Врската против владините работи Affairsорди Звартс е во тони, но не постигнува ништо

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 14 мај 2020 5 Коментари

извор: youtube.nl

Може да се вовлечете во финансиски вртлог, како што промовираше Роберт Јенсен во неговиот последно емитување, но што се случува со вашите пари? И јас бев пристапена за поддршка од иницијаторот на Обврзницата против владини работи, Jordорди Звартс (види фотографија), но со слична акција против 5Г тој досега не постигнал ништо. Тој, сепак, собра десетици илјади евра (повеќе извори) и истото може да се очекува и во тужбите против заклучувањето и мерките од еден и пол метар од државата.

"Зошто е тоа финансиски вител и веќе велите дека нема да биде ништо Врајланд? Сега придружи се на силите! Кафе Велтшмерц го поддржува, Јенсен го поддржува!„Затоа што судиите и адвокатите се колнат за верност на престолот (кралската куќа) и никогаш нема да го поткопаат она што тие се заколнаа за верност.

"Да, но мерките за коронавирус се неуставни! Тие навистина можат да постигнат нешто!„Единствено што ќе постигне Jordорди Звартс е дека неговата банкарска сметка оди нагоре и дека Роберт Јенсен (“jensbaba33„) Придобивки од промовирање на него. Во меѓувреме, вие чекате и не правите ништо.

Секако дека навистина може да го знаете тоа, но јас ве предупредив. Мислам дека навистина треба да се разбудиме до она што се случува.

Преку Роберт Јенсен и Jordорди Звартс (Сојузни владини работи) продолжувате да ја ставате иницијативата на другите. Вие депонирате 29 €, а потоа се надевате дека адвокатот ќе поднесе тужба, која може или не може да се победи. Дали навистина сакате да бидете наивни и да верувате дека судија ќе му суди на државата? Не, се разбира не. Сите се заколнаа на верност кон круната.

Немаме време да трошиме. Тоа е 1 минута пред 12. Владата денес покажа дека може да го сврти целото општество наопаку во рок од неколку недели. Она што претходно може да се смета за нереално и неизводливо, се наметнува за многу кратко време. Целата економија и целиот начин на живеење заедно се свртени наопаку. Тоа значи дека очигледно е можна брза промена. Значи, промената може да оди многу брзо.

Тоа нема да очекува промена од влада или да очекува промена од обврзница против владини работи. Мораме да го сториме тоа сами! Не треба да ја претвориме нашата фрустрација во чекање за унија, нашата фрустрација треба да ја претвориме во сила и конкретно дејствување. Само активирање, направете го тоа сами. читај продолжи тука ...

Тагови: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (5)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Мартин Vrijland напиша:

  За новите читатели: Масонсон секогаш ве известува дека припаѓаат на клубот. Бројот 33 е важен масонски број.

  Споменатата емисија на Јенсен трае 33 минути, а Јенсен се нарекува себеси Јенсбаба33.

  Добијте ја сликата? Контролирано спротивставување.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Баба е голем силен Африканец од една од земјите околу заливот на Гвинеја. Тој бил киднапиран од трговец со робови и продаден во новиот свет. Долго време водеше роб живот на една американска плантажа, сè додека не се ослободи од пиратскиот „Редберд“. Оттогаш тој е еден од доверниците на страотниот капетан на киднаперот, заедно со посвоениот син на Трипод и посвоениот син на Редбеард. Неговата сестра Ача беше роб во Алжир, која беше убиена откако му помогна на Ерик да избега од градот.

   Тој е голем, многу силен и плива како делфин. Тој не може да го изговори „р“, што не значи дека не е паметен, затоа што тој често има добри идеи и силен тактички увид. Затоа Родбард и Ерик редовно ја напуштаат организацијата на копнен напад на Баба.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Baba_(personage)

  • Роза напиша:

   Да, многу b (l) ab (l) a…

 2. Мартин Vrijland напиша:

  Причината зошто Јенсен сега го посветува целото внимание на обврзницата против владините работи (и веројатно ќе го стори тоа повторно утре) е затоа што не можете да влезете во навистина бесплатна граѓанска иницијатива. Мора да останете во контролираната безбедносна мрежа и, пред сè, да не пливате и да започнете сами.

  Време е да го направите тоа во секој случај: https://www.fvvd.nl/

 3. Мартин Vrijland напиша:

  Een reactie van een lezer. U kunt zelf wel beoordelen of deze man de juiste dingen zegt:

  Здраво,

  Langs deze weg wil ik u bedanken voor de waarschuwing, die u hebt gepost voor Bond tegen overheidszaken. Ik wil u er ook op wijzen, dat de deelnemers aanspraak maken op schadevergoeding, niet van de Staat, Minister of bestuurders van telecombedrijven, maar van de Bond en Zwarts.

  Iedere echte advocaat of (andere) jurist, die de door de Bond aan de Minister en enkele bestuurders van telecombedrijven verzonden ‘aansprakelijkstelling’ leest, begrijpt direct, dat Zwarts een onwetend persoon is, die misschien op enig moment een wetboek heeft opengeslagen, maar ook dat valt te betwijfelen.

  Volgens de Bond is de grondslag van de persoonlijke aansprakelijkheid van de Minister en bestuurders, de UVRM. Nog los van het uitgangspunt, dat – zo al sprake mocht zijn van een (on)rechtmatige (overheids)daad – de Staat en telecombedrijven aansprakelijk zullen zijn en niet de Minister en bestuurders, is een geslaagd beroep op de UVRM uitgesloten. De UVRM is geen bindend verdrag of besluit als bedoeld in art. 94 Grondwet (Hoge Raad 7 november 1984, NJ 1985/247). Dat is onder echte advocaten en (andere) juristen algemeen bekend. Reeds om die reden is de aansprakelijkstelling evident kansloos.

  Bovendien mag van een benadeelde partij worden verwacht, dat hij de omvang van de schade onderbouwt. De Bond stelt, dat benadeelde partijen aanspraak maken op een schadevergoeding van € 2000,00 per dag, maar laat na om dat bedrag deugdelijk te onderbouwen. Er zou sprake. Zijn van inkomstenderving, maar de deelnemers zouden dan gewoonlijk zo’n € 60.000,00 per deelnemer per maand moeten verdienen en die inkomsten als gevolg van de uitrol van 5G moeten verliezen. Bijzonder onwaarschijnlijk en nog een reden, waarom de aansprakelijkstelling (op voorhand) evident kansloos is.

  Dan gebeurt iets heel vreemds. De Bond trekt namens de deelnemers, de aan de Minister verleende volmacht tot (volks)vertegenwoordiging (voorwaardelijk) in, aangezien die volmacht op grond van art. 3:44 Burgerlijk Wetboek nietig zou zijn. Ten eerste is de bij de Minister rustende bevoegdheid tot (volks)vertegenwoordiging (natuurlijk) niet ontleend aan een privaatrechtelijke rechtshandeling, zodat art. 3:44 Burgerlijk Wetboek niet van toepassing is. Ten tweede is een rechtshandeling, die is verricht onder invloed van de in art. 3:44 Burgerlijk Wetboek bedoelde omstandigheden niet nietig, maar vernietigbaar. Als Zwarts de moeite had genomen om het artikel te lezen, had hij dat ontdekt.

  Het zijn dus niet zozeer de Minister en bestuurders, die aansprakelijk kunnen zijn jegens de deelnemers, maar veeleer de Bond en Zwarts zelf, door hun belangen niet te behartigen zoals een redelijk handelend en redelijk bekwaam rechtsbijstandverlener dat zou hebben gedaan (zie bijvoorbeeld Hoge Raad 18 september 2015, NJ 2016/66). De schade, die de deelnemers hebben geleden, bestaat uit de deelnemingsfee, aangezien voor die deelnemingsfee door de Bond geen deugdelijke prestatie is geleverd.

  Ik zou Zwarts, die voorheen kok was, willen adviseren om bij zijn figuurlijke leest te blijven. Ik ga als jurist ook geen restaurant oprichten en voor 500 mensen per avond koken. Daar ben ik eenvoudigweg niet voor opgeleid.

  Честитки,
  Max

  -
  Deze e-mail is verzonden vanuit het contactformulier op martinvrijland.nl

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина