АНЕ ФАБЕР

Мајкл П. Thijs H. Jos B. сите случаи на убиства во медиумите доведе до брзо воведување на хорор законодавство што влијае на сите

поднесена во АНЕ ФАБЕР, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 29 мај 2019 3 Коментари
Мајкл П. Thijs H. Jos B. сите случаи на убиства во медиумите доведе до брзо воведување на хорор законодавство што влијае на сите

Вчера видовме медиумска емисија за случајот Ана Фабер, во кој зборуваше "таткото на Ана". Всушност, тоа беше аргумент во кој симпатијата беше освоена за укинување на што е можно повеќе права од таков ужасен убиец како Мајкл П. "Таткото на Ана" е толку лут што тој [...]

Продолжи со читање »

Michael P. Anne Faber psyop 'Reasoning Reaction Solution' до повеќе полициска држава и помалку права

поднесена во АНЕ ФАБЕР, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 28 март 2019 18 Коментари
Michael P. Anne Faber psyop 'Reasoning Reaction Solution' до повеќе полициска држава и помалку права

Во неколку статии опишав зошто случајот Ана Фабер, во кој Мајкл П. бил сторителот, најверојатно бил PsyOp (психолошка операција). Операција за протурка на повеќе закони. Денес тој мајмун е јасно излезен од мевот. Доказ за максимум Проблем, реакција, решение во оптима форма. Вие креирате [...]

Продолжи со читање »

Резултат Anne Faber случај како што е предвидено повеќе TBS без психијатриско истражување

поднесена во АНЕ ФАБЕР, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 4 јули 2018 2 Коментари
Резултат Anne Faber случај како што е предвидено повеќе TBS без психијатриско истражување

Иако многу луѓе не сакаат големи работи како онаа на Ана Фабер и Мајкл П. можеби некогаш би можел да биде психолошка работа (PSYOP) - за да ги протурка новите мерки - се чини дека е предвидено Целта на овој случај тоа е речиси веднаш по тој случај да биде видлив. Јас [...]

Продолжи со читање »

Што прават Мајкл П. и Ен Фабер бизнис со Светското првенство? Победи 1 милиони!

поднесена во АНЕ ФАБЕР, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 15 јуни 2018 6 Коментари
Што прават Мајкл П. и Ен Фабер бизнис со Светското првенство? Победи 1 милиони!

Ако сакате да дозволите нешто од големо влијание да оди некритички, секогаш е добро да го сторите тоа за голем настан. Луѓето веќе се зафатени со тој настан и сѐ уште гледаат што минува, но способноста за критичко размислување е веќе целосно или делумно исцрпена. Потоа ги држите заклучоците [...]

Продолжи со читање »

Практично незамислив феномен: ДНК-докази, извештајот за судска медицина и аутопсија во врска со Ана Фибер и Мајкл П. не е прикажан во тужбата

поднесена во АНЕ ФАБЕР by на 12 јуни 2018 15 Коментари
Практично незамислив феномен: ДНК-докази, извештајот за судска медицина и аутопсија во врска со Ана Фибер и Мајкл П. не е прикажан во тужбата

Дали некогаш сте доживеале тужба, во која наводниот сторител е исклучиво и единствено осуден врз основа на признание? Се разбира, сите ние треба да веруваме дека Мајкл П. е страшно силувач и убиец и дека разумната Ана Фабер отиде на невина велосипедска вечера на вечер кога очигледно лошо време [...]

Продолжи со читање »

Зошто Ен Фабер влезе во скутерот на Мајкл П во насока на воздушната база Состеберг?

поднесена во АНЕ ФАБЕР by на 12 јуни 2018 24 Коментари
Зошто Ен Фабер влезе во скутерот на Мајкл П во насока на воздушната база Состеберг?

Извештајот за сослушувањето за наводното силување и убиство на Ана Фабер јасно покажува дека Мајкл П. (Panhuis) ќе ја принуди Ана да седне на својот скутер. (Прочитајте ја оваа промена / исправка во приказната). Овде тој би го ставил шлемот и рацете со типинг заедно [...]

Продолжи со читање »

Некои значајни случаи во тужбата (чудовиште) Мајкл П. околу случајот на Ана Фабер

поднесена во АНЕ ФАБЕР by на 11 јуни 2018 16 Коментари
Некои значајни случаи во тужбата (чудовиште) Мајкл П. околу случајот на Ана Фабер

Тешко е да не бидеме директно присутни во тужбата и затоа треба да направам врска со пораките на Твитер од Saskia Belleman van de Telegraaf. Со оглед на тоа што останувам во странство и не можам да ги сносим трошоците за патувањето, тоа е единствениот начин. Сепак, само [...]

Продолжи со читање »

Anne Faber насловната страница Telegraaf, каде што е пријател Нејтан Фидер и кои се споменатите пријатели?

поднесена во АНЕ ФАБЕР by на 2 јуни 2018 17 Коментари
Anne Faber насловната страница Telegraaf, каде што е пријател Нејтан Фидер и кои се споменатите пријатели?

Тоа беше многу впечатлива кампања за Ана Фибер, која изгледаше како да се распаѓа денес, јасно напаѓајќи ја идејата дека целата работа може да се заснова на псиоп. Но, секој што ја чита статијата од печатениот Телеграф од денес, ќе забележи неколку работи. Не се спомнува [...]

Продолжи со читање »

Прво погребана Ана Фабер, потоа кремирана, сега одеднаш погребана. Грешка на татко Вим Фабер?

поднесена во АНЕ ФАБЕР, ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 27 мај 2018 9 Коментари
Прво погребана Ана Фабер, потоа кремирана, сега одеднаш погребана. Грешка на татко Вим Фабер?

Можеме да го ставиме на новинарско промашување, но во таков тежок случај како случајот на Ана Фабер, ми се чини дека не можете да го поместите погребот со кремирање. Сега можеме да кажеме дека Telegraaf прави грешки почесто, но во случајот на исчезнатиот човек, како што е Ана Фабер, мислам дека е комплетен [...]

Продолжи со читање »

Мајкл П. интензивно го објави убиството на Ана Фабер: лажни вести или факт?

поднесена во АНЕ ФАБЕР by на 11 јануари 2018 24 Коментари
Мајкл П. интензивно го објави убиството на Ана Фабер: лажни вести или факт?

Вчера медиумите објавија дека Мајкл П. (кој сега секој знае дека П се залага за Панхуа) би го најавил убиството на Ана Фабер. Тоа одеднаш може да излезе за време на проформа сесијата. Дека ова не е изнесено претходно, не се вклопува во линијата на отвореност што [...]

Продолжи со читање »

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина