ДОДЕЛНА КНИГА

Научете што да направите и што да направите во наредното заклучување на коронавирусот

Научете што да направите и што да направите во наредното заклучување на коронавирусот

Градоначалникот на Амстердам, Фемке Халсема, навести вчера дека тоталното исклучување за Амстердам нема да биде изненадување. На 18 март Де Телеграф објави дека полицијата веќе се подготвува за целосно заклучување. Извештајот во Телеграф минатата ноќ дека епидемијата на грип исто така се враќа, се вели дека проблемот е сега […]

Продолжи со читање »

Дополнување на вашата книга 1

поднесена во ДОДЕЛНА КНИГА, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 14 февруари 2020 11 Коментари
Дополнување на вашата книга 1

Продолжи со читање »

Дополнување на вашата книга 2

поднесена во ДОДЕЛНА КНИГА, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 12 јануари 2020 8 Коментари
Дополнување на вашата книга 2

Продолжи со читање »

Дополнување на вашата книга 3

поднесена во ДОДЕЛНА КНИГА, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 16 декември 2019 13 Коментари
Дополнување на вашата книга 3

Продолжи со читање »

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина