Saoedi Arabië rechtstreeks naar Israël vliegen. De voor de buitenwereld vijanden (Israël en Saoedi Arabië) zijn eigenlijk twee maskers van hetzelfde gezicht (het zionistisch krachtveld).

Feitelijk kun je dus in dit geval spreken van een inside job; een inside job van het zionistisch krachtveld dat zelf via jarenlange investering in islamitische stromingen, moskeeën en radicalisering haar eigen vijand geschapen heeft. Waarom zou je dat doen? Om dat te begrijpen moet je niet alleen kennis nemen van de Hegeliaanse dialectiek, maar ook begrijpen dat de farao-bloedlijnen die de wereld runnen de wereld volgens een bepaald script een gewenste richting in sturen. De brief van 33e graad vrijmetselaar Albert Pike uit 1871 aan zijn kompaan Mazzini laat bijvoorbeeld zien dat er nog een derde wereldoorlog moet komen tussen de agenten van het zionisme en de islam. Religieuze profetieën spreken van een Armageddon. De Babylonische faraonische Merovingiaanse bloedlijnen staan aan de top van alle overheden en rollen hun script uit. Dat script loopt via dood en verderf (slachtoffers voor hun god Lucifer), waarbinnen de zelfgeschapen religieuze verschillen wereldwijd de voedingsbodem vormen voor de Hegeliaanse dialectiek die in dit script hoort. Als we dus diep geraakt zijn en treuren om de slachtoffers, gewonden en terecht meeleven met de nabestaanden, laten we dit dan vooral doen met het inzicht dat diegenen die de meeste krokodillentranen tonen; direct hun medeleven uitspreken voor het oog van de camera en hun mond vol hebben van ‘bestrijding van terrorisme’, heimelijk zelf verantwoordelijk zijn voor deze terreur.

Bron linkvermeldingen: rt.com, books.google.nl

29 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (50)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Afwachten maar, de angstfabriek heeft in ieder geval weer z’n werk gedaan…

 2. Diewer schreef:

  March 22 London false flag “terror” to May 22 Manchester “terror”, ’62’ days +Mason & May Sun

 3. Diewer schreef:

  May 23 and Masonry under the May sun +How WW III is being foretold through WannaCry & North Korea

 4. Nils schreef:

  Natuurlijk was het nep, drill next door, wazige beelden, geen rook, heluid van een ontploffing buiten of een simulatie via de speakers.

  Maar goed, het gaat alleen om de kop van je artikel want die wordt het meest gelezen. Of je hebt last van verstandsverbijstering of je bent gecontroleerde oppositie.

  https://m.youtube.com/watch?v=u31y3JQgDRk

 5. Averroes schreef:

  Deze bomaanslag stond in 2016 op de planning alleen toen mislukte het heimelijk en je zou zeggen dat sindsdien de beveiliging is opgeschroefd. Verder zie ik berichten van SITE voorbijkomen en dan weet je zeker dat het stinkt.
  https://ent.siteintelgroup.com/Statements/is-claims-credit-for-manchester-bombing-killing-and-wounding-nearly-100.html

  Old Trafford: Urgent inquiry demanded after bomb ‘fiasco’
  16 May 2016 From the section Football

  An “urgent” inquiry has been demanded after a dummy bomb used in a security exercise caused a Premier League match at Old Trafford to be postponed.

  The game between Manchester United and Bournemouth was called off after the item was discovered close to kick-off.

  A controlled explosion was carried out on the device, which police said was accidentally left by a private firm.

  Greater Manchester Mayor and Police and Crime Commissioner Tony Lloyd called for a full inquiry into the “fiasco”.
  http://www.bbc.co.uk/sport/football/36297390

  • Averroes schreef:

   Revealed: Company behind ‘bomb’ that caused Old Trafford evacuation

   The company behind the ‘shambolic’ bomb scare that caused the evacuation of 50,000 football fans yesterday has been revealed.

   Fans were evacuated moments before a Premier League match was about to kick off at Old Trafford in Manchester.

   The supposed bomb, discovered behind a toilet, was found to be a dummy training device from Security Search Management & Solutions.
   http://metro.co.uk/2016/05/16/revealed-company-behind-bomb-that-caused-old-trafford-evacuation-5885002/

   • ZandInOgen schreef:

    Er zijn geen problemen..doorlopen maar. Walgelijke vertoning, iedereen die direct betrokken is bij deze deceptie verdient een zware straf. Manipulatie, bedrog, leugens en het gaat maar door totdat het merendeel van de schapen het gaat zien:

    Het ziet er niet echt uit als een aanslag in Gaza of andere plekken in het Midden-Oosten

    • ZandInOgen schreef:

     PsyOps:

     any form of communication in support of national objectives designed to influence the opinions, emotions, attitudes, or behavior of any group in order to benefit thesponsor, either directly or indirectly.

     https://fas.org/irp/doddir/army/fm33-1.pdf

     • Riffian schreef:

      @ZIO !? toepasselijke naam LMAO..

      Die oproeper heeft een Amerikaanse accent en ook “there are no problems here” zegt alles als het daadwerkelijk een bloedige aanslag was dan was er iets anders opgeroepen of er was helemaal niets gezegd.

 6. Averroes schreef:

  Cui Bono? Op de dag dat Trump in Israël is en ISIS pleegt zgn. een aanslag
  Verder is Corbyn (pro-Palestina) bezig met een inhaalslag mbt de aankomende verkiezingen en wordt hij nu aangevallen door de pro Zionistische media en zijn zgn. banden met de IRA:
  http://www.bbc.com/news/election-2017-39992892
  https://en.wikipedia.org/wiki/1996_Manchester_bombing

  Dit is natuurlijk gebeurd om de publieke opinie te beïnvloeden in aanloop naar de verkiezingen:

 7. ZalmInBlik schreef:

  Ik denk dat Ajax van Manchester gaat winnen, 25 (=7) jaar na de laatste finale in de Europa league. De zionisten winnen altijd..denken ze.

 8. ZalmInBlik schreef:

  Ach ja Hollywood (MK-Ultra), de hypnose fabriek doen hun werk uitstekend tenzij je ontwaakt bent en uit de angst modus bent..en dat kunnen we natuurlijk niet hebben en dus moet je schapenbestaan nog verder ingeperkt worden…

 9. ZandInOgen schreef:

  De echte oorlogsmisdadigers blijven buiten schot:

  Israeli politician Tzipi Livni ‘summonsed by UK police’

  Israeli politician Tzipi Livni was summonsed by UK police for questioning over alleged war crimes while in London last week, Israeli officials have said.

  Ms Livni received a letter from the police on Thursday but the summons was cancelled after talks between Israel and the UK, Israeli media reports say.

  The case relates to the 2008-9 conflict in Gaza, when Ms Livni was foreign minister and deputy PM, they say.
  ——————————————————————————————————————————————

  Former Israeli foreign minister cancels Brussels trip after threat of arrest for ‘war crimes’

  Prominent politician faced possible detainment over her role in the 2008-2009 Gaza War, which a UN fact finding mission claimed amounted to ‘collective punishment’ of Palestinians
  https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/israel-belgium-brussels-war-crimes-foreign-minster-tzipi-livni-benjamin-netanyahu-ehud-olmert-arrest-a7541401.html

  Dit stopt pas als de tumor is weggesneden

 10. Riffian schreef:

  Na de Balfour verklaring nog een 100 jarige jubileum, The Red Devils and the Theatre of Dreams

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Je kan ook niet even een paar daagjes kanoen en er gebeurt weer wat…..
  Vreemd verhaal weer. Maar anyway, de zelfmoordaanslagpleger is aangehouden.
  Ben benieuwd naar zijn beweegredenen. Waarschijnlijk iets met ISIS.

 12. ZandInOgen schreef:

  “Silendo Libertatem Servo”
  (By being silent, I protect liberty)
  http://www.apnewsarchive.com/1990/Secret-Gladio-Network-Planted-Weapons-Caches-in-NATO-Countries/id-4a4d84723deb2ba38917a68a41c28628

  Speculation that the Netherlands was involved in Gladio arose from the accidental discovery of large arms caches in 1980 and 1983.[37] In the latter incident, people walking in a forest near the village of Velp, North Brabant chanced upon a large hidden cache of arms, containing dozens of hand grenades, semiautomatic rifles, automatic pistols, munitions and explosives.[38] That discovery forced the Dutch government to confirm that the arms were related to NATO planning for unorthodox warfare.[39]

  In 1990, then-Prime Minister Ruud Lubbers told the Dutch Parliament that his office was running a secret organisation that had been set up inside the Dutch defence ministry in the 1950s, but denied it was supervised directly by NATO or other foreign bodies. He went to inform that successive prime ministers and defence chiefs had always preferred not to inform other Cabinet members or Parliament about the secret organization. It was modeled on the nation’s World War II experiences of having to evacuate the royal family and transfer government to a government-in-exile,[38] originally aiming to provide an underground intelligence network to a government-in-exile in the event of a foreign invasion, although it included elements of guerilla warfare. Former Dutch Defence Minister Henk Vredeling confirmed the group had set up arms caches around the Netherlands for sabotage purposes.[38] Members of the cell are believed to have taken part in a training exercise in Sicily.[40] The operating bureaus of the organisation would also move to safety in England or the USA at the first sign of trouble.[citation needed]

  Already in 1990, it was known that the weapons cache near Velp, while accidentally ‘discovered’ in 1983, had been plundered partially before. It still contained dozens of hand grenades, semiautomatic rifles, automatic pistols, munitions and explosives at the time of discovery, but five hand grenades had gone missing.[38] A Dutch investigative television program revealed on 9 September 2007, that another arms cache that had belonged to Gladio had been ransacked in the 1980s. It was located in a park near Scheveningen. Some of the stolen weapons, including hand grenades and machine guns, later turned up when police officials arrested criminals John Mieremet and Sam Klepper in 1991. The Dutch military intelligence agency MIVD feared at the time that disclosure of the Gladio history of these weapons would have been politically sensitive.[41][42]

  Trump heeft een NATO ontmoeting, toeval denk het niet. Ben benieuwd met wat voor ‘oplossingen’ ze komen aanzetten:

  • ZandInOgen schreef:

   Precies mijn gedachte:

   “That could suggest either a (UK) state-enabled terror attack or a false-flag op sponsored by Mossad or Mossad-aligned entities (like 7/7) to help ensure that pro-Zionist Theresa May (who wants to hold UK celebrations this year to mark the Balfour Declaration) stays in power and outspoken anti-Zionist Jeremy Corbyn doesn’t stand a chance of winning back lost voters.

   Aside from domestic British politics, the reason this would be so significant is because the government in Israel (which has been in power since 2009 and which a former Israeli prime minister has openly called “the seeds of fascism”) needs a pro-Zionist British government in place and cannot afford for a Jeremy Corbyn-led party to be in government for the next few years. Read a couple of paragraphs down for more on why (or read the ‘Seeds of Fascism’ piece).

   If this is the case, he may well have been in Al-Qaeda or one of the other rebel militias that the British government, NATO and other allies worked with in 2011 to bring about the collapse of Libya (see ‘The Libya Conspiracy‘).

 13. ZandInOgen schreef:

  Het gezwel dat niet benoemd mag worden

 14. ZandInOgen schreef:

  Op 11-9-2013:

  NSA shares raw intelligence including Americans’ data with Israel
  • Secret deal places no legal limits on use of data by Israelis
  • Only official US government communications protected
  • Agency insists it complies with rules governing privacy
  • Read the NSA and Israel’s ‘memorandum of understanding’

  The National Security Agency routinely shares raw intelligence data with Israel without first sifting it to remove information about US citizens, a top-secret document provided to the Guardian by whistleblower Edward Snowden reveals.

  Details of the intelligence-sharing agreement are laid out in a memorandum of understanding between the NSA and its Israeli counterpart that shows the US government handed over intercepted communications likely to contain phone calls and emails of American citizens. The agreement places no legally binding limits on the use of the data by the Israelis.
  https://www.theguardian.com/world/2013/sep/11/nsa-americans-personal-data-israel-documents

 15. ZandInOgen schreef:

  En dan kan het zomaar gebeuren dat er een paar vliegtuigjes verdwijnen 😀

 16. ZalmInBlik schreef:

  Used to be you could trust what you heard
  The channels were three
  When the news didn’t seem so absurd
  The words set you free

  Now they tell you what to think
  And that the sky is green
  Am I the only one that sees that it’s a big machine
  Someone tell me…

  How many people gotta die before we lend a hand
  I can see myself living in their promised land
  Someone help me

 17. ZandInOgen schreef:

  PRS: Operation Temperer

  What is Operation Temperer: Theresa May becomes first PM to deploy up to 5,000 soldiers on streets

  By Gordon Rayner, Political Editor

  24 May 2017 • 2:23pm (!? = 322)

  Theresa May’s unprecedented decision to deploy up to 5,000 armed troops at key strategic sites makes her the first Prime Minister to use a new plan for a show of force in the face of major terrorist threats.
  http://www.telegraph.co.uk/news/2017/05/23/operation-temperer-theresa-may-becomes-first-pm-deploy-5000/

 18. ZandInOgen schreef:

  Volgens Olle Dammegard zit een bedrijf als crisis-solutions.com achter de werving van zgn. crisis acteurs die gebruikt worden in valse vlag operaties.
  http://www.crisis-solutions.com/

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten