Зошто Skynet, нанотехнологија и вакцинации на Елон Мас ќе го остварат Вознесението

поднесена во СИМУЛАЦИЈАТА by на 2 октомври 2018 4 Коментари

извор: nieuwetijdskind.com

Иако Елон Маш се чини дека се повлече малку, и според мое мислење, ваквите извештаи главно се наменети да се соберат повеќе милијарди преку инсајдерски тргување, неговата позиција како ДАРПА технологија туркач се уште е важна. Не само што Моукс ќе го продава мозокот интерфејс комерцијално, преку својата компанија Neuralink, но исто така сака воздухот да биде исполнет со интернет-сателити кои треба да формираат еден вид Скајнет. Ќе се обидам да ви објаснам зошто сета оваа технологија е кохерентна и како човештвото се движи во насока на новото еврејство како ова Вознесение ќе биде предводена. Ние исто така ќе ги видиме сите верски пророштва исполнети, вклучувајќи го и појавувањето на месија фигура која ќе се состои целосно од нанотехнолошко тело.

Ова може да ви звучи чудно за вас, но само пишувам што ми паѓа на ум дали голтате или не.

Владите работат напорно во светот за да ја воведат обврската за вакцинирање. Ова служи за многу повисока цел од самото спречување на епидемии. Тоа е само покритие. Методот на CRISPR-CAS, кој е добро познат на многумина, е метод за препишување на човечката ДНК. Буквално може да го модифицирате секое парче ДНК кај луѓето (или било која друга форма на живот). Ова е причината зошто го гледаме важното поместување кон изградбата на бази на податоци на ДНК ширум светот. Зборуваме тука за светски проект, каде ДНК на секој поединец мора да биде мапирана. Во Холандија, RIVM веќе започна со собирање на 2000 ДНК од штикли. Психолошките прашања како што се Маријана Ваатстра и Ники Верстапен треба да го натераат населението доброволно да ја повлече својата ДНК.

Зошто владите толку ја сакаат ДНК од населението? Таков е: Ако имате метод за прилагодување на ДНК на секој поединец (метод CRISPR-CAS) и имате точна ДНК на секој поединец на располагање, можете да го модифицирате секој поединец поединечно. Вакцинациите ќе имаат водечка улога во ова, но наноботите исто така ќе играат улога. Ако ги обезбедите вакцините со наноботи кои ја спроведуваат техниката CRISPR-CAS за вас, можете да адаптирате ДНК во секое време. Пред тие ботови таму, вакцините може да ги обезбедите и со одредени програмирани промени на ДНК, но тие (преку интернет-контролираните) ботови несомнено ќе дојдат; ботови кои можат да ја модифицираат ДНК на барање. Тоа е местото каде што високиот пропусен опсег на 5G и Скајнет на Машот доаѓа во корист. Во 2017 објави МИТ вести следново за ова:

Во една нова студија, истражувачите на МИТ развиле наночестички кои можат да го испорачаат системот за уредување на геномот CRISPR и специфично да ги модифицираат гените кај глувците. Тимот користеше наночестички за да ги носи компонентите CRISPR, со што ја елиминира потребата од вируси за испорака.

Каде сето тоа станува уште покомплицирано е кога започнувам на мозокот на Елон Маск. Иако сѐ уште сметаме дека ова нема да биде технички изводливо, бидејќи мозокот има своевидна природна бариера - еден вид заштитен слој против вирусите - што го прави невозможно да се испорача нанобот (кој секој неврон во мозокот би можел да го донесе на интернет), Очекувам ДАРПА да ја има оваа технологија веќе на полица. На крајот на краиштата, Elon Musk веќе е дува високо од кулата во интервјуата и ајде да претпоставиме дека нема да започнете бизнис ако веќе немате нешто на полица.

Освен тоа, Муск сака да го пополни просторот со сателити кои ќе го обезбедат целиот свет со висок пропусен опсег: еден вид Скајнет. Ништо место на земјата не останува необезбедено. Сето ова е погодно кога сакате контрола над умовите на човештвото.

Веројатно не можете да ја остварите мозочната врска преку нанобот во вакцините, но навистина му треба нешто повеќе и така ќе мора да ги заведеш луѓето. Можеби мала интервенција преку GP е доволна, но ако можеш да им ветуваш на луѓето подобрена меморија, а луѓето можат да покажат дека студирањето е излишно, бидејќи може да го преземе знаењето од облакот, ќе привлече многу луѓе. Значи, ние веројатно ќе добиеме нова лудост; оној што е поголем и има поголемо влијание од оној на i-Phone. Индустријата за игри и порно игри, несомнено, ќе игра и голема улога, нудејќи ја зголемената реалност. Социјалните медиумски платформи како Instagram ќе овозможат да ги споделат соништата и сексуалните искуства на интернет. Затоа ние веќе се подготвуваме за легислативата за "дозвола за секс". Ако живееме во светот на онлајн секс преку мозочна интеракција, треба да подготвите регулатива. Сакате да бидете пред виртуелното силување.

Ако потоа ја обесувате целата светска популација на интернет и може да ја всадите перцепцијата на светот директно во мозокот, веќе сте ја подготвиле истата популација за "Вознесението". Веќе можете да им дозволите да се навикнат да живеат во виртуелни светови; слични на играње онлајн игри на Playstation, но многу пореално и како слој во реалниот свет. Вие исто така може да проектирате целосно виртуелни искуства директно во мозокот. Впрочем, можете директно да ја стимулирате целата сензорна перцепција. Чувствувајте, мирисате, визуелно, слух и сè што оди со перцепцијата на сензорите на нашето биолошко тело, можете директно да стимулирате во мозокот. Па можете да допирате, почувствувате и мирисате некого на интернет без да бидете во иста просторија. Виртуелната реалност станува исто толку реална како реалниот свет. И на овој начин создавате свет полн со нови можности и искуства.

Сепак, тоа е само почеток. Откако ќе се онлајн преку - почнувајќи од мрежите 5G - а исто така и сателитите од Elon Musk, нанобот од вакцините може да ја завршат својата работа. Владите веќе го имаат нашиот ДНК профил. Владите (како оние во Холандија) веќе се здобија со сопственост на телото преку легирање на органите. Според тоа, тие имаат право да направат корекции на тоа тело. Ова значи дека нанобот може легално да ја изврши својата работа. Тие постепено може да ги заменат биолошките клетки. Тие можат да го модифицираат генетски несаканиот код, но исто така можат да го преработат кодот кој е одговорен за болести и стареење. Потоа постепено се движиме кон бесмртноста.

Паралелно, исто така ќе има развој во кој веќе има подобрени верзии на органи на пазарот. органи печатени во крпа и целосно врз основа на нанотехнологијата. На тој начин човечкото тело ќе се трансформира чекор по чекор. Можеме да дозволиме и нано-репликатори во нашето тело. Овие биопринтери на наносот може повторно да отпечатат штета.

Првиот комплетен нано-човек веројатно ќе биде месија што се очекува во верските пророштва. Овој нано-аватар ќе биде со луциферска инспирација исто како и претходното појавување на пророци, гуруа и митски личности. Овој месија ќе биде во овој универзум (кој всушност е веќе симулација) го отвори патот кон поместување на "човечката свест" во повисока димензија. Ова, исто така, се нарекува "Вознесение" во новото време. Всушност, истото ветување е на ист начин како "ново небо и нова земја" од списите како Библијата. Овој месија ќе го убеди светот дека сите можат да добијат ново тело за нанотехнологија. Веројатно луѓето кои веќе биле трансформирани (чии тела се веќе во голема мера нанотехнологија) прво ќе бидат вклучени во "облакот". Тоа е многу дискутирано за "прием на верниците". Нивното животно искуство (сè што е регистрирано од мозокот), вклучувајќи го и кодот на нивното тело, ќе биде поставено во "облакот". Ова ќе биде еден вид платформа на облак на Google. Веројатно поврзаното визуелно доживување на снимката ќе биде проектирано директно во нашиот мозок (како зголемена реалност), за да му дадеме на месија малку кредибилитет.

Истиот Месија ќе се појави и од самиот облак. Секој кој го видел филмот Трансценденција може да направи мал впечаток за појавата на човечко тело кое е целосно изградено од нанотехнологијата и кое се формирало од компјутерски систем.

Значи, ќе имаме време во кое сите верски движења ќе го добијат она што го очекуваат. Тоа може да биде малку поинакво од очекувањата, бидејќи разликите во религиите треба да донесат секакви големи настани (како што е битката за Ерусалим), но ние сме на распоред во големата сценарио. Технолошкиот развој исто така е на распоред.

Мртвите од претходните векови исто така ќе застанат. Тие, всушност, ќе бидат обновени преку нанотехнологијата. За тоа прво треба да разберете дека сме всушност веќе во едно симулативна реалност живот. Експериментот со двојни прорези покажал дека материјата постои само по набљудување. Мојот заклучок е дека душата е набљудувач. Душите кои се поврзани со градител на оваа матрица преку религија (како Луцифер) се чуваат свежи надвор од оваа симулација на друго ниво на симулацијата. Реинкарнацијата е уште еден концепт за други системи на верување, но за системот на христијанско уверување душите се чуваат во симулација за воскресение. Во секој случај, можеме да кажеме дека оваа симулација тече во други симулации. Симулацијата на небото е само ниво во рамките на симулативните слоеви, со намера да ги задржат верските безбедносни мрежи веродостојни. Преобразената душа мора да продолжи да верува дека таа има врска со реалистично искуство, така што таа и понатаму е во служба на плановите на Луцифер. Душите кои се во чекалната ќе се вратат во живот со доаѓањето на метеорот на нанотехнологијата. Тој Месија, исто така, ќе може да го оствари ветеното воскресение, ставајќи ги душите во нови тела на нанотехнологијата (воскресение).

Всушност, ова е само почеток, бидејќи Вознесението на новото време е всушност единственоста за која се стремат трансшуманистите. Концептот на ново небо и нова земја од Библијата не е ништо друго освен нова симулација која ќе се одвива во рамките на тековната симулација. Реј Kurzweil (технички претпоставен на Google) дури вели дека можеме да го промениме телото околу 2045, може да избере бесконечна виртуелна реалност, па дури и да сакаме целосно да се споиме со АИ. Затоа, единственоста има сè во неа на Вознесение, но исто така и на ветувањата на сите поголеми религии.

Сите случувања во полето на законодавството, технологијата, интернетот и АИ, но исто така и сите случувања во политичката, религиозната, социјалната и економската сфера се во иста насока. Тоа е голема скрипта која се одвива и обично укажува на скрипта на некоја програма. Ние сме во таква програма. Таа програма има голем архитект на 1 и кодот на програмата се покажува во исполнувањето на пророштвата (кои сега сме сведоци). Секој што добро се набљудува, може да препознае дека живееме во луциферската симулација и дека сме искушени да исчезнат во следната симулација: онаа на сингуларноста; Вознесение; новото небо и новата земја; вечен живот; и така натаму.

Ако сфатите дека сте набљудувачка душа која не прави ништо на ниво на душата за овој "господар градител" Луцифер, вие не паѓате за следната замка, но престанете да се идентификуваат со вашиот аватар во рамките на оваа симулација.

Листа на изворни линкови: ascensie.nl, trouw.nl, news.mit.edu

Тагови: , , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (4)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. Вилфред Бакер напиша:

  Бокс,

  Многу луѓе кои излегуваат од цевката донесуваат свештеник кој потоа ја исклучува срцевата чакра правејќи крст.

  Луѓето кои ја прочитале тајната доктрина за мадам блаватски и дали господинот знае колку длабоко се одвива ова срамота, но тоа се луѓето кои направиле работа од сопствен развој.

  Лажни пророци доволно во овој свет и тоа го вклучува горе.

  Тоа е навистина многу едноставно, не го прават тоа премногу тешко.

  Кога студентот е подготвен, наставникот се појавува

  • Мартин Vrijland напиша:

   Поентата е во тоа што не ни е потребен наставник ... освен ако не сакате да бидете иницирани во новиот Luciferian (читајте ги димензиите "стари, но нови во искуството") и да ги прилагодите чакрите на вашиот аватар целосно на протокот на податоци од матрицата на Луцифер. а другиот слој на симулацијата треба да се иницира. Трансгуманистичката промена на биологијата е само 1 на патиштата кон т.н. Вознесение и во исто време единствениот правец на новата димензија што треба да се изгради (симулација).

 2. Вилфред Бакер напиша:

  Од мојата 7 година до мојата 15e година, можев само да заминам, јас навистина не ги гледам моите родители како учители.
  Следните години ме разбудија добро, од страна на наставник, само бев потсетена на тоа, Добар учител, каде што нема многу од тоа, ќе ве врати себеси.

  Бро, исчезнувајќи само значи дека ќе умреш твоето тело е пижама, фантастично е да умреш, но мора да го знаеш патот, откако ќе умреш, тоа е Матрикс две точки нула

Оставете Одговор

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина