Таг: Мартин Vrijland

Итно повик!

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 12 март 2019 6 Коментари
Итно повик!

Тоа е возбудливо време, бидејќи отпорот кон мојата независна работа за пишување зема големи размери. Ова значи дека цензурата на Фејсбук е толку голема што бројот на посетители што доаѓаат од Фејсбук на мојата веб-страница значително опадна. Ова е очигледно од статистичките податоци. Дури и ако пораките се делат стотици пати, потребно е [...]

Продолжи со читање »

Важно техничко ажурирање на овој веб-сајт каде што е потребна вашата помош * UPDATE 24 Октомври *

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 24 октомври 2018 1 коментар
Важно техничко ажурирање на овој веб-сајт каде што е потребна вашата помош * UPDATE 24 Октомври *

* Оригинална порака 19 октомври * Бидејќи оваа веб-локација е оперативна за неколку години и бројот на посетители во врвните времиња е многу висок, важно е дека веб-локацијата работи на тешка конфигурација на серверот. Многу читатели се жалат на бавноста со која понекогаш се вчитува веб-страницата. Причината за ова сега е проследена и се чини дека е пронајдена [...]

Продолжи со читање »

АНП на Џон де Мол, Машина за дозволи, тврдење за лиценцирање 2: Росмален Недланд Геректсдеурвардс Б.В.

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 18 септември 2018 7 Коментари
АНП на Џон де Мол, Машина за дозволи, тврдење за лиценцирање 2: Росмален Недланд Геректсдеурвардс Б.В.

Ако го најдовте начинот на работа на ANP на Џон де Мол тука на страницата, тогаш можете да следите како компанијата поднесува барања за лиценца за дозвола за машина за наводна злоупотреба на фотографии на статии. Исто така ги прочитавте моите реакции на ова (види тука). Ние сме сега во следната фаза, е онаа каде што [...]

Продолжи со читање »

Се жалат, но не прават ништо: крај на слободната забавна шоу за заговор за Мартин Вриланд

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 9 август 2018 28 Коментари
Се жалат, но не прават ништо: крај на слободната забавна шоу за заговор за Мартин Вриланд

Ние сме очигледно луѓе кои мислат дека има многу погрешни во светот, но кога станува збор за тоа, ние повеќе не сакаме да правиме ништо. Единствената акција што ја земаме е најмногу малку дискусија за време на пијалок или соседска скара и можеби сме сѐ уште толку општествено поттикнати [...]

Продолжи со читање »

ПРЕСТАВУВАЊЕ Мартин Vrijland едвај преживува напад врз неговиот живот, но нема медиуми да го пријавите

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 27 јуни 2018 6 Коментари
ПРЕСТАВУВАЊЕ Мартин Vrijland едвај преживува напад врз неговиот живот, но нема медиуми да го пријавите

Изминативе денови земјата беше задушена од напади врз "слободниот и независен печат" (како што го нарече Марк Рутте), преку наметнување на насилство, од кое се поставува прашањето дали е самопроизведено. Треба да го земете зборот "самопроизведен" широко, бидејќи можете, на пример, да се опремите со терористичка група како ИС, да финансирате и да ја зголемите [...]

Продолжи со читање »

Мартин Vrijland бара нападот врз зградата Telegraaf

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 26 јуни 2018 15 Коментари
Мартин Vrijland бара нападот врз зградата Telegraaf

Мартин Vrijland бара нападот врз зградата Telegraaf! Нападот е, се разбира, безброј лажни вести, и така можете исто така да тврдите како напад со мир на умот. Ако има измама, воопшто нема напад и тврдењето дека таков напад е само цинична реакција. Дали сте, исто така, [...]

Продолжи со читање »

Мартин Vrijland запира ВАЖНО Ажурирање

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 3 април 2018 15 Коментари
Мартин Vrijland запира ВАЖНО Ажурирање

Ја доби многу лични пораки и по добро лични разговори, решив да ја преиспита мојата одлука да се откажат од ригорозно. Особено беше реакцијата на Наоми Висока Weij (порано Јероен Висока Weij), државата убиец зад тимот Swapichou и сега е активна во Jalta.nl, беше последната капка. Џероен е [...]

Продолжи со читање »

Мартин Vrijland запира

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 2 април 2018 15 Коментари
Мартин Vrijland запира

Како што многумина можеби забележале, јас напишав минатата недела. Беше време за размислување. Исклучувањето на страната на Фејсбук, очигледно, имаше големо влијание врз бројот на моите посетители, и покрај тоа што цензурата на Фејсбук беше многу влијателна неколку месеци. Мое барање до луѓето да се пријават за билтенот и [...]

Продолжи со читање »

Мартин Vrijland Фејсбук страница отстранета за цензура и шпионажа

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 22 март 2018 2 Коментари
Мартин Vrijland Фејсбук страница отстранета за цензура и шпионажа

Страницата на Фејсбук на Мартин Вријланд, штотуку беше офлајн. Најавата очигледно предизвикала потреба и се мислеше дека тоа е шега. Бев исто така предупреден дека оваа акција може да ме доведе до многу помалку читатели и јас сум свесен за тоа, но [...]

Продолжи со читање »

Египетскиот презентер го негира Холокаустот и вели дека нема докази за гасификација на 6 милиони Евреи

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 26 февруари 2018 31 Коментари
Египетскиот презентер го негира Холокаустот и вели дека нема докази за гасификација на 6 милиони Евреи

Одбивањето на Холокаустот веднаш предизвикува шок реакција кај многу западни земји. "Не, не, не! Видовме премногу ужасни слики! "Е првата мисла. Она што ние често не сфаќаме е дека многу од тие слики биле застрелани во логорите каде што снабдувачките линии биле бомбардирани од страна на сојузниците, предизвикувајќи затворениците да гладуваат до коските. [...]

Продолжи со читање »

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина