Време за голема промена и голем пресврт: потпишете ја петицијата

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 12 мај 2020 22 Коментари

извор: thisfitsme.com

Кризната корона нè присилува да размислуваме за драстични промени. Јас веќе го објавив откако мојот веб-сајт беше подложен на напад на DDoS за половина ден. Јас дадов гротескна изјава во која се вели: „Мојот план е да презентирам конкретни планови во блиска иднина за да се поткопа и собори оваа влада и целиот систем“.

Долго работев на тој план и го претставив на многумина зад сцената. Тоа е план што се однесува на директна демократија, преку систем за гласање преку Интернет, кој е обезбеден преку блок-лајн технологија.

Да, постојат опасности од технологијата, но најголемата опасност лежи во енергетската пирамида. Тој систем треба да се реновира и сврти. Ова е можно само ако е уредно уредено. Моќта не треба да оди во централна точка, туку моќта треба да оди кај народот.

Ние ќе го направиме тоа поинаку!

Сосема различно! И вашата помош е потребна. Прво неколку прашања:

 • Дали сакате вие ​​или вашите деца да живеете во дигитален затвор?
 • Дали сакате вие ​​или вашите деца да бидат присилени на вакцина што не знаете што содржи освен она што ви го кажуваат „експертите“?
 • Дали сакате да се наметнете во комунистички систем зависен од државата во кој сè се следи преку Големите податоци?

Не? Сега е време да го реновираме системот како што го знаеме! Време за слободна земја со директна демократија: нов начин на заедничко живеење. Време е да се ослободите од куклениот кабинет и круната.

Лажна демократија

Стариот систем се заснова на лажна демократија, каде се чини дека сите марионети во политичките партии се обучени да му служат само на круната и на народот им нудат илузија на избор.

Тие нудат избор што одговара на таа група за секое мислење и секој вкус во општеството и дебатираат преку очигледна противречност за да ја одбранат истата моќ и агенда зад сцената.

Опозиција, лево, десно, либерално, сите тие се колнат во верност на круната и жестоките дискусии во медиумите, дискусиите за време на изборите; тие се само таму за да ги натераат луѓето да веруваат дека нивниот глас се слуша.

Демократијата како што знаевме целиот живот е фарса. Ивееме во колективна хипноза, колективно слепило.

Верувајте дека може да се направи поинаку

Бидејќи живееме во социјален систем уште од рана возраст, не знаеме подобро. Тоа е нашето условување на кое се придржуваме.

„Ни треба само влада и тогаш демократијата е навистина најдобрата форма. Колку повеќе централно се уредуваат, толку се повеќе униформни договорите и тоа се корисни “, сметаме.

„Тогаш секој го користи истиот асфалт, ние имаме добар јавен превоз, данокот е уредно уреден и имаме добро насочување во сите аспекти од нашите животи“.

За некои, императорот навистина носи облека

Некои луѓе навистина не гледаат дека царот не носи облека. Тие цврсто веруваат во системот како што го знаеме и многу се зависни и го сакаат во целост.

Само во време на кризата со корона, некои почнуваат да гледаат дека ние постепено се манипулираме кон технократски комунистички систем. Другите ќе го гледаат ова како неопходен напредок; напредок што може да се одржи за да се спречат идните пандемии и да се зачува животната средина.

Но, дали тоа бара популацијата да биде ставена во мрежна контролна мрежа или повеќето проблеми во светот се резултат на богатите луѓе кои гладуваат на власт кои заработуваат пари од лекови, нафта, масовно производство и слично?

Круната, нашата кралска куќа

Нашата кралска куќа одигра убава улога во тоа. Тие ја должат својата моќ и капитал главно на екстракција на суровини и нафта. Тогаш не зборуваме за темни работи од минатото.

И на кого политичарите се заколнам за верност? До „круната“. Тие се колнат за верност на блок на моќ што ги потпишува сите закони и на кого судиите, службениците, адвокатите и полицијата се заколнат на верност. Тие не се колнат за верност кон народот, туку кон круна.

Таа круна владее според „благодатта Божја“. Никој не може да ја покаже таа Божја благодат и таа моќ е восочен нос.

Тоа е систем на верување со кој се условени сите во општеството, затоа што родителите и бабите и дедовците, семејството и пријателите: Секој е условен со иста лага и затоа не знае подобро.

Доверба смена

Можеме да продолжиме да се потпираме на преовладувачкиот систем, кој се повеќе се централизира дали можеме да веруваме дека ако се преземеме одговорност, можеме и многу добро да ги организираме работите. Не можеме да ги фрлиме сите технички ресурси на кои сме навикнати одеднаш, не можеме сите одеднаш да живееме без инфраструктура и организација. Сепак, можеме да ги вратиме линиите на управување и одлучување.

Влада мора да се состои од вистински претставници на луѓето кои не се колнат верно на круната, туку на хуманоста. Човештвото мора да има директен збор во одлуките. Дали верувате дека не е можно, затоа што премногу луѓе имаат премалку познавање на премногу различни работи? Тоа е добар аргумент, но можеби многу работи треба само да се поедностават.

Ако народот не сака зголемување на обемот, тогаш нема да има зголемување на обемот. Ако луѓето мислат дека медиумите почнуваат да изгледаат повеќе и повеќе како пропаганда, тогаш тоа мора да се сврти наопаку. Ако народот не сака цензура, нема да има цензура. И така натаму, и така натаму.

Реверзија на структурата на моќност

Но, сè започнува со враќање на линиите на моќ. Тие мора да одат по народот наместо до круната. Тие мора да трчаат кон човекот; до човештвото. Гувернерите директно избрани од народот мора да бидат избрани со директно гласање и тие се колнат за верност кон народот. Исто така, сите судии, државни службеници, полиција, војска, адвокати, итн. Сите мора да се заколнат на верност кон народот и сите можат да бидат соборени од мнозинство.

Директна демократија

Директната демократија може да се овозможи со технологија. Технологијата на blockchain може да осигури дека можете да дозволите гласот на луѓето да зборува ненамерно и неизбришан. Зарем тоа не се малку бизарни идеи? Дали може да има поддршка за ова? Кога ќе чуете дека Елон Муск е во прилог на тоа, одеднаш ringвониш на ушите?

Гласање од „облакот“

Секој што сака да гласа, затоа може да учествува во процесот на одлучување во врска со одобрувањето на законите и законите, и тие имаат рок на важење. Гласањето се врши преку вашиот компјутер или телефон поврзан со еден вид идентификација. Како прво, треба да го преиспитаме целиот список на закони што сега се на сила: „може да остане“ или „мора да оди“. Да, поедноставување и поедноставување, наместо денешната волнена сложеност.

Про и кон

Ова исто така значи дека треба да приложиме големи мултинационални компании на споредлив систем. На крајот на краиштата, треба да сакаме да се ослободиме од моќта на луѓето како што е Бил Гејтс. Истиот пресврт на моќ може да се случи и таму.

Конусот

Конусите се лесни за набројување. Ние всушност треба да ја забавиме технологијата и големите податоци и така можеме да го нахраниме тој систем.

Зарем Елон Муск не е оној што сака да го обеси нашиот мозок во облакот и да го поврзе со АИ. Зарем не Бил Гејтс аплицираше за патент 2020-060606 за да го направи нашиот мозок блок во блокадата? Да, но можеме да го изгласаме тоа. Можеме да ја забавиме технологијата и да бараме од развивачите на АИ да не даваат бесплатен режим на АИ.

На многумина можеби им е тешко да го стават секој закон или одлука пред луѓето. Тогаш луѓето ќе имаа дневна работа на сите тие одлуки и на крајот ќе станат незаинтересирани. Како и да е, може да значи дека режисерите се ценети или осудени за едноставност и краткост наместо волнената комуникација на која сега сме навикнати од нив. Значи, тие треба да достават едноставна и јасна работа и затоа ни требаат различни типови на возачи.

Она што изгледа негативно, всушност треба да доведе до позитивна промена: регулативата оди од квантитет на квалитет.

Добрите

Добрите се дека можеме да ги ставиме кочниците на скалирање и централизација и да одиме од сложеност до едноставност. Друг про е тоа што ние добиваме вистински претставници на луѓето наместо луѓе што тајно ги претставуваат големите пари и круната. Претставата на народот повторно мора да стане она што е вистинското значење на тој збор.

Така го правите

Почнуваме со отфрлање на неуставниот систем во којшто се наоѓаме. Неосновано значи дека оди против основните права на човештвото.

Уставот е потпишан од круната, а законите се потпишани и од круната. Во кризата со круната, видовме дека владите честопати го игнорираат уставот и брзо изготвуваат нови закони што го надминуваат уставот. Треба да се вратиме на принципот на основните права отколку на принципот на законите. Врз основа на тоа основно право, секој има еднакви права. Затоа решението е директната демократија.

чекор 1

 • Чекор 1 е, според тоа, стариот систем заснован на круната и го отфрла изгледот на демократијата. Тоа значи да се заземе став дека авторитетот што сметаме дека постои е неуставен. Нема благодат Божја и мора да има заклетва верност кон народот.
 • Ова значи дека можеме да ги отфрлиме казните, контролата и казните со позицијата:
 • „Никој нема овластување над мене затоа што уставот и законите се обележани со круната. Таа круна се заснова на благодатта Божја. Сите институти како судовите, даночните власти, инспекцијата и др, се колнат за верност на круната. Сите судии, политичари, армија, полиција и така натаму, се заколнат на верност во круната. Тие немаат надлежност над нас “.
 • Значи, чекор 1 е да се одбие кој било орган, да се отфрлат казни и казни и да се одбие даночна обврска. Ние мора да го спуштиме стариот систем.
 • Ако дојдете на суд, можете да му укажете на судијата дека тој се колне во верност кон круната (благодат Божја) и затоа нема надлежност над вас. Може да укажете на законот изготвен од круната (благодат Божја). Вие сте слободни да одите.

чекор 2

 • Ние градиме нов систем, со издавање на петиција што ја потпишуваат што е можно повеќе луѓе овде на страницата. Таа петиција се испраќа до актуелната влада и круната и се наведува дека тие мора да поднесат оставка.
 • Ние престануваме да гледаме телевизија, слушаме медиуми и политичари и сфаќаме дека социјалните медиуми се исто така алатка во рацете на актуелниот.
 • Ние ја отфрламе моќта на локалната самоуправа, националната власт и Брисел и започнуваме од нула.
 • Министерствата можат да продолжат да постојат и треба само да објават извештај за нивното финансиско управување. Лидерите на овие министерства мора да се заколнат на верност кон народот и веднаш да започнат со преглед на мерките и законите за ограничување на слободата.
 • Министерството за финансии мора да покаже на допир на копче што има во даночниот сад и колку долгови се направени.
 • Овие долгови мора да бидат отфрлени и да се постават на нула. Веднаш се префрламе на биткоин и ги испуштаме еврото и доларот. Затоа, моќта и влијанието на Европската централна банка и другите банки мора да пропаднат. Тие отпечатија пари од никаде и тој систем на фиат пари е банкрот.
 • „Националниот долг мора да биде отфрлен веднаш и да се постави на нула“.
 • На народот им е дадена можност да отворат сметка за биткоин 1 недела и Министерството за финансии веднаш ги депонира сите со износ од 1 биткоин.
 • Bitcoin обезбедува покриеност. Нема повеќе фиат пари, туку нова покриена валута, каде биткоинот е новиот „златен стандард“.
 • Секој добива основен приход. Ова е слично на комунистичкиот систем што сега го работат владите, но затоа што линијата на моќ оди кон народот и се воспоставува директна демократија, се намалува ризикот од тоталитарна влада.
 • На трговците на мало и на компаниите им се дава еден месец да инсталираат систем што овозможува плаќање на биткоин, но веднаш прифаќаат директни трансакции со биткоин како метод на плаќање.

чекор 3

 • На Министерството за внатрешни работи му е даден 1 месец да воспостави систем за директно гласање на блокџири, кој му овозможува на јавноста да доставува закони до луѓето за отфрлање или преглед.
 • DigiD може да се користи за гласање, но понатамошната дигитализација преку препознавање на лицето или сертификат за дигитална вакцинација може да ја одобри само јавноста.
 • Целокупното постојно законодавство е веднаш невалидно. Toе внесеме фаза на истекување. Извршителите, судиите, армијата, полицијата и судството веднаш престануваат со своите активности.

чекор 4

 • Министерството за внатрешни работи исто така во рок од еден месец мора да претстави систем на гласање со блокчејн, со кој народот може веднаш да номинира свои претставници.
 • Ministryе има 1 избран претставник по министерство и тој избран претставник може да биде избран со најмногу гласови од системот за гласање на блок-лајн.

чекор 5

 • Овие нови водачи треба да започнат веднаш и да известуваат неделно пред луѓето преку директна комуникација на YouTube или други социјални медиуми.
 • Тие веднаш направат преглед на количината на законите и осигуруваат дека сегашната расправија и количината на закони се раствораат и сумираат во број што е максимум од педесет по министерство.
 • Новите основни правила им се претставени на луѓето како нови „правила на општеството“ преку правило и резиме од 1000 зборови.
 • Луѓето можат да ги одобрат, отфрлат или вратат овие „правила на општеството“ преку системот за гласање на блок-лајн за разгледување.

чекор 6

 • Медиумите мора веднаш да престанат да емитуваат вести и програми за дискусија. Мора да има вкупно време на медиумите сè додека претставниците на новите луѓе не го ревидираат целиот систем.
 • Затоа, тие мора внимателно да го разгледаат целиот медиумски систем и сите весници, а исто така да обезбедат луѓето да работат наместо на стариот воспоставен поредок.

* фуснота

Исклучувањето на даночната обврска е привремено. Тоа е суспензија. Од каде потекнуваат десетици милијарди луѓе од сите оние што треба да му помогнат на населението да излезе за време на кризата со круната? Тие пари се отпечатени од никаде. Целиот финансиски систем е заснован на фиат-пари (не е покриен со ништо физичко и без печатење).

Се разбира, срамнувањето на даночната обврска не е конечно. Тоа е привремено, сè додека новите претставници на народот (кои тогаш навистина го претставуваат народот) не се позиционираат на министрите и целиот систем може да се исчисти и да се постави повторно.

Затоа, крајот на оданочувањето нема да биде конечен, но системот треба да се исчисти од милијарди што течат кон ЕУ и кон ЕЦБ.

Имплементацијата

Како ќе го искористиме тоа во практика? Тоа започнува со прилично јасна петиција, во која можете да се изразите дека сакате да бидете промената. Можеме да зборуваме за свесност и будење, но единствената промена доаѓа од акција. Прочитајте ги точките од петицијата овде и потоа, исто така, да го дадете својот глас. Само заедно можеме да направиме промена и сето тоа започнува со наши сопствени напори.

Со оваа петиција се изјаснуваме:

 1. Дека круната е немоќна
 2. Дека владата треба веднаш да ги симна своите должности
 3. Дека сите закони и регулативи се веднаш невалидни и ревидирани
 4. Дека целото извршување веднаш е стопирано
 5. Дека наплатата на даноците веднаш се суспендира
 6. Дека казните се невалидни и колекциите се суспендирани
 7. Дека полицијата, судството, армијата, судиите, извршителите, инспекторите и сите државни службеници мора да се заколнат на верност кон народот
 8. Дека националниот долг е неважечки
 9. Дека кредитните побарувања на ЕЦБ и другите доверители се невалидни
 10. Дека ќе има директна демократија (како на пр опишано овде)

Со оваа петиција бараме:

 1. Веднаш престанок на дејноста на кралот, кралицата, членовите на првата и втората комора и членовите на кабинетот
 2. Директен развој - и испорака во рок од 1 месец - од системот за гласање на блокчејн од страна на Министерството за финансии, со кој можат да се изберат нови претставници (еден претставник по министерство, да биде назначен и изгласан преку систем на гласање во блокада)
 3. Дека Министерството за финансии депонира износ од 1 биткоин во Холандија во рок од 1 недела
 4. Јавно судење на круната и политичарите преку системот за гласање во блокчрај, вклучувајќи го обемот и содржината на казната

Затоа, одете на новата веб-страница сега, потпишете ја петицијата и / или станете член:

директна демократија сега

Тагови: , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (22)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. XanderN напиша:

  Ова го гледам повеќе како концепт за да се разработи крајната цел, а не нешто што треба да се спроведе веднаш. Хаос загарантиран, ако го направите ова. Престанете даноци? Веднаш ставете милион државни службеници без работа, бројни проекти на кои работат стотици илјади луѓе ќе застанат, ќе започне огромен капитален лет (освен ако целиот свет не учествува одеднаш), итн.

  Затоа, чекор-по-чекор, се чини, поверојатно е дека ќе успеам. Прво, ќе треба целосно да го рехабилитирате обезбедувањето на информации, т.е. медиумите. Ако народот треба да одлучи за сè, треба да бидете сигурни дека тие добиваат искрена приказна за добрите и лошите страни на секоја одлука. Но, искрено се плашам од човековата природа, што е прилично спротивно на сите видови промени и многу емотивно чувствителни. Затоа, можете да бидете скоро сигурни дека ако, на пример, некаде треба да се изгради нов пат, и тие да ги натераат некои луѓе пред камерата кои се жалат дека овој пат е близу до нивните куќи, или преку парче шума, 90 од 100 луѓето ќе гласаат ПРОТИВ.

  И така ќе биде со многу проекти, мислам. Се плашам дека тогаш нема многу повторно да се симне од земјата, и навистина ќе завршите во класичен комунистички систем кој ќе биде многу сличен на Советскиот Сојуз, дополнет со напредна технологија. Мислам дека не е подобар свет за живеење.

  Мислам, како тебе, дека сегашниот систем го имаше своето најдобро време и беше поткопан од корупцијата, непотизмот и сите видови лоби групи на кои им е дадена премногу моќ. Кралското семејство во секој случај е многу застарено место (иако таа матка сè уште може да остане како еден вид „министерство“ на Холандија - Промоција или-Фолклор или нешто, но е одземено од целата моќ). Мора да се направи поинаку, но да се шири тоа за околу 10 или повеќе години, што ми се чини многу брзо, со оглед на огромните пресврти што треба да се случат. Едно лице, народ, мора да може да се справи со тоа психолошки.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Да биде јасно: Даночната обврска е привремена.

   Од каде потекнуваат десетици милијарди луѓе од сите оние што треба да му помогнат на населението да излезе за време на кризата со круната?

   Тие пари се отпечатени од никаде. Целиот финансиски систем е заснован на фиат-пари (не е покриен со ништо физичко и без печатење)

   Се разбира, срамнувањето на даночната обврска не е конечно. Затоа се вели и „суспендиран“. Тоа е привремено, сè додека новите претставници на народот (кои тогаш навистина го претставуваат народот) не се позиционираат на министрите и целиот систем може да се исчисти и да се постави повторно.

   Затоа, крајот на даночната обврска нема да биде конечен, но ќе мора да се исчисти од големи милијарди приливи кон ЕУ и кон ЕЦБ.

   Помислете на тоа повторно.

  • Мартин Vrijland напиша:

   И да бидам искрен, не верувам во чекор-по-чекор промена. Сето тоа може да биде драстично и треба да се направи многу брзо. Важен елемент во ова е дека електричните водови мора да бидат обратни од врвот до дното. Народот мора да има директен збор и системот мора драстично да се реновира. Поедноставувањето е клучно.

   • SalmonInClick напиша:

    Мартин, ако разбирам правилно, опишуваш паралелна структура која де факто го суспендира постојниот устав „Во името на народот“. Ова значи, крај на уставната монархија, која е претставена со таканаречена парламентарна „демократија“. Значи Република…

    Па, отсекогаш мислев дека е чуден систем полн со противречности. За време на часовите по општествени науки во Гимназијата, наставниците секогаш мораа да одговорат на едноставното прашање „Како може да има демократија ако (владините) службеници се заколнат на верност на круната?“ После тоа, тогаш можев да го барам ходникот .. малку се смени во тој поглед.

 2. marcos напиша:

  Компаниите исто така ќе треба да учествуваат во таква револуција и особено во финансискиот сектор. И овде можеме да се вратиме во систем во кој депонентите и полиси станаа сопственици. Гласањето за пр. Бонуси, политика за плати и други важни проблеми може да се направи преку блокчејн. После тоа, другите сектори можат да се трансформираат. Еден од актуелните проблеми во сегашното време е фактот дека големите мултинационални компании ја одредуваат владината политика. Мислам дека ова веќе треба да се реши во чекор 1.

 3. guppy напиша:

  Вашето решение е добро решение со тековните технологии. Но, јас силно се прашувам дали оваа технолошка ера ќе трае долго. Ние веќе го видовме првото предвидено. Универзумот ќе обезбеди сè да се ресетира. Саталитите на Елон ќе престанат да работат, интернетот ќе се спушти, луѓето ќе треба да се вратат во основите. Егоизмот нема да преживее во повисоки димензии.

  Веќе сме во момент кога сме свесни за ситуацијата. Ние ги обвинуваме другите, но самите плаќаме за тоа. Сите ние имаме оперативни системи на Microsoft на нашите компјутери. Сите плаќаме даноци што ги финансираат Вили, Рут и војните.

  Едноставно мора да ја признаеме вината и да најдеме решенија исто како вас, како можеме самите да ги ресетираме работите.

  Во право си, зависи од нас. Целта на нашето постоење е да се дојдеме до работа самите. Бидете среќни и благодарни со себе и со душата и оставете ја вашата душа да доминира во вашето его.

  Ако не се проверите, некој друг ќе го стори тоа!

 4. Камера 2 напиша:

  Не можам да помогнам, но се согласувам
  но кои ќе земеме со нас.

  Тие не заминуваат доброволно и со лист А4 полн со петиции?
  Плочките на круната прво мора да станат свесни, за жал, да
  инаку само револуција?

  • Мартин Vrijland напиша:

   Интересно е што луѓето би сакале револуција, но тие не веруваат дека самите треба да бидеме револуција.
   Можете да го спроведете ова преку воспоставување директен демократски модел. Тоа значи дека треба да се однесувате сами.
   Ние се жалиме и велиме дека тие не прават ништо во Хаг. Ние се жалиме со коментари како што се: „Каде се опозициските партии !?“
   Единствената реална промена може и треба навистина да дојде со активирање на самите себе. Излезе дека е многу далеку за многумина.
   Сакаме да прочитаме што е лошо во врска со заклучувањето, лошото со вакцините и лошото во врска со Бил Гејтс, но активирањето на себе си одеднаш е далеку.

 5. Мартин Vrijland напиша:

  Важно е да се разбере основниот принцип на обезбедените пари. Имате необезбедени пари што се отпечатени неограничени и откриени (како што е во време на криза) и со тоа предизвикува хиперинфлација (исто така наречени „фиат пари“) или имате пари што се поврзани со стандард, како злато или масло. Оттогаш стандардот на нафта ОПЕК пропадна, при што цените на нафтата стануваат негативни. Златниот стандард беше објавен пред неколку години. Bitcoin се чини дека е новиот стандард.

  Уште еднаш постои опасност од дигитализација, спојување со АИ, но во процес што се чини дека е речиси невозможно да се запре, можете да ја вратите пирамидата на моќ.

  Еве објаснување за тоа како функционира таков „златен стандард“:

  • Мартин Vrijland напиша:

   „Фиат пари“ или „фидијални пари“ се пари кои не ја изведуваат неговата вредност од материјалот од кој е направен (интринтна вредност како кај златото и среброто монети), но од довербата дека може да се искористи за купување стоки и услуги. Затоа, номиналната вредност не се заснова на одредена тежина и содржина на скапоцен метал, туку врз довербата дека економските оператори ја ставаат во вредност на валутата.

   Во ова време на корона криза, фиат-парите брзо се намалуваат. Тоа е неодржлива ситуација.

   • Сонце напиша:

    Постои директна интеракција помеѓу парите и моќта. Без американската војска и можноста да одлучуваат војни, доларот не би вредел многу. И, се разбира подготвеноста на американската армија, војниците, да ја одржат американската хегемонија за долари.

 6. guppy напиша:

  https://usdebtclock.org/

  Погледни го дното десно колку често се продава злато, сребро и крипто (на хартија). Ова значи дека, на пример, 173 лица тврдат дека 1 мл сребро, 172 купиле воздух. Објективната вредност на среброто во САД е 2615 долари, објективната вредност на доларот е 👻

 7. Бас Ригирок напиша:

  http://historyreviewed.best/index.php/video-audio-the-greatest-secret-of-all-nazi-economics/

  Причината зошто на Втората светска војна,
  Националниот социјализам создаде бесплатен финансиски систем со кој се стави крај на јавниот долг и ги заобиколи банкарите….
  Оттука, постојаните лаги за Национал-социјалистичка Германија.

  Замислете каков гнев ќе има кога луѓето ќе сфатат дека најпозитивниот систем е уништен од таканаречените жртви.
  Горе и долу, добро е лошо, сторителот е жртва.

  Иста работа што Гадафи и Садам Хусеин се обидоа да направат ...

 8. Иднина напиша:

  Добро парче Мартин.

  Прашањето е, и пред сè, како ќе земете полициски и воен персонал. Треба да го добиете со ова. Никогаш не разбрав зошто би убиле некого како војник. Во војна за која едноставно не ја знаете вистинската причина за таа војна. По наредба на и под лажни претензии на.

  Јас сè уште можам да се согласам со полицијата, но не дури и ако вашите шефови ви кажат да ги симнат демонстрациите. Јас во која било земја.

  Понатаму, она што мислев, и вие исто така сте го изложиле. Јенсен само масон. Значи 1 од нив, го гледам на забава додека јадам. Но, тој човек навистина не е доследен во својата приказна. Само продолжете да чувствувате патетично кон Трамп.
  Тогаш приказната за тој стил нема веќе да го дозволува своето име во реакциите на луѓето. И дека мора да го напишете Јансен или Јенсен таму тој има 33 години. Дефинитивно е готово, а исто така и глупаво. За Јенсен се вели дека е блокиран од ГШ. Но, даде пример за Јенсен 33. И тој зема цели орди во стапицата. Исто така избришаното видео со околу 180.000 прегледи, прочитајте го масонскиот број 9. И сите тие гестикулации не се за ништо. Страшно момче, па Etc итн Остро и брзо се гледа од вас.

 9. Анализира напиша:

  тие можат да ја стават таа благодат Божја на место каде што сонцето не свети. Останува театар за неуките маси ..

  • marcos напиша:

   Исто како кралицата го суспендираше британскиот парламент во август 2019 година, што го продадоа медиумите како Борис Johонсон кој побара дозвола од кралицата. Меѓутоа, во британскиот устав монархот има (суверена) резервирана моќ кога монархот го советува советот за приватност.

   • Анализира напиша:

    Дериват на „обичен закон“ на обични (мајки-мајки), кралицата е над законот, а idd е едноставно под контрола на Комонвелтот (Канада, Австралија, НЗ и др.). Исто како што Мадурадам е сè уште само уставна монархија со парламентарен (говорен препоните) театар.

  • Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

   Прекрасен и речиси срдечен филм. Хероина која скоро буквално го прогласува она што е на оваа веб-страница со години. Речиси буквално, затоа што повторно повикува на промена на „повисока моќ“.

   Оваа дама можеби има најдобри намери, но за жал нејзиниот емотивен говор нема да промени ништо во институтот каде што го одржа овој говор.

   Како што опишува Мартин, реалната промена доаѓа одвнатре. Ако говорот на оваа дама навистина потекнува од себе, тогаш таа е добра за министерска кандидатура во рамките на новиот систем опишан погоре

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина