"Дуплираниот експеримент" за илузијата на реалноста

поднесена во НОВИ ИНСТИТУЦИ by на 24 февруари 2016 20 Коментари

Сè што е околу тебе, дури и твоето сопствено тело, е создадено само кога ќе го доживееш. Тоа е прилично смела изјава. Сепак, оваа изјава е поддржана од научни откритија во областа на квантната физика. Квантните физичари низ целиот свет неколку пати го повторуваа следниов тест, бидејќи доведоа до толку неверување и во исто време толку големо изненадување. Тоа е откритие што е уште поголемо влијание од откривањето дека Земјата е кружна. Откритието е засновано на важен, но едноставен тест. За добро разбирање на ова, треба да знаете нешто за брановите. Многу работи во него. . .

Прочитајте повеќе?

Ова е можно, но некои написи на оваа страница се достапни само за членови со златно членство. Ова ја поддржува мојата работа и ви дава само малку повеќе увид отколку кога го читате само насловот или воведувањето на статијата.

Често првата мисла е по читањето на насловот "О, го знам тоа", но тогаш може да ја пропуштите суштината. За да продолжите со овие активности за пишување, не само што е корисно да станете член, туку и да се даде повеќе длабочина.

Со здружување, се согласувате дека вашето членство е донаторство. Затоа вашата месечна исплата е донација за поддршка на оваа веб-страница и објавените статии.

ЧЛЕН НА БЛОГ

Тагови: , , , , , , ,

За авторот ()

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина