Виолетов петок: како децата во училиштата се презаситени со ЛГБТИ пропаганда

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 13 декември 2019 17 Коментари

извор: wos.nl

Вчера добив е-пошта од која се чини дека раководството на училиштето на „ВМБО“ ги повикува нејзините ученици да се облекуваат во виолетова боја во контекст на „пурпурниот петок“. Во минатото имавме само ден на животни, ден на татко и мајка, но денес имате меѓународен ден за овој и меѓународен ден за тоа. Имате ден за скоро сè! Тогаш најмногу станува збор за нагласување етикети. Дека повторно се занимаваме со пропагандна машина за виножитото (ЛГБТИ), јасно е од пораката подолу дека ВМБО ги испратил Бувенс (Лимбург) на своите студенти.

Прочитајте како студентските совети очигледно го трошат училишниот буџет на ЛГБТИ летоци и информативен материјал. „Ова е подготвено со некои водачи на тимот и тимот за поддршка“. Кој или што е тој тим за поддршка?

Јасно е дека децата се проактивно индоктринирани за да се преобратат во ЛГБТИ верувањето. „Виолетовиот петок е ден на кој студентите и студентите кои носат виолетова боја можат да ја покажат својата солидарност со хомосексуалците, бисексуалците, лезбејките и трансродовите луѓе“, се вели во извештајот. Солидарност? Тогаш со што сте во солидарност? Што е тоа „солидарност“ во секој случај? Зборуваме за политичка или правна солидарност?

политичка солидарност: свесност за заедништво и подготвеност да ги сносат последиците. (Ван Дале)

солидарност согласно законот за договори: заедничка и неколку одговорност на доверители или должници. Потоа, секој од нив може да го побарува целиот долг или да биде одговорен за целиот.

Дали човештвото има обврска за долг кон ЛГБТИ заедницата? Значи, ако ја прогласите својата солидарност со носење виолетова, велите ли дека сте подготвени да ги сносите последиците од должничката обврска што им ги должите? И што должничка обврска е тоа? Дали е тоа оваа должничка обврска? Или само зборуваме за „солидарност“ во смисла на „ние стоиме зад вас“? Но, што всушност поддржувате? Дали е тоа „Ја поддржуваме идејата дека секој треба да добие етикета и дека вашата група треба да излезе во израз повеќе“? А што е со солидарноста со хетеросексуалниот? Таа буква H во кратенката не се однесува на хетеросексуалец, туку за хомосексуалец.

Океј, добро, тогаш носиш пурпурна и тогаш покажуваш солидарност со група? Солидарност во што? И што ако не носите виолетова? Ако ме прашате, ние сме сведоци на пропагандна индоктринација на младите. Исклучок е подигнат на стандард. Секако дека може да се тврди дека да се биде лезбејка, геј, бисексуалец или трансродови не е веќе исклучок. Тогаш е убаво. Тогаш веќе не ни треба солидарност со тоа. Ако таа група почне да доаѓа со мнозинство, таа не е повеќе малцинска група. Но, дали и ние ќе го сториме истото со христијаните, муслиманите, црното, белото, кинескиот, арапскиот, суринамскиот и сите етикети што би можеле да ги замислиме? Како создавате апартхејд? Тоа започнува со етикетирање.

Во мојата книга објаснувам како виножитото е симбол на новата светска религија и новата светска влада. Веќе беше симбол на воините на виножитото (Гринпис) и сега е исто така симбол на ЛГБТИ заедницата. Виножитото беше симбол на гневот Божји. Тоа беше симболот што се појави на небото по големата поплава. По оваа поплава, на Ное му било дозволено да го постави новото човештво и да го обнови животинското царство. Виножитото е како што беше симбол на голема трансформација. Затоа во мојата книга објаснувам дека човештвото се подготвува за трансродово-трансхуман, со крајна цел за целосна фузија со вештачката интелигенција (АИ).

Воините на виножитото од Гринпис се претворија во менаџери за револуција во истребување. Виножитото се чини дека се залага за активизам во животната средина, инклузивност и еманципација на половите, но всушност е симбол на претстојниот тоталитарен светски режим, како што е објаснето во мојата нова книга.

Првиот чекор кон трансродовиот трансхуман е оној технократска администрација, повикувајќи на кампови за превоспитување види го сега. Таа технократска администрација може да се инсталира со поврзување на уништувањето на климата со товарот CO2. Неговата реализација може да се заврши со „Интернет на нештата“, дигитални (следливи крипто-пари) пари и светски даночен систем на CO2. ЕУ е таму преку Франс ТимермансЗатоа, не избришете и чекајте (како што и одговара на недемократска институција) за секунда со воведување на таков систем. Како да е веќе на полицата пред Грета Тунберг дури и можеше да помисли на модринки. Тие даноци само што ќе дојдат и доколку е потребно, земјите едноставно се принудени да ги следат нив. Доколку е потребно со воена сила (види овде).

„Што има врска тоа со ЛГБТИ заедницата?“ Можеби сега размислите? Па, ние сме во пресрет на форсирање на одредени идеи. Виножитото не само што го поврзува активизмот на животната средина со ЛГБТИ заедницата, туку и со диктаторското светско управување што спроведува идеи. Значи, веќе има звуци дека за ова кампови за превоспитување мора да дојдат (види овде) и ако кликнете на врската до тој напис, ќе откриете дека холандското законодавство веќе може да го нарече некого „психотично“ засновано на т.н. „заблуда“. Имате заблуда (или заблуда) ако вашите идеи отстапуваат од општо прифатената вистина.

Затоа, доколку ЕУ изјави дека мора да се воведе данок CO2 (затоа што во спротивно би се соочиле со климатска катастрофа), тогаш тоа е официјалното мислење (дефинирано како „реалност“). Ако не верувате во ова официјално мислење, тогаш ќе имате заблуди (идеи што отстапуваат од „реалноста“). Тоа подразбира директно дека според WvGZZ (закон за задолжително ментално здравје) може да ве однесе психолансот за лекување во клиниката ГГЗ (превоспитување), затоа што сте психотични според дефиницијата.

Прочитајте овој документ на ЕУ дека родовиот неутрален говор, исто така, стана норма. Што значи тоа во практична смисла? Ова исто така значи дека ако не се согласувате со ова заради одредено убедување, ова спаѓа во рамката „заблуди“. Затоа, вие исто така аплицирате за тоа може да се земе заедно во институција ГГЗ (камп за повторна едукација). И големите системи за податоци можат да следат дали се придржувате до новата родово неутрална говорна норма, без да забележите.

И, тогаш не го спомнавме ниту умно избраниот термин „инклузивност“. Доколку ја проучите документацијата преку Интернет, се чини дека ова главно се однесува на активната промоција на ЛГБТИ групата, при што на пример, треба да им се даде поголем приоритет во постапките за аплицирање. Владата дури дава субвенција за ангажирање жени и луѓе од ЛГБТИ групата. Само погледнете го ова објаснување од Субвенциите за спроведување на Одделот за институции или погледнете го скриншотот подолу.

Накратко: ако сте хетеросексуалец, заостанувате. Всушност, ќе бидете дискриминирани, бидејќи работодавачот кој бара персонал добива субвенција за ангажирање на нешто друго освен хетеросексуалниот човек. Терминот „инклузивност“ всушност значи „исклучување“ (познат и како апартхејд); исклучување преку повластен третман врз основа на субвенција.

Значи, она што е донесено како прифаќање и еманципација, резултира во неповолна положба на хетеросексуалот во пракса. Поврзано со ова е сето законодавство што гарантира дека секој што не се согласува со состојбата на умот, може да биде испратен во установа за здравствена заштита (принуден и без интервенција на судија или психијатар, преку WvGGZ, почнувајќи со 2020). Ова може, на пример, да се однесува на различни идеи за климата или различни идеи за родово неутрален говор. Како ви звучи тоа? Зарем навистина не зборуваме за фашизмот? Зарем навистина не зборуваме за мислата полиција? Во секој случај, полицијата редовно ги посетува училиштата (како што можете да видите во пораката погоре). Навикнете се на тоа Или преземете акција, купете ја мојата книга и дистрибуирајте ја колку што е можно на сите оние деца што се под притисок:

купи книга

Листа со извори на врски: climatechangedispatch.com, xandernieuws.net, europa.eu, dus-i.nl, dedijk.atlascollege.nl

Тагови: , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (17)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. XanderN напиша:

  Топ напис повторно, Мартин. Јас самиот имам напишано неколку пати во 2016 и 2017 за планираната „Виолетова револуција“ финансирана во позадина од партнерот на ЕУ, Georgeорџ Сорос. Бојата на „Виолетовиот петок“ затоа не е случајност. Претходно имавме Пинк револуција (2003, Georgiaорџија), Портокалова (Украина, 2004), Шафран (жолта) револуција во Мјанмар (2007), неуспешна Зелена во Иран (2009), „Револуција во грозје“ (сина) во Молдавија (2009) и „револуција во боја“ во Македонија (2016). Сите револуции, вклучително и претстојната Виолетова на Западот, имаат заедничко Georgeорџ Сорос и многуте глобалистички невладини организации кои тој и ЕУ ги поддржуваат, сите тие се активни во промовирање на различностите и на агендата за трансродовите, климатски и масовни имиграции.

  Забележете дека боите на виножитото се следат од врвот до дното: розова / црвена, портокалова, жолта, зелена, сина, а сега виолетова. Може да кажете и дека виолетова е мешавината боја на сина и црвена боја, боите на американското знаме и сината боја на знамето на ЕУ измешана со црвената комунистичка (/ Антифа / Истребување) или комбинацијата на традиционалното политичко право (Либерали, христијански демократи) со линкови. Речиси и да нема разлика меѓу нив, секако не во Европскиот парламент. И виолетовата секако е и мешаната боја на традиционалните бои за момчиња (сина) и девојчиња (розова). Сакаше? Или навистина се размислуваше за сите детали?

  Ако не, исто така ќе биде случајност што на самитот на ЕУ на 12 декември првата жена канцеларка на Австрија - исто како и другите лидери на ЕУ неженети и без деца - кои како претседател на Врховниот суд воведоа истополови бракови во Австрија, во се појави виолетова пакет. Ангела Меркел беше во портокалова боја. На презентацијата на нејзината Комисија, новиот претседател на ЕК, Урсула фон дер Лејен исто така беше облечен во портокалова боја и застана пред виолетова позадина. Но, можеби овие бои сега се едноставно во мода или нешто.

  На разни училишта и универзитети во САД, учениците и студентите веќе се принудени да учествуваат во активности за „про ЛГБТК“, кои се спакувани во медиумите како „спонтани активности“ на навистина „солидарност“. Значи, тој вид солидарност со кој Советите со децении ги потиснуваа „дисидентите“ со „заблуди“ и ги заклучуваа во гулаги („кампови за превоспитување“), и со која нацистите инкорпорираа 10 милиони германски момчиња во Хитлер Јуџенд за помалку од 6 години, беа целосно измиени од мозок и обучени да бидат послушни следбеници - исто како што се случува со денешната младост во денешните институти за индоктринација што мора да поминат за училиштата.

  Сè следи скоро беспрекорно на сценариото на марксистичкиот анархист Саул Алински, кој отворено го бараше внатрешното поткопување и евентуално паѓање на западното општество и ги поучи своите следбеници да „лажат, украдат и измамат“ за да ја постигнат оваа цел. Во својата книга „Правила на радикалите“ тој напиша: „Да не заборавиме да го признаеме првиот радикал во нашите легенди, митологија и историја ... првиот радикал што се побуни против воспоставениот поредок и го стори толку ефикасно што го направи го доби своето царство: Луцифер “. И така, пристигнуваме до светскиот ред Луциферија за кој пишувате во вашата книга и статии. Неговото кралство е оваа симулација на вируси во која живееме.

 2. Вилфред Бакер напиша:

  ЦРКВА НА СВЕТНИ УНИВЕРИ ПРВИОТ ЛГБТК + АЛТАР АРТВЕРСКИ СОГЛАСНИ ДЕЈНОВИ, ЛЕСБАНИ И ПРЕВОДНИЦИ ВО ГОДИНА ИЛИ ЕДЕН РАБОТНИ АДАМ И ЕВЕ

  https://www.nowtheendbegins.com/church-of-sweden-first-ever-lgbtq-altar-art-paradise-elisabeth-ohlson-wallin/

  Љубовта

 3. TimSchutte77 напиша:

  И единствениот начин да се избегне од претстојниот дигитален пекол е Исус, затоа што занесувањето на христијаните е за целата мизерија.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Ја разбирам реакцијата, но сепак препорачувам да ја прочитам мојата книга. Јас, исто така, пораснав со идејата дека единствен бегство би бил Исус, но е доста корисно да истражам нешто понатаму. Јас го правам тоа во книгата. Придржувајќи се до старите доктрини и оставајќи им на луѓето да веруваат во нив, таа сака пасивен режим, „О, но ние го имаме Исус и тој доаѓа да нè однесе пред да пропадне целиот пекол на земјата“. Јас во мојата книга објаснувам дека тоа е лажна стапица на синглот.

  • XanderN напиша:

   Сосема се согласувам со Мартин. И јас со години верував во тоа волшебно бегство. Но, тоа не може да се одржи само врз основа на основниот текст (и контекстот) на самата Библија. И покрај фактот дека толку многу христијани никогаш не биле прогонувани низ историјата, оние на Запад и натаму се држат до оваа измама, овој „прием пред“, затоа што тие значат „сите беда“, обично „голема неволја“. споменатите ќе бидат поштедени.

   Христијаните кои сè уште веруваат во ова обично имаат малку познавање на својата света книга, затоа што во Новиот завет има 37 текстови за угнетување, а во 36 случаи тоа угнетување се однесува на верниците. Всушност, во Откровение 1 буквално се вели дека (големата) неволја веќе започнала. Од библиска гледна точка, угнетувањето е за верниците, како што буквално се чита во разни текстови. Дури се споменува како основна карактеристика на вистинската вера.

   Ако направите некои понатамошни истражувања и мислите, чекор по чекор ќе откриете дека голем дел од она што го научите во цркви и од проповедници, а секако и комплетната „инкорпорирање“ на теоријата за крајно време, се заснова на брза храна и луѓе во фиксна религиозна рамка. (страв) систем. Христијаните сè уште си кажуваат едни на други исти бајки што ги прифаќаат како „вистинити“, но кои - едноставно: повторно, исто така засновани на сопствената Библија - можат да бидат побиени.

   Патем, би можело да има еден вид „снимање“, бидејќи технологијата сега е толку далеку што такво нешто може да се постави на начин што може да се разликува од реалниот живот. Што ако таа снимка е лажна, „стапица на медоноси“ како што пишува Мартин, привлекувајќи ги луѓето во уште подлабок затвор од кој никогаш не можат да избегаат?

   Затоа им препорачувам на верниците да ја прочитаат книгата на Мартин. Не мора веднаш да се согласите со сè, голем број работи веројатно ќе предизвикаат некаков шок, но обемот на она што тој го пишува е премногу важно да се игнорира, затоа што доказите за тоа се видливи насекаде околу нас и во животот на многумина е И тоа е дека со овој свет управува Лусифер, кој исто така ги контролира најголемите религии, игра едни против други и ги остава своите милијарди следбеници во мракот за тоа кој навистина ги влече жиците, и која е вистинската цел на тоа е сè.

 4. Мартин Vrijland напиша:

  Пропагандната машина работи со полна брзина

 5. Сонце напиша:

  Сè додека вистинскиот проблем не се реши со волја, ние ќе продолжиме да ги анализираме.

 6. Сонце напиша:

  Јас разбирам дека земјоделците направија околу еден час вчера. Со дозвола од „надлежните“, момчињата мора да бидат импресионирани. Добро направени земјоделци.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Да, сето тоа не функционира ... сè е капсулирано
   Единствената работа што помага е да ги отворите вратите на шталите и оградите на ливадите, но да, тие добри крави само одат назад во штала за да не успеат ниту да работат.
   Па, тогаш испорачајте ги товарите со трактори полни крави до дворот. Би било убаво ако во Хаг прошетаа десет илјади крави.
   Не постои закон со кој се забранува кравите да протестираат, па затоа не треба да аплицирате за дозвола.
   Совет: ако го испрскате тракторот во сите бои на виножитото, полицијата обично нема да ве уапси (надвор од солидарност).

   • Сонце напиша:

    Навистина, сè е капсулирано. Па, тоа на оние крави е разиграна идеја. Но, земјоделците, топчињата, вимето, го немаат тоа, колку што тоа воопшто е легално. Овде нема да ги советувам момчињата.
    Слушнав дека персоналот на Тата Стил сака да излезе на штрајк. Па, јас сум curубопитен, ако удрат неколку часа, тоа е многу. Бидејќи штрајкот е таканаречено право, но вие не можете да го искористите тоа право. Судиите за момчиња ќе се грижат за тоа. Зачудувачки е што Амнести Интернешнл и Хјуман рајтс воч секогаш се залагаат за човекови права во странство, но не тука. Како би можело да биде тоа? Мораме да го правиме тоа нормално, така што поминуваме еден час со текст, не го добиваме на „Тата челик“, можеме само да го направиме тоа, претстава. Значи, синдикатот не мора да се грижи за штрајкот фонд. Ако навистина има штрајк, ќе биде празно во рок од неколку дена со целиот персонал, ако тие навистина се осмелуваат да штрајкуваат. И дали мислите дека само се придружувате на бордот на синдикатот? Јас навистина не. Сите тие се познаваат и се консултираат едни со други ПРЕД, со својот ЧЕКОРЕН ПЛАН. Може ли синдикатот да дејствува цврсто и да добие нови членови. На крајот, СЕКОГАШ ДИРЕКТОРНО во Холандија. Но, да, добриот граѓанин смета дека повторно е во ред бидејќи сака сигурност, е осигуран за се. Не биди циничен бр., Кажи ги фактите! Не, не ги обесувам ниту украсите за Божиќ денес. Не земајте ниту Божиќен венец. Трговијата е само во интерес на ...

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина