Дебатата меѓу Марк Рут и Тјери Бадет докажува дека не треба да гласате

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 23 мај 2019 6 Коментари

извор: rtlnieuws.nl

Тоа од страна на Јероен Пау во Ред Хет во Амстердам координиран чин (исто така наречена и дебата) меѓу Марк Рут и Тиерри Боде, беше, според мое мислење, одличен доказ дека се работи за врвни актери. Топ актери кои професионално ги затвораат твоите очи. Во дебатата видовме два добро обучени креатори на разговор, кои и двајцата дале жив доказ дека не е важно за кого гласате, но дека може да се движите само од бродот А до брод Б од истата флота, со таа флота секогаш да се движи во иста насока. Се чини дека бродот FvD плови по сосема нов курс од бродот VVD, но тоа е само илузијата што Тјери Баудет мора да ја создаде за да ве навлече во својата заштитна мрежа; безбедносната мрежа за која веќе разговарав толку многу на оваа страница.

Да се ​​измери е да се знае и за многу години имаше голема потисна точка на расположение во Холандија што целосно не се согласува со политиките на холандската влада. Големите анализи на податоци можат да го направат ова лесно транспарентно и без разлика колку ќе направите најдобро преку известување за радио, телевизија и весници преку пропагандистички перцепции; таа група никогаш не станува навистина помала. Затоа мора секогаш да се осигурате дека имате преведувач за таа група. Убиството на Пим Фортуин навистина не помогна, а лансирањето на Геерт Вилдерс и поврзувањето на неговата партија со екстремните изјави како "помалку Мароканци", всушност, не помогнаа. Тоа е исто така феномен дека Европа има широка улога.

извор: whatculture.com

Тиерри Бауде им беше дозволено да покаже вчера, во соработка со Марк Руте, како функционира стратегијата за заштитната мрежа и како двајцата мажи крадат под знамето на истиот мајстор на флотата. Затоа двајцата ги повикуваат на крајот од дебатата да излезат на гласање за вистински и сигурен. Таквата дебата не е ништо повеќе од висококвалитетно дејствување. Можете речиси да го споредите со натпреварите за борење што ги познаваме од американската телевизија, каде што актерите точно знаат кои хитови можат да ги дадат и кои точки за добивка и загуба можат да се направат. Тоа дејствува во која точките за добивка и загуба се однапред договорени; иако дискусијата се чини дека е спонтана и жестока и се прават големи удари.

Тоа големо поткопување на луѓе кои знаат дека се измамени од владите секоја година, без разлика за која партија тие гласаат, расте низ цела Европа. Значи, ако сакате да ги задржите работите заедно, мора да ја фатите таа група. Јас ја нарекувам стратегија за безбедност тука. Значи ви треба брод со капетан на одборот да го исфрли мамката за оние риби кои планираат да пливаат против струјата. Ако политичкиот лидер (актер) кој ја претставува оваа група добива малку поголема поддршка, активирате некои средни бомби тука и таму за да ја ослабувате групата. Сепак, општо земено, стратегијата сега е иста низ цела Европа (па дури и во САД): прво ја натерате таа група да се развие енормно, да го стигматизира националистите, протекционистите, критичарите (со стигмата заговорно размислување) и десно. Потоа, дозволете овие политички движења да направат профит, така што ќе добијат многу внимание од масите. Потоа ги натерате да бидат одговорни за економскиот и социјалниот неуспех, а во 1x се занимавате со критика од општеството во голема мера и можете да ја убедите масата дека постои само право 1, а тоа е глобализацијата и централизацијата на моќта.

извор: depositphotos.com

Затоа сите гледаме дека тие политички лидери се поврзани со стигми. Овие стигми се создаваат намерно (преку медиумски изјави) и минатата ноќ видовме како на Марк Рут му било дозволено да ги држи овие марки на Тиери Бадет. Всушност, тие марки се ставени на вас, гласачот. Тоа е токму намерата. Вие ќе бидете класифицирани во бренд. Ќе бидете обележани. Вашите идеи се поврзани со предодредено бренд преку медиумите и преку претпоставените политички трендови. Тој бренд е во право, непријателски на жените, анти-ЕУ (или националистички), мечување околу земјата (затворени граници), анти-исламот, сопствената земја, сопствена валута и сопствен трговски интереси прво, верниците и верниците во климатските измами во теориите за заговор поле на фалсификување на историјата). Тоа е групата Брексит, Нексит, Фрексит (итн.) Која може да добие поддршка во цела Европа.

Чувството на црево живее со големи групи и набрзо мора да се реши во голем обем со тоа чувство кое е поврзано со овој бренд. Ако сте биле во можност да се поврзете сè со една и иста марка и прво дозволете таа група да расте, на крајот можете да ги активирате вградените бомби и да го потопите бродот. Потоа можете да ја уништите целата флота на бродови за безбедност (која ја доби истата марка низ цела Европа и САД).

Вие се грижите за некои скандали тука и таму, така што привремената контаминација на новиот бренд веќе се појавува. Тоа може да бидат политички немири од секаков вид, но пред се политички административни аргументи, стигми на непријателство итн. На крајот, сепак, намерата е групата (новиот бренд) да биде одговорна за голем економски и социјален неуспех. Брексит служи за оваа намена. Тоа беше, исто така, и причината зошто референдумот Брексит пред напуштањето на ЕУ беше дозволено да победи. Тоа е причината поради која Тереза ​​мај, во врска со сите британски политичари (актери), може и мора да го направи неуспешниот процес на Брекит. Во фигури и во сите несакани ефекти, Брексит дефинитивно мора да се претвори во слепа точка на десничарската група (новата марка која може да биде поврзана со сите видови идеи). Безбедносниот брод (целата заштитна мрежа на новиот бренд) мора да биде потонат, така што луѓето што се дават може да се подигнат на старата флота. Старата флота што ве придвижува кон глобализацијата и централизација на моќта.

Единствениот начин да се изложат на политичките актери е да престанат да одат на гласање и да го поткопаат системот во неговото основање. Thierry Baudet е само стратег за безбедносна мрежа, кој мора да го претставува звукот (брендот) кој апелира до големата потисна струја. Тоа е чувството дека луѓето знаат дека е жив, но она што треба да се означи, така што тој бренд подоцна може да биде обвинет за сите проблеми, а брендот може да биде потонат на десната страна, а луѓето што се дават може да се повлечат на бродовите на старата флота со доверба стане. Тие ќе бидат исмејувани и тие ќе го остават надвор од умот за да ги критикуваат повторно.

Ако навистина сакате нешто да се промени, дефинитивно мора да се откаже од својата доверба во политиката. Промената не доаѓа со продолжување на гласањето за актерите (буквално актери) кои треба да ве фатат. Промената доаѓа кога ја спуштате работата, повеќе не одите на избирачките места и ги управувате перцепциите на менаџерите на медиумите и политиката од своите упоришта. Вие не треба да очекувате промената одозгора, бидејќи тие се причина за проблемите, а гласањето за следниот безбедносен стратег нема повторно да ја промени. Тоа само ќе потоне на бродот за безбедност мрежа. Мора да преземеш акција сами. Време е за радикални промени и револуција како што е опишани овде.

Најмалку што можете да направите е да го споделите овој напис колку што е можно! Тогаш сигурно направивте почеток.

Листа на изворни линкови: npostrart.nl

Тагови: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (6)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Неимид напиша:

  Брз одговор и што е најважно ... добро парче

 2. guppy напиша:

  Вие сте во право, ниту една од овие две нема да нè спаси.

  Рут едноставно вели дека не можеме да ја напуштиме ЕУ поради холандските банки. Еве решение ако имате влада која се грижи за луѓето, ги преземе банките и ги елиминира. Парите кои отидоа во Грција не го спаси грчкиот народ, туку холандските и германските банки. Не е важно дека луѓето лежат криво и извршуваат самоубиство или умираат од едноставни болести. Тоа ABN amro направи две милијарди профит годишно додека беше во сопственост на државата, исто така, не се дискутира. Оваа банка беше продадена за многу помалку, додека холандското население би можело да заработи само две милијарди годишно.

  Додека нашите т.н. лидери не го ресетираат финансискиот систем и се справуваат со синџирот или долгот на робовите, тие се таму за системот.

  Поголемиот дел од западот работи на минимум 3 денови во неделата за банките кои ви позајмиле топол воздух. Како резултат на тоа, нема доволно пари за да се плати за сè и мајката, исто така, мора да дојде на работа. Дали децата изгледаат добро во татковската влада. Напорните татковци и мајките завршуваат во мајчината здравствена состојба.

  Постои само едно решение, а тоа е да се запре гласањето и да се плати.

  Кој се појавува на сцената, сите тие имаат задача да нè чуваат на синџир на робови.

  • Мартин Vrijland напиша:

   И тогаш, се разбира ова: "Ако не гласате, не можете да лелекате!"
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/3634379/als-je-niet-stemt-mag-je-niet-zeuren

   Тоа е обратно: ако гласате, не ви е дозволено да надигате, затоа што тогаш сте дале легитимитет на лажна демократија полн со измама и измама. Нешто што е лажен систем (шармантна демократија која само претендира дека демократијата постои преку само-избрани пешаци на моќ) мора прво да се скрши до коската. Затоа не треба да го давате легитимитетот и да го парализирате целиот систем.

   • Камера 2 напиша:

    Ми се допаѓа примерот на бродот.

    Неколку луѓе на бродот знаат дека ќе ја посетат земјата како нивна крајна дестинација
    каде што сите лица на одборот мора да работат како робови, а потоа секој мора да гласа, кој капетан го делегира бродот до робовиот остров.

    Дали сеуште го познавате пред Ева на изборите?

    На овој начин Рут, исто така, добива пропагандно дело кога мора да избере помеѓу Пеколот и Небото, да чита, тоа не е шега, тоа е горчлива вистина

    https://prankster.nl/mark-rutte-komt-om-bij-een-verkeersongeluk-en-staat-vervolgens-hij-voor-de-keuze-hel-of-hemel/

 3. Мартин Vrijland напиша:

  Да, се разбира, одеднаш PVDA победи ... хахаха како е тоа можно?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/euverkiezingsuitslag.png

 4. Мартин Vrijland напиша:

  Започна тонењето на "вистинската" флота:

  Губење на гласањето, "само на краевите на големите градови" (високи subliminal за "работ феномен"), видете тука:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3651604/half-miljoen-stemmen-minder-voor-baudet

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина