Вие не треба да се спротивставувате на системот, но мора да постигнете успех во него

поднесена во НОВИ ИНСТИТУЦИ by на 2 мај 2016 1 коментар

Многу луѓе мислат дека не треба да се спротивставувате на "системот", но мора да најдат начини да бидат успешни. Вие може, како што беше, да најдат начини да заработите пари на или во рамките на тој систем во рамките на сегашниот систем. Иако секако е точно дека кога ќе притиснете на пролетта, тој создава поголема потенцијална енергија и се враќа потешко, спротивно е и случајот. Државата врши сѐ поголем притисок врз луѓето, така што потенцијалната енергија е изградена меѓу популацијата што се враќа еднаш. Кога сме во. . .

Прочитајте повеќе?

Ова е можно, но некои написи на оваа страница се достапни само за членови со златно членство. Ова ја поддржува мојата работа и ви дава само малку повеќе увид отколку кога го читате само насловот или воведувањето на статијата.

Често првата мисла е по читањето на насловот "О, го знам тоа", но тогаш може да ја пропуштите суштината. За да продолжите со овие активности за пишување, не само што е корисно да станете член, туку и да се даде повеќе длабочина.

Со здружување, се согласувате дека вашето членство е донаторство. Затоа вашата месечна исплата е донација за поддршка на оваа веб-страница и објавените статии.

ЧЛЕН НА БЛОГ

Тагови: , , , , ,

За авторот ()

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина