ЉУБОВТА

Змијата, Кундалини, Ева, љубов и просветлување

поднесена во ЉУБОВТА by на 6 јануари 2016 11 Коментари
Змијата, Кундалини, Ева, љубов и просветлување

За добро разбирање на оваа статија корисно е да имате некои религиозни сознанија. На пример, корисно е да се знае приказната за создавањето од Библијата. Приказната за Адам и Ева доаѓа тука во сосема поинакво светло и се чини дека е повеќе од религиозен мит од [...]

Продолжи со читање »

Љубовта, квантната заплетканост со нашиот оригинал во божествениот извор

поднесена во ЉУБОВТА by на 9 април 2015 7 Коментари
Љубовта, квантната заплетканост со нашиот оригинал во божествениот извор

Во Библијата има неколку записи. Тоа е збирка на книги од кои се повеќе и повеќе луѓе почнуваат да сфаќаат дека можеме да го споредиме со денешната вест; во смисла дека сите наши вести се одредени од големите новински агенции. Така, сите книги од Библијата се уредуваат и со блок за моќ. Се разбира [...]

Продолжи со читање »

Среќа, страв и љубовна врска

поднесена во ЉУБОВТА by на 4 април 2015 3 Коментари
Среќа, страв и љубовна врска

Човекот постојано се чини дека бара среќа, но секогаш изгледа ненаситно во таа среќа. Ако се заљубиме во нашите уши, чувствуваме блаженство, но стравот од губење исто така се развива. Ако имаме само заработи многу пари и може да купиме убав автомобил, тогаш [...]

Продолжи со читање »

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина