Митот за Трамп, П-Анон и „чистење на најдлабоки“ (Роберт Јенсен, etенет Осебеард)

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 25 март 2020 17 Коментари

Иако се чини дека Роберт Јенсен неодамна се оддалечи од десничарските политички партии, тој сепак е голем обожавател на Трамп. Неговите видеа во моментов се многу гледани, исто како и оној на новата starвезда во филијалата; дама која верува во НЛО и кружни култури: etенет Осебеард.

Добро е само по себе да веруваме во НЛО или на кружни култури, но колку што ме интересира, ја препознаваме стратегијата за поврзување на трагачите на вистината со кулдер. Сепак, и Јенсен и Осебеард веруваат дека Доналд Трамп ќе го спаси светот. На Осебеард ова сега е јасно поврзано со приказната за „најдлабоката“ и „П Анон“. Роберт Јенсен го зема малку посуптилно, затоа што веројатно се обидува да не биде поврзан со таа теорија на заговор колку што е можно подолго.

Willе се обидам да ви објаснам зошто верувам дека тука се занимаваме со безбедносни мрежи. Јас не го правам тоа за да ги направам луѓето црни, но го правам тоа барем за да ви дадам поинаков поглед на материјата, за да можете да го вклучите во вашите размислувања.

Кои се тие безбедносни мрежи?

Безбедносни мрежни пиони се луѓе кои, во име на истиот блок на електрична енергија, за кои сметаме дека можеме да ги препознаеме зад медиумите, се многу истакнати во алтернативните медиуми и доживуваат малку или воопшто не цензура од медиумите или социјалните медиуми. Тие ги туркаат повеќето алтернативни медиуми во својата мрежа. Главните канали исто така известуваат за нив (дури и ако тие се негативни: расте она што ви дава внимание). Покрај тоа, тие веројатно се силно поддржани од потребниот број IMBers и од луѓе кои едноставно паѓаат за „добра звучна приказна“, на социјалните медиуми.

На пример, после 911 година, вие имавте некој таков во САД; некој кој ги аматираше големите приврзаници со лансирање на алтернативни визии за официјалното читање 911. Без оглед на тоа дали верувате дека 911 е внатрешна работа. Овој Аце Бејкер успеа да добие големо следење меѓу луѓето кои веруваа дека 911 е внатрешна работа. Тој ги покри сите видови на теории и ги запали оние за кои сметаше дека се лоши приказни. Тој беше, како и да е, лицето на „вистинското движење“, како што беше наречено.

Откако имаше огромно следење, направи нешто што никој не го очекуваше. За време на радио шоу, тој одеднаш почна да се збогува со неговите родители, сопруга и деца и сте слушнале пушка, тогаш замолкна и презентерот рече: „Се надевам дека ова не е точно“. Не подоцна, истиот Аце Бејкер се покажа дека е многу жив повторно. На овој начин, тој го разнесе кредибилитетот на ’движењето на вистината’. (слушај тука фрагментот)

Сепак, постојат многу повеќе стратегии, како што се оние во кои подоцна добро познато име во „движењето на вистината“ подоцна било изложено како водач во рамките на „Децата Божји“; секта која промовираше секс со мали деца. Бидејќи овој Зен Гарднер можеше да се поврзе со многу луѓе во „вистинското движење“, сите тие луѓе се заразија.

Многу безбедносни мрежни мрежи се користат од страна на услугите главно за прогласување јасна вистина или очигледна вистина. Бидејќи се туркаат насекаде, тие добиваат многу следбеници. Истото го гледаме со Роберт Јенсен и etенет Осебеард. Долгорочната цел е што како рибарски брод тие можат да влечат што е можно повеќе луѓе во нивната мрежа за безбедност, а потоа да го разнесат рибарскиот брод со скандал. Ова осигурува дека можете да ги засрамите тие критични луѓе и да ги задржите од сега па натаму во согласност со главните медиуми и политика.

Чистење на длабоките и Q Анон

И Роберт Јенсен и etенет Осебеард имаат големи очекувања од Доналд Трамп. Заговорот на Q Anon се заснова на некој што поставува шифрирани пораки на Интернет, кои зборуваат за длабок дел од кој Трамп сакал да го испушти и Доналд Трамп кој се бори против таа длабочина. Постојат гласини дека П Анон е еден вид програма за ВИ и јас исто така ја предложив таа опција во претходните статии.

Победи суперкомпјутерот на IBM, Deep Blue ал во 1996 на светскиот шампион Касперов со шах и „Квант компјутер“ на Google Alphabet во 2016 година светски шампион на најсложената игра Оди да победи. Затоа е сосема веродостојно владите да користат супер компјутери во својата стратегија во врска со медиумите и алтернативните медиуми, комбинирани со сите големи податоци на масите (кои тие ги собираат во реално време).

Но, да го оставиме тоа на средина. Во принцип, можеме да претпоставиме дека владите знаат дека секогаш постои опозиција меѓу населението. Значи, ако тие можат сами да ја градат таа опозиција и да освојат голем број луѓе, тие ќе направат добро. П Anon може само да биде дел од стратегијата за безбедност на мрежата.

Пример за Q идените идеи што ги добив вчера. Сето тоа изгледа многу пророчко, па остава впечаток дека П навистина работи со Трамп. Како на друго место можат да го знаат сето тоа? Само прочитајте:

Врата: Д-р Расел Мек Грегор

Глобалните судски пресуди ќе продолжат сè додека сите не завршат на 10 април (Велики петок). Пред тоа, 10-те дена на „темнина“ ќе започнат утрото на 1 април, а тие денови ќе завршат и на 10 април.

Непосредно пред почетокот на „темнината“, ПОТУС ќе испрати Твитер со: Мои колеги Американци… Бурата е врз нас …… ”(„ Моите колеги Американци ... Бурата пристигна…) “Природата на„ 1 април “ќе на почетокот ублажат загриженоста за појава на „темнина“. Кога ќе се појави „темнината“, ќе настане заплет во паниката околу Коронавирусот и светски медицински итен случај. Овој медицински итен случај ќе биде прогласен порано од 1 април во многу градови (и земји. Верт.).

Многу луѓе ќе се стават во домашен притвор и повеќето имаат изградено храна за храна, итн.

Во Австралија, невработените и пензионираните ќе добијат 31 долари на 750 март. Другите земји исто така ќе направат вакви аранжмани, така што малкумина ќе умрат од глад. Некои продавници за итни случаи ќе останат отворени за продажба на најпотребната стока, но повеќето продавници ќе бидат затворени.

За време на 10 дена на „темнината“, не се достапни социјални медиуми или интернет. Beе има електрична енергија, но нема радио и телевизија. Ниту еден весник нема да се печати. Армијата на секоја земја ќе ги затвори овие издавачи.

ПОТУС ќе има САМО достапен метод за пристап до луѓето ширум светот во текот на 10-тина дена од „темнината“ и тоа ќе биде преку Системот за итни случаи. Секоја армија ширум светот ќе го проследи тоа до телевизорите и уредите во нивните земји.

ПОТУС ќе биде во деновите на „темнината“, без разлика дали е во странство, или на бродот „Ер-форсил Еден“. Таканаречениот изговор за употреба на Airforce One ќе биде за безбедност и / или ризик од инфекција. Системот за емитување вонредни состојби ќе се емитува од „Ерпорекција еден“. Така, ќе има ефективен блок за вести, освен ПОТУС.

Професионално изработените документарци ќе се емитуваат ширум светот на телевизорите и другите уреди преку Системот за итни случаи. Неговата содржина ќе ги објасни сите ужаси, злосторства и детали за сè. Содржината ќе биде пријателска кон семејството и ќе биде надвор од прашање.

ПОТУС ќе објасни како тој бил замолен од армијата на Соединетите држави да ја активира длабоката држава и дека тој не е „политичар“. Тој ќе ги потврди информациите за П. Овие документарни филмови ќе имаат снимени признанија од познати политичари на Длабока држава и елитни лица. Theе се објасни структурата на светската контрола. Beе бидат презентирани докази за кривични дела. Изјавите на воените трибунали ќе бидат објавени.

Овие презентации ќе бидат емитувани, да речеме 8 часа на ден, во текот на цели 10 дена. Повторувањата ќе се одвиваат во остатокот од денот, така што оние што сè уште работат и спасувачите не пропуштаат ништо. Емитувањата затоа ќе продолжат 24 часа на ден. Семејствата нема да направат ништо друго освен да ги видат овие. Најстрашните видеа со докази нема да бидат за секого, може да ги гледаат оние кои сакаат да по 10-тина дена од „темнината“ на Интернет.

Beе има масивен шок, ужас и збунетост. Нашата улога како патриоти ќе биде да обезбедиме смиреност, афирмација, сочувство и уверување. Многу патриоти, кои претходно премногу се плашеа да зборуваат, ќе се осмелат.

Малку е веројатно, но можно, дека JFK Jr и другите ќе придонесат за кредибилитетот на работењето. Кога ќе завршат 10-те дена на „темнината“ на Велики петок, ќе има огромен рафал на духовност.

На Велики петок, на човештвото ќе му се каже дека вирусот е сега безбеден и може да се извлече и да се врати заедно. Црквите, синагогите и џамиите ќе бидат спакувани. Sufferingе има многу страдање, но и олеснување.

Мал процент, можеби 5%, ќе биде надвор од контрола и ќе биде измиен од мозок премногу далеку за да ја прифати вистината. Како и обично, тие ќе предизвикаат нарушувања.

Длабоката држава ќе ја изгуби контролата врз сè засекогаш. Војската ќе ги следи ТВ-станиците и издавачите на весници за да спречи вандализам. По затемнувањето, воспоставените медиуми ќе бидат целосно изложени и нема да можат да ја побијат приказната.

Лица од Длабока држава кои не се предале и не биле депортирани во Заливот на Гвантанамо, ќе се предадат на самоубиството викенд од 11-12 април 2020 година. На недоверливите лица ќе им биде дозволено да се бранат од информираните маси.

Сега горенаведеното се вклопува во прекрасно повторно со синоќешната прес-конференција „Доалд Трамп“, најавувајќи дека тој сака Американците да можат повторно да се движат слободно и да одат во црква за време на Велигден (види businessinsider.com) Значи, приказната П Анон се чини дека се вклопува непречено во она што го кажува Трамп, што го прави екстра веродостоен. Никој не сфаќа дека услугите се доволно паметни за да ги играат двата табора.

Па, што не е во ред со Роберт Јенсен

Вие нема да ме слушнете како велам дека има нешто лошо со Роберт Јенсен како личност. Јас само мислам дека служи како заштитна мрежа, и како обучен господар комуникатор, тој точно знае како да ја наполни безбедносната мрежа. Неговата стратегија сè уште не е отворено да ја прогласи теоријата на Q Anon. Сепак, тој веќе го пофали Доналд Трамп во своето последно видео за Трамп велејќи дека решението не треба да биде полошо од проблемот.

Јенсен инсистира на тоа дека мерките за заклучување на коронавирусот се премногу драконски и многумина ќе се согласат со него. Тој се фокусира на стапката на смртност и односот со изедначување на целата земја, вклучувајќи ги и економските ефекти. Тој исто така го добива ова Блумберг документ, со кој веќе се поврзав во претходната статија. Објаснува дека 99% од луѓето кои починале во Италија веќе имале други услови од кои би можеле да умрат.

Сега ќе речете:Па и? Што не е во ред со тоа? Тој е во право тогаш !?„Погоре објаснив дека безбедносните мрежи не нудат лаги. Тие дури можат да ви ја покажат целосната вистина. Целта на безбедносните мрежи е да сте поврзани со одредено тело на мисла или личност. Таа личност во случајов е Доналд Трамп.

Доколку подоцна се испостави дека Доналд Трамп воопшто не го расчистува длабокото и ако подоцна се испостави дека светот ќе плаче дека Доналд Трамп, на пример, направил исклучително голема грешка со тоа што ги остави Американците на улица повторно за време на велигденскиот викенд (затоа што ако, на пример, пандемијата на коронавирус ненадејно повторно се појави, но потоа и многу понасилно), тогаш приврзаниците на Доналд Трамп заедно со Јенсен се разбиваат во еден пад. Тогаш сите ќе повикаат на затвор за сите оние скептици кои одбија да видат колку е опасен вирусот корона.

Ве молиме запомнете: медиумите исто така може да го пропагираат можното повторно појавување, но дотогаш нема да можете повеќе да размислувате критички да размислувате преку стратегијата за безбедност на мрежата и разнесувањето на риболовната мрежа Роберт Јенсен. Всушност, „критичкото размислување“ е најопасна психолошка состојба до тогаш.

Што не е во ред со etенет Оссебар

Треба да биде јасно дека не сум надвор да ги напаѓам поединците, како што правам повеќе од 7 години. Не ми се допаѓа 'под ременот'. Предупредувам против стратегијата што треба да се следи. Фактот дека има луѓе кои можат тајно да работат за услугите и да си дозволат да бидат распоредени како безбедносни мрежи, е за нашата совест и карма да ги обработиме.

За Janенет, јасно е дека таа ги прогласува теориите на Q Анон во своите видеа. Значи, таа всушност ве поттикнува да седите и да чекате и да видите што се случува. Спасувањето на Трамп наводно е близу. Јас веќе пишував за тоа рече en рече напис.

Што можеме да сториме тогаш Wel верувајте, што е сè уште позитивно?

Токму таа мисла е ефектот што се постигнува кога ќе го почувствувате разочарувањето кога сте биле фатени во безбедносна мрежа и целиот брод бил потонат. Затоа продолжувам да истакнам дека станува збор за твојата свест. И тоа е во друга смисла во која Роберт Јенсен го киднапира тој збор во неговите последни емисии.

Сето тоа е за твојата „свест“ во смисла на „оригиналност на твоето битие“

Во мојата книга зборувам за вистинска свест и зборувам за сеопфатен вирус што сака да нè внесе во своја контрола. Јас, исто така, предвидов пандемија во ова, како што сега го доживуваме. Како и да е, најважно е, објаснувам дека не можеме да постигнеме многу на физичко ниво. Дали навистина мислите дека ако сите земјоделци излезат на улица или ако сите лежеме масовно, можеме да промениме нешто? Државата веќе се покажа дека може да ја затвори целата економија без да ги импресионира.

Она што можеме и мора да го направиме ги надминува очекувањата на вонземјаните кои доаѓаат на нашето спасување; го надминува очекувањето дека Q Анон и Трамп ќе дојдат на нашето спасување. Она што можеме да го направиме е многу поголемо! Она што можеме да го сториме е да ја препознаете вашата оригинална креативна моќ. Го објаснувам тоа во книгата. Можете да го купите тоа. Може да го прочитате бесплатно и во многу статии, но затоа што сте дома и затоа што имате време да прочитате; затоа што можете да ја откриете вашата вистинска моќ; затоа што можеме да го надминеме стравот и затоа што сме способни за многу повеќе отколку што мислиме: затоа можноста да го прочитаме ова резиме:

твојата книга

Белешка: Јас бев критикуван неколку пати во последниве денови дека барам продажба на книги за да заработам пари. Оваа книга е напишана на барање на читателите, со цел да ги снимаме статиите (бесплатно за читање) од последните години во нешто што може да се прочита за еден ден.

Листа на изворни линкови: нишка, businessinsider.com, bloomberg.com

Тагови: , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (17)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Мартин Vrijland напиша:

  Не изгледа невозможно дека Јенсен вечерва ќе го промовира бразилскиот претседател Јаир Болсонаро

  Забележете дека ова е дел од стратегијата со два кампови и принципот на безбедносна мрежа. Значи: демантите од коронавирусот или оние што велат дека сè ќе биде во ред, наскоро ќе бидат казнети остро заради заживување на вирусот (барем тоа ќе го покажат медиумите и политички напорно преку бројки). Тогаш се разбудуваат сите „критичари“. Размислете за кампови за превоспитување, затворски казни, итн.

  Трамп и Болсонаро се дел од таа игра. Имплементацијата Трамп по Велигден изгледа разумно веродостојна опција да се очекува.

  • Мартин Vrijland напиша:

   Само што го гледав емитувањето на Јенсен и моето предвидување се покажа како вистина… (35:25 мин.)

   • Замрзнува Хари напиша:

    Исто како Трамп, и Болсенаро сега емфикативно се поставува како „луд и злобен популист / екстремно десен човек. Толку е смешно лесно да се сфати откако ќе видите како сето тоа функционира.

    Јенсен сега исто така се врти малку поинаков наратив во однос на политиката на НЛ. Политичарите биле заведени и манипулирани од врховните медиуми, затоа што медиумите имаат премногу моќ. (ако не го направите она што го велиме, ние исто така можеме да ги направиме вајлдерс премиер).

    Значи според Јенсен ние (кои сме будни) треба да им ставиме до знаење на политичарите дека треба да се променат, тогаш сè ќе биде добро.

 2. guppy напиша:

  Имате право дека тие ги мешаат вистините.

  Сигурен сум дека во моментов сè се случува на духовно ниво. Многу луѓе го пропуштаат ова заради сите одвраќања. Откако конечно ќе бидете ослободени од работа, ние сè уште нуркаме во netflix, стрес и вируси.

  Исклучете се, исклучете го, исклучете го, испразнете го и одете на повисоко ниво.

 3. Замрзнува Хари напиша:

  Понекогаш е да се обесхрабруваме. Покрај принцот Чарлс од Англија, сега има и корона (посакувам добро наскоро да пропадне).

  Бројот на познати лица кои имаат корона скоро сега треба да биде 1 од 50. Но, луѓето сметаат дека ова е нормално, затоа што тие се фрлаат до смрт во медиумите со бројки (никогаш не земајте предвид за процентите !!!) на пример за бројот на луѓе ширум светот (според МСМ) што се чини дека ги има. Ова е приближно 400.000 според МСМ

  98% од луѓето што ја гледаат оваа бројка воопшто не сфаќаат што значи. Ако 400.000 луѓе ширум светот имаат корона, тоа значи дека околу 1 од 17.000 луѓе во светот всушност имаат корона !!!

  Со мојот брат и неколку други кои се исто така среќни будни, спроведов едно мало истражување меѓу околу 100 луѓе со нешто над просечна интелигенција, прашувајќи ги, меѓу другото:
  Вкупниот број на инфекции со корона во светот е 400.000. Колкав процент од светската популација е ова?

  Просечниот одговор беше (верувале или не) дека 400.000 луѓе биле помеѓу 1% и дури 10% од светската популација. Само 2 од 100 дадоа точен одговор.

  Ова значи дека кога просечниот Холанѓанец (а веројатно и луѓе од други земји) ќе чуе или види број на 400.000 корона инфекции напишани ширум светот, тој или таа смета дека ова е многу голем процент на луѓе во светот (Wow веќе 1% или 5% од светската популација има корона, колку е опасна).

  Ова го видов и од Јаир Болсерано. Смешна работа беше што на Путин му е дозволено да го промовираат токму спротивното мислење во Русија: Путин вели дека е многу опасно и дека Русите треба точно да ги следат упатствата на „Големиот брат“ и дека треба да се обрне големо внимание едни на други (Путин вели за исто како Рут)

  Прашај Мартин.

  Зошто спие скоро целата светска популација? Се чини дека тие биле маѓепсани од елитата Луциферија. Сигурно дека треба да се размисли малку и да се пресмета дека скоро за никој во светот нема корона? (освен познатите луѓе, се чини дека скоро сите имаат корона).

  • Мартин Vrijland напиша:

   Како што знаете, мора да „слушате експерти“ 😉
   Како и да е ... бројките се бројки затоа што медиумите и политиката ни ги кажуваат тие бројки. Труманшу? Не знаеш
   Она што го знаеме е дека луѓето заземаат став дека во експоненцијален раст гледате мали броеви на почетокот сè додека кривата не пука како стрела.
   Нема корист да се фокусираат луѓето на бројки или проценти или криви.
   Корисно е да ги насочиме луѓето кон реалноста како што тоа го перцепираат.

  • елиса напиша:

   @harry
   Она што некогаш го знаев / научив во моето „образование“, односи со јавноста и јавноста е дека бројките - или статистиката како што е убаво наречена - се соодветниот инструмент (средство) со кој треба да се вртат. Односи со јавноста = игра / врти публика. Со броеви можете да ја „намалите“ секоја индивидуална состојба / околност / личност на говорник во воланот. Во просек, вие ја отстранувате човечката вредност. Бројките се средство за правење вкочанетост. Денешната технократија користи само 2 цифри - нулта и онаа за создавање на зголемена реалност. Да се ​​создаде преклоп.
   Не е без причина да кажеме за бројки што тие нè прават вртоглавици, со други зборови, ја губите ориентацијата. Ако сте ја изгубиле својата ориентација, ќе изгубите нешто, имено контекстот / рамката.
   Ако немате рамка / контекст, по дефиниција сте играчка во туѓа рака.
   Броевите се симболи, сублиминален начин на комуникација (со потсвеста). Сите овие бројки се всушност празни, тие не кажуваат ништо, но во исто време тие им кажуваат сè на инсајдерите. Сега пристигнавме во време кога наше е работа да ја дешифрираме приказната (спин, врти).
   Исто така, споредете ги броевите на англискиот збор раскажува повеќе отколку што можеби на прв поглед се сомневате. Да се ​​вкочането е вцепенен. Броеви / броеви се вектор за активирање на емоции (= ниски чувства) без (несвесно) да забележите дека ако не сте иницијатор. Образовниот систем е дизајниран токму за тоа. Броеви / броеви ни се претставени во една единствена форма, празната форма. Затоа мора да „научиме да пресметуваме“ за да се исклучиме од универзалното знаење. Како и да е, тоа е уште една подлабока приказна. Се надевам дека ќе се согласите на ова понатаму и ќе размислите.

   • Мартин Vrijland напиша:

    Се согласувам Елиса,

    На пример, да ставите некој под хипноза на разговор (затоа луѓето претпочитаат да гледаат телевизија или канал на ЈуТјуб), најдобро е да наведете неколку бројки по ред. Ова има ефект да ги збуни вашите свесни процеси на размислување. Тие се обидуваат, како што беше, да ги следат големите броеви или пресметки, но затоа што вашиот мозок има проблеми со „одржувањето“, звучникот ја заобиколува вашата свест и може да ја програмира вашата потсвест со поставување сидра.
    Господар комуникатор (или специјалист за НЛП) Роберт Јенсен исто така ја применува оваа техника.
    Исто така, тоа го гледате многу кај луѓе како Јерон Паув. Имате повеќе техники во НЛП и хипноза на разговор, но статистиката и бројките се одвиваат многу добро.
    Затоа секогаш имате временска прогноза на крајот на списанието. Тогаш ќе видите броеви и ќе бидете фрлени напред и назад на картата. Willе бидете дополнителни од картата (хипнотизирана).

 4. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM напиша:

  Крај на бранот на грип!
  https://www.euromomo.eu/
  Следниот бран доаѓа!
  https://youtu.be/fva-unRTDkI

 5. marcos напиша:

  па ако гледам правилно, после 11 недели во 2020 година имаме помал морталитет од основната линија?

 6. Мартин Vrijland напиша:

  „Како сфаќате дека јас сум контролирана опозиција Фриланд? Ивеам во мобилен дом и ќе ви ја покажам мојата банкарска сметка. “ Оке Janенет, покажи ми ја твојата банкарска сметка и потоа покажи ја друга банкарска сметка.
  „Ако само би ме повикал, ќе го прилагодив“

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2530040067264446&id=100007754328417

  И списокот Инофизилер Митарбејтер (IMB'ers) реагира под објавата со вообичаена злоупотреба за да го запали Вријланд (како што тоа го прават практично на секој блог и на сите социјални медиуми; тоа е нивна работа).

  Се разбира, etенет ги прилагоди своите видеа како резултат на мојата критика. Да ја имав „штотуку“, таа само ги преземаше 3-те опсежни промотивни видеа Q Анон офлајн и направи нови и ја прилагодуваше целата нејзина приказна. Да etенет, нели? Колдер секако. Таа е добро разгледана, добро подготвена и промоција на Q Anon започна во точно време.

 7. Иднина напиша:

  Банкарскиот број на г-ѓа Ј. Мартин се откажа од некој што сакаше да донира. Ff сериозна случајност ??? NL33RABO03 ……… ..3 е исто така последната цифра. Неколку броеви надвор за приватни, иако таа самата го исфрли. Но кажи го тоа

  • Камера 2 напиша:

   тој etенет

   Нулта одговори и +/- 17.000 гледачи, како е можно на YT
   и мора да кажам убав број на минути 6 3, или 666

   благодарам Janенет, маста четка etенет.
   Навистина во 4-та минута; 23, вели таа, ми се заканува смрт со една година заради кругот на земјоделските култури, ardенет Осебеард, гаден шарлетан, навистина еј etенет, јави се Мартин токму сега

 8. Мартин Vrijland напиша:

  Хахаха ... ох ох ... човек човек човек ... колку високо треба да е коефициентот на интелигенција за да се сфатат сериозно ваквите фигури.
  „Вашиот ангел на земјата“, таа исто така вели за себе ..
  Тие треба да ги поучуваат актерите од кловн, малку подобро, за да избегнат навестување да прочитаат белешка. Падот на кабалот ..

  Како станувате член на ММБ? Во замена за намалена реченица? Дали тие веќе се на новиот финансиски банкарски систем што наскоро ќе го замени стариот? Inoffizieller Mitarbeiters (IMB'ers): тие се преправаат дека го земаат за луѓето, но тие всушност се најголемите предавници; членовите на НСБ од денес? Имате IMBers кои ви кажуваат да останете во затворен простор и да ги чувате социјалните медиуми за официјалната државна приказна и ги имате IMBers кои ви кажуваат дека Q Anon и Трамп ја чистат кабалата.

 9. Питер Стигманс напиша:

  Почитуван Мартин,

  Graag verneem ik wat je denkt over David Icke? Is dit ook een undercover pion van de gecontroleerde oppositie? Hij legt namelijk in grote lijnen hetzelfde bloot als Janet Ossebaard.
  Indien zo, wil je ons informeren over hoe je daar dan 100% zeker van kan zijn?

  Verder stel ik me de volgende vraag, indien je pedofilie tot op die diepte blootlegt, zoals Ossebaard (filmpje van een naakte jongen die uit het paleis ontsnapt met een laken door het raam) en ook David Icke, die niet anders doet dan het één met het ander linken en het grotere beeld schetsen. Bestaat dan niet het gevaar dat je gewoon je doel voorbij streeft? Immers, je wil een bepaald publiek afromen en later wegzetten als zijnde mentaal instabiel. Wat je als criminele organisatie niet wil is dat clandestiene operaties die je vooral in het donker wil houden net publiek gaat maken adhv controlled opposition. Want, zeker een David Icke heeft de afgelopen 20 jaar enorm veel openbaar gemaakt, veel meer dan de ordinaire jan met de pet zou kunnen complot-theorie-denken. Waarom zou je dan als mitarbeiter zo diep gaan? Waarom zou je niet gewoon je focus houden op wat via social media etc in het publieke oog valt, zonder al de rest in gevaar te brengen. Het houdt geen steek…

  Met dank,

  Петар

  • Мартин Vrijland напиша:

   Janet Ossebaard is natuurlijk in geen velden of wegen te vergelijken met David Icke, bovendien leest zij gewoon een verhaaltje voor. Icke is toch wel van een iets ander kaliber. Janet Ossebaard verkoopt gewoon het Q Anon verhaal, niets meer niets minder. Dat komt regelrecht uit de controlled opposition Reuters-achtige fabriek.

   Je kunt heel veel waarheid laten zien. Sterker nog het is onderdeel van het Kaballisme om mensen het kwaad te laten zien. In het moderne “wakker worden” moet zowel het kwaad als het goede in volle glorie tegenover elkaar zichtbaar worden gemaakt. Het “ontwaken” zonder de essentie te ontmaskeren (maar slechts en alleen de verschijnselen van het kwaad te belichten) behoort bij het “ontwaken” van de Luciferiaanse kabbalistische weg tot de valse singulariteit. Dat is dus een valse ontwaking. Het is belangrijk dat we dat onderscheid leren ontdekken. Het ontmaskeren van zuiver en alleen het kwaad in de wereld behoort dus bij het ontwaken voor de Kabbalistische weg richting Lucifer.

   Nu heb ik de laatste paar boeken van Icke niet gelezen, dus ik weet niet of hij het heeft over de regenboog en over Lucifer, maar als iemand niet spreekt over de bouwer van dit virussysteem (deze virussimulatie), dan worden we slechts gefocust op dat ontwaken dat nodig is voor de samensmelting met de Luciferiaanse AI (met het virus systeem; de valse singulariteit) in plaats van dat we ontwaken om onze originele bron – de ware essentie van wie we zijn – terug te herkennen en ons te ontkoppelen van dat Luciferiaanse virussysteem dat het originele universum probeert te kapen door te proberen te verbinden met ons bewustzijn (via de valse singulariteit en dus via de weg van de Kaballah waarin ook het kwaad aan het daglicht moet komen).

   Samengevat: zuiver en alleen het kwaad aan het daglicht brengen is onderdeel van de Kabbalistische weg richting de samensmelting met het Luciferiaans virussysteem (de valse singulariteit).

   Het gaat er in hoofdzaak om dat we het gehele systeem doorzien en dat betekent dat we het Luciferiaanse virus systeem moeten gaan herkennen en gaan ontdekken dat wij zelf de oorspronkelijke stamcelinformatie in ons dragen. In dat laatste schuilt dan ook de “uitweg”.

   Voor meer begrip verwijs ik naar mijn boek plus de aanvullende artikelen:
   https://www.martinvrijland.nl/category/addendum-boek/

   Misschien wordt het tijd om er nog eens een extra artikel aan te wijden

Оставете Одговор

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина