Имаме уште еден: Холанѓанецот се преобрати во ислам, ПВВ политичар (AIVD-er) Јомар Ван Клаверен

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 4 февруари 2019 4 Коментари

извор: nu.nl

Во листата на бели домородци кои се претворија во исламот и се профилираат во политиката или во медиумите, повторно можеме да додадеме нова (обучена AIVD) ѕвезда: Joram van Klaveren. Стар ПВВ-човек кој би сакал да напише книга (бидејќи политичарите имаат време) за тоа колку е опасен Исламот. Но, на половина пат низ возењето, дознал дека исламот има повеќе вистина отколку неговата стара вера, христијанството. Џорам дознал дека треба да бидеш глупав да останеш христијанин, па така тој излезе надвор! Ги разбирам ентузијастичките муслимани кои сега навиваат во своите џамии да ја слават убедливоста на нивната вера, но тоа покажува најголема наивност што може да се замисли.

За почеток, би било корисно да научите дека живеете во Trumanshow (сур) реалност. За тоа е корисно да се види дека демократијата е фарса. Демократијата не постои: појавата на демократијата постои. И тоа се одржува високо од добро обучени актери кои ги познаваме како политичари во секојдневниот живот. Клубот што го населува Хаг и Брисел ја задржува илузијата жива со тоа што ги претставува различните вкусови во општеството (а понекогаш го менува нивниот вкус). Ова го правите со мерење на бројките за гледање и мерење на податоци за социјалните медиуми (и многу повеќе големи податоци). Управувањето со перцепцијата - или да се создаде слика на светот меѓу населението - го прават медиумите. Тие работат заедно со политичарите за да ви дадат слика за реалноста на чад. Реалноста е воведувањето на нови закони на склопување што ќе доведе до повеќе ограничувања и уште поголемо притискање на населението. Се повеќе и повеќе полициска држава како резултат на само-создадени проблеми и се повеќе и повеќе луѓе кои работат за државата, така што тие зависат од тоа и затоа не се осмелуваат да ги критикуваат.

Затоа, политичарите се задржи илузијата избор во позиција така што секогаш ќе имаат чувство дека некој политичар или партија што го претставува вашиот вкус. Демократската илузија која држи луѓето под контрола и гарантира дека робовите да продолжат да работат уредно и се бунтуваат. Овде и таму работиме и на опозициски и протестни групи. Лево, десно, Пегида, Антифа, жолти елеци (и сега, исто така) црвени елеци; акција група за, акција група против. Сето тоа е оркестрирано од а до z. Не веруваш во тоа? Потоа го имаат за пребарување овде на сајт, на пример "Пегида" или "Zaanse блогери" и повеќе примери тука донесен во преглед, кои се предвидени јасни докази користење снимки кои буквално се што е оркестрирано.

Таа оркестрација е неопходна за да се добие пареа од котелот во случај на незадоволство во општеството. Понекогаш ќе се разбудам дури и превентивно дека незадоволството за да може да го контролира целиот процес од коренот, па дури и го контролира растот и веќе инсталирање на отров за да се направи на дрвото болни, како сакате, на крајот паѓа над и може да се обработи во огревно дрво стане. Понекогаш сакате хаос, а потоа можете да креирате ред. Поголема централизација на власта е секогаш преку принципот на создавање на само-создаден проблем, испровоцира реакција, а потоа и богата со решение (Проблем, реакција, решение).

Ако видите погоре, а исто така се добие преку кои неколку образовани пиони учествуваат во сите игри, тогаш не само што разбираат политичката драма во која мора да се задржи илузијата на демократијата висок (со користење на обучени актери со мазни разговор), но го разбира исто така, дека ова исто така важи и за мажи од протестни групи или специјалисти и експерти на цевката. А потоа ќе почнат да се види како на медиумите може да игра со лажно дебати и приказни за да знаете во областа на контролирана сила лево, десно, либерална, зелена, жолта, виолетова (и некои други). Вие не треба да имате идеја да организирате свој отпор или да отстапувате од она што сте го изџвакале. Мора да продолжите да верувате во демократијата, да продолжите да одите до гласачката кутија и да продолжите да работите. Треба да се добие малку иритираше, тогаш тоа е многу полесно да се придружите на оркестрирано опозиција, затоа што тогаш на сите членови се уште е под контрола на услугата која што сите дискови: холандската тајна служба наречена AIVD. Не, не е за твојата безбедност; тоа е таму за да ве чува безбедно во полето на контролирана сила.

И вие исто така може да почнат да се разбере зошто Tijs ван ден Бринк - што знаете, на ЕМ презентер оние несигурни, но толку сладок изглед насмевка на главата - можете да ни ги подметне до најновите промени во областа на електрична енергија, како што беше најавено во следниве чуруликам. Тоа е намерата да гледате телевизија, така што ќе можете да бидете програмирани повторно со ново парче Trumanshow. Уште еднаш се појавил добро образован актер кој се претворил од исламот во ислам. Ќе биде веродостојна? Тоа е и намерата. Сепак, се осмелувам да кажам дека сето тоа е поврзано со посакуваната парадигма на лево-десно. На муслиманите во земјата мора да им се даде илузија дека постојат луѓе кои спонтано ја избираат својата страна. А тензија треба да биде изградена од лево на екстремни и на екстремната десница и она што е повеќе удобен, како можете да се движите гр Б 1 вашите пиони обучени поле на сила, па сапун е поинтересна. Очекуваните улогата на Јорам ван Klaveren е дека тој мора да покаже колку е опасно, па ние ќе се обидеме на идеологијата и ВВП за да видите повеќе спектакл и дискусија. Театарот 2.0 во Хаг под раководство на AIVD. Не паѓајте за тоа!

Листа на изворни линкови: wnl.tv

Тагови: , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (4)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Камера 2 напиша:

  Peeton Place TrumanSoap
  Mediacircus, Huichelshow, Де Bittere вистина како ние се преземат во ид и маса

  1 добива многу внимание од медиумите и го нарече клуб секташки кога излезе од џамијата, се сеќаваш: г-дин Хенинг Абделкарим Џокер.
  и сега овие Joram мазни бели заби Џокер повторно се конвертира, можеби утре Rutte со чај крпа за неговата пилешко тава, кој знае 🙂

  Се сеќаваш
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=129&v=3-Kmr_lc4uI

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/geenstijl-neemt-moslim-acteur-dennis-abdelkarim-honing-in-dienst/

 2. guppy напиша:

  Ако луѓето видоа низ тоа, сите бевме во истиот брод (или арк 😉), тогаш не би било толку брзо да изберете страна. Без разлика дали сте муслимани, христијани или евреи, мора да бидете во можност да сфатите дека се занимаваме со дуалистички бог. Богот што скоро доаѓа до израз во секоја статија. Луцифер, највисоко создаден ангел, кој е жртвуван за создавање подземје. Во овој подземје вистинскиот Бог не е присутен и тоа е она што Луцифер мислеше. За жал, за него и за среќа, имаме Божичка искра / врска во себе. Единственото нешто што треба да направите е да го сруши ова. Можете да изберете дали сакате да останете тука (како андроид) во подземниот свет и да дејствувате соодветно. Можете исто така да ги оставите вашите непријатни особини кои се наоѓаат во нашата ДНК овде во подземниот свет и да се искупиме. Мора да го сторите тоа сами и не верувајте во извртуваната приказна за искупување (тогаш не морате ништо да направите). Паметно е од Луцифер дека свртел сè и ги натера сите да веруваат дека Исус е негов син. Ние сме создадени во сликата, затоа сме и дуалистички. Причината зошто Адам (или атом) и Ева се испраќаат од градината Едем е затоа што имаат врска со Бога надвор од оваа матрица. Затоа тој беше жесток затоа што тоа значи дека можеме да избегаме и тоа би значело дека неговото подземје престанува да постои. Ако го гледам вака, сеуште ќе минува низ подземјето (можеби засекогаш), но јас сум со тоа и сакам да излезам. Сега можеме сега да сфатиме како ќе изгледа светот по погрешен бог и ќе си игра за самиот Бог.

  Ако го погледнете светот низ очите на вистинскиот Бог, тогаш ќе го разберете, а потоа лесно ќе можете да ги изгубите сите бајки на овој свет.

  Тогаш животот е исто така пријатен, бидејќи има доволно да уживате. Бидете сигурни дека ќе ја вклучите вашата висока фреквенција дека ниските фреквенции не можат да ви се приближат тука во подземниот свет!

 3. Сонце напиша:

  Van Klaveren 500% a Aivder! И Aivders се таму за да се заштитат на статус кво на режимот на вообичаените осомничени и да се одржи, а не на обичните луѓе да се beschermen.Van Klaveren себеси се нарекуваат "христијани" не да ме смееш затоа што има многу различни позадина . Сите трикови и измами.
  Што се однесува до мене, вчера правниот режим се менува со вистинска демократија, република, вистински човекови права. Ние можевме да живееме во вистински слободна земја каде што се водечки интересите на обичните луѓе, а не важноста на вообичаените осомничени.

 4. Мартин Vrijland напиша:

  Посебно внимание посветувајте на потсвесното програмирање на половина пат низ документот ако актерите на 2 во автомобилот се вози во црква. Се чини дека десничарската група во Холандија најверојатно ќе стане преголема и така вели гласот за навигација (високи subliminal програмирање): "Оди лево", "сврти лево" ...

  https://www.npostart.nl/nieuwlicht/04-02-2019/VPWON_1301933

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина