Масовно го барате овој вработен во ПБР од Ден Колдер

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 5 јуни 2019 20 Коментари

Со нетрпение го очекуваме овој опасен по живот избеган PBS-er (професионална популација саботер) од кликата во Den Kolder. Забележете овој пат не длабоко! Овој пат не PsyOp (психолошка операција) да протурка нови закони.

Се разбира, ова е персилата на Марк Рут и на фармата свежи ТБС избега од клиниката на Мајкл П. во Ден Долдер, но може да биде јасно како можете да направите непостоечко лице преку едноставен софтвер за размена на лице. Оваа фотографија на профилот ми ја зеде 10 минути на работа (преку оваа веб-страница) и Ви препорачувам внимателно да ја прочитате статијата подолу за да откриете колку лесно овие техники можат да се применат за да играат со масите на лажни вести.

Често дискутирав за техниките со кои може да се создадат длабоки знаци. Би сакал да го повторам тоа за новите читатели. Deepfakes се направени преку GAN софтвер. Ова е вештачки интелигентен софтвер кој, врз основа на повеќе AI системи во мрежа, создава ликови од ништо. AI е англиски за вештачка интелигенција; што значи вештачка интелигенција. Друга AI мрежа потоа ги тестира сликите креирани од првата мрежа и ги отфрла или одобрува. Со тоа во еден циклус, ликовите стануваат пореални со секој чекор, така што на крајот можете да генерирате сосема измислени луѓе кои изгледаат како обични луѓе (кои можеби само ќе се сретнете на улица). Со години филмската индустрија успеа да создаде непостоечки ликови, развивач на графички картички NVIDIA обезбеди дека сега можете да го направите тоа и на разумен компјутер (види тука). Истата компанија (NVIDIA) е способна да создава виртуелни средини. Погледнете го видеото подолу и продолжете да го читате.

Сега постои и софтвер на пазарот кој ви овозможува да дадете интервју во живо од зад веб камера (или на улица, преку greenscreen) на редовна персонален компјутер и да го ставите и лицето и гласот на друг за тоа. Ова се прави во реално време и без никакви прекини. Можете да го видите ова подолу (прочитајте понатаму под видеото).

Ако ги додадете сите овие достапни ресурси заедно, можете да создадете кое било лице што го сакате, а исто така можете да создадете историја за тоа и да направите да изгледа како да е живо. Хипотетички, на пример, може да произведе видео од Ана Фибер од пред неколку години, со својот татко во автомобилот, и да ги натера сите да веруваат дека ова е реално. Или можеби тоа е можеби не хипотетичко, но дали е тоа едноставно што се случува во пракса? Можете ли да го проверите? Можеме да бидеме уверени дека владите и медиумите не произведуваат лажни вести и можеме да веруваме дека тајните служби развиваат техники за откривање на длабоки препреки, но не се ли тие производители на самите глупчиња?

Значи, ако Џон де Мол, милијардер, најголем телевизиски продуцент и сопственик на АНП (Генерална холандска агенција за печат) најверојатно ќе ги има сите средства и затоа треба да се смета дека е способен да генерира длабоки снимки, тогаш треба да се смееме кога некој ќе застане да посочиш дека постои можност да бидеме измамени? Освен тоа, го прикажав неколку пати (затоа што не покажав на демонстрации поддржан со визуелен материјал бевме измамени). Дали може да биде толку лошо што таквото сценарио, исто како и големото ТВ шоу, се продава во странство, бидејќи се покажало дека е успешно?

"Да, но Vrijland, мора да има цел да ги измамат луѓето во толку голем обем? Кој прави такво нешто?"Тогаш треба да обрнете внимание на она што се имплементира новите закони, кратко време по таков голем настан како случајот на Ана Фабер. Во неколку написи јас опишав зошто случајот Ана Фабер (во кој Мајкл П. бил сторителот) најверојатно бил PsyOp (психолошка операција). Операција за протурка на повеќе закони. Легислативата дека луѓето никогаш не би се прегрнале само во нормални околности. За ова, нешто мора да се случи радикално.

Дозволете ми да почнам со објаснување повторно како медиумите можат да ја играат оваа игра PsyOp и што Проблем, реакција, решение Максим е тоа што се чини дека се применува повторно време и време, а потоа да видиме што гледаме за ова во случајот Џули ван Еспен и Стив Б.

Што е тоа максимум тогаш Проблем, реакција, решение? Она што вие како влада го направите е: Вие создавате социјален проблем со големо влијание (Проблем) предизвикува жестока емоционална реакција кај луѓето (Реакција) и може да имплементира нови закони и мерки кои нормално никогаш нема да бидат прифатени (Решение). Потоа пакувате со зборови како "Владата не успеа во заштита која општеството може да го очекува од неа", Како што неодамна дојде од холандскиот министер Сандер Декер.

Затоа можете да работите со техниките опишани погоре за да создадете таков проблем. Всушност, тоа значи дека не можете да тестирате интервју, говор или каква било слика за вистината. Значи, не можеш повеќе да веруваш во твоите очи. Телевизијата и другите медиуми технички се способни да го вдишат животот во непостоечки карактери. Дури и ако мислите дека е снимен со телефон и дали доаѓа од безбедносна камера, не можете да бидете сигурни дека тоа е автентично. Сè е можно и ништо не е невозможно во светот на медиумите. Секогаш мора да обрнете внимание на кој Решение следи кратко време по таков голем настан.

"Но, Вриланд, убиството на Ана Фабер може исто толку добро да се случи?"Да, можеш, само во серијата статии што ги напишав за тоа (види овде) Станува јасно дека се покажало дека е многу неверојатна приказна. Која млада жена добива на велосипед за да започне со бура предвиде, а потоа започнува возење на ANWB пат и зошто беше нејзиниот слој пронајден на 3 октомври и дали зеде 6 дена за DNA натпревар со Мајкл Panhuis да се реализира? Тоа едноставно не е точно. На NFI може да го стори тоа да се направи во 6 часа. Зошто Мајкл ги раширил сите пронајдени предмети и што е со неговото битие? скутер возење со Анне Фабер зад? Зошто била прво погребана, а потоа кремирана, а потоа повторно да биде погребан? Зошто биле пријавени судски и аутопсии? не е прикажано во судскиот случај? О, добро, и во овој случај има многу повеќе необичности, но главно затоа што сте ги виделе сликите на емотивните родители, сте поверувале во него. Возбудлива приказната плус богатство (Проблем) емоционално влијаеја на луѓето енормно и така станаа во Реакција со цел да се опфати новата легислатива (Решение). Ова сега може да го стори вашето дете или се случи и со себе:

Декер вели дека е "многу несакано" што се сомнева дека им е потребен третман во ТБС, кој може да избега со тоа што не соработува со истраги и дека ова повеќе не може да се случи.

Покрај тоа, се врши задолжителна структурна проценка на ризик и анализа на криминал. Социјалните ризици при доделување на слободи за притворените лица стануваат поважни.

Накусо: истражувањата во психолошката состојба стануваат задолжителни, а потоа размислуваме за Мајкл Панхус и затоа сме убедени во потребата. Фактот што за многу граѓани тоа може да значи дека тие ќе бидат ставени на располагање на државата за живот (а со тоа и да ги изгубат сите човекови права), по предавањето на задолжителното испитување, значи дека секој што сака да психички ја игнорира државата може да биде наведено. Толку повеќе полициска држава.

Случајот со Ана Фибер и Мајкл П., според тоа, е смртен како час на ветерот и изгледа дека приказната е изведена во голема мера со соработката на судството, медиумите и политичарите за едноставно протурање на новото законодавство кое никогаш нема да бидат прифатени од луѓето. Со играње на луѓето во голема мера на емоциите, масите се убедени да бидат во корист на таква промена на законот, бидејќи секој го поврзува со чудовиштето Мајкл П.

Медиумите нè убедија дека сето тоа ќе биде вистина, но ние никогаш нема да можеме да го провериме самиот себе и мораме да претпоставиме дека не играме со холивудски техники. Резултатот е дека луѓето можат да бидат ослободени психијатриски без причина и може да исчезнат во нивната вина целиот свој живот, бидејќи законодавството повеќе не ги заштитува. (Прочитај овде продолжението)

Листа на изворни линкови: faceswaponline.com, telegraaf.nl

Тагови: , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (20)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Анализира напиша:

  Тоа е истиот Декер кој се обидува да ја елиминира правна помош, па господине ги добива наредбите .. beefehl ist befehl. Отпрвин мислев дека лудиот брат на Том ван Хек Хек избегал 😉

 2. Камера 2 напиша:

  Ако имате доказ дека Синтерклас не постои, тогаш децата се уште треба да веруваат дека тоа постои, бидејќи тоа е така и треба да се мешате, тоа е забава, оставете ги децата сами.

  Се разбира, граѓаните не сакаат психопатите со позадина на убиство на улиците, но сега другите жители се доведени под еден именител.
  Стара велејќи: Споредба на јаболка со круши.

  Крајот на слободниот збор во овој напис од телеграфот каде што го фрлаат глорификацијата на нацистите под еден именител.
  Многу отровни генијалност за да се потисне слободата на говорот и истражувањето.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1299616143/you-tube-verwijdert-beelden-naziverheerlijking

  • Сонце напиша:

   Тие нема да ги отстрануваат нацистичките слики и пропаганда. Тие често се оние кои ги објавуваат и дистрибуираат овие информации. На крајот на краиштата, тие едноставно имаат потреба од boogeyman. Плаче волк.

 3. Мартин Vrijland напиша:

  Барем тие ангажираа добра актерка овој пат ...
  Јасно е кој нов закон треба да се воведе.

  Сестра го сака животот на брат, но редовно го посетува во клиниката. "Изгледате сигурно, велам дека е најголемата грешка што можете да ја направите" е можеби најсоодветната за оваа актерска игра. Мајката врата мора да биде заклучена, бидејќи брат сака да ја повреди. Но, ние го посетуваме неделно (затоа што ако само го добива лекот тој е убав).

  Постапувајќи

  https://www.npostart.nl/pauw/05-06-2019/BV_101393348

  • Мартин Vrijland напиша:

   Од минута 19e, Џероен Паув ни покажува каков софтвер имаат во уредувачката канцеларија .. нема проблем да го направите некој да изгледа постар.

   Нема проблем да се стави заедно брат на лице (актерка), длабоко лице, можеби сестра?

 4. Ибери напиша:

  Тој изгледа како Рут! Тие ги користеа очите на Рутте! Само да се покаже дека знаат дека тој е вознемирен! Возот се буди! Ние исто така ќе треба да се справиме со климатските (ужасни) закони!

  • Мартин Vrijland напиша:

   Дали го прочитате она што го напишав? Оваа слика на профилот ја направив како персифлаж. Само прочитајте ја содржината на статијата, наместо само да одговорите на фотографијата.

 5. guppy напиша:

  https://nos.nl/artikel/2287787-de-mol-en-facebook-gaan-in-gesprek-over-oplossing-nep-bitcoinreclames.html

  Фотошоп е само за Де Мол и пријателите, остатокот се филтрира.

 6. Сонце напиша:

  За среќа го имаат Петар М .. Какво олеснување за Неандерланд. Повторно спијте добро до следното насочено бегство. Која земја, робови веруваат дека сè вели таткото.

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина