КОНТРОЛА НА УМИРАЊЕ И ЗДРАВЈЕ

Дискусијата: "Дали DMT е добро за вас или не?" Овој човек одеднаш видел преку симулацијата

Дискусијата: "Дали DMT е добро за вас или не?" Овој човек одеднаш видел преку симулацијата

Иако во мојот предходен напис на DMT, на супстанција содржана во коренот-како екстракции како ayahuasca и iboga, посочија дека ќе се вклучите функционалноста на трансивер на кодот Сатурн, се чини дека постојат сигнали да се истури од луѓе кои вистинските откривачки работи почнуваат да се гледаат преку употреба на DMT. [...]

Продолжи со читање »

Можеме ли да го контролираме исходот од оваа симулација?

Можеме ли да го контролираме исходот од оваа симулација?

Иако на многу рана возраст веќе сфатив дека верата нема никаква врска со љубезен бог, но главно беше за страв, ме фасцинира колку милијарди луѓе се конфискувани од нивниот систем на верување и нека им се определи целиот живот. Сега не само што е вера во Бога, Аллах, Исус, [...]

Продолжи со читање »

Ајахауска DMT-како ефекти и функцијата на шишарната жлезда

Ајахауска DMT-како ефекти и функцијата на шишарната жлезда

Редовно ви предлагам да пробате супстанција слична на DMT во форма на ајахауска или други агенси што содржат DMT. Се чини дека оваа супстанца ја активира шишарната жлезда, предизвикувајќи вид на блиско-смртоносно искуство и сите видови на искуства од телото. Сега сум се обидел некои лекови во [...]

Продолжи со читање »

Кој го создаде Луцифер и што се демони, џинови или архони во симулативниот модел?

Кој го создаде Луцифер и што се демони, џинови или архони во симулативниот модел?

Особено од аспект на оние со христијанска или муслиманска светоглед јас често се на прашањето: Ако мислите дека универзумот создаде симулација Luciferian, кој тогаш го создал Луцифер и како за оние демоните, Djinns, архоните? Би сакал да го објаснам ова подетално во оваа статија и јас исто така ќе [...]

Продолжи со читање »

Дали Гуглската техника за облачно прицврстување за Aurgmented Reality (AR) ја докажува теоријата дека универзумот е симулација?

Дали Гуглската техника за облачно прицврстување за Aurgmented Reality (AR) ја докажува теоријата дека универзумот е симулација?

По неколку статии се напишани за концептот дека јас и ти во виртуелната реалност живот, беше потврдено од страна на многу коментари дека читателите се сосема во шок. Како што имам наведено дека принципот на "квантната заплет", потребно е феномен кој локалитет теорија на Ајнштајн и, исто така, ги поткопува брзината на светлината (како физичар физичка граница), [...]

Продолжи со читање »

Се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да гледаат дека живееме во симулација: ова е причината зошто

Се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да гледаат дека живееме во симулација: ова е причината зошто

Ризван ("Риз") Вирк е успешен претприемач, инвеститор, бестселер, пионер во видео индустријата и независен филмски продуцент. Преку неговото искуство во онлајн видео игрите и неговите студии, меѓу другото, на квантната физика и верските струи, тој дошол до заклучок дека е многу веројатно дека живееме во мултиплеерска виртуелна реалност. [...]

Продолжи со читање »

Што можеме да сториме за да ги решиме нашите проблеми? Плашлив акција на далечина!

Што можеме да сториме за да ги решиме нашите проблеми? Плашлив акција на далечина!

Видеата подолу даваат малку увид во концептот на квантната заплетканост. Англискиот превод на ова е квантен ентанбелмент. Ако го гледате видеото подолу, може да добиете малку чувство за тоа што значи тој термин. Терминот квантен заплет е корисен за разбирање, бидејќи според моето мислење многу говори за нашето постоење. Во мојот претходен напис имам [...]

Продолжи со читање »

Универзумот е симулација: секоја религија, секој систем на верување е измама

Универзумот е симулација: секоја религија, секој систем на верување е измама

Дали знаевте дека сè што го гледате само се материјализира кога ќе се забележи? Ова покажува експеримент од речиси еден век кој се нарекува двоен отвор (двоен отвор) експеримент. Квантните физичари ширум светот го спроведоа овој експеримент стотици пати, бидејќи доведоа до толку неверување и во исто време до такво големо зачудување. Тоа е откритието дека [...]

Продолжи со читање »

Слики на пророкот Мухамед (мир на него) и цртан натпревар на Герт Вилдерс

Слики на пророкот Мухамед (мир на него) и цртан натпревар на Герт Вилдерс

Тоа ме погоди во вклучуваат говори на шеикот Имран Хосеин, ми се допаѓа да се слуша за неговата анализа на историјата и тековните настани во врска со исламската пророштва дека муслиманите речиси никогаш не се спомене името на пророкот Мухамед, и ако тие го прават тоа тие додаваат цела реченица на тоа. [...]

Продолжи со читање »

Исус е спасител на секој што му се предава на Него! Или е исламот единствениот вистински начин?

Исус е спасител на секој што му се предава на Него! Или е исламот единствениот вистински начин?

Денес ми беше испратена статија за трауматизацијата на мали деца и бебиња, кои беа оперирани до годините 80 без наркоза, бидејќи нервниот систем сè уште не беше развиен. Ви препорачувам прво да го прочитате овој напис пред да продолжите тука. Всушност, станува збор за траума. Првата траума [...]

Продолжи со читање »

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина