Неодамнешни статии

Новата норма е абнормална (или обратно?)

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 20 декември 2018 26 Коментари
Новата норма е абнормална (или обратно?)

Да, драги деца на целата глетка. Новата нормалност е сега абнормална или треба да кажеме дека абнормалната е новата нормална состојба? "Во речиси 900 училишта во средно и средно стручно образование, наставниците и учениците носат виолетова пурпурна петок. Тие го прават тоа по повод Пурпурниот петок, акционен ден за еднаквост на лезбејките, хомосексуалците, бисексуалците, трансродовите и интерсексуалните студенти, [...]

Продолжи со читање »

Нецензурирано писмо од Марк Рут: Почитуван холандски

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 18 декември 2018 15 Коментари
Нецензурирано писмо од Марк Рут: Почитуван холандски

Не сакав да ја задржам нецензурираната верзија на самопропишаното писмо на Марк Руте. Писмото во Вчерашното издание беше, се разбира, донекаде модерирано од страна на шпиндоторите кои се мешаат. Затоа прочитајте ја честа и нецензурирана верзија на Марк Рут. Се чека на следното барање за авторски права од Џон [...]

Продолжи со читање »

Отворено писмо до Питер Р. де Врис во случајот Ники Верстапен

поднесена во ТРАНСФЕР НИКИ by на 13 декември 2018 11 Коментари
Отворено писмо до Питер Р. де Врис во случајот Ники Верстапен

Почитуван Петар Р. де Врис, со голем интерес го следев судењето на медиумот Ники Верстапен, во кој Џош Брех е јавно осуден. Заради јасност: Јас не сум бранител на Џос Брех, ниту сексуална злоупотреба или убиец. Сепак, се чини силно дека овој случај е психолошки [...]

Продолжи со читање »

На Jos Brech: "Psyop тужба" само по лето 2019

поднесена во ТРАНСФЕР НИКИ by на 12 декември 2018 10 Коментари
На Jos Brech: "Psyop тужба" само по лето 2019

Од tweets на живи текстови на новинарот Telegraaf Saskia Belleman, се чини дека овој Ники Верстапен (претпоставено) психолошки случај е ништо повеќе од предавање. Следат некои твитови кои ќе покажат дека Jos Brech признал дека имал детска порнографија на својот компјутер, но дека тие тврдат дека биле фатени од вируси. Jos [...]

Продолжи со читање »

Стразбурскиот терористички терористички театар и терористичкиот терорист се чини дека е многу добро темпиран (добредојде на Eurogendfor)

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 12 декември 2018 4 Коментари
Стразбурскиот терористички терористички театар и терористичкиот терорист се чини дека е многу добро темпиран (добредојде на Eurogendfor)

Четири мртви и дванаесет повредени од терористички стрелач кој сеуште е бегалец; не е тоа прекрасен тест за новите европски полициски сили Eurogendfor? Таа започнува постепено се повеќе и повеќе да личи на дневен ред на протестите во жолта елеци се уште се врти околу воведувањето на европските полициски сили. Немирите [...]

Продолжи со читање »

Зошто француската жолта кардишка револуција би била самопроизведена? Кој мисли на такво нешто?

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 10 декември 2018 12 Коментари
Зошто француската жолта кардишка револуција би била самопроизведена? Кој мисли на такво нешто?

Die Мартин Vrijland толку многу зборува за контролирани опозицијата и Inoffizieller Mitalbeiter кои помагаат да го осветли оган. Зошто би го сториле тоа во Божје име? Исто така може да биде само автентично? Што сакаат да постигнат? Macron нема корист од револуција? Марк Рут не има корист од [...]

Продолжи со читање »

Андре ван Делфт одличен пример на инофиџилер Митарбејтер?

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 10 декември 2018 16 Коментари
Андре ван Делфт одличен пример на инофиџилер Митарбејтер?

Фактот дека Андре ван Делфт со жолта маица од страна на Micha Kat, ejbron и многу други веб-сајтови промовира е црвено знаме, но долупотпишаниот Андре веќе долго време била во crosshairs како потенцијален Inoffizieller Mitarbeiter. Ван Делфт почна да плука информации во времето на случајот Ана Фабер и главно [...]

Продолжи со читање »

Малку за договорот од Маракеш: Kutzooi!

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 6 декември 2018 4 Коментари
Малку за договорот од Маракеш: Kutzooi!

Знам, малку сум доцна, но сакав да ја пропуштам возбудата. Со недели бевме поттикнати да го запреме договорот од Маракеш, а потоа сето тоа продолжува. Тоа го знаевме претходно. За среќа, сè уште можеме да ги одржиме првите коморски избори во [...]

Продолжи со читање »

Големиот одговор на црната песна!

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 5 декември 2018 18 Коментари
Големиот одговор на црната песна!

Здравјето кое е 'tm niet Каде е виножито пиет тука? Виножито или транс танц? Дали е сеуште во рамнотежа? Транс, трансродови, родови неутрални Основно училиште, ја започнува приказната Момче / девојка црна или бела? Комплет или род комплет? Транс-трендот; на роднина Нема ништо со црно или бело Дури и говорот мора да го направи [...]

Продолжи со читање »

Францускиот премиер му даде на 6 месеци одложување за зголемување на данокот на гориво! Победа #GiletsJaunes?

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 4 декември 2018 24 Коментари
Францускиот премиер му даде на 6 месеци одложување за зголемување на данокот на гориво! Победа #GiletsJaunes?

Ветувањето на францускиот премиер Едуард Филип, објавено претходно денес од страна на РТ, се чини дека е имплементирано. Зголемувањето на данокот на гориво е привремено одложено за шест месеци. Дали е тоа победа за движењето на жолтите мајмуси #GiletsJaunes? Како што рековме, имаше јасни знаци дека движењето на протестите се инфилтрирало кога сликите на мала група во цивилни [...]

Продолжи со читање »

Дозвола AVG

Со 25 May 2018 ние мора да ве информираме за новите регулативи на ЕУ кои се однесуваат на општата регулатива за заштита на податоци (AVG). Прочитајте ја изјавата за приватност и внесете ги или прилагодете ги поставките за дозвола.

Изјава за приватност | Затвори
Подесувања

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина