Новата норма е абнормална (или обратно?)

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 20 декември 2018 26 Коментари

Да, драги деца на целата глетка. Новата нормалност е сега абнормална или треба да кажеме дека абнормалната е новата нормална состојба? "Во речиси 900 училишта во средно и средно стручно образование, наставниците и учениците носат виолетова пурпурна петок. Тие го прават тоа по повод Пурпурниот петок, ден на акција за еднаквост на лезбејки, хомосексуалци, бисексуалци, трансродови и интерсексуалци " news.nl на 14 декември. Јас го пропуштив за некое време, но станува лудо. Младата е поплавена со родова пропаганда, па дури и наставниците и наставниците (не-родово неутрален збор) се подложуваат на оваа индоктринација.

Пропагандата почнува да ги прифаќа пропорциите на Јеховините сведоци. Со виножитото како голем симбол за оваа нова религија, новата родова црква изгледа поагресивно од било кое друго религиозно движење. Ние сме многу добри во посочувањето на муслиманскиот екстремизам во Холандија, но индоктринацијата на родната неутрална пропаганда е илјада пати поагресивна. Образование, ТВ, политика: сè и секого е силно посветено на тоа. Со Femke Halsema како нов пионер на левичарската црква во Амстердам, родово-неутралното евангелие ќе биде уште потешко. Затоа што треба да промовирате се што е добро за вашата политичка кариера и не грижете се за долгорочните ефекти.

Новиот моден термин е "разновидност". Бизнис-секторот мора да ја стимулира оваа "разновидност" и гледате дека политиката ги охрабрува компаниите да обезбедат повеќе "разновидност". Друг термин кој се појавува е "инклузивноста"; всушност, исто како и орвелски збор за вестник за исклучување на хетеросексуалците.

Општина Амстердам веќе ја презеде водечката улога во родово-неутралниот говор. Не "дами и господа" може да се повикаат во возовите на НС, но сега е "најдобар патник". Сè уште не се зборуваше за родот неутрален тоалет. Разновидноста е, всушност, најавата на Џорџ Орвел за фашистичка форма на апартхејд за да се исклучи хетеросексуалецот. Истото важи и за терминот "еднаквост"; термин кој исто така ја носи крајната цел на ова движење, имено онаа во која сите ние сме еднодушни. Дури и пејачот Селин Дион сега го промовира овој идиотизам (видете го видеото подолу).

Се разбира, тоа не е политички коректно и несомнено ќе се опише како "говор на омраза" ако кажете нешто во врска со тоа, но можеби е време да се откаже од таа политичка коректност. Влезе под Халсема платено отсуство за претставниците на Амстердам кои сакаат да бидат претворени е затоа јасен доказ дека оваа агресивна религија е исфрлена од политиката.

Повеќето луѓе сметаат дека сето тоа е многу пријатно за овој тренд. Се чини дека постои еден вид возбуда, каде што сте хип и либерални ако сте отворени за оваа трансформација на општеството. Тоа е еден вид продолжение на прифаќање на геј мажи и лезбејки и таа група веќе има примено светата статус преку претходните пропаганда бран што неговата популарност може да биде особено весела од Амстердам Геј парадата должи. Ништо не е во ред со тоа ако ги прифаќаме луѓето како што се и забавната фолк партија секогаш прави добро. Ако сте сексуално привлечени кон истиот пол, тоа е исто како што е. И, се разбира, не можете да бидете дискриминирани. Сепак, постои голема разлика помеѓу прифаќањето, еманципацијата и пропагандата. Се чини дека луѓето повеќе не можат да ја препознаат пропагандата и да видат дека следниот пропаганден бран беше само последица на претходниот.

Отидовме од розови знамиња незабележано со знамето на виножитото. Гринпис и ЕО можеби биле први што ја поттикнале симболиката височина со знамето на виножитото и налепниците "има надеж", соодветно. Само прашање на време е дека Ари Боомма самиот се изгради или одеднаш најавува дека неговиот син се чувствува трансродови.

Биологијата на целиот свет бара за репродукција дека има мажи и жени кои го прават тоа заедно за да имаат деца. Секако има и некои хермафродитни растенија или животински видови, но ние зборуваме за мнозинството. Сега откривме дека можеме да направиме маслени пластика и затоа нашите океани се полни со ПХБ. Всушност, нашиот синџир на храна и пијалок е полн со оној пластификатор. И кога мајките го добиваат тоа, хормоните одговорни за родовата определба веќе се инкапсулирани во крвта на фетусот. Хромозомите тогаш, како што беше, не го направија посакуваното коло. Делумно како резултат на тоа, се повеќе и повеќе деца се раѓаат чиј пол лебди малку во средината и повеќе мажи имаат женски карактеристики или обратно. Затоа, не треба да изненадува што може да се роди повеќе деца за кои сеуште сеуште не е јасно. Меѓутоа, ако ова сега е 25% од децата, сепак можете да го замислите овој пропаганден бран, но тоа не е случај. Се разбира, мора да има разбирање и прифаќање на оваа нова генерација, но тоа не е 25%, а истражувањата покажуваат 4%, навистина не чини да се биде многу силна (види овде). Покрај тоа, затоа ќе го прилагодите целото општество на екстремно малцинство. Или можеби тоа е намерата дека ова малцинство ќе стане мнозинство во блиска иднина?

Да, тоа е намерата. Ние навистина зборуваме за нова религија овде. Затоа евангелскиот радиодифузер исто така игра важна улога. Јан ван ден Бош бил првиот (не практикуван) хомосексуалец кој дошол на врвот на цевката. Ари Боомма е важен промотор на претходната пропагандна рунда; се на движењето за правата на хомосексуалците, зборот "еманципација" Новоговор Џорџ Орвел за "пропаганда". Затоа ЕО ќе биде важен пионер за промоција на оваа нова религија. Станува збор за Luciferian религија, виножито симболизира уништува човештвото од поплави и ковчегот симболизира генетскиот код, што резултираше по бран на нова популација на светот. Виножитото, која се појави во Библијата на хоризонтот, кога Ное Гулаб (исто така важен симбол) лево развој на малите пилиња и повторно слета во очите, е симбол на поплава, а промената на големо влијание. Тоа е симбол на божествената интервенција. Тоа е симбол на Луцифер.

Всушност, сме во пресрет на нова поплава. Плимен бран што повторно ќе го избрише човештвото во нејзиниот сегашен статус. Не преку вода, туку преку технологија.

Новиот човек ќе ги носи карактеристиките на Луцифер. Луцифер, кој е често претставен како андрогени или хермафродитни коза Бафомет, отсекогаш бил Бог на Библијата (или било која друга религија), доколку биле во себе, но не можете да го вклучите бебето Boomers црквата генерација одеднаш на трансродовите лица. Ова мораше да се направи преку процес кој сигурно беше позитивен во одредени аспекти. Се разбира, жените мораа да се еманципираат и да станат независни. Се разбира, хомосексуалците мораа да бидат прифатени. Секуларизацијата, проследено со времето на цвеќето и еманципацијата на жената; беше проследено со геј еманципација. Меѓутоа, во презаситувањето, еманципацијата почна да станува пропаганда. Транзицијата кон новата трансродосна личност е транзицијата кон новата светска религија: светската религиозна светлина. Според оваа нова светска религија, светското население мора да претрпи нова поплава. Моменталната биологија мора да се отстрани. Меѓу оние кои се нови во светот религија човештвото карактеристика на Луцифер мора да го носи во себе и се хермафродит.

Оваа транзиција се користеше, меѓу другото, и од пластика во нашето опкружување, но големиот приливски бран допрва треба да дојде. Големата поплава ќе се одвива преку легислативата што ќе се воведе низ целиот свет. Легислатива со која вакцинацијата мора да биде задолжителна, ДНК на сите е ставена во ковчегот (базата на ДНК) и на тој начин се прави начин да се модифицира хуманоста во голем размер одвнатре. Ние сме во пресрет на бришењето на старата биологија. Ако сакате да знаете точно како тоа функционира, можете да прочитате овој напис исто толку добро.

Трансродовите лица мора да станат нов стандард, со репродукција и воспитување во рацете на државата. Тоа е само прелиминарната фаза за завршната фаза. Затоа што до сега можете да одлучите да бидете "либерални" на овие интересни и возбудливи промени. Конечно, вие сте модерна личност и можеби верувате дека ние мора да ги прегрнеме сите промени од концептот на "напредок" или "еволуција".

Конечната фаза на оваа транзиција е онаа во која повторно го наоѓаме терминот транс. Трансгендеримот е прелиминарна фаза за трансхуманизам. Тоа е фазата каде што оригиналната биологија на луѓето ќе биде заменета со нано технологија. Бог (Луцифер) сака да ни понуди вечен живот (бесмртноста на трансхуманизмот). Дали почнувате да ја разбирате улогата на ЕО? Тој "Исус" потоа ќе слезе од Облакот за да му понуди на човештвото овој вечен живот лесно да се разбере ако поминувате низ трансхуманизам.

Трансхуманизмот сака да го направи човекот бесмртен. Ние ја наоѓаме таа бесмртност во сите религии. Затоа, трансхуманизмот е многу примамливо. Кој не сака да живее вечно? Тоа беше целиот меч што ги вршеа светските религии. Милијарди пчели доаѓаат со векови. Но transhumanism е портал на посебност, која е во фаза во која човечката душа ќе влезе целосно во Luciferian облак систем АИ. Човештвото како врвна дигитализирана транссексуална трансхумана која се спојува со контролниот систем во облакот. Луцифер бил Бога и сатаната во маската на дуализмот на Библијата и се уште е религија на еднакви можности и други тивки промотори на transgenderism како предвесник за transhumanism и соединување со AI. Крајната ропство или еволуција?

Невообичаено, новото е нормално.

Листа на изворни линкови: news.nl, rtlz.nl

Тагови: , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (26)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Камера 2 напиша:

  Денес! Она што се истакнува во Велика Британија е нешто во врска со невработеноста, но потоа
  слика која е поставена таму, може да се нарече барем наметлива, агресивна и пропагандистичка.
  Вие не можете да измиете (pssst lekker ding) на друг, но притиснете / држава и моќ што можете да наметнете сè на абнормална.
  Треба ли навистина да има чадор од Виножито, попрстично шетајќи пред канцеларијата?
  од UWV ,? Дали тоа навистина треба да биде ??? (настрана: со симбол на saturn во логото на UWV, за набљудувачот).

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/cbs-werkloosheid-voor-het-eerst-lager-dan-voor-de-financiele-crisis~bb4d3dc0/

 2. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM напиша:

  Повикувајќи во пустината!

  • Камера 2 напиша:

   @ JHONNYNIJHOFF @ GMAIL.COM

   Звучи чудно можеби уши, но човекот кој наводно е претставен на Русија произведува само уште виножито знамиња на улица (кој што сте го виделе на поморски музеј пред неколку години), зошто?
   Затоа што тогаш луѓето кои треба да се чувствуваат дискриминирани во печатот, кои доаѓаат од печатот, среќни од нашето знаме (hu HU).
   Второ, човекот зборува само за хомосексуалците, а не како овој напис за агендата и последиците.
   Тој човек само извикува нешто, а тоа мора да не врати против Русите, а шаховската игра е повторно комплетирана. Да, Русите манипулираа со резултатите од изборите, ха ха ха

 3. Сонце напиша:

  Ако е ненормално нормално, новото е нормално. Ова значи, всушност, тоа е намерата на Клубот кој смета дека ништо и ништо повеќе нема да биде табу тема. Сè е можно! Границите и здрав разум повеќе не постојат. Не морам да објаснувам кои хобија членовите на Клубот имаат на ум да ги остават. Но, да, знаеме дека живееме во тивка диктатура и сите робови се вклучени. Една уште потешка од другите да ги задоволи нивните господари. Пропагандата е еднострано обоена од "владата" и политиката. Во вистинска уставна држава, "владата", исто така, мора да се пропагира за другиот нормален контра-звук кој е сеуште нормален. Мора да постои рамнотежа. Затоа може да го заборавиме тоа со вообичаените осомничени на чело. Време е за промена на режимот. Сега или никогаш. Се разбира, во рамките на законот.

 4. Мартин Vrijland напиша:

  Во Поешје тие се зафатени со тоа

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2018/12/gender-extremisme.jpg

 5. Сонце напиша:

  Патем, исто така е добро познато дека владата соработува / има контакт со Loesje или Poesje. "Пораките" на Поешје се потсвесни поврзани со невини, слатки како пичка и Loesje звучи убаво и меко што може да биде во ред со тоа. На овој начин, абнормалните "пораки" исто така се продаваат како лесно сварлива, салонфагиг. Пичка е исто така интернационална. Па, исто така, во странство треба да се индоктринирани. Октопод еј.

  Тие размислуваат за тоа со владата. Сè е насочено во Холандија.

 6. ClairVoyance напиша:

  Некои баратели на вистината се на некој начин да не разбираат шеги повеќе. Тие погодија еден вид бегство и особено сакаат веднаш да одговорат за да го дадат своето мислење. Го гледате тоа многу. Неодамна повторно збунет гостин кој не го разбрал "цензурираното писмо на шега на Рутте".

 7. guppy напиша:

  Целосно се согласувам! Повеќето луѓе се сосема слабо, но со години имаат неутрален Исусов на ѕидот на ѕидот.

  Тоа не е последен пат, туку е програмиран со векови, во последните години се потребни екстремни форми.

  Повеќето религиозни луѓе ќе ја потврдат вашата приказна, но се толку заглавени во тоа што не можат да го остават. Боли премногу ако сфатите дека сте измамени од раѓањето.

  Ако сте родени во денешно време и не се чувствителни на промоција и програмирање, тие ќе бидат полни со лекови. Тато и мајка ми бидете сигурни дека ги земате таблетите секој ден, стануваат убави и тивки.

  Зошто толку многу луѓе се толку немирни, израснати и претрупани? Треба да го поминете тоа, мора да го почувствувате и ако го потиснете, бомбата распука.

  Синтерклас не постои, во НЛ видите во што се случува кога ќе дојдете до програмирање (традиција), тогаш се борите да продолжите.

  Ние сме во кутија и ние го славиме тоа секоја година верно на 25 (X) и 26 (Y) декември.

  Не заборавајте дека ако сте прикован на крстот како вистинитост и претставник, разликата е во тоа што вашата коцка (кутија) се одвива.

  Се надевам дека ќе заштедите многу луѓе од нивната позната кутија со вашите приказни повторно во новата година!

 8. SalmonInClick напиша:

  Ако сакате луѓе на дневен ред, ќе бидете бомбардирани ... добредојде во новата нормала!

  https://www.nu.nl/achterklap/5644277/presentator-andy-cohen-wordt-vader-via-draagmoeder.html

  Од: nujij@nu.nl
  Испратено: Петок 21 декември 2018 12: 36
  До: xxxxxx
  Предмет: [NUjij] Вашата сметка е привремено прекината.

  Најдобар SalmonInClick,

  Во согласност со правилата на NUjij вашата сметка е привремено забранета. Ние не смееме да не обвинуваме за дневен ред / заговор за НУЈЈИ.

  За време на оваа забрана не можете да одговорите, да се почитувате или да разговарате со други NUjijers. Продолжете со разговорот во 1 ден.

  • ClairVoyance напиша:

   За среќа, тоа се однесува само на привремена забрана ......
   Бев трајно суспендиран пред 7 години.
   И мислам дека е многу лошо што повеќе не можам да објавам. ахум ....
   Па не! Чисто такво губење на време и енергија за читање на такви локации, и реагирање на нив е сосема досадно. Се додека таа ги става вашите "разбуди овци!" Реакции, тоа само оди добро.
   И кој е по ѓаволите? Звучи како еврејски хомосексуалец, но верувајте ми, не треба да реагирате на тоа ниво сега.
   Овие типови на пораки се користат само за 2-fly-in-1-slap-data-mining.
   "агендата за разновидност", Евреите, сурогатките мајки за хомосексуалците. Сè е во него.
   А што се однесува до Евреите, сите, особено во "алтернативната земја за вести", сакаат Израел да биде нападнат. Но, тоа е токму дел од агендата. Кен О Киф, Ветеран Денес и цела армија на шкрилци обезбедија вистинска почва за размножување. 911 исто така беше направен според овој клуб (без влегување во она што всушност се случило) од Мосад во соработка со ЦИА. И тоа е повторно 2 летање во удар 1.

   • SalmonInClick напиша:

    @ClairVoyance, имам безбројни (постојани) забрани на моите панталони. Не ми е гајле за тоа, уште поважно е изгубените души кои го читаат тој вид на прут за да се однесуваат и да ги насочат ..
    Часовникот отчукува и се надевам дека ќе можам да ја претворам плимата. Не реагирам само со свежа неподготвеност, туку за пораката! Техниката, исто така, може да се користи против владетелите, ко-оп се нарекува тоа. Мојата онлајн мрежа стана многу силна и сега имаме дури и записи во американската политика и сакам да го оставам во тоа .. 😉

  • Сонце напиша:

   конвенциите одобрени од државата не се предмет на критики. Од таа причина штотуку сте биле забранети и можете да размислите за вашите "гревови" во оваа тивка диктатура со која робовите би сакале да соработуваат.
   Каква земја.

   • ClairVoyance напиша:

    точно, а потоа повторно одговорете на nujij повторно утре, но потоа одиме уредно, во спротивно можете да добиете трајна забрана. И тоа не е забавно, бидејќи тогаш не можеш да го изгубиш јајцето ... .. хахаха каква ебава шега.
    Кажи ми, конзервиран лосос, има ли повеќе редовни медиумски канали на кои реагирате на "да се разбудите овчарката"? Не знам дали веќе се подготвувате, но во секој случај мислам дека има повеќе смисла да ја ставите енергијата во неа. Штитот на nujij не е достоен за тоа. Нека умрат. Живејте и пуштете го тоа.
    Значи бељи! Не само заради претстојниот пад на акциите на пазарот на акции, туку и со малку лоша среќа, покрај тоа, и последиците од претстојниот Гранд соларен минимум (Eddy Minimum), каде што првите сигнали се видливи низ целиот свет за една година или 3. И покрај тоа што сеуште е забележливо во Западна Европа, засега со оние кои не успеваат поради раната зима и мраз во пролетта, (но, исто така, град и обилен дожд) во САД и во Канада, секако не е лесно. И ако во наредните години ќе има огромни неуспеси во културата, ова ќе има последици и за цените на повеќето видови храна во Европа. Цените за многу храна се веќе неверојатно високи. Луѓето тука во Франција можат да купат млечно овошје и зеленчук во Lidl, 1 еврото за цела кутија на мувлосано овошје и зеленчук поради гаспилаж. Одлично од тоа Lidl! Тоа, исто така, ќе се случи во Холандија. И ножот се пресекува на двете страни, затоа што добивате рак на дебелото црево од мувлосана храна.
    Немојте да одговарате на вториот, бидејќи тоа не е мојата намера да го испратам предметот друга насока.
    https://www.youtube.com/watch?v=6D9vAItORgE

    • SalmonInClick напиша:

     Вашиот прв пасус значи дека веќе знаете кој или што правев, никогаш не го правам 😉 Но, накратко ќе пробам да објаснам кој сум и кога мојот вербален коментар е претворен во акција. Падот за мене и моето семејство беше Договорот од Лисабон, тоа беше пресвртница на која ги претворив моите идеи во дела и одлучив да ја напуштам Холандија во насока на Скандинавија. Живеејќи во ретко населена област каде што густината на зрачењето е ниска, мојот прекар издава што правам и што вклучува риболов со лосос, можете да го видите лососот. Исто така, има конзервиран лосос во залиха и исто така имплицира крило на врата на вратите во NL пример Герит Залм по предавањето започнато во DSB / ABN,
     Подготвувајќи се започна за мене во 2010 (QE1), бев во можност да изградам убава локална социјална мрежа и во меѓувреме научив да лов. Ние градиме зеленчук со заедницата во стаклена градина за chemtrails. Ние ја финансираме локалната економија каде што е можно ... долга приказна кратко, јас разбирам дека вашиот циничен став е екстремен со ова. Но, тоа оди како снег на сонце кога ги гледам моите деца 😀 Cheers!

     https://talpiottalk.com/
     http://www.securingourinterests.org/

     • ClairVoyance напиша:

      ЗалминБлик, Ви благодариме за објаснувањето. Многу храбра од вас дека сте го смениле курсот.
      Chapeau!

     • SalmonInClick напиша:

      @ClairVoyance и сите на местото, држи храброст висока, духот е надвор од шишето! Подобро нова година и вистината може да победи!

 9. Камера 2 напиша:

  Во Амстердам секогаш постои причина да се подигнува знамето со виножито.
  Што прават знамињата на виножитото на многу фудбалски терени, последново морав да одам во фудбал
  и првото нешто што стоеше беше големото знаме на виножитото во врвот (зошто ???) на нормално спортско игралиште каде што можете да играте фудбал, нема знаме за клубови, нема знаме за дожд, зошто ??? зошто на фудбалско игралиште

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2993295/amsterdam-hijst-vlag-tegen-nashville-verklaring

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина