Полициска држава полоша од нацистичка Германија се расплетува како волк во овча облека и не ја гледате

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 14 ноември 2019 21 Коментари

извор: бр. бр

Ние сме на пат кон полициска држава во која најпрво ја спроведуваме јурисудството преку постапување, а потоа соодветно го прилагодуваме законот. Некои адвокати на PsyOp се преселуваат на другата страна на табелата по кариерата да учествуваат во психолошки операции (како бранител на актерите на кои им беше дозволено да придонесат во новото законодавство) и да станат судија на ПсиОп. Тие судии имаат задача да воспостават нова судска пракса, на која потоа ќе може да се донесе законот.

Барт Стаперт е добар пример од таков адвокат на кого прво му беше дозволено да му помогне на застапник за да стане сведок на круната и сега може да ги осуди луѓето како судија. Еден од неговите последни клиенти беше сведок на круната, Набил Б., чиј некриминален брат беше ликвидиран во 2018 (според приказната). Набил Б. беше клучен сведок на судењето за светот на дрогата во Амстердам. Светот на дрога што можете да го споредите со тоа како САД некогаш ја основале, обучувале и вооружувале Ал Каеда и како Сирија и многу други војни работеле со прокси-армии за дестабилизација на една земја за создавање алиби за тешка интервенција. Светот на наркотични средства во Амстердам, т.н. Мокро мафија, веројатно е исто така креирана прокси-армија. Амстердам Мокро мафијата е СЕ на AIVD; прокси-војската на холандската држава, да воведе нови полициски мерки на државата. Создадете хаос сами, за да мора напорно да интервенирате.

Се чини дека злосторството во провинцијата Мокро-мафијанија треба да служи за да се осигури дека мерката за хорор полиција наречена „сведок на круната“ е конечно прифатена од сите. Постоењето на принципот на сведок на круната гарантира дека државата може всушност да подготви прилагодено сведоштво за секое кривично дело. Сведокот за ова може да исчезне во анонимност. Актерската работа веројатно ќе биде извршена досега што името на сведокот можеби нема ниту да излезе, во спротивно членовите на семејството и адвокатите ќе бидат убиени. Тогаш, можете да ги натерате сите зад решетки со изработено сведочење од анонимен сведок.

Тоа е само во крајна линија од каде сега е испратена. Не сакате да го видите тоа? Тогаш сè уште ја имате главата во песок. Овој принцип на сведок на круната веќе беше спроведен преку прокси-криминалец Вилем Холледер, но актерската активност сега мора да се засили до таков степен што самата правна професија ќе верува во тоа. Покрај тоа, ако навистина сакате да се ослободите од луѓето ефтино и лесно, не сакате да ги облекувате сите тие екстремно скапи програми за заштита. Затоа е подобро да се прифати дека сведок на круната може да остане анонимен во текот на целиот процес. Ако не успее да се снајде, тогаш едноставно извлечете ги овие скапи програми за заштита од данокот. И ние само мислиме дека станува збор за заклучување на опасни криминалци. Не, тоа е веројатно прокси криминалци кој учествуваше во филмското сценарио на психолошка операција (ПсиОп).

Во истата глума (како што е објаснето во мојот претходен напис) Во меѓувреме, мора да се промени и додатокот за трошок за одбраната (на оние од кои државата сака да се ослободи). Сето тоа чинеше премногу пари за луѓе како Вилм Холедер. Сето тоа се случи на „додавање“ и така такси за адвокатите сите ги плаќа државата. Да, токму тоа беше целта на тоа постапување преку ваков прокси-криминалец. Требаше да чини многу, така што државата може да каже:Тоа веќе не е можно. Можеме подобро да ги искористиме тие пари за програми за заштита околу сведокот на круната или неговиот адвокат".

На кратко, се создава цел простор за заклучување на сè и сите за кои државата може да стави кривично дело во чевлите. Тоа не мора да биде непостоечко дело, затоа што веќе не мора да давате доказни докази ако имате сведок на круната. НФИ може да напише кориснички извештај, а сведокот на круната ја прилагодува реченицата како убав грицка за државата. Тогаш, можете само да си го цицате целиот криминал и сведокот од палецот, затоа што сè оди анонимно и зад затворени врати. Почеток на ужасната полициска држава! Но, тоа не е сè.

Како да се ослободите од дисиденти од општеството со психијатризирање на нив? Јас го опишав тоа во детали во овој напис. Навистина е важно да го прочитате и тоа внимателно и да дозволите да навлезе во вас. Тоа е затоа што може да се чувствувате себеси денес или утре. Може да ве допре; тоа може да влијае на вашите деца. Станува збор за ограничување за набудување во случај на потенцијално отстапување на идеи опишани како потенцијално збунето однесување. Псиоп „Фамилијата на духови“ на Ruinerwold служеше за ова. Повторно прочитајте го целиот напис и коментари кликнување на врската.

Ги гледаме редовите како се затвораат на сите видови фронтови. Програмите за вакцинација постепено стануваат задолжителни. 5G доаѓа. Секако, ние гледаме отпор на сите фронтови, но важно е и вие сега навистина да видите дека скоро целата таа опозиција ја организира самата држава, со цел да се канализира. Повеќето протести се насочени кон политичките лидери, но тие политички лидери се само таму за 1 цели и тоа: притиснете сè низ брз воз.

Целта на самоорганизираниот отпор е, од една страна, да се сокријат вистинските проблеми со привлекување внимание и секогаш да се осигура дека работите не излегуваат од рака. Сето тоа е за канализирање на отпор од општеството. Ако можете сами да го испратите тоа, можете да го испратите бродот на брегот. Во моето нова книга Елаборат за тоа како функционира оваа контролирана опозиција и како се структурирани сите слоеви на измама. Од витално значење е оваа информација да се објави денес. Време е сами да преземете акција и да ја поставите таа книга со семејството, познаниците или пријателите. Не можеме да чекаме повеќе. Портите на полициската држава се затвораат и сето тоа се случува во пријателската јакна на „грижа“ и „помош“.

Пропагандниот филм подолу покажува како концентрационите логори (кои сега се богати во Холандија) добија aубовен, грижлив изглед. Удобното дејствување, остава впечаток дека сето тоа е многу стерилно и привлечно. Тоа го ставате со актерите и убавото осветлување на вашите затворски огради и слаткото производство на добар човек со темна боја. (Гледајте и прочитајте понатаму под видеото)

Режимот „40 / 45“ беше потребен за да се покаже тврдата страна на фашизмот. После таа војна, електроенергетскиот блок што му помогна и го поддржуваше Адолф Хитлер, едноставно продолжи со иницијатива на групата Билдерберг, формирана од нашиот сопствен принц Бернард. На Хитлер му беше дозволено да дојде на власт добро однапред за да може повторно да го расчисти полето исто како што беше планирано, така што истото присилно поле зад неговото издигнување и паѓање може да ги спакува истите фашистички основни принципи во демократска и прилично јакна. Мапа на патот кон таа супер држава на ЕУ беше разработена на тие први состаноци на Билдерберг.

Децении поминаа, но камповите за концентрација и ре-едукација се подготвени да бидат исполнети во голем обем со секој што не се согласува со идеите на суеверија. Наскоро ќе бидат сите оние луѓе кои се поврзани со вистинскиот бренд (англиски: „десничар“) преку внимателно креирано создавање бренд и кои се поврзани со оние запалени политички лидери кои го обликуваа тој бренд. Во овој напис Објаснувам како се случи таа врска со Доналд Трамп, Борис nsонсен и (во Холандија) политичари како Тиери Баудет. Во моето нова книга Јас ќе се осврнам на ова. Со создавање на економска лоша состојба во блиска иднина и создавање хаос, можете да се справите со целата таа група во 1x. Отсега критичкото размислување е нешто што бара превоспитување. Тогаш имате потенцијално нарушување на спротивставените бунтовнички однесување. Да, навистина! Дефиницијата за тоа „нарушување“ е веќе утврдена. На психоланси се веќе таму подготвени

Време е да видите што се одвива околу вас. Сите закони и регулативи не се таму за да ве заштити, туку да го заштитите еволуираниот фашистички суеверија (во слатка палто: волк во овча облека) против вас; против народот. Луѓето одвоија време да обучуваат генерации „старатели“ и „полицајци“. На крајот на краиштата, оние кои имаат младост имаат иднина и ако започнете со перење мозок рано, можете да срушите цели армии на „старатели“ и „агенти“ кои се убедени дека е добро да ги заклучите сите тие луѓе. Постои колективно слепило како резултат на децениско програмирање преку, образование, медиуми и дејствување од политика. Време е да гледате низ сите слоеви на измама. Затоа сакам да ти се јавам итно, мојата книга да го прочитате и подарите на семејството, пријателите или познаниците. Тоа е на хартија и хартијата е помалку лесна за цензура од Интернет.

Конечно видеото подолу. Во него гледате една од многуте мечување што Европа ја има изградено за да се заштити од сите оние напаѓачите. Предлагам добро да го разгледате видеото подолу и потоа да се прашувате дали ќе дојде ден кога ќе мора да побегнете од фашистички режим, но не можете да одите никаде, затоа што сите тие мечување се таму а сите мориња се следат со бродови на бреговите стража, беспилотни летала и хеликоптери. Дали ќе соработувате ако психолозата излезе на фронтот? Дали ќе ја искористите убаво подготвената мешавина на пилули пред да го започнете ручекот низ отворот за ќелии? Или мислите дека нема да помине толку брзо?

Листа со извори на врски: https: nporadio1.nl

Тагови: , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (21)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Чекина напиша:

  Јасна статија повторно Мартин, само штета што повеќето луѓе не ја гледаат сериозноста на тоа. Ако ќе биде предоцна и летовите веќе не се возможни, тие ќе речат ... кога е сето тоа решено и не сме виделе да доаѓа. Тогаш, точниот израз е ... Не сакавме да видиме како доаѓа. Нема да зависи од вас, мислам дека има доволно предупредувања.

 2. Мартин Vrijland напиша:

  И не можете да излезете подоцна ...

 3. Сонце напиша:

  Како што гледам, веќе сме во диктатура, исто така и во полициска држава. Веќе сега. Одете и видете ги таканаречените права, законодавство за симболи, за подобро да ги именувате, повикате нив, слобода на изразување, на пример. Во пракса ќе откриете дека не можете да ги кажувате фактите. И, ако застанете пред момче од сценариото, тогаш вашето право ќе биде повредено ако исходот не одговара на момчињата, конфликт со политиките на момчињата. Печатот не е поканет доколку треба да биде покриен. . Постојат безброј пресуди за момчиња од судијата за сценарио кои едноставно се неточни во факт и со закон. Тоа е диктатура, тоа е самоволност, а не правна сигурност. Момците од адвокатите на сценариото го знаат истото, но тие се дел од тие момчиња од статус кво-сценариото и тие заработуваат и пари. Што можете да направите за момци од изјавите за сценарио. На жалба, касација? Кој се среќавате таму момци од судиите за сценарио. Судирајте го Европскиот суд за човекови права во Стразбур. Да, тие се исто така момци од сценариото. И сè е одредено од нив со критериум дали е тоа во нивни интерес. Ако покренете постапка против момче од сценариото на другата страна, скоро сигурно губите. Тоа е, всушност, диктатура за обичното население заради момчињата.

 4. SandinG напиша:

  Сестрата Наоми Хугевејџ не може да почека ... Овој вид институција има апел до садистите, социопатите и сличните девијации.
  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/om-maakt-omstreden-afspraken-met-rechterhand-drugsbaron/

 5. Мартин Vrijland напиша:

  „Транскултурната грижа“ не е толку убаво место за Наоми Хугевиј? Тоа има врска со транс ..

 6. guppy напиша:

  Како што опишувате во вашата книга, постои ограда околу оригиналот од самиот почеток (во овој дуалистички свет). Сето тоа се случило порано, можеме да видиме дека сега доаѓа со милји. Не се градат само порти, туку за траење на визниот процес? Овие се прилагодени во последните години, така што е многу потешко / невозможно да се оддалечи. Започнува со данок на лет, а следниот чекор е одбивање.

  Како што рече Зонетје, тоа е засновано на страв од страв. Дури и ако нè стават во најмалиот кафез, сè додека нашиот оригинал знае дека сме слободни, сè на овој свет пали.

  Покрај тоа, претпочитам да ме стават во кафез од тоа што ќе ставам некој во кафез. Тоа е разликата помеѓу некој што го води овој свет или неговиот оригинал!

  Ако таа победи тука, ќе се издигнете над сè.

 7. Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

  Не, сите сме луди. Државата е таму за да ги заштити своите граѓани. И секогаш и тогаш таа не успева. Последователното затегнување на законите и регулативите е чисто во интерес на граѓанинот ...

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3359699/tekortgeschoten-in-bescherming-maatschappij

  https://www.ad.nl/rotterdam/dood-humeyra-komt-hard-aan-politie-en-justitie-trekken-boetekleed-aan~a4f8c02c/

  https://www.dvhn.nl/binnenland/Burger-onvoldoende-beschermd-tegen-overheid-25029025.html

 8. Марга напиша:

  @ Сонце, си го поставил исправно и апсолутно си во право.
  Сите можеме да видиме што се случува, но како обичен граѓанин не можете многу да направите за тоа.
  Можевме да одлучиме да не бидеме донатор на органи, да не гласаме, да не правиме работа што му штети на друг и тоа е за тоа ..
  Приговор, парница, по жалба,? Месарот врши увид во сопственото месо, кој определува платено.
  Вие не започнувате ништо против момците од сценариото.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Јас би рекол: време да ја прочитам книгата и да видиме повторно дека изгледа многу посветло отколку што мислите. Вие всушност можете да направите нешто!

  • Сонце напиша:

   Она што го истакнав за момчињата во сценариото е чисто сурова реалност. Ова секако не значи дека не може да се стори ништо. Почнете да откриете дали нешто не е во ред, неточност, неправда и неправда. Искусете ги емоциите и не ги потиснувајте. Останете на тоа. Не дозволувајте вашите емоции да ве победат. На момчињата не им се допаѓаат емоциите, сите мора да бидат потиснати од таа енергија, инспирацијата. Тие одат на објектификација. Ако нешто е кажано или сторено, каде било или од кој било друг, обидете се да откриете дали информацијата потекнува од изворот на момчињата во сценариото. Направете го истото со луѓе со кои се занимавате и запрашајте се, ова е исто така еден од оние момци. Обидете се да ги информирате истомислениците, едноподруго и редовно да се инспирирате едни со други и да објасните зошто сме во ситуација во која сме. Бидете на ваша стража затоа што момчињата исто така се маскираат како истомисленици! Тие се вистински камалеони.
   Има многу што да се каже за нив, но тие читаат на оваа страница.

 9. Зошто сакаш да го знаеш ова? напиша:

  Друг одличен пример за проблем, реакција, решение.

  Толку безобразни скандирања за време на некој фудбалски натпревар се раширени во вестите. Играта PRS се зборува со еден здив.

  Проблем: пеење, но не може да се идентификува од кого точно

  Реакција: срам! Тие луѓе мора да бидат осудени на казна!

  Решение: воведете признание за лице на фудбалски натпревари

  Погледнете ја емитувањето на програмата „една денес“ на 18-11-2019 од минута 4 подолу: 20

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/eenvandaag-18-11-2019/

  Дали би било случајно што облеката на „стручњакот“ ме потсетува на горила ??? Јас сè уште можев да ја ценам таа дрзок шега :-p

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина