Дали хетеросексуалните мажи се главна цел на коронавирусот? Научна основа

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 26 март 2020 15 Коментари

извор: cnn.com

Во една статија од НРЦ денес станува јасно дека особено мажите и старите лица умираат од коронавирусот. Цитат од тој напис: Еголем проблем со „Ковид-19“ е таканареченото невреме на цитокин, кое може да се појави кога вирусната пневмонија станува сериозна. Тоа е силна неконтролирана реакција на имунолошкиот систем против голема количина на вирус, што ненамерно, исто така, сериозно му штети на организмот. „Одговорот на имунолошкиот систем на инфекција се контролира со гените на Х-хромозомот“.

Во написот подолу, би сакал да ви покажам зошто се чини дека тука повторно излегува предвидување, изречено овде на страницата.

In на статијата со наслов "Во новиот „буден“ (буден), белиот хетеросексуалец беше привилегиран премногу долго “, Јас опишав како изгледа нападот врз хетеросексуалниот човек. Цитат од тој напис: „.Ако белиот хетеросексуалец владее со овој свет толку долго, можеби ќе се реши."

Фаќајќи го горенаведеното од НРЦ, чудно што е доволно, коронавирусот, исто така, се чини дека има своја предност овде. Дали може да биде тоа што се занимаваме со биолошко оружје овде? Вирус по дизајн? Можеби е јасно дека постарите лица се чувствителни на вирусна инфекција во секој случај, но статијата за НРЦ јасно покажува дека човекот е во неповолна положба. Зошто зборувам за хетеросексуалниот човек како главна цел?

Така е. За почетниците, треба да знаете дека жените имаат ХХ хромозом, а мажите имаат XY хромозом. И написот на НРЦ наведува: „Одговорот на имунолошкиот систем на инфекција се контролира со гените на Х-хромозомот“. Значи, жените го даваат најголемиот одговор на вирусот според ова расудување. На крајот на краиштата, тие имаат Х-хромозом двапати. Мажјаците имаат XY хромозом и така двапати има Х-хромозом. Според расудувањето на НРЦ, затоа тие имаат половина од шансите да го градат системот за природна одбрана. NRC доаѓа со графиконот подолу што ја потврдува оваа слика прилично добро. (Продолжете со читање под графиконот)

извор: бр. бр

Зошто тогаш претпоставувам дека коронавирусот особено го претпочита хетеросексуалец човекот се чини дека има? Па, во неколку написи овде на веб-страницата објаснив дека е познато уште од доцните XNUMX-ти дека вештачкото оплодување (ИВФ) е придружено со чуден феномен, наречен „химеричен ефект“. Тој „химеричен ефект“ го носи името по пресекот на два животински видови, каде што ги имате и двете. Од една истражување од 1998 ИВФ-јајцата сега покажуваат 33% шанси за фетуси со двата хромозоми. Ако тогаш (намерно) ги поставите тие јајца назад во матката, создавате цела генерација на „андрогинични“ животни, без тоа секогаш да биде јасно видливо во физичката форма на хермафродитот.

Детално го објаснив тој принцип овој напис. Исто така, објаснувам како вакцините се одгледуваат на феталните клетки (животинско или човечко). Тие фетални клетки содржат и хромозоми. Во овој напис Објаснувам како 22-неделната инјекција исто така се чини дека игра улога во ова. Ако инјектирате бебе со XY хромозомот (момче) преку вакцина одгледувана врз фетални клетки на девојче (XX хромозом), тогаш тој химеричен ефект исто така се чини веродостоен. На пример, расправав дека се чини дека владите со децении тајно создавале генерации химера со помош на споменатите две техники.

Луцифер / Бафомем химеричен андрогин извор: wikipedia.org

Друг збор за „химера“ е „андрогин“. Во наведените статии, објаснувам дека се појавува оваа двосмисленост затоа што овие деца имаат и ХХ и XY хромозом. Значи, тие имаат малку од двете. Понекогаш такво дете изгледа како момче, понекогаш како девојче, понекогаш може да има два гениталии и така химерата XX / XY се јавува во неколку варијации. Дали препознавате нешто во тоа од кратенката ЛГБТИ? Може да се развие „физички маж“, но може да се развие женски ум и потоа да падне на мажи. Сите комбинации се можни и понекогаш сте „меѓусебни“ или редовно се сомневате (Квир).

Па, кога го направив ова откритие, напишав статија со наслов "Голем пресврт: Мартин Врајланд е подготвен за ЛГБТИ заедницата! ' Одеднаш ми стана јасно зошто децата во основните училишта денес учат дека сè уште можат да го изберат својот пол. На крајот на краиштата, повеќето од овие деца веројатно имаат XX и XY хромозом и затоа се XX / XY химери. Тие, како и да се, се „родови неутрални“. Исто така, одеднаш разбрав од каде потекнува притисокот кон родово неутрални тоалети и родово неутрален говор? Имаше агенда зад ова?

Па, ако се вратиме на размислувањето на НРЦ за момент, има друга група која се чини дека е целосно без слика, а тоа се малите деца. Значи, исто така, се чини дека постои логика во ова. На крајот на краиштата, ако децата од типот химера и со ХХ и XY хромозомот работат веќе неколку децении, тие имаат три пати повеќе од Х-хромозомот во своето тело. Тие прават (според расудувањето на NRC) повеќето антитела против вирусот и тие се практично неповредливи.

Еурека! Дали, последователно, коронавирусот е био-оружје за да се инсталира светскиот поредок на Луциферија? Дали коронавирусот е биоеапон за масовен геноцид врз хетеросексуалниот човек и постарите? Дали сме тука сведоци на вирусот Луциферија што го опишам во мојата книга? Графикот зборува сам за себе. Или, тоа е сеопфатна повеќенаменска операција како таа погоре, плус вкупното ресетирање на економијата и управувањето, вклучително и елиминација на готовина? Или, тоа е само спонтано ужасен вирус? Кажи ми .. Прочитај ги предвидувањата во книгата.

твојата книга

Листа на изворни линкови: nrc.nl, nejm.org

Тагови: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (15)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Мартин Vrijland напиша:

  Друг индикација:

  ПОДНЕСУВА ВЕСТИ! Најновите истражувања објавени од кинески научници велат дека коронавирус може да направи одредени машки пациенти неплодни
  Извор: Тајландски медицински вести 16 февруари 2020 година пред 1 месец
  Најновото истражување на коронавирус од страна на медицински научници од медицинскиот универзитет Нанџинг и болницата Суџо, предводено од д-р ianанкинг Ванг, раководител на одделот за урологија, во болницата Сужоу велат дека одредени мажи погодени од коронавирусот САРС-Цов2 што предизвикува болест Ковид-19 е веројатно. станат неплодни дури и ако се опорават од инфекцијата.

  https://www.thailandmedical.news/news/breaking-news!-latest-research-published-by-chinese-scientists-say-coronavirus-might-render-certain-male-patients-infertile

  • Мартин Vrijland напиша:

   Легнете лицето надолу и закачен…

   Големата жртва на Луцифер? Со жртва, лицето мора да оди надолу.

   https://www.mirror.co.uk/news/world-news/coronavirus-shocking-image-italian-patients-21663653

   • Мартин Vrijland напиша:

    Целиот концепт на лицето, навистина потекнува од читање низ Светото Писмо и забележувајќи колку верници се соочувале во своите придавки. Авраам бил обожавател на лицето, Мојсеј, Давид, Арон, Езекиел, Даниел - и тоа е само за да именуваме неколку. Гледаш во Преображение на Исус, дури и неговите ученици беа соочени. Стигнуваш до книгата Откровение и има толку многу богослужение.

    https://www.rzim.org/read/just-thinking-magazine/a-conversation-with-matt-redman

    • Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

     Склоната позиција има и биолошка причина. Размената на гас во белите дробови е поефикасна во таа позиција. Оваа позиција се користи многу почесто кај пациенти кои доаѓаат на ИКП со акутни респираторни проблеми.

     Секако дека сега е погодно нешто обично да се претстави како нешто посебно. Луѓето реагираат на ваквите слики со силни емоции.

     https://www.antoniusziekenhuis.nl/beademing-in-buikligging

  • Камера 2 напиша:

   Прашање

   Ако разбирам правилно, има еден случајно спонтан вирус, кој е многу лош (САМО-РАЗГОВОР ВО СЕКОТ) што исто така предизвикува „случајна неплодност“ кај директните мажи.
   Па, може да посочат на вирусот? , и обвинувајќи го за вирусот, невидлив феномен. И измијте ги рацете во невиност

   • Замрзнува Хари напиша:

    Исто така, шпанскиот грип во 1918/19 година (ако може да верувате во приказните) се чини дека беше многу посебен во смисла на тоа што неверојатно е голем број млади момчиња помеѓу 20 и 25 години.

 2. Мартин Vrijland напиша:

  Доделување за вработените во ММБ:

  „Ако Врајланд е премногу близу до пожарот, тој воопшто нема да реагира и ќе продолжи само на други теми“…
  На крајот на краиштата, ако никој не обрнува внимание на тоа, ќе биде малку постудено ... или дали е обратниот случај во овој свет на социјалната кедија онлајн армија?

  Тоа произведува ефект на: Ако за тоа не пишуваат ниту еден медиум или „алтернативен медиум“, тоа веројатно ќе биде израз на тој параноиден Фриланд.

  „Најдобар начин за контролирање на опозицијата е да го водите сами“ и уште повеќе ги скарате сите што не се добредојдени на полето за играње .. Навистина генералот Алекс onesонс ја води инфо-војната ..

  • Иднина напиша:

   Тие луѓе не се соодветни во секој случај, затоа што ако и самите бевте контролирана опозиција. Дали работите многу лошо. Со одење многу подалеку од кој било друг. Нема да го пронајдете она што го пишувате на кое било друго место.

   • Камера 2 напиша:

    ПОГЛЕДАТЕ !!!

    Може да ги споредите IMB érs (иноватори во GDR) со NSBérs (за време на Втората светска војна)

    Овие се најлошите видови предавници додека нашите мајки и татковци
    едуцирајте нè со чесност и лојалност.

    Погледнете ова е прекрасно парче од ТВ на училиште

    Дали знаете кој градоначалник е сега на вашиот град / град, еве објаснето како да станете градоначалник

    https://schooltv.nl/video/landverraders-de-nsb-helpt-de-duitse-bezetter/

 3. Мартин Vrijland напиша:

  За среќа, Де Телеграф секогаш чита овде…
  Еден млад пациент починал. Ако е вистина, тоа е страшно, секако, но ако тоа е невакцинирано дете, не родено преку ИВФ (читај: бр. ХХ / XY химера), сепак може. Покрај тоа, присуството на X-хромозомот не е никаква гаранција, како што можете да видите од графиконот и парчето NRC. Х-хромозомот, сепак, се подготвува против вирусот и Ј не ... Секако дека останува ужасно, сите оние смртни случаи што ни ги покажуваат медиумите.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/640663121/jongste-franse-coronaslachtoffer-is-16-jarige-julie

  • Мартин Vrijland напиша:

   П.С Прочитајте ги патентите за вакцини кои се наоѓаат на Интернет и видете дали го гледате зборот „химера“ или „химерика“ што се појавува некаде ... тој термин навистина се залага за ..

   https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/chimeric-vaccine

  • Мартин Vrijland напиша:

   Веројатно малку прочитале овде со весникот кој исто така пишувал во '40 / '45 за тој неочекуван тоталитарен режим. Сега одеднаш бебе е исто така и пулицата ... барем тоа укажува на насловот на статијата. Ако го прочитате правилно, бебето всушност воопшто не е лажичка, но повеќето луѓе само го читаат насловот ...

   https://www.telegraaf.nl/nieuws/2077086540/baby-van-zeven-weken-oud-besmet-met-coronavirus

   Дали тоа би ја поткопало теоријата на Врајланд? Не, тоа само го сугерира насловот. Ова (многу веројатно) Химерно бебе XX / XY тешко дека ќе доживее никакви симптоми. На крајот на краиштата, тој има 3x хромозом X.

   И сите бебиња во Холандија имаа потпетица со потпетици (хромозом можеби?) И повеќето мајки го поминале 22-та недела бесен (хромозом можеби?), А многу бебиња се деца со ИВФ.

 4. Френк Холанд напиша:

  Драги колеги читатели,
  Осомничен дека Хр Врајланд пристигна во вистинската насока со сите свои анализи, видете овде во Хет Парол
  пенкало на главната новинарка, како се искористи на таков начин што е статистичка случајност дека директните мажи се со поголема веројатност да бидат заразени од вирусот на живописот 19 од другите. Науката сето тоа открива. Случајност, се разбира, не постои во ова прашање.

  https://www.parool.nl/nederland/mannen-overlijden-vaker-aan-coronavirus-wetenschappers-zoeken-verklaring~babcbdef/

 5. Иднина напиша:

  И продолжуваме, сега се додава и дебелината. Може да има одредено влијание. Но, во секој случај постои друга цел. Засади уште поголема поделба. Убаво се вклопува во дебелината на сликата во Америка. Така, Корона станува уште поопасна.

Оставете Одговор

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина