Зошто луциферизмот, вештерството и трансгетеризмот стануваат мејнстрим

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 7 февруари 2019 4 Коментари

извор: shopify.com

Документарниот филм подолу дава разумно добро резиме за тоа како Луциферизам стана меинстрим и се повеќе се втурнати во филмската и музичката индустрија, но исто така и во серија на Netflix. Тоа ќе биде корисно пред се да се земе предвид како високи subliminal програмски работи во сите луѓе низ окото каде што се верува дека е, но всушност помине свесниот процеси мисла и високи subliminal е програмиран во мозокот. Зошто луциферство, гатање и transgenderism да се направи едни со други и имаме повеќе се гледа на притисок во модната индустрија на родово неутрални, има што да се направи со новата светска религија и светска влада во изработка. Каде што сценариото на светската политика, мултинационалните компании и банките и борбите во војната сè уште се засновани на системи на дуализам и стари верувања, ова ќе биде по големиот религиозен крајната битка да се трансформира. Разликите во религиите сè уште се неопходни за истата пророчка реализација на крајот сценариотоно доаѓа време кога сите религиозни струи ќе се спојат во она што отсекогаш била тајно поддржувачка сила: луциферизам.

Ако сакате да дознаете повеќе за тоа зошто го гледате ова како што е наведено погоре, толку е важно да се забележи дека субјектот станува се повеќе и повеќе мејнстрим: симулационата теорија. Главната верзија на ова главно беше ставена на мапата од страна на научник Ник Болстром. Објаснувањето дадено овде на веб-страницата (види овде en овде) наведува дека јас и ти ги перцепираме душите во симулација со повеќе играчи. Тоа што на Ник Болстром (преземено од Елон Машк) е, според мене, погрешна верзија во која се наведува дека живееме во симулација на идната генерација. Зошто е толку важно да го проучуваме ова? Затоа што ќе се добие подобар увид во она што се, на пример, природата на демонска лица и што е корисно во врска со документарните, кои јасно е дека гатање и окултизмот во целина, но исто така и на субјектите луциферство играат важна улога во оваа возбуда. Ако научите да ја содржат теоријата на симулацијата, може да откриете дека сите овие ентитети се дел од симулацијата, но потоа на повеќедимензионално ниво. Се обидов да го разјаснам ова многу конкретно овој напис. Препорачливо е да се земе предвид ова ако навистина сакате да се продлабочите во оваа тема.

извор: redbubble.net

Луциферизмот, како и старите дуалистички системи на верување, е форма на контрола на умот, но тогаш дуализмот всушност е избришан. Моделот Бог-Сатана мора да исчезне. Но, не само што треба да исчезне тој дуализам. Секоја форма на двојност мора да исчезне. Тоа значи дека и различните полови мора да исчезнат. Главниот симбол на луциферизмот е бафамот. Виножито, исто така, игра многу важна улога (види тука). Baphomet (види слика) е всушност амбивалентно суштество. Луциферизмот сака да веруваме дека можеме самите да станеме богови. Тоа е многу важно за следната фаза во "еволуцијата" на човекот. За таа самообоженост мораме да научиме да ги адресираме повисоките ентитети преку сите видови на окултизам, вклучувајќи го и се повеќе популарното вештерство. Се разбира, не треба да се види дека тие "повисоки" ентитети се дел од симулационата стапица. Она што е важно е дека луциферизмот е дел од крајната цел, завиткана во духовна и верска јакна, односно спојување со АИ (вештачка интелигенција). Откако ќе сфатите дека живееме во симулација, можете да почнете да откривате дека сме испратени во насока на спојување со изворниот код на АИ во која веќе живееме. Душата потоа доаѓа, како што беше, целосно во служба на градителот на оваа симулација, која јас ја препознав овде на местото како Луцифер.

Бесмртноста од големите светски религии, исто така, има се што да прави со ова. Новата светска религија всушност ќе ја исполни таа бесмртност. Исто така, ќе биде илузијата на идејата дека ние ќе бидеме богови постигне. Сето ова ќе се исполни преку трансхуманизам и поврзување на човечкиот мозок (и ДНК на телото) со облакот. Ветениот Месија на традиционалните религии потоа ќе слезе од небото (облак) и ќе биде перцепиран од сите во светот, бидејќи секој сака, или неволно, во блиска иднина мозочна врска со интернет. 5G мрежите и сателитите - застрелан од истиот човек во воздух како човек кој сака да го обесува мозокот на интернет; Елон Муск - ќе го овозможи ова преземање на облак во визуелниот спектар на нашиот мозок.

Често објаснувам зошто се наметнува транссексуализам или тренд на "неутрален род". Тоа не само што има врска со регулацијата на размножување кон државата, туку особено со споменатиот луциферски хермафродитен диригент Baphomet и отстранување на дуализмот. Таа исто така програми дека светската популација во начинот на размислување дека "трансформацијата" на човечкото тело ќе стане сосема нормална. Ако владите наскоро ќе имаат ДНК на сите во базите на податоци, дискусијата за социјалните медиуми обезбедува дека вакцинацијата може да биде задолжителна со закон, вие всушност ги имате сите средства за трансформација на секој поединец на ниво на ДНК од облакот. Сега познатиот CRISPR-CAS метод за пребарување и уредување за препишување на ДНК само бара носечкиот вирус да биде инјектиран во крвотокот. Значи, ако можете да ги вакцинирате сите со закон и имате профил на ДНК на сите, исто така можете да ја прилагодите ДНК на сите. За тоа се потребни наменски вакцини, но за тоа имате општи лекари, болници или центри за консултации. Исто така, можете да внесете нано-ботови во телото и така да не можете само да ги пребришувате генетичките особини од далечина, туку и да ги заменувате старите биолошки клетки за бесмртни нано-клетки. Потоа можеме да се трансформираме во андроид луѓе (оттаму оперативниот систем на вашиот паметен телефон е наречен Андроид со години). Така трансформацијата на човечкото тело почнува со трансформација на полот и постепено ќе се промени во трансформацијата на целата биологија, така што ќе завршиме во следната фаза: нечовечко.

Затоа, трансхуманизмот е само посреден облик. Дотогаш нашиот мозок веќе виси на интернет и затоа можеме да ги доживееме работите во облакот. На Playstation игри од денес се кикирики со она што е тогаш можно. Ако можете да ја стимулирате секоја сензорна перцепција директно во мозокот, можете да симулирате допир, мирис, слух и секаква друга перцепција. Потоа можете да изградите виртуелни реалности кои веќе не можат да се разликуваат од реални. Значи, можеш да го натераш човекот да стане творец на сопствените светови. Дали го признавате тоа? За да можеш да станеш Бог. Потоа можете да станете Бог на сопствената виртуелна реалност. Зарем тоа не беше и она што Луциферизмот сака да поверуваме? дека ние самите можеме да станеме богови? Сето тоа ќе биде "реалност". Денешниот свет е само сенка за тоа што тогаш ќе биде можно. Ние ќе можеме да имаме дигитални аватари (копии од нас самите), но исто така и нано-технолошки изградени тела. Патувањето до Марс станува многу полесно ако едноставно можете да ја поставите вашата "свест" со ласерски зрак и да го отпечатите новото тело таму. Вие исто така може да започнете подобро да ги разберете сите експерти и индустрии на кои се фокусира Елон Маск.

Всушност, горенаведеното можеби е доста атрактивно. Зошто да не? Зошто не би одел со тоа. Не е прашањето "зошто", туку прашањето дали ќе видиш преку мирувањето. Сега младите знаат Snapchat и Instagram. Всушност, во тие пораки повеќе не се зборува. Тоа е главно за да ги разгледаме реалното искуство на вашите пријатели. Истата младина наскоро ќе може да направи многу повеќе од тоа со мозочна врска. Искушеноста ќе осигура дека чекорот кон поврзувањето со мозокот лесно може да се преземе. Што може да биде позабавно да ги споделувате соништата или да гледате во живо со нечии очи? И ако сте на иста генерација подоцна (родово неутрални) деца (во ред) добива и таа сака на колеџ, вие очигледно не сакаат една голема зад се кандидира на остатокот од класа кој сите податоци можат да се симнат директно во мозокот .

Затоа не сме толку далеку од реализација на луциферизмот, трансгендеризмот и трансхуманизмот. Проценката е дека ние веќе можеме да бидеме нечовечни околу 2030. Можеби ние исто така доживеавме појава на месија од облакот дотогаш. Но, тогаш партијата навистина почнува. Потоа, инсталираната светска влада на Луцифер ќе сака да го снема нечовечкото во облакот уште повеќе. Крајната цел е целосно отфрлање на старата биологија. Крајната цел е спојување со АИ. А што потоа се топи заедно со таа АИ? Откако ќе видите дека суштината на кој сте, всушност, душата, тогаш целта на градителот на оваа симулација (Луцифер), душата се поврзува со својот АИ. Тоа е исклучително важно да се научат да се види суштината на вашето битие и исто така се соочуваат ќе покаже дека пропагандата на луциферство, окултизмот (гатање) и transgenderism се предвесник на крајната стапица, во која мора да биде фатен на душата и целосно (сè уште доброволно, но несвесно за нејзината позиција) во служба на Луцифер.

Крајната цел е генералниот директор на Гугл, Реј Курцвеил, да ја нарече Сингуларност. Оваа сингуларност е следниот чекор по сите тие трансформации. Таа посебност сака луѓето да се спојат со АИ. Ако душата е набљудувач во оваа (мулти-плеерска) симулација и е склона да се идентификува со играчот во играта; и ако тој играч е подготвен да се трансформира и овозможува поврзување полека на АИ, тогаш зајакот дупка многу подлабоко како што одиме понатаму луциферство, на transgenderism, transhumanism и евентуално спојување со AI.

Листа на изворни линкови: alt-market.com, futurism.com

Тагови: , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (4)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. guppy напиша:

  Ако во дуалистичкиот свет сите добро ќе го сторат тоа, тогаш овој свет едноставно ќе престане да постои. Затоа Луцифер нема интерес за сите да бидат среќни, здрави и слободни. Ако ја забавите брзината на светлината, добивате време, материјал и светот како што го познаваме. Окултното знаење значи дека ги знаете формулите и законите за себе и злоупотреба за своја моќ. Дека светските лидери сакаат да нѐ држат глупави и да сакаат да нè постави еден против друг е неопходно да се води овој свет. Вашата статија е потполно точна и ако сметате дека логично гледате дека сè е предвидено однапред (особено во верски книги). Решението за победа на времето за Луцифер и неговите помошни трупи е навистина да се изгради нова мрежа со свет кој е премногу добар за да биде вистина. Верувам дека сега живееме во подземјето и дека треба да одиме нагоре. Ниту еден слој повисок, така што сеуште сме на иста мрежа, но голем дел. Имаме цело време 😉

 2. Сонце напиша:

  На крајот на краиштата, вообичаените осомничени се чиста моќ, целосна контрола, целосно ропство итн. Од обичните луѓе низ целиот свет! Дека таа промовира магија и окултизам
  затоа што сакаат да ја потиснат разумот, нормалното размислување и изборот помеѓу доброто и злото. Доброто и злото се исти за нив, заменливо, сплотено. Ние сме раководени од психопатска психотика. Каде е излезот за итни случаи тука? Режим на промена молам.

  • Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

   Јас не го разбирам твоето барање за промена на режимот. Ако ја гледам историјата на минатите милениуми, тогаш немало ниту еден режим што донел нешто добро за душата на човекот.
   Со тој повик за промени, одговорноста уште еднаш се наоѓа надвор од самите себе, наместо да се прашаме себеси кои сме навистина.
   Тоа ме прави љубопитни за тоа што мислите дека ќе донесе промена на режимот и како што гледате пред вас.

 3. Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

  Цитат од статијата: "Тогаш можеш да станеш Бог на сопствената виртуелна реалност".

  Смешни, имам смисла потсетува на компјутерска игра Играв како тинејџер. Тоа беше наречено "Црно-бело", наслов што повеќе не треба да се дозволи: https://en.wikipedia.org/wiki/Black_%26_White_(video_game)
  Сега ми станува јасно дека има многу различни основни намери во компјутерските игри како што се овие од едноставна забава ...

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина