Ажурирање на заклучувањето на Coronavirus covid-19: Кога се будите и сфаќате дека сте заробени, што можете да направите?

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 24 март 2020 16 Коментари

извор: lithub.com/

Кога започна 2020 година, чувствував дека ќе биде тешка година. Гледањето на последните чекори кон целосно заклучување на коронавирус ковид-19 сега дава надеж дека ќе заврши наскоро. На новогодишната ноќ, напишав: „Што се однесува до мене, 2020 година ќе биде година на брзаци и хиперсонично темпо на промена. Промени што никогаш не сме ги виделе во историјата. Истекува времето за владетелите на оваа земја. Имаат само 25 години до лажната единственост “.

Во мојата книга на крајот на 2019 година, предвидував дека допрва треба да има пандемија и да покажеме дека сме сведоци на сеопфатен вирусен систем. Уште на 24 февруари, напишав статија во која се наведува дека е време да се собере. Тоа беше неколку недели пред тоа дури се чинеше итен случај во Холандија. Сликата што медиумите ја скицираа за (веројатно) IMBers оние загризување тоалетна хартија, според мое мислење, биле паметен медиумски програмски трик за да се одвлече вниманието од она што треба да го купувате: долготрајна храна, конзервирана храна, вода и слично. За среќа, читателите беа тука многу време пред да избие паниката.

Се надеваме дека „кабалото“ ќе се расчисти

Следеа многу поправилни предвидувања во последните неколку недели и видов какви мерки ќе следат. Затоа, честопати ме прашуваат: „Што да правам сега?“, „Како треба да се справам со сите мерки?“

На социјалните медиуми сега гледаме видеа од Etенет Осебеард оди наоколу Таа го прикажува Доналд Трамп како спасител на човештвото, а гледачите се повикуваат да бидат потчинети на сè што им се случува. Нејзините видеа се обидуваат да ги убедат луѓето дека нè играат, но јасно ја гледаме овде двојната улога на контролирано спротивставување. Etенет Осебеард се обидува да ги одведе луѓето во безбедносната мрежа Q-Anon. Таа исто така изјави дека Доналд Трамп е зафатен 'кабалатаи дека коронавирусот игра улога во тоа.

Она што луѓето не го сфаќаат е дека се создадени многу алтернативни медиуми за да играат вакви двојки. Тие ви даваат надеж за заштеда на вонземјани или за пад на кабалата (со Трамп како спасител). Морам да им помогнам на тие луѓе надвор од сонот: Кабината нема да падне.

Гледачите на нејзините видеа се ставаат во пасивен режим. Им велам:

Вие сте наметнати во пасивен режим од луѓе кои седат зад камера и прават да се чувствувате како да го уредуваат тоа за вас. Илузија е дека Q-Anon е тајниот клуб на луѓе околу Трамп кој сака да го тргне богатството од 1%. Тие не доаѓаат да те спасат! За жал Разочарувачки. Тоа е лажна надеж.

Трамп е кабал. Трамп исто толку напорно спроведува мерки за заклучување. Нацртаната слика дека десетици илјади војници на „Дефендер 2020“ се подготвени да го исчистат „кабалото“ во Европа е лажна надеж.

Etенет Осебеард ве повикува да останете смирени внатре кога овие војници ќе започнат да ја чистат елитата. Добијте ја сликата?

Финансиско ресетирање

Etенет Осебеард исто така вели дека ќе има финансиско ресетирање во кое богатството што сега лежи кај богатите 1% ќе се врати кај луѓето. „Големиот спасител Трамп тоа ќе го организира и за вас“. Не, тој нема. Она што тој ќе го стори (исто како и европските лидери) ќе ви обезбеди основен приход и веројатно е дека ќе се национализираат големите мултинационални компании, банки и пензиски фондови. Дали знаете што се нарекува? Комунизмот.

Се движиме кон комунистички систем. Во брз воз. Детално го опишав тоа овој напис.

Значи, навистина сме сведоци на финансиско ресетирање, но ви кажуваме друг вид освен К-Анон и etенет Осебеард. Со години зборував тука на страницата дека треба да се направи такво ресетирање (види овде) Корона вирусот сега е фино алиби. Дека толпата може да се игра на еден или друг начин е доста веродостојно, но приказната за Janенет Осебеар е полна со намери за лажни вести за лажни (како на пример овде објасни)

Комунистичкиот систем со кој etенет Осебеар и многу други сега се слават, додека ве повикуваат да седнете тивко, навистина има недостаток. Е биде едно тоталитарен технократски комунист биди режим

Се очекува да има доста политичари кои ќе го напуштат теренот. Ова веројатно е главно затоа што е корисно да се заменат пионите што го започнаа овој тоталитарен процес со нови пиони со „скршени раце“. Не се залажувајте од идејата и опфатот во алтернативните медиуми што некои познати извршни директори ги дадоа оставките. Ова е дел од играта за безбедност на Q-Anon.

Технократски комунистички систем веројатно значи дека ќе добиете основна сигурност (приход, домување и сл.), Но дека ќе бидете набудувани од технологијата.

Секое движење што ќе го направите ќе го следат големите системи за податоци. Појавата на коронавирус гарантира дека дополнителни технократски средства можат брзо да се спроведат. Треба да размислите за еден неизбришлива дигитална лична карта, што, на пример, запишува кои вируси сте имале; без разлика дали сте заздравени; кои лекови и вакцинации сте ги преземале и вашето здравје веројатно може да се следи во реално време од облакот. Тогаш сте дел од 5G Интернет нештата.

Кога ќе се разбудите

Значи, ако се разбудите и ги видите алтернативните медиуми што се обидуваат да ве држат во пасивен режим со полувистини измешани со лаги и помагате да го прифатите комунизмот со лажни надежи, дали сфаќате дека тие не ве упатуваат кон технократскиот опасност што демнат. Тие сакаат вие да седите внатре и само да дозволите армијата и полицијата да си ја сторат работата. На крајот на краиштата, тие доаѓаат да ја исчистат кабината. Не, најмногу медиуми ќе известуваат за промена на пешак во Хаг или Брисел; најмногу тие нема да ви го покажат вистинскиот хорор. Оваа игра во шах ги зема предвид вашите очекувања, така што ќе продолжите да го следите нарацијата.

Значи, ако навистина сакате да се разбудите, мора да pиркате низ лажни илузии како приказните Q-Anon и Доналд Трамп. Ако навистина сакате да се разбудите, мора да видите што се случува и да сфатите дека тоталитарен режим се одвива. Тој тоталитарен режим веќе не заминува. Никогаш повеќе. Слободи што ви беше дозволено да уживате, ќе се вратат само ако добиете „ознака“. Дали тоа потсетува на библиско пророштво? Да, тоа потсетува на библиско пророштво:

И тоа никој не може да купи или продаде освен кој има ознака, име на beверот или бројот на неговото име “(Откровение 13: 16-17)

Во мојата книга објаснувам дека сме во пророчки крај. Додека многумина претпочитаат да ја игнорираат религијата деновиве, и иако јас не сум религиозен, признавам дека светските лидери следат верски агенди. Не е без причина што Трамп го прогласи Ерусалим за главен град на Израел и не е за ништо што сакаат да го обноват соломоновиот храм. Во мојата книга објаснувам како светските лидери следат „мастер скрипта“. Таа маестрална скрипта сега се шири многу јасно и брзо под нашите очи.

и сфаќаш дека си затворен

Наскоро масовно ќе откриеме дека сме целосно затворени. Се сомневам дека ќе биде долго време. Народот мора да биде толку исплашен што ќе прифати драконски мерки. Многумина ќе можат да гледаат како луѓето се превезуваат од зад нивните прозорци или од балконот. Одземени затоа што тие може да бидат заразени или затоа што „не ги слушаа упатствата“. И затоа што секој е во своите куќи, никој не помага.

Медиумите ќе продолжат да ни кажуваат дека сте сведоци на уредна клиничка и неопходна операција и никој повеќе нема да знае колку луѓе ќе исчезнат на гулабите. Благодарение на etенет Осебеар, чекате тивко; самоуверено „дека Трамп го расчистува кабалото“.

Веројатно сè уште ќе добиеме заобиколувања на луѓе кои излегуваат на улица заради исцрпеност и глад и затоа do не ги слушајте упатствата. Дефанзивецот 2020 е веројатно подготвен за тоа (да не се исчисти „кабалото“).

Потоа, по неколку месеци или можеби една година, малку надеж за олеснување ќе биде истакната од политиката.

Надежта дека медиумите и политиката на крајот ќе ги исцртаат, најпрво е дека постои лек што го спречува вирусот и потоа ќе се понуди вакцина. И може да се претпостави дека ова ќе биде комбинирано со воведување на дигитален систем (како што е опишано погоре), каде што секогаш е јасно од сите каде се наоѓа и кој лек го примил, вклучително и следење во реално време за здравство (и вклучувајќи го и CRISPR-CAS12 функционалност за читање и пишување).

Потоа можете повторно да патувате. Од зона до зона и веќе не со сите тие отворени граници, но зонските гранични пунктови ќе бидат многу обемни дигитално и во бројки. Имаме разлика кај луѓето на кои им е дозволено да влегуваат во одредени зони и во други на кои не им е дозволено да влегуваат. Ние се движиме кон тоталитарна технократска „држава на спас“.

што можете да направите?

Што можеме да сториме тогаш? Дали треба да се спротивставиме на забите и ноктите? Верувам дека постои основно човеково право кое никогаш не треба да се крши, а тоа е слобода. Сега ова е повредено уште од памтивек и не можете физички да одолеете на полициска држава. Всушност, секоја форма на отпор ќе биде брутално задушена. Дури и ако на социјалните медиуми или во дневната соба кажете (каде се слуша Сири) дека ги сметате за сите смешни мерки, можете да бидете во тоталитарна состојба.

Секој што е заканувачки елемент може и веројатно ќе биде избркан. Сето ова ќе се одвива под маската на „задржување на коронавирусот“, затоа што луѓето кои не ги следат упатствата или можеби дури им сугерираат на другите да не ги следат упатствата, претставуваат опасност за општеството.

Дали навистина немам практични совети за тоа што можете да направите. Да, но тоа е за промена на свеста и сосема поинаков став од пасивниот став во кој сега ве запираат медиумите и алтернативните медиуми. Тоа е за активирање на кој навистина сте. Тоа е за активирање на полето за креативна сила и вашата оригиналност. Тоа звучи подвижно, но не е така. Едноставно ти го објаснувам, ветувам.

Согледувајќи низ мастер скриптата и правејќи точни предвидувања, јасно е дека ова е важен чекор кон реални промени. Честопати реков дека 1 напис е премногу краток за ова. Затоа работев долго време на јасна и читлива книга. Затоа, прво треба да го прочитате. Сега е навистина важно! И, тогаш можете да ги прочитате дополнувањата на таа книга, овде на веб-страницата.

Ние сме многу моќни суштества и време е да излеземе од пасивен режим. Вие сте многу поголеми отколку што сфаќате! Време е да дознаете

твојата книга

Последователно на овој напис: прочитај тука

Родени линкови за врски: valcabal.nl

Тагови: , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (16)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Alie Muana напиша:

  Бесплатно сте добиле, бесплатно ќе дадете…
  Зошто не го ослободувате вашето решение слободно?
  Имам чувство дека сум изманипулиран во купувањето на вашата книга за да го дознаете вашето решение.

  Мислам дека не е во согласност со откритијата што ги изложувате.
  Или грешам во тоа?

  • Мартин Vrijland напиша:

   Ако одите во книжарницата за Библија, дали ја добивате бесплатно?
   Ако одите во пекарница за леб леб, дали добивате бесплатно?
   Ако гледате телевизија, немате платена претплата?
   и велите "За ништо што не сте добиле, за ништо што ќе дадете ..."

   За ништо, не го правам ова бесплатно повеќе од 7 години, но не можам да го замолам печатачот да ја печати мојата книга бесплатно.

   Книгата дава резиме на сите тие 7 години и сè што е во книгата е бесплатно и може да се чита бесплатно пронајден овде на страницата. Потоа, само треба да пребарувате и да кликнете од напис до напис. Сепак, книгата дава многу компактно резиме и затоа е направена; на барање на многу читатели.

   Вашата поддршка и благодарност се ценети. Секако дека не е потребно. Дозволено е.

   • Есмеевд напиша:

    Само што ја купив вашата книга! Дозволете ми да инспирирам со години. Единствено што сè уште се чувствувате добро и доверливо во врска со информациите, вие сте!

    Не само повеќе луѓе за кои сум слушнал.
    Моето прашање гласи како што следува.
    Колку долго можат да нè заклучат? Значи со деца итн. Што не може да трае многу долго како што треба? Освен тоа и целата свесност што ја имате! Дали не се плашите дека ќе ве одберат или ќе ве направат да исчезнат каде и да е тоа (понекогаш се прашувате каде) значи дека сè може секако да се прочита на Интернет. И дали може да се добие колку што може да се види кој ја купил книгата? Дека тие веќе ќе дејствуваат на тоа за да ве одберат. Јас секако ќе ја прочитам твојата книга внимателно. Loveубов и да се грижи.
    Загрижена мајка во моментот, но знаејќи дека сме многу помоќни отколку што мислиме! Но, како се уште е прашањето ..

  • Сонце напиша:

   Вашиот одговор на Мартин не е уреден. Дозволете ми
   чувај го таму

   • Мартин Vrijland напиша:

    Обично никогаш не се објавуваат имиња (сега знаете како се работи ... тролови, лажни профили, ботови ... но особено IMB'ers) кои одговараат кога е важно социјалните медиуми да останат целосно врз основа на државни идеи.

 2. SalmonInClick напиша:

  Ова е навистина агендата на вообичаените осомничени, неусогласеноста не се согласува!

  КУРА ЗА КОМУНИТАРИЈАНИЗАМ
  https://newswithviews.com/Raapana/niki10.htm

  https://www.technocracy.news/?s=communitarianism

 3. Камера 2 напиша:

  Грета Тунберг ужива да игра надвор со други деца
  очигледно не е целосно чувана на оддалеченост од половина метар 😉

  Или таа спиела во Холандија ноќе во пролет и фатила студ со -6 степени Целзиусови во пролетта?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1948164918/zieke-greta-thunberg-in-quarantaine

 4. Замрзнува Хари напиша:

  Научив дека колку подлабоко се нуркате во дупката за зајаци и кога ќе успеете да ги пронајдете вистинските извори (мислам дека оваа страница е најдобриот извор во Холандија) станува сè полесно да се шетате (контролирани алтернативни места) (легитимни алтернативни информации )

  Вашата интуиција цело време се подобрува. (Исто така, мислев пред неколку години дека Баудет и пр. Фармата Нигел се навистина различни). Во секој случај, сега верувам во целосна 100%

  99% или повеќе од алтернативните страници се контролирано спротивставување
  100% од сите политичари ширум светот се целосно контролирани од (работат за) елитата. (не постои оној што не е проверен).

 5. Камера 2 напиша:

  Змеј !!! Конечно Основни приходи (бр, прочитајте ја статијата на г. Врајланд, ноември 2019 година)

  Многу луѓе се многу среќни што државата ќе дојде кај нив со пари!
  Пари од кои зависиме од истата седечка држава.
  Пари што ни се потребни, од кои тие (вообичаени осомничени) имаат многу и имаме многу малку, сега се само нули и оние на кои немаме пристап.

  Но, повторно сме задоволни со пари, Мартин веќе dev посвети напис, многу порано, кучето повремено добива грутка, а за останатите се добри, донеси, Sit, Lie, Pak, Good

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kapitalisme-en-schijndemocratie-de-langzame-weg-richting-communistische-fascisme/

  Пакетот е уреден, добар

  https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdamse-zzp-ers-vragen-massaal-bijstand-aan-het-pakket-is-netjes~ba8f97c9/

  • Замрзнува Хари напиша:

   Значи, во Америка сакаат да направат еден вид вовед во основниот приход (3000 американски долари по семејство верувам). Ова најверојатно ќе резултира во т.н. привремен основен приход (привремено е вести за постојан) во САД.

   Се чини дека овој основен приход ќе се плаќа само во виртуелна валута (еден вид ФЕД биткоин) барем сум го слушнал тоа. Затоа, целата популација нека се навикне на новата One World Electronic валута.

   Ова, секако, ќе се искористи низ целиот свет.

   Се чини дека луѓето во САД и Азија (но јас го слушнав ова кажано) сега бркаат 5G супер брз (без поврат на информации затоа што населението сега прави други работи). Мислам дека тоа ќе се случи и во остатокот од светот.

   Во Африка, каде многу земји сè уште се на 3G, не знам како да го сторам тоа.

   Дури се зборува за 6G технологија, не знам каков вид на хорор ќе донесе. Новата технологија се движи толку брзо што нештата се приближуваат, додека претходната дури и не беше воведена.

   • Мартин Vrijland напиша:

    Елон Муск има неколку убави ракети за кои се вели дека лансираат десетици 5 сателити од XNUMXG во воздухот за покривање низ целиот свет.
    Се прашувам како ова е технички, бидејќи 5G фреквенцијата би барала мало растојание, но ова е она што го наоѓате во медиумите.

 6. Анализира напиша:

  Од 19 март 2020 година, СОВИД-19 веќе не се смета дека е заразно заболување со голема последица (ХЦИД) во Велика Британија.
  https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

  .. освен во Мадурадам 🙂

  • Мартин Vrijland напиша:

   Тоа е затоа што Трамп, Болсонаро и nsонсон сите претставуваат иста марка: бренд од десно
   И, како што имам напишано многу пати во многу статии, луѓето како Роберт Јенсен, Алекс onesонс и слични десни букви треба да бидат одлична мрежа за безбедност. Тие мора да добијат многу следбеници кои се критички настроени кон мејнстрим медиумите и политиката на мејнстрим. Тие мора да помогнат во градењето на тој бренд и јасно да се поврзат одредена филозофија со тој бренд. Тие исто така мора јасно да ја поврзат таа марка со таборот на Трамп (Трамп, Болсонаро, nsонсон).

   Тогаш таа (јасно профилирана) марка ќе се разнесе колективно. Патот што е избран сега е патот на „Тие се преправаат дека не е толку лошо со пандемијата на коронавирус“. Затоа, марката од десната страна е поврзана со „опасни од коронавирусна криза“.

   Тогаш материјата е целосно исклучена. Тогаш Трамп и Болсонаро и nsонсон (крајот на Брекзит) треба да го напуштат теренот и левата кривина стара политичка кабала повторно го презема и критичарите одат во затвор; никој повеќе не смее да се сомнева во главните медиуми повторно.

   Резултат: тоталитарна технократска комунистичка „спасувачка држава“, вклучително и полициска мисла.

 7. Лидија Роусје напиша:

  Благодарам Мартин за увид. Јас ја купив вашата книга како PDF затоа што не знаев дали ќе дојде целосното заклучување, но сè уште не е толку далеку, ние „паметните“ Холанѓани можат да се справат со „интелигентно заклучување“. Морам да кажам дека еднаш испаднав затоа што мислам дека е неоправдано дека ги етикетиравте сите видови на луѓе како контролирана спротивност, но сега гледам дека сте биле во право отколку што мислев во тоа време. Од Чарли Х, јас истражував во секоја рабитола - термин што не би го користел затоа што сега знам дека тоа е метафора за педофилна содамија - и навистина многу мртви краеви се испоставија дека биле поставени наменски. Јас сум збунет од тоа колку лесно цела светска популација како необична овца се води од страв во заклучување и социјално дистанцирање. Бидејќи јазикот е форма на spellcasting, овие два термина имаат поголем обем отколку што мислите на прв поглед. Слоган со физичка дистанца, но социјално близок со нешто, би имало сосема поинакво влијание. И заклучувањето, се разбира, се однесува на заклучување на нашата душа или топотентни матични клетки како што го нарекувате.
  Бил Весик од occultscience101, повеќе не е на YT, но листите за репродукција, а сега на theocs101ark.com е вешт да го дешифрира кодирачкиот јазик на Сатурнал Луциферија дека инфицираниот е заразен од вистинскиот вирус. Вие нема да го видите се додека не сфатите. За жал, 99% од нас овци не го гледаат тоа.
  Имам болка во стомакот кога размислувам за тоа што го чека човештвото, но дадам се од себе за да продолжам да се врзувам со мојот оригинален изворен код. Немам многу друго да работам ...

Оставете Одговор

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина