Постоењето на вонземјани и НЛО

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 18 декември 2015 39 Коментари

jacquesvalleeМожноста за постоење на НЛО и вонземјани секогаш се смета за поприродна. Неколку веб-страници го задржуваат практично секој набљудување на НЛО и натаму YouTube најобезбедните набљудувања може да се најдат. Во документарецот подолу, на пример, на 1: 07: 55 часа, ќе видите НЛО лебди речиси тивко во воздухот за да одеднаш исчезне. Повеќето набљудувања покажуваат огромни екстремни движења кои не можат целосно да се разберат со нашето сегашно технолошко знаење и ги разнишаат сите идеи за гравитацијата и брзината. Покрај светските набљудувања во НЛО, исто така имате феномен на "киднапирање од страна на вонземјани". Неколку извештаи можат да се најдат во документарниот филм. Многу е вредно да внимавате на ова. Не затоа што сакам да ве убедам во постоењето на НЛО или вонземјани, туку да ви дадам идеја дека феномените се многу добро и професионално документирани и опишани и затоа тешко може да се игнорираат повеќе.

ЏонмакИ изгледот и необјаснивите движења на НЛО и личното искуство на луѓето кога ги носат НЛО се работи за кои не се чини дека можат да се придржуваат кон законите на природата. Психијатар д-р. Џон Мек од Универзитетот Харвард ги истражувал "киднапирањата" (странски киднапирања) и не можеше да заклучи од сведокот извештаи ништо друго освен дека овој феномен едноставно се случува и не е заблуда на пациентите. Истражувачите споменати во документарецот дошле до заклучок дека појавите на НЛО и ЕТ не се резултат на посети на вонземски трки од друг планет систем, како што се чини дека е општ поглед, но дека тие се појавува од друга димензија. .

In овој напис Се обидов да дадам впечаток за тоа како може да изгледаат повисоки димензии, каде што сум на дневна светлина на технолошкиот развој и можноста да ја поставам вашата свест на симулација. Ако денес играте компјутерска игра и можете да ја поставите вашата свест за играта, тогаш вашето тело е димензија повисока од вашата свест во играта. На пример, може да постојат повеќеслојни слоеви, бидејќи во играта може да се појави нов градител на игри, што ќе ви овозможи да ја поставите вашата свест на новата игра во играта. Вашето тело е тогаш димензии 2 повисоки од вашата свест. Ако ви се допаѓа филмот Почеток виден, добивате малку идеја за тоа што мислам.

Како тогаш би можеле да ги сместиме овие НЛО настапи во тој димензионален концепт? Сега, замислете дека нашата свест е веќе во компјутерска симулација. Потоа може да замислите дека вашиот оригинал треба да биде најмалку 1 слој (1 димензија) повисок; надвор од оваа симулација. Вашата свест е ставена само тука (во компјутерската симулација). Можеби тој повисок слој е исто така симулација и можеби има уште неколку слоеви погоре. Замислете дека градителите на тековната симулација (која всушност е софтверска програма) може да додадат или отстранат работи со помош на софтверска интервенција. Впрочем, тоа е симулација во која живеете (хипотетички). Потоа можете да ја сакате компанијата што ја купил Google Магијата Скок ги става работите во оваа симулација што изгледаат реалистични и одеднаш можат да се појават или исчезнат. Можете дури да имате ЕТ или суштества слични на рептили. Филмот Јупитер Растечки го носи ова прекрасно во поглед. Размислувајќи за чекор понатаму, тие суштества можат да бидат "анимирани" од таа поголема димензија, исто како што нашето аватарско тело во оваа хипотетичка симулација е инспирирано од нашата оригинална свест. Засегнатите ЕТ можат да имаат слобода да се префрлаат помеѓу димензии, каде што оваа можност изгледа недостасува. На кратко, тие можат да испраќаат во симулацијата кога сакаат и веднаш да се повлечат. Затоа можеме да ги ставиме "киднапирањата" во тој контекст. ЕТ ја носи нашата душа (или свест) заедно во повисоката димензија, како што беше, или од таа димензија може да го прилагоди нашето искуство на реалноста со тоа што нашата свест ја земаме во друга симулација или друга галаксија во рамките на тековната симулација. Всушност, сè е можно.

Во неколку статии објаснив дека верувам дека нашата свест е навистина веќе во симулација во моментот и дека Сатурн е вид компјутерски супер en предавател / приемник улога. Филмот Меѓуѕвездениот дава добар впечаток за тоа што мислам. Купер, игран од Метју Мекконахи, завршува на планетата Сатурн во одреден момент, каде што може, како што гледа, да изгледа од друга димензија и да комуницира со "реалноста". Сатурн е планета / божество кое претставува време и филмот јасно покажува дека времето и димензиите се само илузија, кои припаѓаат на нашето искуство од овој живот. Можеби е подобро да не го имате Сатурн со еден компјутерски супер of предавател / приемник за споредба, туку со комуникациска порта со повисоки димензии, од која се контролира оваа симулација.

Документарецот подолу, исто така, зборува за повисоки димензии и наведува дека вонземски набљудувања можат да се споредат со демони (во исламот тие се jinns). Всушност, ова не е толку чудна споредба. Можеме да кажеме дека суштествата кои се слој повисок од оваа димензија можат да се претстават во која било посакувана форма. Впрочем, станува збор за пишување на парче код (во случај на симулација). Сепак, според мое мислење, од оваа димензија се прави многу свесен избор, со цел да се појават и феноменот на демони и Е.Т. (како што се рептилни) во рамките на оваа симулација. Феноменот на ЕТ мора да го привлече човештвото кон струи како што се Њу Ејџ. Во рамките на ова движење, се разгледуваат и повисоки димензии. Придружните феномени како "канали" изгледаат многу интересни и имаат голем вшмукување ефект преку луѓе како Дејвид Ике и Дејвид Вилкок. Двајцата велат дека се во контакт со повисоки суштества. Во случај на Дејвид Вилкок, ова е дури и тоа врховно суштество Ра. Извонреден контакт, знаејќи дека Ра всушност се наоѓа на сонце и се поврзува со теоријата на Имануел Velikovsky Сатурн некогаш беше централно сонце во вселената, па може да се каже дека Дејвид Вилкок е во контакт со Сатурн.

Демонските привиди малку помагаат на агендите на религиите. Всушност, и двете се вклопуваат во големата слика и временската рамка на оваа симулација е една од религијата и измамата според претходно одредено сценарио. Како и во компјутерска игра рамката на играта е веќе фиксна. Исходот од оваа симулација е веќе целосно воспоставен. Верските пророштва и нивните взаемни разлики достави посакуваната битка во врска со оваа игра. Њу Ејџ е предвесник за воведување на религијата која наскоро ќе ги замени сите религии. Религијата што ќе ја воведе Исусовата личност од Ерусалим. Религијата на обожавањето на Луцифер. Јас го имам тоа овој напис веќе напишан мал вовед.

Под претпоставка дека живееме во симулативна (сур) реалност - нашата душа е во човечки аватар - би можеле да изнесеме уште една хипотеза. Тоа би можело да биде можно дека во оваа симулација шоу аватари кои имаат водечка улога, или ќе има, кој исто така се од повисока димензија? Дали е можно пророчките аватари да бидат анимирани со "дух" од повисока димензија? Може да биде дека Исус бил аватар? Дали римските императори биле аватари? Дали египетските фараони биле аватари? Императорот Константин се сметал себеси за божество и исто така се нарекувал аватар (види овој документ). Може ли тогаш да биде Исламскиот Махди или христијанскиот Исус, кои според пророштвата (аватар) во догледна иднина, враќањето на оваа земја (симулација) се само аватари кои ќе го претстават новото ниво на оваа игра? Дали може да биде дека сите оние месија, вклучувајќи го и Богот на религиите, се дел од повеќе слоеви во димензиите кои заедно се дел од голема симулација и дека вистинскиот Бог или божествениот извор е надвор од него (види овде)? Не е ли спасот од аватар Исус од христијанството (како што е претставено во документот подолу), исто така, не само илузија поврзана со хиперсимулацијата на Сатурна матрица?

Листа на изворни линкови: zoeklicht.nl

Тагови: , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (39)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Анализира напиша:

  Уште еден интересен филм каде аватарите се поставени, како што беше, е филмот Месечината
  http://www.imdb.com/title/tt1182345/?ref_=fn_al_tt_1 помошен робот е Кевин "Спејси".

  Живееме во матрица, а изворните кодови веќе се откриени, како што беше сведочено од Тесла 369 и кодот Фибоначи, кој се повторува во природата.
  https://www.youtube.com/watch?v=twuScTcDP_Q

  • Анализира напиша:

   Покрај тоа, економијата, исто така, има циклуси. Мартин Армстронг (ПЕИ) веќе разви алгоритам (Пи, централно) за да ги предвиди трендовите во економијата. Атрибутите што ги користи се историја, политички развој, суровини, војни итн. И што се сведува на тоа е дека историјата се повторува кога одредени параметри се активираат. Што значи матрицата?

   Пирамидите во Египет особено содржат математичка матрица, каде што Пи е исто така централно и со што можете да направите географски и астролошки пресметки.

  • Ezra70 напиша:

   @Analyze,

   Ви благодариме за сите ваши објаснувања. Што знаете многу и што учам многу.

   Еве уште една интересна статија за Големата награда на Pi од Кевин Берет.

   Од вашите коментари, забележувам дека веќе знаете дека теоријата на Пи е фалсификувана.

   • Ezra70 напиша:

    Извинете да ја ставите линкот.

    Велики Пи заговор

    http://www.veteranstoday.com/2015/02/05/pi/

    • Анализира напиша:

     Ezra70, тоа оди уште подалеку од Фи. Јас дури и се осмелувам да тврдам дека законите на Њутн и Ајнштајн cq. физичките закони треба да се препишат повторно. Дебела линија преку E = MC2 ..

     F = ма (сила е инерцијално забрзување на масата), види исто Лоренцово поле (нулта точка / гравитација)

     Jefimenko е електрокинетичка равенка (Консалтинг)

     Исто така ја проучува книгата "Електро Gravitics II" од д-р. Томас Валон и книгите на Пол Лавиолет.

     "Вистината е всушност таму", а луѓето во таканаречените "Црни проекти" се свесни за ова и веќе работат со овие технологии. Физичките закони мора да се препишат повторно. Не заборавајте дека Ајнштајн работел во канцеларија за патенти во Берн, SuiSSe каде бил подготвен за пареа и каде што развил многу од неговите теории. Физиката на Њутн и Ајнштајн за да се препишува и повторно, бидејќи тоа е во конфликт со сето она што е докажано за квантната физика / механика.

     Тековната Ајнштајн теорија, просторниот континуум е линеарен (E = MC2): (http://wwwhome.lorentz.leidenuniv.nl/~vanbaal/SRT/studgen/)
     Принцип на релативност: Физичките закони се исти во сите системи (координати и часовници со кои некој ги прави неговите забелешки).
     Лесен постулат: брзината на светлината во вакуумот е иста во секој интелектуален систем (систем без сили).
     Принцип на еквивалентност: Во слободен пад сите предмети се движат со истото забрзување.

     Резултат:
     http://thecomingepiphany.com//images/rewriting_history.jpg

     • Ezra70 напиша:

      @ Анализирај,

      Ви благодариме за вашиот одговор. Ќе истражувам понатаму. Понекогаш чувствувам дека сè е поинаку како што е кажано. Многу работи допрва треба да бидат откриени и истражени за да ја пронајдат вистинската вистина.

      Би било убаво ако можете да напишете сè што знаете за да биде зачувано.
      Исто така го правам тоа кога ќе наидам на нешто што е поблиску до вистината отколку што ни е кажано.

     • Анализира напиша:

      Ezra70, многу работи веќе се откриени. Најлошото е што постои "длабока (безбедносна) држава" која функционира транснационално и не е контролирана од ниту еден политички субјект, така што многу знаење и информации се чуваат подалеку од обичниот маж и жена. Ова се работи што го задржуваат светот во својот позитивен развој. Со други зборови, оваа "4th сила" не е најдобра за човештвото, сведоци на сите валкани војни и лажни знамиња. Генерал Двајт Ајзенхауер од пет ѕвезди нè предупреди во јануари 1961 во неговиот проштален говор, тој веќе ја изгуби контролата:
      "Во советите на Владата, ние мора да се заштитат од стекнување на неоправдано влијание, без разлика дали тоа го бара или не го побара, од страна на Воениот индустриски комплекс. Постои потенцијал за катастрофалниот пораст или неоправдана моќ и ќе остане. "
      http://www.ratical.org/ratville/JFK/4thForce.html

      Погледнете ја оваа целосна неодамнешна презентација со официјални документи (врвна тајна). Др. Стивен Гер има документи и визуелен материјал што го поседува (преку неговата широка мрежа) дека тој се заканува да го ослободи во моментот кога тој е убиен. Оваа презентација, вклучувајќи ги и Документите, докажува дека има активна "длабока држава" која дури и ОН и / или претседателот на САД немаат контрола над:

     • Мартин Vrijland напиша:

      Др. Стивен Џер очигледно е издавач на НЛО и вонземски агенди.
      Откако ќе го добиете преку тоа зголемени реалност веќе е факт во нашата (sur) реалноста, а потоа го поставите вашиот НЛО и вонземјани феномен би можеле одеднаш во поинаква светлина.
      Идејата "ние не сме осамени" мора да нè приложат кон оваа виртуелна реалност на нашите животи и нашиот универзум. Тоа е само илузија.

 2. путер напиша:

  Анализа,

  Тука имаме Натан од 5 година,
  Како ја дефинира матрицата;

  https://www.youtube.com/watch?v=c-Clxuwa9Kc

  Па, што треба да му одговориме назад?

  • Анализира напиша:

   Buttercup,
   Душата на човекот е одвоена од телото и во извесна смисла е астрална, таа го надминува времето, димензијата и е бесмртна. Во извесна смисла, нашето тело е аватар одраз во овој 3D свет. На еден или друг начин, децата се поблиску до божествената АЛ (знаејќи), нивното светло тело (карма) е многу жестоко. Како што старееме, нашето светло тело се повеќе и повеќе се гасне до моментот кога умираме, а ние сме ослободени, како што беа, од нашата привремена школка.

   Така, некои луѓе се, на некој начин, психички "надарени" и го гледаат овој 3D свет од друг агол, па дури и од друга димензија. Можеби тоа е комбинација од ДНК и генетика, во извесна смисла конфигурацијата на човечкото тело што ги надарува овие луѓе. Затоа нашата душа е безбојна и на некој начин е светлина, универзумот потекнува од светлината:

   Битие 1: 3
   И Бог рече: "Да има светлина", и имаше светлина.

   Затоа сме директно дел од создавањето и во директен контакт со творецот, го нарекуваме Бог / Аллах / Јаве итн.

  • путер напиша:

   Многу луѓе ја бараат вистината,
   што е вистина и што не е?
   Зарем повеќе не треба да бараме, дали е секаква илузорна фантазија?

   https://www.youtube.com/watch?v=hi6s2DdBCwY

   Не можев да направам избор за музичката порака на Eart, Wind и Fire
   И овој е прекрасен;

 3. Јон напиша:

  За "софтверот умерено" поставување на настапи НЛО, Исус, пророци, римски императори, фараони? итн во нашата димензија, исто така, наоѓаме референци во Библијата, Ватикан и Холивуд.

  Ватикан е се врти земјината топка со брзини како еден вид на часовникот (види YouTube: Сфера един Сфера) димензија на димензија. Глобусите на италијанскиот уметник Арналдо Помодоро (што е во име) може да се најдат насекаде на земјата. Има и еден за седиштето на ООН во Њујорк.

  За Библијата може да се однесува на Езекиел 1: 3 1: 4 1: 5 1: 16

  И видов, и ете, виор излезе од север, голем облак, а пожарот се infolding, и осветленоста беше за тоа, а од средината него како боја на килибар, од средината на оган.

  Сличноста на четири живи суштества е исто така надвор од средината. И тоа беше нивниот изглед; тие имале сличност со еден човек.

  Возилото со кое патувањето на интердимензионално е опишано во Езекиел како "тркало во тркалото".

  Овие лимови се наоѓаат во холивудскиот филм Event Horizon.
  2 inelkaar тркала лизна во форма на глобус дека електромагнетно поле може да се манипулира времето и просторот може да биде свиткано (симболика за софтвер испратите умерена, тоа треба да остане природните науки религија)
  Ова ви овозможува да патувате од една димензија до друга.

 4. Јон напиша:

  НЛО и вонземјани веројатно не се суштества од други соларни системи како МСМ би сакале да веруваме. Веројатно интердимензионални, кои се исто така изразени во овој телефонски разговор на област 51 вработен. Биди свој судија ако е автентичен или не.

 5. Јон напиша:

  Исус = Сатана = Alien (interdimensional) = Гуштер

  Исус бразил во Бразил = LisarB
  Париз = Isis Ra Peuple
  Вашиот suis Чарли = Јас сум Ра (јас се однесувам на Исус во Библијата)

  Истото важи и за сите видови на Јеса во другите религии.

  Денес наоѓаме симболика во МСМ, холивуд, уметност, музика итн
  Во минатото тоа беше главно уметност во црквата.
  Последна вечера од Леонардо Да Винчи.
  Мона Лиза.

 6. путер напиша:

  https://www.youtube.com/watch?v=RwM27CRGSSY

  Вилијам Бил Купер, неколку дена пред да биде убиен;

  https://www.youtube.com/watch?v=2a3IXw1nGCw

  Има повеќе да се најде од него на тебе цевка

 7. Јон напиша:

  Во научно-фантастичниот холивудски филм Јупитер Рајзинг, исто така, го гледаме претходно опишаниот начин на транзиција на виткање временски простор кој патува меѓу димензиите.

  И видов, и ете, виор излезе од север, голем облак, а пожарот се infolding, и осветленоста беше за тоа, а од средината него како боја на килибар, од средината на оган.

  Сличноста на четири живи суштества е исто така надвор од средината. И тоа беше нивниот изглед; тие имале сличност со еден човек

  Забележете го изгледот на вселенскиот брод од топлината на оган околу 20 секунда по зборот ВИСТИНА .......

  • Анализира напиша:

   @lon, со вакви филмови, очигледно сме програмирани со високи секс (Project Monarch / MK Ultra) на вистинското откривање. Човештвото сé уште не е подготвено за тоа, но се приближуваме до моментот кога "прикривањето" повеќе не е затворено. По Roswell утврдени агенции (MIB), што се користи за различни услуги, кои се одговорни за објавување на информации во врска со консолидација НЛО и блиски средби. Секоја агенција има т.н. "ниво на чистота", кое осигурува дека одредени информации циркулираат во одредено коло. Генералот Ајзенхауер (одличен покер играч) беше свесен за ова и е ко-одговорен за поставување на "инфраструктура" за тајните служби:
   Приказната за визијата на Ајзенхауэр за НЛО се појави во Њујорк пост на Јуни 18, 1997. Беше одлучено дека УСС Рузвелт учествувал во вежбата на НАТО познат како операција Mainbrace.

   Оваа вежба на НАТО вклучуваше мажи 80,000, бродови 200 и авиони 1,000. Тоа беше најголемиот херој за вежба во НАТО до тоа време. Покрај приказната Ајзенхауер, постојат многу НЛО и фотографии биле документирани од страна на НЛО истражувачи и телевизиски документарци Тоа се случило во текот на оваа вежба на НАТО, или Вклучување на УСС Рузвелт. [Ii] На средба Ајзенхауер беше снимен како што следува,
   "USS FDR, шестиот флота флаг, 1952, член на екипажот пишува:" Ние бевме северно и источно од Англија со флотата на НАТО во Северниот Атлантик. За 1: 30, преку бурниот дожд и осветлување, оваа голема сино-бела светлина се појави десно од десниот лак. Тоа се спушти до нозете на ХМУМХС од водата и само висеше таму како што патувавме по него ".

   "Овој НЛО беше лесно да се види кога молњата блесна. Потоа се искачи директно и лево. Четири од нас го видоа тоа. Еве го кикот! Генералот Ајк, кој беше пренесен од хеликоптер со адмиралот, штотуку излезе на сигналниот мост со облека и облека, барајќи кафе. "

   "Седевме и правевме мали разговори кога се појави светлина. Сите ние го гледавме десет минути, а потоа само стоевме гледајќи едни на други. По некое време, генерал. Ајзенхауер рече: "Еј, подобро е да го провериш ова" и да си замина. Тој, исто така, ни рече да "заборавиме за тоа сега". "

   "Следниот ден и секогаш, ништо не беше кажано за тоа. Не знам што е тоа или зошто беше премолчено, но го видов тоа ".
   http://www.presidentialufo.com/dwight-d-eisenhower/472-eisenhower-and-his-alien-contacts-part-1
   https://en.wikipedia.org/wiki/Close_Encounters_of_the_Third_Kind
   --------------------------------------------
   Во 2002 Гери Меккинон беше уапсен за далечински пристап до фајлови на НАСА и воени компјутерски системи во САД. Седејќи во неговата спална соба во Велика Британија, користејќи ништо повеќе од скромниот Windows PC со модем 56K [sceeech Bulang Bulang Bulang sceech], тој ги видел досиејата на најмоќните воени организации во светот. Забележете дека не го користев зборот хакирањето, бидејќи по мое мислење Меккинон не треба да има хакирање за да добие пристап до овие датотеки. Датотеките беа јавно достапни за пристап до незаштитени интернет-базирани Windows компјутери, без никаква безбедност. Тој не ги спречи САД да побараат негова екстрадиција и да го подигнат веќе една деценија. Но, која беше вистинската причина за целата оваа работа? Дали јавноста беше психолошки загреана за нов тип на закана од тероризам? О и да има тајна програма.

    • Анализира напиша:

     ПРОЕКТОТ НА НЛО ОТКРИЕЊЕ, кој го гледал ова видео не може, но заклучи дека НЛО се реалност и дека повеќето не доаѓаат од оваа димензија / галаксија. Со оглед на тоа што се сведоци на различни пердуви и официјални лица со заклетва, мора да заклучиме дека не сме единствениот вид / раса во универзумот / мулит.
     --------------------------------------
     Проштална порака на претседателот Ајзенхауер на нацијата, јануари 1961

     "Во советите на Владата, ние мора да се заштитат од стекнување на неоправдано влијание, без разлика дали тоа го бара или не го побара, од страна на Воениот индустриски комплекс. Постои потенцијал за катастрофално подигнување или занемарена моќ и ќе остане. Ние никогаш не смееме да заборавиме на тежината на оваа комбинација на нашите слободи или демократски процеси. Ние не треба да преземеме ништо здраво за готово. Само предупредување и информирано граѓанство може да ја присилат безбедноста и слободата заедно да напредуваат.

     http://www.disclosureproject.org/docs/pdf/CIAMemo.pdf

    • Анализира напиша:

     По горе наведеното барање до Конгресот на САД за расправа, под целосен преглед. Важно, НЛО се ИРО (Идентификувани објекти) и тие не летаат.

 8. Анализира напиша:

  За оние кои се заинтересирани во целосна сведоштво, тоа е "неверојатно", кога ќе сфатите колку е голема и колку долго лажел населението на земјата. Компании како Нортроп, Боинг, Локхид (изигравам работи), дел од воен индустриски комплекс биле информирани и имаат дури и погонски системи, бекап Инженерните која користи "нулта гравитација" технологија и потоа зборуваме за шеесеттите 30 и "40 (Тесла патенти). Камоли што тие се способни, целото човештво е изложено на ризик и покажува кои сили се зад сцената. Дури и претседателите немаат "ниво на јасност" за да го видат овој вид информации.

 9. Анализира напиша:

  Ние сме по завршувањето на Втората светска војна (Вол Стрит и подемот на Хитлер) предупреди овој суров интрига и не и најмалку важно, вклучувајќи Ентони В. Сатон академски направи на работа на владата, Стентон Фридман на техничко ниво на оружје, капетанот . Едгар Мичел за вселенската програма на НАСА и десетици други (http://www.presidentialufo.com/) и двете "off" и "on" рекорд. Но, зборовите на двајца државници сеуште резонираат како ехо јама во сегашноста и тоа е она што најмногу се загрижува:

 10. Анализира напиша:

  Докаже дека патентите Тесла се во рацете на ФБИ (истражување и инженеринг), чист криминалец.
  Сите војни (за нафта и суровини) или. смртните случаи се непотребни бидејќи овие патенти обезбедуваат дека претпријатијата за нафта и енергија (комунални претпријатија) не мора да постојат. Освен транспортната инфраструктура (авиони итн.),

  http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/03/FBI-Tesla.pdf

 11. Анализира напиша:

  Проследено со исчезнатите трилиони (видете видео Рамсфелд) што отиде во Пентагон.
  Дали неделава беше во Германија и денес се случи нешто што не се очекуваше да се доживее.
  Во близина на воздухопловната база Рамштајн, бев соочен со триаголен ротирачки објект во воздухот кој мина низ минатото со татнеж, без звук.

  Целта достигна брзини што не сум ги видел од моите денови на живот. Додека го мојот мобилен во подготвена за снимање, беше одамна и широк. Овој настан го зајакнува моето убедување дека постојат црни проекти кои користат "нулта гравитациона енергија".

  Во секој случај, веднаш почнав да истражувам на интернет и следните извори покажуваат што сум видел:

  Се работи за објект наречен "Црниот триаголник TR-3B" во рацете на американските воздухопловни сили. Ова се однесува на проектот Astra:

  Преглед: TR-3B, црна триаголник е наводно USAF Black проект базиран на обратна конструирана туѓа технологија.

  Главен погон: Дисфунктор на магнетна гравитација (тороидален ротирачки суперспроводлив феромагнетски звук) видете ја оваа врска на Википедија за експериментите за гравитационо заштитение на Подклеетнов.
  Секундарен погон: Мулти-мода ракетни потиснувачи на метан / водород-кислород

  Факти: Бидејќи SR-71 Blackbird во 70, новиот официјален авион на авионите не можеше да лета побрзо. Ова очигледно ненадејно, додека во средината на студената војна е промена во технологијата и сите последователни подобрувања врвна тајна.

  Официјалните научни трудови укажуваат на можноста за попречување на гравитационото поле со создавање на магнетогравитациски дипол преку сложена комбинација на роторни движења или маси.

  Прегледи: "Летечки црни триаголници" се пријавени за последните 20 години, главно во близина на бази на воздухопловни сили. Некои извештаи ни кажуваат за гигантски бродови кои ги покриваат нозете на 600 кои се движат низ воздухот без звук. Иследниците се вклучени во разни потврдени фотографски документи.
  http://thedisbeliever.wdfiles.com/local–files/xfile%3A1/astra-in-factory1.jpg

  http://www.liveleak.com/view?i=08b_1362520923

 12. Анализира напиша:

  Починатиот Бен Е. Рич, поранешен директор на Skunk Works на Локхид, изјави во 1993 на состанокот на Алумни во Лос Анџелес. Може ли сликата никаде да најде:

  "Ние веќе знаеме како да стигнеме таму, ние веќе знаеме како да го направиме тоа. "И

  "Сега ја имаме технологијата да го земеме ЕТ дома. Не, тоа нема да потрае нечиј живот за да го стори тоа. Постои грешка во равенките. Ние знаеме што е тоа. Сега имаме можност да патуваме до ѕвездите. Прво, треба да разберете дека ние нема да ги користиме ѕвездите користејќи хемиски погон. Второ, треба да изготвиме нова технологија за погон. Она што треба да направите е да дознаеме каде Ајнштајн погрешил ".
  https://xenophilius.wordpress.com/2010/09/14/ben-rich-lockheed-ceo-admits-on-deathbed-et-ufo-are-real/
  http://files.abovetopsecret.com/files/img/wv5215768c.jpg
  http://files.abovetopsecret.com/files/img/yt52157680.jpg

 13. PasOpSmoking спречува перење на перење напиша:

  Дејвис Ике под надзор од чесни истражувачи. Ова е дел 3.

 14. PasOpSmoking спречува перење на перење напиша:

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина