Кој е Мартин Vrijland?

Кој е Мартин Врајланд и зошто пишува статии? Мартин Врајланд е новинар, писател и истражувач кој сега има најголема веб-страница во Холандија за вистински трагач на вистината. Во 2012 година ја напушти работата како меѓународни менаџери за продажба и реши да направи поинаков звук. Во тоа време, главно, имавте мејнстрим медиуми и некоја веб-страница со алтернативни медиуми. Тоа беше сè уште во повој. Неговата веб-страница оттогаш прерасна во една од најголемите во Холандија со силен звук.

Вовед

Во многу написи зборувам за нешто што можеби веднаш не звучи толку позитивно, но важно е да се погледне во тоа. Сметаме дека само главните медиуми се во џебот на воспоставениот ред, но дали може и другата страна на монетата да е во џебот на истиот клуб? Дали може алтернативните медиуми во Холандија да бидат целосно контролирани?

Јас буквално мислам „контролиран од тајната служба“. Во Холандија, тој клуб се нарекува AIVD. За да го докажете тоа, всушност мора да се инфилтрирате. Јас го направив тоа непланирано. Имаше доста инциденти, како резултат на што бев извонредно исклучен од тие алтернативни медиуми. Значи, она што ќе направам е накусо да ја опишам историјата на мојот пораст како писател и да ги претставиме контурите со кои можете сами да прочитате дали се согласувате со моето мислење или не.

На почетокот

Кога започнав да пишувам во 2012 година, не ми беше намера да го сторам тоа засекогаш. Мојот последен работодавец каде работев како меѓународен менаџер на продажба, банкротираше и за време на работата што ја зафатив, одеднаш се нафатив со „скроена костум и закуп на автомобил“. Решив да напишам некое време (мислев дека „привремено“) и избрав псевдоним за да не ми се оштети CV-то. Затоа, си дозволив да бидам отпуштен во тесна консултација, што значеше дека имав право на бенефиции. Пишувањето започна со напис на веб-страницата „Аргусог“ (сега непостојана) од Аренд Зеват и заврши на мојата сопствена веб-страница.

По неколку месеци, мојата веб-страница одеднаш беше посетена до 150 пати на ден за време на случајот „Анас Аураг“. Ова е затоа што решив само да одам на 'сцена криминал' со камера, затоа што Питер Р. де Врис изјави на ТВ дека секоја коса и секое влакно ќе бидат испитани во овој случај за самоубиство. Бев љубопитен ако тоа беше навистина случај и отиде со аматерска камера на локацијата. Таму најдов многу ѓубре на местото каде што Anass ќе биде пронајден и сведоците известија дека го оставиле своето куче таму истото утро. Овој случај потоа ја окупираше цела Холандија и го објави извештајот за аутопсија на НФИ. Тоа беше големо во вестите, бидејќи никој претходно не се осмелил, но моето име не беше спомнато (што ќе им даде на уште повеќе посетители на мојата веб-страница).

Речиси веднаш, кога отидов во тој бизнис, бев нападнат со секакви клемови и клевети на интернет и покрај многу детална и исклучително детална декларација, ништо не е направено за тоа до ден-денес. Покрај тоа, нема адвокат кој се осмелува да изгори процедура кога објаснувам дека може да се докаже дека оваа кампања доаѓа од владиниот агол. Исто така не добив одговор од бунтовничкиот адвокат Свен Халлеман.

Алтернативните медиуми во тоа време мешаа и јас бев повеќе или помалку апсорбиран од страници и луѓе за кои едвај сум чул пред да започнам како писател. Миха Кат беше една од нив. Бев поканет и на симпозиумот „Граница“, па дури и номиниран за „Границата“.

Тогаш ги забележав првите работи. На пример, би ме интервјуирале John Consemulder, но одеднаш тоа не можеше да продолжи спонтано. Мојот настап беше снимен, но не емитуваше никаде. Марсел Месинг (добро познато име во алтернативните медиуми) ме одведе во собата по завршното шоу на некој хипнотизер. Овде ми кажа на приватно дека морав да бидам многу внимателен. "Тие" би можеле да ме натераат само со насочено енергетско оружје.

Modder

Мојот одѕив во алтернативните медиуми во меѓувреме жестоко се спротивстави на десетици сајтови кои изгледаа дека се појавиле од земјата, особено за клеветата и клеветата на мојата адреса. Открив дека движечката сила зад оваа клевета и клевета е државен службеник (и свештеник на О.Т.О.) Jeroen Hoogeweij , кој во тоа време буквално живеел зад аголот од Миха Кат.

Како и да е, ме прифатија Миха Кат. Дотогаш, Кат беше големо име во алтернативните медиуми, затоа што со години се бореше со педофилијата на највисокиот човек на правдата: Јорис Деминк. Кат ме покани да дојдам во процесите на Деминк на фондацијата Де Ростигје Спијкер и ми плати за гориво. Цело време, се чинеше дека Кат можеше да фрли пари како да не е ништо, така што тоа го привлече вниманието. За време на сослушувањата дознав дека членовите на фондацијата што го тужеле Деминк биле многу двоумелни и загрижени за мене. Тоа ми го намали интересот. Зошто реагираа толку вознемирено кон мене? Не бев во нивниот камп?

Кога ја забележав портокаловата лента на скутките на некој член на фондацијата, се прашував како еден член на фондацијата кој повеќе или помалку ја нападна холандската држава може да носи портокалова лента. Затоа, почнав да копам во позадината на луѓето во таа основа. На пример, наидов на фактот дека овој носач на ленти (наречен Бен Отинс) помогна да се надополни вредноста на основите околу Шипхол од земјоделска дестинација до градежно земјиште.

Семејството Пот, кој ја финансираше оваа фондација, Роустиг Спијкер, беа во можност да бараат милијарди од холандската држава за тие земји (вклучително и фиктивни развојни проекти). Открив и дека фондацијата соработува со Џек Абрамоф, човек кој изнудуваше "висок" во САД со филмови за сексуална злоупотреба. Па случајно и случајно дознав дека Кат беше финансиран од семејството Поот и дека сето тоа се покажа како голема измама. Случајот против Демимк затоа не се врти околу вистинските објаснувања за злоупотреби на педофили, но очигледно многу повеќе за изнудување на холандската држава.

Сепак, сите веб-страници во алтернативните медиуми во тоа време не сакаа да се соочат со злоупотребите околу нивните (дотогаш) херој Миха Kat. Бев поканет на радио-емитување во кое можев да објаснам што открив. Бев информиран дека ова ќе биде 1 на 1 интервју, но за време на емитувањето во живо, одеднаш беше најавено дека Миха Кат беше исто така во емитувањето. Тоа беше префинет метод, но радио емитувањето не направи многу за Кат, бидејќи успеав да дознаам дека тој бил платен од семејството Поот и навистина работел со Џек Абрамоф. Целиот алтернативен медиум оттогаш ме игнорира како парија. Тие го презеде сите надвор за мене во овој opprobrious и клеветнички напади и беа сите (освен Whistleblower онлајн сајт Niburu.co и Micha Kat) или не се става тешко линкови до моите статии, но сега тие мораа да се дозволете ми да недвосмислено нападнат, па дури и напади поради мојата изложеност од Миха Кат.

Пред да се случи сето ова, веќе бев поканет еднаш од Марсел Месинг на еден вид состанок за да се здружам во алтернативните медиуми на југот на земјата. Во тоа време добив одредена поддршка затоа што донирав да ги исполнам трошоците за гориво.

Беше јасно дека мојата корист за невработеност ќе истече. Во тоа време едвај можев да ги исполнам краевите и во тоа време веќе бев протеран од мојата куќа за да живеам принуден анти-сквотот. Затоа морав да возам 4,5 часа и 4,5 часа наназад во стар автомобил за гаснење гориво. За време на тој состанок на веб-страниците со алтернативни медиуми, каде што практично беа присутни сите по име и слава во рамките на тој алтернативен медиум (Марсел Месинг, Ад Брур, Гвидо kонкерс и сл.), Беше дискутирано за формирање на кооператива. Требаше да има канал за собирање на алтернативните медиуми. Марсел Месинг посочи дека знаел луѓе кои сакаат да стават на располагање милиони. Мислев дека тоа е извонредно набудување и го постави прашањето кои ќе бидат тие „луѓе“. Никогаш не дознав, бидејќи моето присуство беше еднократно. Јас јасно станав закана по изложеноста на Миха Кат.

Заб со неа

Од 2014 јас одеднаш видов ново име се појавува на местото на настанот. Една жена по име Ирма Шифер се појави одеднаш се пишуваат статии на теми што зачната и се чинеше како да немаше да биде лансиран алтернатива Martijn Vrijland во форма на овој Ирма Шифер. Оваа дама силно беше промовирана од сите познати локации во алтернативните медиуми. Исто така видовме еден стар новинар по име Јанеке Монсјуер, кој направи нешто слично на она што го направил германскиот новинар Удо Улфкотте. Ulfkotte 17 години работел за Франкфуртер алгемајне цајтунг, Франкфуртер алгемајне "или" FAZ "и излезе со книга во која тој изјавил дека ЦИА понекогаш платени новинари. Холандија не можеше да остане зад себе, па ја добивме сопствената "Удо Улфкотте" во форма на слатка и доверлива Јанеке Монсјуер. Таа проповедаше повеќе или помалку иста за холандското новинарство. Клубот WantToKnow, Земјата работи, и многу други сајтови со нетрпение ги промовираше горенаведените нови имиња. Тоа беше токму она што буден Холанѓанец сакаше да го слушне.

Исто така, одеднаш видовме појава на секакви други нови имиња, како што се Мартин ван Ставерен, Вилем Фелдерхоф и Коен Вермерен. Сите луѓе кои беа вклучени во под-области на "теории на заговор" или духовност. Одеднаш се кренаа од земја како печурки и изгледаше дека, уште од мојот многу активен период на 2013, заб требаше да биде зголемен за да ја апсорбира будената група луѓе во Холандија. Не ми е намера да разговарам и да ги пополните сите овие имиња 1 за 1, бидејќи можете да откриете за себе кој е или не е сигурен. Јас само ја опишувам мојата перцепција. Мартин ван Ставерен Веќе разговарав еднаш; Вилем Фелдерхоф одеднаш беше движечка сила зад серијата конференции наречена "Отворено умот", а Коен Вермерен се возбуди како експерт за НЛО и 911.

Она што сите овие имиња имаат заедничко е нивниот брз одѕив и нивните навидум неограничени буџети, можности и "се чувствуваат добро профилот" и нивна промоција од сè и секого во алтернативни медиумски земји. Тоа може и ќе може да сметаат дека е позитивно, а што би сакале кривичен, завист, фрустрација или само-создаден изолација "Мартин Vrijland може да се разгледа. Ништо од тоа. Јас би сакал да имаат спротивен став дојдоа да работат добро заедно со вистината на азил, со цел да се фокусира на пишување за моите ставови за вести и тековни настани, туку затоа што јас забележав дека субјектите буквално киднапиран и се често поврзани со desinfo или лажни песни, се чувствувам повикан да дадам јасно предупредување. Јас исто така ве потсетувам на фактот дека сите веб-сајтови во алтернативните медиуми ме испуштија кога (и се спротивставив од моментот) го изложив измамникот Миха Кат. Тоа треба да направи ѕвонче.

Она што го имаат сите нови печурки, исто така, е дека тие не влијаат на прогласувањето на нивните "теории на заговор". Треба ли тоа да биде потребно? Најмалку е извонредно да се спомене дека ова се случило во мојот случај. Тоа не заврши со клевета и клевета за измамите, затворањето, нападот и така натаму, но дури и отиде толку далеку што беа објавени сите видови на детали за мојата ќерка, вклучувајќи ја и возраста, местото на живеење и училиштето. Но, тоа остана сосема незабележано и не е назначено од сите оние алтернативни медиумски сајтови. Да, можеби можеби тоа го должат за себе, мислата може да биде, но фактот дека работите се измислени и декларации не се важни; фактот дека ова е докажано дека доаѓа од ракавот на вработен во државата; фактот дека таквите напади се отсутни од други новодојденци; Додадено на фактот дека тие се промовираат и поддржуваат едни со други, треба да покренат некои прашања. Дали може да биде дека сите тие биле обучени и започнати од АИВД? Или тоа е идеја за заговор?

Чекај малку. Значи, можеме да веруваме дека владите користат лажни знаменски операции и пропаганда и ги користат мејнстрим медиумите, но не можеме да веруваме дека тајната служба ги има алтернативните медиуми во својот џеб? Зошто би сакал еден само толку опасно движење останете непречено? Владимир Ленин веќе изјави дека најдобриот начин за контрола на отпорот е да даде водство на таа опозиција. Или е тоа само нешто што се применува во стариот, тежок Советски Сојуз? Дали е можно оружјето на AIVD октопод во Холандија да биде малку повеќе богато отколку што многумина мислат? Може да биде тоа Кум на холандските алтернативни медиуми, Марсел Месинг, кој дојде во високи кругови и не е невидлив во масонеријата, е основач на овој принцип во Холандија? Да се ​​спроведе добро противење, мора да им даде на луѓето она што го бараат: "вистината".

Што е вистина?

Во вашата потрага по вистината, поентата е дека барем имате чувство дека "ова звучи навистина веродостојно". Потоа пријдете на моментот на еурека, каде што сите бараат фрустрација за главните медиуми и неговата очигледна пропаганда и (главно) лаги. Се чини дека оваа потреба е влезена во поголема брзина од околу 2014. На пример, Ирма Шиферс е многу зафатена со тоа. Постои нешто за секого во алтернативните медиуми. Дали верувате дека земјата е рамна? Тогаш ќе го добиете тоа. Верува во странци или НЛО, можете да отидете на повеќе канали и дури можете да најдете духовно "засилување" со некој како Мартин ван Ставерен. Дали верувате дека децата се ритуално жртвувани? Потоа, исто така, можете да го најдете тоа неодамна со "поранешниот банкар и инсајдер" Роналд Бернард. И, се разбира, постојат теми за кои сите им чешаат ушите: 911, вакцинации и chemtrails. Ќе се служите во WantToKnow, Земјата работи, Ninefornews и така натаму. Можеме речиси да ја наречеме "алтернативната медиумска црква" и дека на црквата природно му требаат неразјаснети министри. Пастори со добра позадина, темелно знаење и инспиративна приказна. Оние кои, исто така, се осмелуваат да се јавите дека Земјата не е рамна и дека "лажни знаме операција", понекогаш можеби измама или лицето Повикувајќи Вие се игра zoal ТВ проповедници на американската јавност некогаш играл, вие не сакате во црква.

Станува збор за ваша желба да ја барате вистината. Овој порив е прилично очигледна последица на будењето на многумина за рушењето и измамата на мејнстрим медиумите. Но, за да ја откриете вистината, не мора да научите да го користите вашиот сопствен мозок. Треба да научите дека најдобро можете да го најдете со цврста и сигурна црква: алтернативната медиумска црква. На овој начин, уште еднаш ќе научите да му верувате на министерот, бидејќи свештеникот ја проповедаше вистината на проповедалната црква. На овој начин повторно ќе бидете во можност да се потпрете на новите министри на алтернативните медиуми. И затоа е важно да знаете дека работите со сигурни пастири кои ви џвакаат сигурна вистина, бидејќи тие го истражуваат тоа. Тогаш не мора да правиш ништо сам. Немате време за тоа и пастирот го проучувал за тоа. Па, тоа е за пораката на Coöperatie Vrije Media; иницијативата што очигледно е лансирана од Ad Broere и Irma Schiffers, но која всушност доаѓа од ракавот на алтернативните медиуми кои работат заедно зад сцената. Тоа е иницијативата што веќе беше дискутирана за време на моето еднократно присуство на средбата со Марсел Месинг.

Која е тактиката во последниве години? Кога се покажа дека да се ослободиме од несакана истражувачи Мартин Vrijland преку клевета и навреда на интернет, не резултира со "откажат", кои беа илјадници читатели секој ден, па одеднаш се соочат со нови увиди од оние несакани писател. Тоа излегување мораше да биде затворено и да се затвори таа течење, полето за играње беше целосно планирано со дрвја. Десетици дрвја кои сите можеа да растат малку и сите имаа нешто интересно да кажат за споменатите теми, но секогаш малку поинаку. Шума на веб-сајтови во овие алтернативни медиуми е поставена. Тоа шума беше сето тоа време веќе се контролирани од страна на AIVD и зад сцената работел овие сајтови веќе добро координирани заедно со координаторите како Марсел месинг и Гвидо Jonkers, но тоа имаше очи во визуелното поле како сè повеќе нејасно en се повеќе и повеќе информации. Повеќе не ја видовте шумата низ дрвјата! И тоа беше токму намерата. И тогаш! Одеднаш постојат неколку сигурни видови татко и мајка (кои веќе доаѓаат од истиот легло). Доверливиот економист Ад Бројер и сигурен Ирма Шифферс. Зарем тоа не ви дава многу висока содржина? И, секако, секогаш го имаме секогаш слаткото и среќно Арјан Бос од Земјата работи што, секако, сака да им помогне да ги поврзат сите тие мали цркви во 1 големата црква. Може да се погоди кој ги назначува министрите. И би сакал ли да станете член на оваа црква? Црквата има потреба од пари за да ги изврши сите свои добри планови. Дека има пари зад сцената (како Марсел Месинг случајно посочи во моето присуство за време на состанокот) не треба да знаете. Католичката црква, исто така, има пари, но со тоа што ќе станеш член, ја потврдуваш својата вера и се посвети на црквата. Сега треба да го сторите тоа со оваа нова црква Де Вири медиуми. Тие ќе ја бараат вистината за вас. Впрочем, сега тие се "докажани сигурни". Ах, и ако веќе сте член на таа веродостојна црква, веќе нема да морате да подржувате таков отворен Мартин Vrijland, кој дури и не може да добие бенефиции за социјална помош. На крајот на краиштата, веќе придонесувате за клуб кој се претставува како сигурен. Добредојдовте во новата црква. Мисијата е завршена. (Прочитајте повеќе под видеото)

Ти се служиш

Од сега па натаму може да се служи со "вистинската вистина" на De Vrije Media. Ова е начинот на кој AIVD прво ја создаде шумата и тоа е како сега го отвора решението. "Најдобар начин да се контролира опозицијата е да го води самиот себе'. Но, како знаеш дека АИВД е зад неа? Како знаеш дека е проверено? Земете ги откровенијата на поранешниот банкар Роналд Бернард! Кој зборува само со вистината? Да, се разбира! Како што реков, ја барате вистината и ви се служи со вистината. Иако "вистината" е секако релативен концепт. Дали знаете дали ја гледате вистината кога се наоѓате на брод кој плови по должината на брегот? Дека имате вода околу вас, погледнете го брегот на далечина и бидете опкружени со вашите сопатници; тоа е непобитна вистина. Она што не можете да видите е што се случува на брегот. Контролираниот брод отплови од брегот.

На цртежот подолу не треба да се погледнете внимателно за да видите сива пресек линии. И понекогаш ќе видите врв. Но, можете исто така да ги видите сите точки одеднаш?

Во друга слика (види подолу) можете јасно да видите на црно-бела слика, но ако се погледне малку подолго од 10 секунди (се фокусира твоите очи на точки 4), а потоа трепка очите и сè изгледа блескави нагоре, ќе видите "прилично запознаен карактер". Ќе видите скриена слика. На овој начин вашата перцепција на вистината исто така може да се игра. Ако мислите дека гледате нешто правилно, сеуште се чини дека пропуштате неколку точки или видливата слика крие подлабока слика. Што ако мејнстрим медиумите ви го даваат "црното" на сликата подолу, а алтернативните медиуми сте "бели"? Што излегува? Сè уште не можете да ја видите скриената слика. И тоа, според мое мислење, е токму намерата.

Терминот "лесен работник" е сакан термин во алтернативните медиуми. Таа "светлина" сјае во мракот. Или како Роналд Бернард овој филм објаснува толку убаво кога вели дека група луѓе седат во мракот некое време и мора да се навикнат на темнината. Тогаш генералните светла полесни и сите се преплавени од светлината. Звучи интересно, но таа светлина само може да се однесува на луциферското светло. Јас ќе се вратам на тоа подоцна. Прашањето што треба да го запрашате е: Ако алтернативните медиуми го претставуваат "белото" (светло) во црната слика на мејнстрим медиумите, дали ја гледате вистината или сенката на вистината?

Докаже тоа!

Сакате цврсти докази дека алтернативните медиуми се поставени од АИВД. Тие се доста изјави што ги правам, па затоа те разбирам. Тоа е исто како и со горната слика; тоа ви ги покажува црно и бело, но за да можете да ја видите скриената слика, морате да погледнате малку подолго по точките на 4, а потоа погледнете го со трепкање на очите и обрнете внимание на она што го гледате. Можам само да ви ги покажам контурите на креираната видлива слика. И понекогаш може да кажете од тие контури дека луѓето дејствуваат и дека приказните се чини дека се "бели" во црната слика, но дека ја маскираат скриената слика. За да ја видите скриената слика во видливата слика, само трепкајте ги очите.

Приказната за Роналд Бернард во таа смисла е совршен пример. Роналд ви кажува сè што се чини дека е во право. Тој ви кажува како функционира банкарскиот свет и дури објаснува дека политичарите се момчиња од банкарскиот систем; банкарскиот систем на врвот на пирамидата. На врвот на пирамидата е БИС банка; под централните банки и под обичните банки. Тој ја објаснува познатата пирамидална слика дека секој што веќе некое време е активен веќе ги познава алтернативните медиуми. Роналд навидум го става прстот на сите болни места! Ирма Шифер разговарале со него и на крајот од 2 Дел од серијалот интервју (кој случајно се уредни масонски број на 33 минути) Роналд има масонски вратоврска повторно привлече некој да зборува да се осмелуваат да се подготви својата приказна во сомнеж еднаш строг и лути . Тоа веројатно било насочено кон контролираните алтернативни медиуми поврзани со Миха Кат, кои ловеле биографија на Бернард. Не сум напишал за Роналд за време на изработката на овој филм.

Пред тоа, ги користев НЛП методите во мејнстрим медиумите, но Роналд Бернард, исто така, го користи со полно работно време. Особено рацете гестови во последните минути од видеото подолу даваат јасни сигнали. Ширењето на рацете дава потсвесни пораки "Јас сум одлично" (и вие сте мали); тивкиот тон на самоконтрола што се прелева од гнев во емоции со конечно дејствуваше солза; посочувајќи ги прстите, велат дека лутиот глас и јазикот на телото "држат вафли". Роналд ја дава несвесната порака на "Јас сум авторитет" во стил на облекување, гестови на рацете и усно. Целото интервју е испреплетено со "несомнени вистини" и Ирма главно има задача да каже "да" и "право", за да го задржите својот ум во усвојувањето. (Прочитајте повеќе под видеото)

Во мојот прва статија За Роналд Бернард јас објаснив како е јасно да се прочита дека е актер. Ирма Шиферс, исто така, се чини дека го користи методот Дерен Браун "Чудо за продажба" (види овој филм) се обучени. Се разбира, нејзината приказна е исто така совршена. Таа е уметник, има HSP и .. и можеш да прочиташ што таа сама вели [цитат]

Роден (повеќе се урна) на 3 февруари 1962 некаде во Хилверсум; Jungian терапевт; барател на вистината; тренер; lightwarrior; многу посветен на луѓето, животните и природата; чувствителни и алергични на измама и корупција, интуитивен сликар; (екс-) басист; да, исто така, HSP; социјален идеалист; смисла за хумор, духовна и земна (сè-во-едно!) и водач во оптимална форма; Одам за тоа слобода, независност, еднаквост, правда, транспарентност и чесност. Едните често се толкуваат од страна на други како непогодни, ексцентрични и чудни ".

Таму повторно го имаме зборот "lightworker", кој ќе го погоди почесто во алтернативните медиуми. Се сеќаваш од кого дојде оваа светлина; кој ја обојува таа бела боја на црната слика? Се разбира, Ирма е многу чувствителна со нејзиниот ХСП. Тоа е добра работа, бидејќи поради тоа (а не преку нејзината поддршка од АИВД) таа одеднаш знае како да зборува за сите заговори од 2014. Но, тоа не е единственото нешто! Ирма е исто така средна. Па, тогаш добро си со Ирма! Таа се чувствува само или нешто е исправно и таа го наслика белото на црна ткаенина.

Сега може да мислите дека само се јавам и не доаѓаат со доказ. Дали гледате што треба да видите во црно-белата слика? Ги претставам контурите. Мора да се обидеме да го видиме, а не секој го гледа. Доказот понекогаш лежи во симболиката и скриените пораки.

Скриени знаци

До неодамна, овие скриени пораки не беа толку јасно видливи, но ќе бидат прикажани. Единствениот проблем е тоа што едноставно не можете да го видите. Веќе сте, па можеби во црквата и ги плати сите такси и кооперативна слободни медиуми или имаат вашиот уживање € 100 веќе платени на Повеселата Б (што може да се нарекува уште нема банка). Вие нема да нападте на црква што јасно ќе фрли светлина врз темнината? Па, тогаш може да ги затворите очите кон симболика.

На пример, еден читател го забележа следново за радоста Б (анален) на Роналд Бернард [quote]

Го погледнав ова долго време Главна страница на среќната банка. Првото нешто што го забележувате е, се разбира, портокаловото лого кое го претставува фаличниот симбол на своите масони. Директно до него е слоганот "вашата банка во формација".

И уште еден коментатор изјави следново: [quote]:

ДБ логото на Де Блие Банка е огледувано. Можете ли да ги паметите оние фотографии на партијата Ротшилдс, вклучувајќи и фотографии? Картата за покана беше напишана со огледувања види тука.

Огледалото е навистина важен симбол за Алистер Кроули (Luciferian) техники на "обратен звук" и други "инверзни техники". Огледалото покажува дека си Луцифер. "Д" во логото на Среќниот Б дава "b" во огледална слика. Покрај тоа, овие две букви еден до друг навистина го даваат фаличкиот симбол (во кој зборот "воспоставување" во слоганот "банката во форма" потсетува на фалус ерекција). Значи тоа е симбол на Луцифер. Но, добро, ајде да не го направиме тоа тешко и само да го разгледаме логото на фондацијата Обединети луѓе. Вие не треба да изгледате многу добро да ја препознаете пирамидата? Луцифер поддржувачи и поддржувачи на "Ние сме сите едно", "Светска влада" и "Една светска религија" секогаш го покажуваат својот луциферизам, бидејќи веруваат дека ова го почитува законот за слободна волја. Тие, исто така, сакаат да ви ја покажат вистината, така што целата слика е обоена. Тие ја формираат белата боја на црна позадина, но само гледате обратно од скриената слика.

Обединети луѓе сакаат да ги обединат сите луѓе. Зарем тоа не звучи многу Луцифер? Се разбира, можете да ја сметате пирамидата во логото како невино. Дали го препознавате гестот на 666 од Арјан Бос од Земјата работи со еден од неговите видеа на YouTube? Проповедниците на алтернативната медиумска црква сакаат да ви покажат во кој камп се, но скриени. Дали го препознавате огледалото во видеото подолу зад Ирма Шиферс? (Прочитајте повеќе под видеото)

Испитаникот на мојот претходен напис продолжува со (уште не потврден) коментар [quote]

Де Блие Б. е со седиште во Швајцарија, како може да биде поинаку, нели? Нивниот концепт секако ќе биде дополнително развиен, а потоа и протеран до други банки, претпоставувам така.

Ако тоа не е знак на ѕидот? Значи ти си наводно поранешен врвен банкар; укажува на сите болки што може да се најдат во алтернативните медиуми; ги собира овие во серија интервјуа со Ирма Шифферс; да започнете банка сами! Роналд и Ирма и сите други актери во алтернативните медиуми се обиделе да ве убедат со добро насочена и многу веродостојна приказна, во која може да се најдат сите елементи што секој трагач на вистинитост можеше да ги најде низ годините. Тоа е брилијантна компилација и многу добро се стави. Но, сѐ уште има силен мирис на високо ниво што делува околу нив. Ирма Шиферс не побара критичко прашање за 1 и сите приказни на Роналд Бернард не се потврдени. Сепак, целиот алтернативен медиум го презеде и го искористи за да ги вклучи алтернативните медиуми во иницијатива на Coöperatieve Vrije Media. Тие ќе ви го покажат патот преку (самопроизведената АИВД) шума на алтернативни медиумски локации (без, секако, да ве упати кон Мартин Вријланд).

Дисилузија и сега?

Добро, благодарам за разочарувањето и што сега? Кој можам сега да верувам и што уште можам да го прочитам или не. "Ние од тоалетна патка, советуваме тоалетна патка"Ќе биде многу лесно, но ве советувам да ги прочитате моите статии, особено да не го оставам на" новата црква "и" алтернативниот министер ", туку да го активирате сопствениот интуитивен факултет и вашата душа. за да се поврзете. Да, "светлосните работници" ти го кажуваат тоа, но сакаат да те држат во луциферската матрица. Се надевам дека ќе избегате од тоа. Значи, ако алтернативните медиуми и медиумите го обојат вашиот имиџ, треба да ја видите скриената слика преку сликата. Тие ве натера да пропуштите скриена слика.

Погледнете ја сликата погоре со сивите линии. Секогаш ја гледате точката и изгледа дека точките се поврзани со тие алтернативни медиуми, но никогаш не ги гледате одеднаш. Тие ве оддалечуваат од целосната демаскирање на матрицата на Луцифер. Иако тие ќе ви кажат дека децата жртви се прават во горните слоеви. Дали ви се појави преку постапената емоција на Роналд Бернард? Или би сакал да бидеш член на Среќна Црква? И не заборавајте на слободните медиуми! Навистина им е потребна вашата поддршка!

Повици

Она што сите овие сајтови исто така го прават е да побарате донации додека тајно има пари. Ова е намерна стратегија, со цел да се фати ветерот од едрата, што е навистина руинирано и нема црвен процент. Кој ќе ги повика Мартин Вриланд сериозно да ги поддржи ако сите тие веб-сајтови (финансирани од АИВД) се чини дека се во ред? Право ... а тоа беше токму намерата.
Слободата на говорот може официјално да постои, но едноставно ќе се уништиш социјално како финансиски. На овој начин исто така можете да ја критикувате вашата критика. Бидејќи станав целосно зависен од донации поради сета клевета и клевета и онлајн напади, сакам да ве прашам да ме поддржите. Ова е навистина сериозна жалба (за разлика од повиците од контролираните локации на опозицијата кои сите се искапат во луксуз).
За да биде јасно дека не продавам кабина, можете да ја видите големината на овие донации онлајн овој линк.
Прашајте сè! Помислете за себе. Немојте да бидете измамени од "речиси вистината" и бојата на сликата, за да не ја согледате вистинската и скриената слика.

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина