Г-дин. Смит ефект и спонтано непријателство кога се соочени со "различно размислување"

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 2 мај 2017 44 Коментари

Кој се сеќава на сцените од филмската трилогија "Матрикс" од 1999 во која секој минувач одеднаш може да се смени во "агентот"? Од денот кога почнав да пишувам, огромна кампања почна да ме црни. Ова се манифестира на страници дека сите неосновани пулпа за мене и за сите што ја гледаат мојата страница на Фејсбук проактивно се приближува со врската со овој ковач. Тоа мора да се одложи и очигледно тоа го прави. Луѓето не сакаат да припаѓаат на група која следи "луд заговор мислител". Оваа стигматизација се одвива структурно и агресивно и се чини дека се одржува на добро координиран начин со помош на државни службеници (доказ за кој е веќе обезбеден тука на страницата). Овој превентивен ефект потсетува на "пет мајмуни експеримент" во кој група мајмуни казнува друг мајмун штом тој сака да се искачи на скалилата на која се наоѓа банана. Ова групно однесување е програмирано по повторувањето на ладни тушеви на групата која се обиде да се искачи на скалата (види овде целиот опис на експериментот). Целта на овие напади е двојна; од една страна, треба да ме спречи да продолжам да пишувам, поради ефектот на изолација; од друга страна пак, им покажува на другите дека не треба да се качуваат на таа скала. Таа мисија досега не успеа. Јас продолжувам да одам. Затајување куршуми, се вика дека во филмот Матрикс.

Агентите во филмот Матрикс можат да се појавуваат во секое време. Се чини дека секој може спонтано да се смени во агент откако главниот лик Нео се појавува во матрицата. Можеби го препознаваш тоа; ако зборувате некаде на роденден или на работа за теми кои влијаат на вистината слика на луѓето. Спонтано, луѓето можат да прифатат енормно непријателски став, бидејќи тие се соочуваат со идеи кои ја стимулираат нивната перцепција за светот. Морфеус, уште еден главен лик во филмот, објаснува во видеото подолу како станува збор за тоа. Се додека луѓето не го гледаат преку дека живееме во привидна реалноста, изградена од страна на големиот архитект (како што е почитуван во елитата тајните друштва), чувани од страна на елитната класа и ја бранеше од никого се уште го разбира системот и затоа се чувар на системот ќе се промени веднаш штом ќе го пробиете системот; се додека тие веднаш ќе се трансформираат и ќе го насочат курсот кон вас. (прочитајте повеќе под видеото)

Следните филмови од Трилогијата на Матрикс во крајна линија доведоа до еден вид на сингуларност помеѓу системот на големиот архитект и разбудените луѓе; при што правото на постоење на системот, како што беше, беше засилено со неуспешниот бесконечен циклус на Нео за борба и разбирање на системот. Се разбира, ова е желбата на трансхуманистите и полето на елитистичките сили. Разбудените души мора да се усогласат со постоењето на Матрицата и да уживаат во бескрајните димензии кои можат да се појават. Всушност, филмот беше откривачки пропаганден филм, со многу вистини, но насочен кон сингуларноста, каде што слушаме луѓе како што се зборува за фронтменот на Реј Реј Kurzweil и Мичио Каку (види овде).

Затоа е доста тешко да се стимулираат луѓето кон будење од системот. Но, што е тој систем? Што е матрица? За да може да го разбере ова, корисно е да се земат предвид идеите на луѓето како Реј Курцвеил, Мичио Каку, Елон Маш и други евангелисти и оние кои го водат трансхуманизмот. Тие мислат дека за 2045 сме способни да создаваме нанотехнолошки аватари (копии) од нашето човечко тело, во кое можеме да ја ставиме нашата свест. Ова е прикажано на еден интересен начин и метафорички во филмот Трансценденција. Тие исто така мислат дека сме дигитални зголемени реалност да создадеме светови кои изгледаат вистински во животот и каде можеме да живееме како да живееме таму. Помислете на игра каде што имате очила за виртуелната реалност и во која целосно се идентификувате со таа игра. Но на начин дека свеста се уште се заробени во нашиот мозок, како што се спојуваат со "облакот", така што повеќе нема да има разлика помеѓу нашето тело, нашата земја, нашиот универзум и дигитално создадена универзуми. Тоа не е теорија на заговор; тоа е она што овие господа самите ги прокламираат. Ве молиме проверете на YouTube со барање на именуваните имиња во комбинација со терминот 'сингуларност'.

Како такви господа, кои сè уште може да се наречат успешни деловни луѓе (читај тука повеќе), верувајќи дека можеме да ја ставиме нашата свест во дигитално создадените светови и, како што се, се вклопуваат во "облакот", може да се запрашате дали ова не е случај токму сега. Тоа потсетува на филмот Матрикс. Размислете за тоа дали може да биде можно дека реалноста во која живеете можеби веќе е креирана реалност. Имај на ум приказните за создавањето на различните религии. Дали може да биде? Тоа е веројатно мост предаден за многумина. Др. Џорџ Смоут ја даде навидум циничната ТЕД-презентација подолу. Земете еден миг да го разгледате. За ништо, науката и трансхуманистите се толку активно вклучени во ова прашање. (прочитајте повеќе под видеото)

Потоа доаѓаме до хипотетичкото прашање дали би можело да биде возможно нашата свест веќе заглавена во систем. Замислете дека Google е способен да ги создаде овие дигитални реалности пропагирани од Реј Курцвеил и да одлучите да ја поставите вашата свест во таква реалност. Кој потоа го контролира вашето искуство во реалноста? Тоа е секако менаџер на "облакот"; администраторот на симулацијата за вештачка интелигенција; администраторот кој ја поставил вашата свест; Google. Може да биде дека оваа ситуација веќе се применува? Тоа може да биде прилично бизарно и далекусежно пресвртување на мислите во очите на многумина. Но, ако само се сетам на филмот The Matrix и ги зема во предвид дека Холивуд е во рацете на елитистичка класа која ние ја делиме впечаток дека Scifi е фантазија можете слика додека ужива пиво и една кеса на пиво ореви грабнува, може да се потрудиш да копаш понатаму.

Во неколку статии веб-страницата опишува како реалноста во која живееме е многу слична со една душа затвор; како што е Гугл, може да ја одржи нашата свесност во иднина ако одлучиме да ја поставиме во дигиталните универзуми (димензии) креирани од Kurzweil & co. Те молам, внимавајте да ги прочитате овие статии под ставките од менито "матрица','надвор од матрицата'и другите категории. Се разбира, исто така можете да продолжите да верувате дека нема систем и дека Мартин Vrijland сака да ги објави фантастичните приказни. Не можам да те обвинам за тоа. Исто така е прилично пресилен ако нема длабоко чувство дека знаеме дека ова пребарување започнува. ЈИЕ преку или будење често започнува со гледање преку лаги во медиумите и работи како историски фалсификат и може да доведе до откритие дека елитната класа што го прави до Сатурн обожување. Тогаш можеби откритието е дека Сатурн можеби е главната глава на хронос на овој затворени затвореници за време. Тоа го откри Холивуд малку во филмот Interstellar од 2014. Не е за ништо што овој филм ги освои наградите 6 на "Сатурн награди"(не обрнувајте внимание на името) во 2015. Дали сте стимулирани да мислите?

ЧЛЕН НА БЛОГ

Листа на изворни линкови: variety.com

Тагови: , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (44)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Averroes напиша:

  И на тој начин ЕУ станува комунистичка држава на спасение, каде што поединецот е подреден на државата. Одделно од трансхуманистичката агенда и дигиталниот затвор (заштитна мрежа), кој ќе му даде на човештвото последен удар и слободната волја ќе се сврти.

  ----------------------------------------------
  "Ако сакате визија за иднината, замислете брод со печат на човечко лице - засекогаш".
  - Џорџ Орвел
  ----------------------------------------------

  Суверени држави мора да бидат укинати според Политбирото на ЕУ:
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

  Планот Калерги е дополнително проширен така што идентитетот на поединецот мора да се изгуби, така што поединецот ќе се предаде полесно на државата.
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663191/zweden-stopt-met-systematische-id-controle-grens.html

  Целокупната цензура и контрола во рамките на ЕУССР, користејќи ги предните компании како Фејсбук / Гуг итн.
  Австрија бара дигитални услуги како Google или Facebook Inc. од Alphabet Inc. плаќаат даноци за трансакции со корисниците на интернет во државата, обидувајќи се да го вклучат даночниот систем сѐ уште дизајниран за бизниси со тули и малтери.

  Најамбициозниот дел од планот е насочена кон бизнис модели на Твитер АД, Google или Facebook: премолчено договор под Колку следбеници пребарување, вкус, објавување и tweeting останува слободна додека корисниците ги споделите со компании хранат податоци за користењето на алгоритми кои ќе помогнат наменска рекламирање што може да биде насочено кон најверојатните купувачи.
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-29/you-think-google-search-is-free-austria-seeks-to-tax-it-anyway

  СЛИЈАЧКАТА ЗБОРУВА СЕЛОТО ....

  Електронски идентитет во Европа:
  Правни предизвици и идни перспективи (е-проект 2020)
  http:// http://ftp.jrc.es/EURdoc/JRC78200.pdf

  https:// http://www.eid-stork.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=186

 2. Averroes напиша:

  ЗНАЕМЕ ДЕКА ЦИКЛУВАЊАТА НА GOOGLE ДА СЕ ВАША ... ЗДЕСУВААТ БЕЛ. ПОДАТОЦИ ВО РАКОМЕТА НА КОМИСИЈАТА НА ЕУ И GOOGLE / PALANTIR (ЦИА / НСА / ДИА итн.)

  Оние земјотреси во Гронинген ... постои агенда зад тоа може да биде јасно:

  • Averroes напиша:

   Тие се подготвени да ги тријат рацете на зимскиот (SkyNet) ...

   • Curious One напиша:

    Смешно што го споменувате SkyNet, во Белгија постои и интернет провајдер наречен Skynet. Именуван по мрежата во филмот Терминатор
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Proximus_Skynet

    И ако ја гледаме во филмот Терминатор (5) Genisys ќе видите дека ја раскажува приказната SkyNet е создаден за да се инфилтрираат и 1 целата форма на човекот да се создаде силна бесмртна трка. Зарем тоа не е она што Google сака да го направи против 2029 / 2045?

    "Процесот на постигнување на бесмртноста ќе започне од 2029 кога ќе се создадат нано-ботови кои можат да се шират преку нашите тела за борба против болеста"

    Зарем тоа не е она што го гледаме во филмот Терминатор, човечкото тело кое е врзано со нано честички?

     • Averroes напиша:

      @ CuriousOne, Сите NLP / subliminal пораки што ги гледаме околу нас и Холивуд е дел од тоа. Еден добар филм за овие пораки е "Тие живеат" од 1988. Мнозинството од човештвото е подготвено со децении за спроведување на оваа "трансхуманистичка" измамничка агенда, така што тие ќе поднесат оставка кога ќе дојде моментот.

      YZ генерацијата е добра како и програмирана или. изгубен и ќе подлегне на оваа измама:
      - Y = Генерација Y е наследник на генерацијата X и генерално е дефиниран со користење на 1982-2001 период.
      - Z = И, конечно, генерацијата Z; некој роден меѓу годините на 1992 до денес се брои меѓу оваа генерација.

      Агендата на Google (DARPA) работи паралелно со агендата на Обединетите нации 2030. сите сме бомбардирани од Дневниците 21 (Клуб на Рим) со термини како одржливост, климатските промени и слично, не повеќе од еден напад на CO2 кој е суштински хранливи материи во природата и може да се поврзе на намалување на населението (види презентации Бил Гејтс за вакцинирање)

      SkyNet е (квантната / D-Wave) база на податоци на НСА и воен индустриски комплекс (DARPA) и Genysis е проект кој започна во 2002 со "САД на Министерството за одбрана на информациите свест канцеларија" овој оддел подоцна по протестите (види лого Канцеларија за информирање за информации), т.н. откажана и PRISM на НСА, е последица на овој проект. Според мое мислење, сето тоа буквално и фигуративно поминало под земја. Види коментари од Елон Маш за DUMBs во ова интервју:
      https://www.youtube.com/watch?v=GPaYrhUZSYQ
      https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif

      Биг податоци се на магичен збор за да се полни овие бази на податоци и иронијата е во тоа што повеќето од луѓето на оваа само доброволно да даде придонес преку своите профили на Фејсбук, Твитер, Google и сл во и до датира користење Palantir софтвер итн па повторно да бидат на графички одбележан социјалните врски на одредена личност. Комерцијално, се разбира, многу атрактивен концепт, така што заштедува повеќе птици во еден пад пикирам. Вртежен момент како предавство на EUSSR PSD2 значи да се воспостави и трети страни немаат деца да добијат клучни информации за поединци.
      https:// http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/amsterdams-bedrijf-opgeslokt-door-geheimzinnige-datareus-palantir

      https:// en.wikipedia.org/wiki/Regina_E._Dugan (DARPA)

      На кратко, мрежата полека се затвора ...

     • Averroes напиша:

      И тоа е како тоа почнува ... дали човекот сѐ уште служи за погодност?

     • Curious One напиша:

      Кога гледам информации за тајните служби и подземните бази, секогаш гледам информации за ситуацијата во САД, но не треба да се заборави дека тоа исто така постои и во Европа.

      За да продолжите на Скајнет и тогаш менувањето на Фејсбук, е Фејсбук не започна главно да се контролира луѓето туку дали да се спаси емоции и мисли во базата на податоци во времето кога е во комбинација со SkyNet нив веќе има напишано софтвер кој треба да одговара на вашата личност, така што ќе бидете обврзани кон тоа побрзо и тие ќе имаат побрза контрола врз вашето тело.

      Сега тие имаат само контрола над работата и размислувањето од страна на НЛП и потсвесни пораки, а подоцна и од Скајнет за телото.

      Прекинувањето на врската ќе биде практично невозможно, бидејќи софтверот е најдобро да се напишани на вашето тело и подолго ќе се поврзани со повеќе информации за тоа како да се одговори на програмата ќе се подлабоко и ќе заспивам. Освен ако не можете да се откинете од матрицата и да ја повратите контролата врз вашето тело.

      Бидејќи јас се разбудиме повеќе или помалку се, овој факт помина 1 2-години пред да се реализира она што е исправно и погрешно, бидејќи толку многу информации / disinfo е во мрежата и на YouTube, кои понекогаш дрвјата веќе не може да се види низ шумата и Сум видел како функционира светот и едвај гледам телевизија или филмови. Пред, гледав филмови, бидејќи тие беа возбудливи и халуцинирам кога гледам сега гледам ништо друго туку симболи и скриени пораки. Понекогаш и јас го паузирате филм го ролна назад и реприза / слушам одредено време на снимање-2 3 и не секогаш сум изненаден како функционира светот. И изненадени колку вечери заедно се врзани за нивните ТВ како да е нешто свето и верувам дека сето тоа е кажано и што е прикажано. Јас обвинуваат никој бидејќи јас сум бил за да можам да им даде некои добри совети кои јас ги следат и нека види како сето тоа се вклопува заедно, рече да избере меѓу црвена или сина пилула.

     • Averroes напиша:

      @CuriousOne, станува збор за контрола на мозокот (перцепција) која веќе е многу напредна ако го погледнете бизнисот во рамките на воениот индустриски комплекс (вклучувајќи DARPA). И вие главно се фокусирате на техники за фреквенција (ELF Waves). Како што рекол Никола Тесла, сè е фреквенција и вибрации, за ништо не се патентите што ги користи "длабоката состојба".

      Сега размислете за развојот и имплементацијата на 4G / 5G и сега постои т.н. GRID на копно, на море и во воздух. Со други зборови, нема да се избегне манипулација со сигнали. пенетрација. Бидејќи, како што е опишано во документот подолу, кој јас Ви препорачувам, мозоците немаат заштитен ѕид. Сè што несвесно влегува нефилтрирано по обработката за оние чии кортекси се погодени во поголема или помала мера следи рационализација cq. расудување. Ако имате контрола над ова, го испраќате лицето од далечина со користење на algortimes. Во тој контекст, можам да ја истакнам работата на Марвин Мински (мозочно мапирање) и д-р. Роберт Данкан (whistleblower)
      https://en.wikipedia.org/wiki/5G
      http:// nos.nl/artikel/2082962-marvin-minsky-pionier-kunstmatige-intelligentie-overleden-88.html

      Мора да прочитате:

      САД Погледи за "Вондер оружје": менување на способноста за обработка на податоци на телото

      Кои технологии биле проучувани од САД, кои имаат потенцијал да ги нарушат способностите за обработка на податоци на човечкиот организам? 7 јули 1997 прашањето на американските и Светот Вести Извештај опишан неколку во или во нив со цел, меѓу другото, да вибрира и внатрешната страна на луѓето, зашемети или nauseate нив, ги стави да спијам, да се загрее, или да ги урнеме со шок бран [9] Технологиите вклучуваат блескави ласери кои може да ги принудат учениците да се затват; акустични или звучни фреквенции кои предизвикуваат болки и грчеви; резонираат внатрешните органи кои предизвикуваат болка и спазми; и ударни бранови со потенцијал да ги уништат луѓето или авионите и кои можат да се мешаат со спреј или хемикалии од пиперка. [10]

      Со модификација, овие технолошки апликации можат да имаат многу намени. Акустична оружје, на пример, може да се прилагоди за употреба како акустична оска пушки или акустички полиња, кои, еднаш воспоставена, може да се заштити објекти, помага во заложништво спасува, контрола на немири, или јасни насоки за конвои. Овие бранови, кои можат да навлезат во зградите, нудат голем број можности за воени и службеници за спроведување на законот. Микробранова оружје, преку стимулирање на периферниот нервен систем, може да се загрее телото, да предизвика епилептични напади како, или да предизвика срцев удар. Нискофреквентното зрачење влијае на симптомите слични на електрицитет и грип и гадење. Други проекти се обидуваат да предизвикаат или спречат сон, или да влијаат на дел од мозочниот кортекс на мозокот, што ги заменува доброволните мускулни движења. Руската влада, наводно, купила за 100,000 примероци од верзијата на "црна вдовица" [11]

      Сепак, ова гледиште за "чудо оружје" беше оспорено од некој кој треба да ги разбере. Бригадниот генерал Лери Dodgen, заменик-помошник на секретарот за одбрана за политика и мисии, напишал писмо до уредникот за "голем број на неточни податоци" во САД и Светот Вести Извештај напис дека "погрешно Одделот за погледи одбрана." [12] Првичното тврдење на Догг беше дека списанието погрешно го претставува користењето на овие технологии и нивната вредност на вооружените сили. Ook Тој истакна САД намера да работат во рамките на опсегот на било меѓународен договор во врска со нивната примена, како и планови да се откаже (или барем редизајн) било оружје за контрамерки Како се познати многу следбеници. Сепак, останува чувството дека истражувањата во оваа област се интензивни. Група што не ја спомна Догген е дека другите земји или недржавните актери можеби не се обврзани со истите ограничувања. Тешко е да се замисли некој со поголема желба да ги преземе рацете на овие технологии. "Психо-тероризмот" може да биде следниот збор.
      http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

      Добра презентација на крајот на едно многу важно прашање Харалд Kautz Вела (на 54: 40) со Кројцфелд-Јакоб и експерименти на кравите во Англија ± 1997.

     • Averroes напиша:

      Дали има основа за оваа технологија? Па, Holosonic Research Labs и американската технологија корпорација, и двете имаат верзии на насочен звук кој не може да се слушне. Дарпа се чини дека работи на свој звучен проектор. Интересно, Стратегијата страници известува дека го користат Long Range акустичниот уред како изменета оружје на Бога на Бог:

      https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/05/09/hypno2s.gif

     • Averroes напиша:

      SalmonInBlik,

      таму е експериментирање со 5G во Гронинген, Фризија, јас не најдов ништо конкретно за тоа. Освен што тие наидуваат на проблем таму:

      "Најголемата мониторинг станица во Холандија се наоѓа во близина на фризиското село Бурум. Сателитската комуникација ја следат холандската и американската влада преку големи сателитски чинии. Оваа мониторинг станица се чини дека стои на патот на понатамошниот развој на 4G мрежите во Холандија.

      На сателитски земјата станица во Friesland Burum, каде холандската AIVD (општа интелигенција и служба за безбедност) и Diss (воено разузнавање и служба за безбедност) се сателитски чинии се кандидира за прислушување и шпионажа, развој 4G мрежи во Холандија изгледа сосема во начинот на кој откриени се уредниците за истражување на Телекомпапар. "
      http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13525/nederlands-afluisterstation-in-friesland-zit-ontwikkeling-4g-netwerken-in-de-weg

      Така, се чини логично дека тие се експериментира на овој проблем да lossen..Friesland и Гронинген се погодни како пилот област за овој вид на работа, само затоа што има многу празен простор и не е доволно потенцијални врски за изградба на фиберглас .
      http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/406-groningen-testgebied-voor-nieuw-5g-netwerk
      https:// tweakers.net/nieuws/115697/europese-commissie-wil-volledige-5g-dekking-in-2025.html

      Тоа не е толку голема мистерија ????

     • Curious One напиша:

      @ Averoes Овие проблеми во Friesland се за проширување на 4G / 5G мрежа 3000 + MHz фреквенции. 4G ги инсталирате веќе 800 / 1800 / 2600MHz фреквенција 5G ќе биде инсталиран на 700Mhz исто така може да 2100 2600MHZ и ако не се лажам. На намалување на фреквенцијата е посилен сигналот, но долниот дел на преносот на податоци, пониска сигнал може да биде длабоко навлезе во куќите и би можеле да одат подобро објекти и пречки. Колку е повисока фреквенцијата, толку е послаба сигналот, но поголем е податочниот сообраќај.

      Пример со WiFi рутер кој е во средината на куќата каде што сега 2.4Ghz бенд и 5GHz бенд 2.4Ghz бенд може отворено уште не добиле, но ќе биде максимална стапка на податоци BV 150Mbs, на послабите сигнал помалку природно, но сепак има се уште примаат, по 5GHz бенд максимална стапка на податоци BV 300 МБС ќе биде само тоа ќе сигнал надвор од дома не можат да добијат.

      Исто така, зависи од тоа како и каде сигналот се пренесува, знам дека тие се повеќе се ставаат нови антени на нови места за да можат да емитуваат повисоки фреквенции за да можат да понудат побрзи и повеќе податоци. и ова е зголемено со забрзано темпо во последниве неколку месеци. И на јавни места и во затворен простор во згради / компании каде Wi-Fi 3g / 4g и 5g треба да бидат достапни.

    • SalmonInClick напиша:

     @Averroes

     интересна фигура што Данкан, но чудно грозје ????
     според оваа статија на Би-Би-Си, епидемијата на БСЕ е избувнала околу 1986:
     http://news.bbc.co.uk/2/hi/special_report/1997/bse/62802.stm

     • SalmonInClick напиша:

      Тоа експериментирање е за мене подготвено како грутка .. Фрислан и Гронинген се идеални места

     • Averroes напиша:

      Земјоделците во Холандија, особено на север (исток), не се охрабруваат да ги задржат своите фарми со причина, видете ја агендата:

      "Секако, 1000 млечни производители наскоро ќе престанат"

      Во наредните месеци, 1000 ќе продолжи со земјоделските производители на 2000, очекува државниот секретар Ван Дам. Тој смета дека бројот на фармери ќе го искористи новиот аранжман за запирање, дел од договорот меѓу него и млечните фармери што Европската комисија го одобри вечерва
      http://nos.nl/artikel/2156425-zeker-1000-melkveehouders-stoppen-er-snel-mee.html

      Обврска за покривање на области со намалено покривање на мобилни уреди

      Кабинетот сака да ја зајакне глобалната водечка позиција која Холандија ја има во областа на безжичната комуникација. Затоа министерот Камп за економски прашања ќе наметне обврска за финансирање на идната аукција на фреквенции, на пример од 5G. Обврската важи посебно за населени места во Холандија, каде што мобилната врска сè уште не е доволно добра. Министерот Камп го објави ова во писмо до Претставничкиот дом. Претходно овој месец владата, како "секогаш и насекаде", го нарекуваше пристап до безжичната комуникација како основна потреба.
      https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/12/16/dekkingsverplichting-voor-gebieden-met-verminderd-mobiel-bereik
      http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/465-at-t-schakelt-2g-uit-in-aanloop-naar-5g

 3. Averroes напиша:

  Вилијам Бини (поранешен НСА) објаснува:

  • Averroes напиша:

   Политичкиот систем што е економски обележан со државна сопственост на средствата за производство, транспорт и трговија, како и од административното утврдување на цените (т.е. не преку пазарите). Политички поради водечката улога на Комунистичката партија; и општествено од доминацијата на сите општествени организации од истата партија.
   http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=2490
   http://www.nu.nl/economie/4662627/europese-commissie-kan-bedrijf-beboeten-weigert-informatie-geven.html

   • Averroes напиша:

    По ова, споредете ги документите од STORK (ЕУ) и инфраструктурата одговара на она што DARPA (= Google, меѓу другото) се развило преку програмата Total Information Awareness / Genisys:

    Човечка идентификација на далечина (HumanID)
    Дијаграм (од официјален сајт на IAO) кој ги опишува можностите на проектот "Хумана идентификација на далечина" [19]

    Идентификацискиот човекови проект на далечина (HumanID) разви автоматски биометриски идентификација технологии за да се детектираат, препознаваат и да ги идентификуваат луѓето на големи растојанија за "заштита на силите", превенција на криминалот и "/ одбрана на домашната безбедност" цели. [19]

    Неговите цели вклучуваат програми за: [19]

    Развивање на алгоритми за лоцирање и стекнување предмети од 150 метри (500 ft) во опсег.
    Осигурувачко лице и препознавање на одењето во 24 / 7 систем за идентификација на човекот.
    Развивање и демонстрирање на систем за идентификација на човекот кој ќе работи на 150 метри (500 ft) користејќи видливи слики.
    Развијте го радарскиот систем со милиметарски бранови со ниска моќност за широкоаголно откривање на видното поле и класификација на потесното поле на гледање.
    Карактеризираат перформанси за одмарање од видео за човечка идентификација на далечина.
    Развивање на мулти-спектрален инфрацрвен и видлив систем за препознавање на лице.

    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif
    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Total_Information_Awareness_–_system_diagram.gif

    Иронијата ???? луѓето сега се грижат за влезот на Фејсбук, Гугл +, Твитер итн

    • Averroes напиша:

     Google 'Sieg' Hire сега е точно предвидено во горенаведеното видео:
     https://hire.withgoogle.com/sign-in?next=%2F

     Таа мора да стане еден вид на LinkedIn убиец; АТС и вакантност пребарувач во еден. Работодавците може - според гласините - да објавуваат работни места (како што е прикажано на оваа страница), додека управува со дојдовниот тек на апликантите. Google Hire е (очигледно) исто така поврзан со сметките на Google. Ова потенцијално би обезбедило многу информации за работодавачите и за кандидатите.
     https://www.werf-en.nl/google-hire-is-live-en-is-we-er-nu-weten/

 4. PasOpSmoking спречува перење на перење напиша:

  Јас неодамна го посетив владиниот сајт барракуда, blogspot. Последен пат беше за 2 години, поради напади на гадење при читањето на написите на "Г-дин Смит", ако правилно го напишав, главно напишан од директорот на холандската влада, Јероен Хогевеј, член на Ротердам
  Масонски клуб "Cafard d 'Or" (Златниот тавчелист)
  Во најновите статии на барракуда, контурите на контролираните опозициски агенти станаа јасни:

  Контролираниот опозициски агент Мод Ортвијн речиси наводно основал
  За останатото, Миха Кут, секако, доаѓа "стариот полицаец" и таканаречениот поранешен хомопретставник Коос Ваденвелд со неговата петелска приказна за мрежата на ролодекс педо.
  Контролираните опозициски агенти Ханс Мауриц и Вим Данкбаар минуваат,
  Пица ранг со shill "морнар".
  Секој искусен пребарувач на вистината веќе долго време знае дека сите овие луѓе се шкрилци.
  И сега станува јасно кои игри се играат.
  Тие се сите владини колеџи на Јероен Хогервајј, со поинаква улога, но со иста цел.
  Демонстрирање и психијатризам "различни размислување" / трагачи на вистината.

  • PasOpSmoking спречува перење на перење напиша:

   Обнова, што мораше да биде: Коос Вуденберг.

  • PasOpSmoking спречува перење на перење напиша:

   Сеуште можете да ја погледнете приказната за овој валкан плен на: "Коос Вуденберг зборува за морски насит во Сексбериум"
   Го пријавувам ѓубрето од старата кутија во надеж дека барателите на вистината ги развиваат вештините за да научат да ги препознаваат опасните психопати.
   Оваа страшна перверзни со кисело устата се чувствува неверојатно добро да се дејствува и затоа не се -Како обично контролирана од страна на опозициските застапник Мира на "Зборувај со Myra'- само едно радио интервју, но исто така сака да се како огромен екран.
   Ставете ја врската / поврзете ги точките со други психопати во служба на владата, како што се Нико ван дер Хам, Мод Ортвијн, Мајкл Виталтити, Миха Кат.
   Дебитанти во потрага по вистината, навистина се чуваат од Нико ван дер Хам, тој изгледа малку едноставен, но е стаорец во глувчето.

   • Мартин Vrijland напиша:

    Човекот зад Баракуда е ("новинар": читај АИВД-ер) Јан Либбенга. Тој, исто така, работи заедно со клубот на Јероен Хоегевеј (член на Алистер Кроули, кој ја враќа сектавата на РТД).

    http://www.martinvrijland.nl/alles/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/

    • SalmonInClick напиша:

     Стив Браун (Салто ТВ) не звучи како свежо кафе ... сето тоа се концентрира во и околу Амстердам

     • SalmonInClick напиша:

      Патем, моето (читање) искуство на Барракуда е дека хардкорните ционисти не се критична забелешка за нелегалната држава Израел. Всушност, тие му се поклонуваат на она што вистински сестра ќе потврди само во сомневањето

     • Мартин Vrijland напиша:

      Тоа е сигурно точно. Жива (еден од многу активните писатели на блогот Swapichou поврзан со Barracuda) е дури и во израелската армија и живее во Тел Авив (од кои докази). Сите тие се професионални тролови кои управуваат со овие блогови.

     • SalmonInClick напиша:

   • Мартин Vrijland напиша:

    Исто така, побарајте нови култни лидери кои ги мешаат деловите на вистината со фантастични приказни за меѓугалактички и интердимензионални групи и ве уверуваат дека можете да се поттикнете овде на земјата. Новиот пророк: Мартин ван Ставерен. Што чини таквото предавање? Она што е впечатливо е дека група контролирани алтернативни медиуми (Земјата работи, Гвидо Jonkers (WantToKnow.nl, итн) се обезбеди секоја градина. Да, овој господин зборува на матрицата. Постојат делови на вистина во она што вели тој. Во овој случај, ние се занимаваат со некој кој од (и за) неговото раѓање interdimensional / имале вонземски контакт. Така тој веќе знае да го помине овој мега комплексни знаења за огромен комплекс димензии и interdimensional суштества. Тоа е тоа знаење е дадено од нов гуру (а со тоа многу сложен и направи бомбастичен). во реалноста тоа е за сите погаждам номера многу помалку од новиот гуру носи. Алис Бејли. Спарување со Сатурн тоа е ќе биде горд на повторно работат на нова религија, во овој случај со светлина работници. поле, измама? Пазете се од хипнозите:

    • Мартин Vrijland напиша:

     Сè уште е многу ... многу комплицирано ... па мора да се поттикнеш да се осигуриме дека ќе се вратиме на оригиналноста. Повторно еден вид конверзација и посветеност, како што го знаеме од религиите. Добредојдовте во светот на Лурис Верувај

     • Мартин Vrijland напиша:

      Марсел Месинг, човекот кој ме одвои за време на последниот пограничен конгрес во Амстердам за да ме предупреди дека "тие" повремено може да ме игнорираат со насочено енергетско оружје. Човекот кој се обиде да инспирира страв. Човекот кој го снимил за Миха Кат. Вие припаѓате само на клубот кога сте лесничар на "наставникот кој не е ниту машки, ниту женски" (види 12: 03 мин.). И вие сте носител на учењата на Алис Бејли. Сите знаеме кој го претставува тој хермафродит: Baphomet. Добредојдовте во светот и новата религија на култот Сатурн.

     • SalmonInClick напиша:

      Марсел Месијата заработува злато во предавања со ироничен кафе prietpraat..Een многу страшно малку момче, но тогаш повторно, тој е еден од 't што клубот осветлување натпревари да се шири лажни светлина (можете дури може да се каже лага).

      И во ова општество не можете да направите ништо, бидејќи Große Lüge прави:

     • SalmonInClick напиша:

      Исто така, забележав дека тие користат техники на кооптација, каде што ја мешаат вистината со лаги. Со други зборови, тие ве фаќаат со вистини и перење на мозоци со лаги, така што не можете да ја видите шумата низ дрвјата и паѓате за измама на "новата ера".

      Добредојдовте во прекрасниот свет на трудници од Њу Ејџ. Патем, Њу Ејџ го наоѓа своето потекло во Кабалата / Зохар / Талмуд.

     • Мартин Vrijland напиша:

      @Zalminblik

      Токму: многу софистициран
      но Ван Ставерен паѓа за мене низ кошницата со неговиот хипнотичен разговор и неговата забелешка за "кој не е ниту маж, ниту жена" ...
      Тој го прави сето тоа многу комплицирано и разбирливо само ако сте биле во контакт со овие високи сили уште од детството: тој се става себеси во еден вид гуру.
      Тоа не е сè што е возбудливо и комплицирано како што го прави тоа. И, секако, не треба да станеме лесни работници. Нема избрани кои имаат потреба од "зајакнување".

     • Мартин Vrijland напиша:

      Марк Пасио исто така не е сигурен по мое мислење. Тој објаснува масонската симболика тука во мојот многу позитивни (како да не е, исто така, образовна порака) и е поддржувач на Алистер Кроули (кој самиот се нарекува ѕверот 666).

      Ако зборува за угледниот камен што треба да се отстрани од светлината преку совеста на творецот, тогаш тоа е "светлината на Луцифер" (творецот).

      Овој човек, исто така, претставува опасна заштитна мрежа во моите очи.

     • SalmonInClick напиша:

      @Martin, еднаш Пасио е придружник и измамник, но тој има многу информации за овие општества кои вреди да се слушаат.

      Оваа слика која ја најдов во интернет-achief и дава добра слика за потеклото на сите општества во Европа:
      https://archive.is/1Scq/bd051437a258030d1749ba7e3fe0359ad1455073.gif

     • SalmonInClick напиша:

      "Марјон

      Едвај можам да престанам да ги цртам космограмите. Јас, исто така, се обидувам да нацртам нешто од другите ученици. Мислам дека тоа е само забавно да се направи, а тоа исто така укажува на подлабок слој во толкувањето.
      Hanneke, ти благодарам многу за оваа многу интересна работилница, за среќа 2 дена доаѓаат.
      Високо се препорачува за секој кој сака да се нурне подлабоко во астрологијата! "
      http://www.astro-kabbalah.nl/reacties

      Ќе мислите дека ѝ беше помогнато со страница за боење.

  • Камера напиша:

   @ Pasoprokevoortkombedwoeling

   Како дознавте дека Grateful исполнува чиста улога за сонувачите.

   Со мене, неговиот јазик користи доволно, целосно разнесени мажи, умен, но сепак социјално глупав, па не е умен, но исто како и Нико ван дер Хам, чист ловечки тип (хорор кловнови во правливи костуми)

   Цитирајте во неговото дело, видете го линкот подолу: "дури и мојата драга мајка мисли дека јас .... бла бла бла, ха ха ха не можете да го сфатите тоа сериозно ако го напишете тоа во многу сериозно дело за грешката на владата (правдата) и повеќе

   https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/01/zuigen-over-faek-en-farhad/

 5. Riffian напиша:

  Зборувајќи за "непријателство", наидов на интересен напис кој се вклопува во поговорката: Проблем-Реакција-Решение.

  Младите на Европа да не гласаат - но тие се подготвени да се приклучат на масовен бунт

  Младите Европејци се болни од статус кво во Европа. И тие се подготвени да се сменат, според едно неодамнешно истражување.

  Околу 580,000 испитаниците во земјите на 35 беа поставени прашањата: Дали сакате да учествувате во големи востанија против генерацијата на власт ако тоа се случи во следните денови или месеци? Повеќе од половина или 18- до 34-годишниците рекле да.
  https://qz.com/971374/europes-youth-dont-care-to-vote-but-theyre-ready-to-join-a-mass-revolt/
  https://www.theatlas.com/i/atlas_B1OSMoxkb.png

  Некаде случајно ... Холандија (Orange = 33) завршува на место на 13e со учество на 33%. Се чини дека резултатите од изборите на ВВД прават? , произведени податоци? Тоа повторно ќе ги оправда мерките.

 6. Сјон напиша:

  Спирницата што патува во Меѓуerstвездената е поставена во близина на планетата Сатурн. Преку тоа црвчеста дупка оди во друга галаксија, каде е пронајдена планета каде е можен живот.
  Протагонистот се чини дека испратил пораки од иднината до себе, за да го испратат во НАСА, каде што се случило да бидат зафатени со започнување експедиција до душата. Како и да е, се чини дека душечката душка постои таму 48 години. Исто така, има црна дупка во близина на црвилото, Гаргантуа. Како изгледа wormhole во филмот многу личи на првата фотографија од црна дупка која беше објавена претходно оваа година. Еден вид на предвидливо програмирање така….

Оставете Одговор

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина