Еверт Јан Поотерман и неговата супериорност и "знаење" за Нибиру и Анунаки

поднесена во ВЕСТИ АНАЛИЗА by на 22 април 2019 10 Коментари

извор: skyhighcreations.nl

Вчера го поздравував Евер Јан Поротерман на неговите прекрасни приказни за Велигден на веб-страницата Niburu.co. Мислам дека звучи многу убаво, но во однос на содржината се прашувам дали неговиот товар на докажување има смисла. Еверт Јан објавува мешавина на верувањето и верувањето на НЛО во планетата Нибуру и Анунаки. Веќе реков дека верувањето во овие рептили е многу интересно и фасцинирано за некое време. Тоа е затоа што Дејвид Ике напишал цели книги за тоа, кои се исто толку фасцинантни и поради книгите на Захарија Ситчин. Јас, исто така, дефинитивно не ги исклучувам овие теории, но ако го разгледам од идејата дека живееме во симулативна (или виртуелна) реалност (како што е опишано во оваа статија, овде en овде), тоа е можно што е тоа дел од измамата на нашата перцепција.

Она што е важно е дека случаите не се исполнети со лажни докази. Меѓутоа, во приказните на Дејвид Ике, Сичин и Пороттерман, не можам да добијам конкретни прашања, туку само лични сведоштва или дури и дезинформации.

На пример, порано напоменав дека работата на Захарија Ситчин се чини дека се базира на преводи на глинени таблети кои едноставно не се точни или дури не лажеа. Меѓутоа, во светот на интернет, прилично е тешко да не се среќаваме со веб-страници кои ги разоткриваат проблемите, но повторно го прават тоа преку лаги или искривувања. Се сомневам се повеќе и повеќе дека голем дел од алтернативните медиуми се контролирани од страна на истиот блок на моќ што стои зад мејнстрим медиумите. На пример, ако ги поврзете критиките од мејнстрим медиумите со теориите како што се оние кои тврдат дека земјата е рамна или постоењето на оние кои се слични на рептили, наскоро може да ги отфрлите сите критики и да го повлечете ексклузивното право на вистината назад кон главните медиуми.

Сакам да го споделам разговорот со Еверт Јан тука, бидејќи сум изненаден од неговата ароганција и начинот на кој тој ги отфрла критиките. Мојот прв e-mail на Еверт Јан вчера беше реакција на неговиот билтен во кој тој ја дава својата визија за потеклото на Велигденската партија. Му реков дека неговите статии ме фасцинираат многу, но дека имам сомнежи за приказната за Нибиру. Тоа не значи дека во неговата статија не може да има вистини. Сепак, прашањето е дали ние тука ја гледаме стратегијата на мешање на вистината со глупости како што е објаснето погоре.

Еверт одговори:

О, добро, тоа ме прави добро; Големиот Мартин Vrijland, кој ми пишува мисли дека е вредно ... Тотално добро. Сметам дека вашите статии се многу вредни, но не можам секогаш да судам дали она што го пишувате е точно. И како што споменавме порано; "Чевлар чува читање". Парите и за мене и за вас. Нибиро, PlanetX, SecondSun (Шварце Сонне - SS - од нацистите) не е целосно вашата најсилна област на истражување. Па, моето повеќе од триесет години ... со дваесет години подготовки. Со оглед на бројот на откритија што им беше дозволено да ги направам, се осмелувам да кажам дека сум експерт во мојата област. Ахум! Со одредено двоумење тоа е точно, но чест што е долг! Многумина се сомневаат дали таа втора ѕвезда постои; исто така, Мики ван Лиувен од "Индиго Револус" го измива подот со мене и критикува сè за "анунаки" и легендарната планета / ѕвезда Нибиру. Има толку многу индикации за присуството на таа ѕвезда со своите четири планети ... и толку многу индикации дека доаѓа ... и има толку многу индикации дека "анунаки" постојат и постојат дури и индикации дека оние што се мрзливи меѓу другите во Велуве живеат во подземна база под Флиегерхорст Делен (поврзана со грчкиот Делос - повеќе грчка митологија е само холандска митологија, бидејќи античките Грци биле Фризии). Поздрав Еверт Јан

Само еднаш реагирав еднаш. Дозволете ми веднаш да го додадам одговорот што го добив ова утро, во кое Еверт Јан го одбележа својот одговор во сино.

Здраво Еверт,

Јас не мислам толку многу во смисла на големи или мали. Тоа е дел од нашето програмирање. Јас само ги запишувам моите идеи за работи и очигледно голем број луѓе сакаат да го прочитаат тоа, но мислам дека има многу повеќе луѓе кои повеќе би сакале да умрат или да видат дека умираат.

Во секој случај, мислам дека не можете да кажете дека кога некој десетици години студира предмет, тоа по дефиниција значи дека тие се во право. Тоа е точно! Но, врз основа на она што ми беше дозволено да откријам!И тоа одеше многу брзо и се следеше чекор по чекор ... Тогаш големите мислители како Никола Тесла или Нилс Бор никогаш не можеа да дојдат до нови сознанија и секогаш требаше да џвакаат на работата на наставниците со долгогодишно искуство. Може да се изгради на визија за тунел или стар пат, така да се каже, или може да се изгради нов мост и да се изгради нов пат.
Не мислам дека е очигледно дека можете да побарате ексклузивно право на вистинска визија врз основа на годините на студирање. Што добиваме сега?! Јас сум единствениот во Бенелукс и понатаму кој најмногу знае за мојот предмет. Откако работев на ова, не наидов на ниеден друг истражувач кој може да ми каже нешто што не знаев уште! Јас сум единствениот во светот кој е во можност да го откријам вториот јазик на "ОН НА НА КИ"; Квандо, високо стилизиран команден и команден јазик, исклучително погоден за развиена раса која, на пример, прави патување низ вселената. Јас прв пат видов дека текстовите на глинените таблети се напишани со стенографија. Пред само неколку години еден холандски асириолог сугерира дека "клинестото писмо" би можело да биде кратко писмо. За жал не слушнав ништо повеќе за тоа. Таа мора да се исклучи бидејќи не е дозволено отворање нешто ново. Веројатно сум и првиот и единствениот кој гледа дека Холанѓаните / Фризиите доаѓаат од Вавилон, Акад и Шумер. Не го разбирам тоа од Sitchin. Јас, веројатно, е и единствениот кој може да открие зошто Марс е црвен и дека линиите и црвени точки се во атмосферата на Јупитер. И така можам да додадам некои факти кои до сега никој не ги видел книгите на Захарија Ситчин. Научниците, на пример, се обидуваат да демонстрираат и демонстрираат еволутивна теорија со децении, но тоа не значи дека сите оние искусни научници се на вистинскиот пат или може да тврдат дека ја претставуваат вистината врз основа на тие години. Таа и понатаму останува систем на верување кое е разработено.
Можете да кажете дека сте експерт за истражување на тема како што е теоријата на еволуција, но дали ова значи дека никој не може или треба да застане повторно кој ја доведува во прашање теоријата? Се разбира, со добри причини. Но, не само ... или што направивте - ни дадете видео од час и половина, а потоа мораме да дознаеме што е основана противречност за приказната на Сичин. Таа приказна му припаѓа на другите ... и очигледно ја поддржуваш. Добро, можете, но потоа наведете ги фактите и кажете им на своите читатели што гледате, мислите и мислите врз основа на презентираното видео. Ние читателите можеби не го гледаат или не го откриваат тоа во приказната. Значи, треба да ни помогнете со тоа.
Затоа, не верувам во термини како "експерт" и затоа не во "чувајте чорапче читање". Јас сум. Можете да имате мислење за сите видови предмети, но дали сте на вистинскиот пат е два. Детето во песокот со мезен меур на носот сигурно може да се придружи во разговорот, се додека тој е способен за тоа! Ако го гледате Nieuwsuur исто така ќе видите експерти за тероризам, Америка експерти, специјалисти и експерти a, b или c. Дали секогаш се согласувате со тоа? Апсолутно не! Или мислите дека не треба да критикувате? Секако, ако можам правилно да проценам и да оценам што се дискутира и да се базира на моето знаење, знаење и истражување и да го обликувам мојот имиџ и визија ... а потоа речам еднаш и потоа гласно кажам во собата; "Куп модринки и губитници" ... и преминете на друг канал. Особено сега со бучава за климата! Врз основа на вашата позиција, одговорот на тоа треба да биде "не, не можам да критикувам". Се прашувам дали тоа го правите во пракса. Затоа, не се држи до моето читање, бидејќи немам читање и мислам дека може да се појават добри сознанија со тоа што го одземаат чевларчето од неговото читање и ставаат некого со нова свежа перспектива што може да мисли дека производот исто така може да се направи попаметен и поинаков. Истото важи и за вести, историја, религија и други работи. Годината на искуство не е синоним за вистинскиот поглед на предметот. Речиси мора да се согласиш со мене. Целосно се согласувам ...
Веќе ја споменав веб-страницата која ги критикува книгите на Захарија Ситчин и се прашувам што мислите за тоа. Погледнете порано ...
Фактот дека ги интересирам вашите изјави не мора да значи дека претпоставувам дека сето тоа е точно. Сепак, ми е интересно, бидејќи очигледно знаете како да се интересирам многу читатели, а јас ги препознавам и работите што можат да содржат јадра на вистината. Јас само се прашувам дали тоа не е мешавина на вистината со (свесно или не) desinfo. Сето тоа е составено од мене ... Некои идеи можеби звучат многу веродостојно или интересно. Со создавање впечаток дека ви требаат децении на студии за да го разберете, ефектот може да биде тоа што луѓето потоа ќе го превземат без да го проверат товарот на докажување. Впрочем, повеќето луѓе немаат време за тоа ... ниту смислата и причината за тоа!

Јас сум љубопитен за конкретните, докажани индикации за постоењето на Нибиру и, на пример, на подземната база на Флиегерхорст Делен. Дали имате конкретни докази за таа подземна основа или се засновани на приказни на луѓето? Чувство и знаење и визии и изјави од други. Арнем / Велп беше жариште во годините 60 и 70, како и аеродромот Делен. Сведоци видов светла, летачки објекти (НЛО) и според таткото на познаник на мојот, кој беше агент во Велп во тоа време, телефонот често беше црвен поради извештаите. Може да има подземна основа меѓу Арнхем и Велп (во близина на пирамидата во Велпбрук). Ќе има десет приказна база под аеродромот Делен. Два спрата се поголеми и поголеми од другите и има два авиони со приближен дијаметар на 200 метри! Армиските команданти Дик Берлин (германски) стана член на Одборот на директори на националниот парк Хоџ Велуве и Музејот на Крёлер-Милер (Германци) веднаш по неговото пензионирање. Што има поранешниот војник во Велув? Дали човекот одеднаш стана љубител на природата и уметнички познавач?! Или може да направи неофицијални посети на подземната база (да ги прими неговите инструкции од "боговите" таму ?! ... како што Адолф Хитлер (германски) направил три пати?!). Берлин го наследи Питер фон Ум (германски). Кога се пензионирал, тој исто така го наследил Дик Берлин во Одборот на директори на националниот парк Хоџ Велуве и Музејот на Крёлер-Милер. Петар очигледно одеднаш ја сакал природата и уметноста. Мислам дека можеме да ја зафатиме базата Арнехем / Велп во еден момент со хотелот "Билдерберг" во близина на Остербек, Флиегерхорст Делен, подземната база таму, малите "големите" или "волците" гледани во Велуве, присуството на "кралското" "во близина на Апелдорн, античките храмови посветени на Аполо (должината на Апелдорн своето име), иглата, палатата Ло, Хог-Сорен (се чини дека е многу силно место на моќ), Ронде Хуис," wodanseiken "на Veluwe и погребните могили, процените патеки на Drie / Wekerom и уште поверојатно. Вонземјаните шутале таму ... хахаха! А што е со изведбата на Мадона во тоа време во Gelrdrome ... Таа живееше во собите во хотелот Bilderberg и имаше посета таму од принцот Чарлс и кралицата Беатрикс. Дали сите тие имаат добри рептили?! Ние не знаеме, но Билдерберг хотели (во светот) секогаш изгледаа како затворени едно крило за нормални гости, но не за неочекувани гости (shapeshifters?! Reptiles?!). Арнхем, Гелер, Змеј убиен од витез ... и додека витезот го фрли копјето во срцето на Змејот, ѕверот ги мрмори зборовите; 'Gelre, gelre, gelre' ... Gelre во исконски јазик Kwando станува GE EL RE>, што значи; 'послушај-El / елипса / еластична /, или GELRE има врска со "слушање", така што реагира ... на нешто или некој што е редовно и може да се истегнува ... тоа ќе биде втората ѕвезда која поминува низ секој 3600 со години ... и тогаш има врска со тоа со "дракос" под земја во Велуве?! Ние не знаеме толку се сеќавам и можеби се поврзете со други чудни работи во Велуве. Во инверзијата тогаш гледаме ER LE EG <со значење; "метал / вреден живот-дури", или тоа би можело да има нешто со скапоцените метали (злато) што "ОН НА НА КИ" (Германците) ми се тука и испрати на нивната планета ... или се работи за "светулки" во Велув, кои во античко време железен стопен. Мали мажи (гоблини? Коблтерс?), Малите амфибиски влекачи што можеби изградија на подземна основа?

На пример, Дејвид Талбот (кој ја продолжува работата на Емануел Великовски) не верува во постоењето на Нибиру. Вие се однесувате на работата на Великковски. Како го ставаш тоа? Имануел Великовски не знаел за постоењето на втората ѕвезда. Значи нема да најдете ништо во неговите книги. Индикации за неговото постоење! На пример, километарските километри се всадени додека ѕвездите минуваат, како на пример за време на Егзодусот ... и како резултат на што Црвеното Море привремено пресуши. Три дена (тоа се три дена дека Исус е во неговиот гроб. По три дена Исус се крева). Исус е исто така едно од многуте имиња за втората ѕвезда. Великовски тоа може да се случи преку комета ... и мислам дека кометата на Великовски е само втората ѕвезда. Или планетата Нибиро од Сичин. Само тоа знаење сè уште не било познато во неговото време. Накусо, кога Ситчин ја објави својата книга во 1976.

Поинтерман се повикува во својот одговор овој напис од мене, во која објавив тричасовен филм кој го поништи товарот на докажување на Зехарија Сичин. Еверт Јан не мисли дека е доволно. Можеби мисли дека морам да го правам дешифрирањето на глинените плочки себе, но прашањето е дали тој се обидел да го гледа видеото. Во ова видео се објаснува чекор по чекор како товарот на докажување, изложен од Sitchin и други, не е фактички, па дури и неточен. Јас разбирам дека Еверт Јан сака да го испирам сето тоа чекор по чекор, но јас немам иста ароганција како Еверт Јан и верувам дека вие како читател може да го добиете тоа од ова видео многу добро, без да го испиете. Мислам дека тоа е не-аргумент за да го фрлите. Освен тоа, Еверт Јан се контрадикторни со изјава на дното од пасусот 5 дека целосно се согласува со мене, додека тој не се согласува со мене таму, но јас всушност го кажам истото.

Што се вика Poorterman? Портпаролот? Еверт Јан се враќа во својата реакција со приказни за изјавите на сведоците и гномите, но ако навистина го разгледате документарниот филм подолу, ќе откриете дека не секогаш мораме да ги прифаќаме приказните несфатливо. Еверт Јан е јасно дека тој смета дека мнозинството од неговите читатели немаат "ниту смисла ниту разбирање" за да ги испитаат работите, но сепак објавува дел за Нибиру секоја недела. Значи, се чини дека тој претпоставува дека го прифаќате од него и немаат смисла или причина да го проверувате тоа. Јас лично ми е срам да им се приближувате на вашите читатели со таква ароганција.

За добро разбирање и затоа што претпоставувам дека имате смисла и причина да ја ценат содржината, повторно ќе го ставам видеото во кое е објаснето како неколку големи писатели често прогласуваат чиста бесмислица. Сепак, можам да замислам дека немате време да гледате три часа, туку наместо да поставите холивудски филм за време на викендот, можеби ќе сакате да направите време за нешто со малку повеќе длабочина. Можеби Еверт Јан, исто така, може да одговори на оваа содржина еднаш, наместо да го прекине со "мрзливост" од моја страна (затоа што јас не пишувам сè чекор по чекор). Напротив, корисно е да го погледнете придружниот визуелен материјал, што го прави овој документарец можеби најдобра форма. Се разбира, тука важи и фактот дека треба да се справиме со информациите на другите, бидејќи ти и јас никогаш нема да најдеме време да ги разоткриеме, на пример, сумерските глинени таблети, но барем е корисно да ја проучуваме другата страна. Дали на Еверт Јан, на пример, мислат дека "стено" (видете реакција) на глинените плочки што ги открил велат повеќе за Нибиру и Анунаки? Дали ова може да се потврди со докази и за едноставно "ниту ум, ниту ум" не изгледало како да проверува за вистината?

Дали е исклучена постоењето на таа планета 12e? Дали постоењето на Анунаки е исклучено? Не, се разбира, не. Исто така може да биде дека луѓето како Сичин се вратарите кои треба да ја мешаат вистината со свесни бесмислици. Исто така може да биде дека тие едноставно се убедени во тоа. Во секој случај, приказните и понатаму имаат голема привлечност. Исто така, ги најдам многу интересни, но понекогаш само треба да направите проверка за да видат дали тие не се само интересни приказни. Лично, имам тенденција да добијам повеќе од историјата оваа перспектива за да ја видите (кликнете на таа врска). Исто така ве советувам да го испитате сами и да не прифаќате ништо несомнено. Тоа, се разбира, се однесува на сè што пишувам.

Тагови: , , , , , , , , , , , , , ,

За авторот ()

Коментари (10)

Trackback рачно | Коментари RSS наслови

 1. keazer напиша:

  Кои сè уште ме зафаќа најмногу.
  Исто така, благодарение на вас Мартин да погледнете понатаму како што научивме.

  Вклучувајќи го и ова видео кое ми даде сосема поинаков поглед дека не сме толку далеку
  ако тоа се тврди денес.
  Треба да бидете стрпливи со видеото
  https://www.youtube.com/watch?v=fFrLkNrATGA

  Потоа дојдете до точка 2 ако овие (планини) се напуштени.
  Зошто сите слики не станаа скаменети во древниот Египет? кој ги знае пирамидите?
  https://youtu.be/puXsFyainQU

  Како тоа е срамно, колку дупчат тоа значи дека ние работиме со повисока цивилизација од сега?
  Или тоа значи дека тие беа толку колку што сме сега, но природата ја отежнуваше загатката бидејќи таа е скаменета?

  Кој знае, но е материјал да се размислува за тоа дека секогаш може да биде погрешно.

 2. Анализира напиша:

  Здраво Мартин, јас веќе коментирав еднаш за тоа Poorterman види овој коментар
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-einde-van-de-onafhankelijke-berichtgeving/#comment-4335

  Веќе неколку години внимавајте на него. Велосипедска кожа многу се стреми кон ариевската кожа на Третиот рајх. Не му верувам на еден метар ...

 3. guppy напиша:

  Сега стигнавме до точка каде што знаеме дека овој свет е повторување / илузија. Брзината на светлината е одложена за да добиете време и материјал. Кој го создал овој свет и кој е тој и каде живее, дали тоа навистина е важно? Па ако му ја дадеме нашата енергија со искоренување во минатото. Дури и ако се бориме за нас, тогаш овој бог ќе дојде на патот. Дали неговото / нејзиното (родово неутрално) име е Аллах, Анунаки, Елохим, бог, Зевс, Изида, Марија и така натаму е навистина ирелевантно. Кога ќе го претвориме нашето тело во храм во чест на оригиналот, нашиот свет на заблуда престанува да постои. Гледаш да се случи, ние само треба да направиме избор и да кажеме збогум на стариот свет.

  Сето тоа е поврзано со прилагодување на вашите телесни клетки (ДНК) на оние што доаѓаат одозгора. Тоа е енергија, дали се најавуваме во заштитниот ѕид или во нашиот оригинал?

  https://youtu.be/vxI7i-ycyG8

 4. Сонце напиша:

  Мартин ќе го задржам. Едноставно направете своја работа, а остатокот е одвраќање.

 5. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM напиша:

  Еволуционата теорија е лага! никогаш не постоеше доказ за "средна форма" пронајдена од надгробните споменици (археолози)!
  Ако не можете да го објавите, кажете "Големиот бум".

 6. guppy напиша:

  Се разбира, збунувачки е тоа што сите оние големи пирамиди и слично беа изградени од мали ограничени луѓе. Сигурен сум дека земјата е постара отколку што нè тера да веруваме. Исто така верувам дека Нибуру поминува еднаш во 3600 година за да ја ресетира земјата. Не верувам дека постојат богови на оваа планета, ова е само планета полна со енергија што предизвикува промена на пол.

  Овие приказни биле измислени од групата со окултни претходно знаење за уште еднаш да станат владетели на новото време. Целата НЛО приказна и оние кои доаѓаат од погоре се целосно надвор од контекст.

  Сè е создадено од нашите мисли!

  Луѓето порано беа поголеми бидејќи озонската обвивка 7 беше погуста, тестовите беа направени со ова и научно докажани. Мојата интуиција го наоѓа ова логично објаснување, му придавам поголема вредност на тоа од научниот доказ. Покрај тоа, ова објаснува дека диносите се исчезнати и дека сè на земјата е многу поголемо. Озонската обвивка повторно се опоравува и шансата е затоа многу висока што сè ќе се зголеми повторно, а не само холандскиот.

  Затоа е добро што укажувате на тоа дека ние мораме да бидеме флексибилни во собирањето информации и не обложување на коњ.

  Имам развиено начин и отселам многу информации насекаде и најмногу ги филтрирав и имам корисни делови во мојот ум.

  Како знам што е точно, а не: Интуиција!

  Неколку луѓе ќе го кажат тоа, но ќе се фокусираат на сопствената интуиција, а потоа на крајот можете да ја ставите загатката.

  Не дозволувајте другите да ја стават загатката!

 7. Мартин Vrijland напиша:

  Еверт-Јан одбива да го гледа видеото во кое претпоставките на Сичин се поткопани 😉
  Морам да ја испијам хаха.
  Едноставно погледнете го Еверт, бидејќи е поддржан со видео доказ и тоа е малку тешко да напишете.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13985:de-tempel-van-salomo-deel-2-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

  • guppy напиша:

   Веројатно, исто така, одбива да го земе маслото и коллоидното сребро Орјана КБР, започнува секоја колона што му е болна. На крајот на краиштата, јас цврсто верувам во овие две средства и себе си го правам колоидното сребро.

   Сепак, морам да кажам дека мислам дека веб-страницата на нибуру има добри намери освен за НЛО промоција. Тие го доживуваат ова неверојатно и ги поткопуваат другите корисни приказни.

   Еверт-Јан вели дека обелиск мора да претставува ракета, дека тој мора да претставува пенис, тој е во право. Тоа е антена што мора да испрати енергија или оргазам за дуалистичките богови / ентитети / џуџиња.

   Летечките чинии несомнено ќе дојдат на оваа земја, но тие беа лансирани на оваа земја, а не од други планети. Верувам дека постои само еден начин, а тоа е преку канал на раѓање или преку смрт. Истото важи и за приказната дека на Анунаки му треба наше злато за да ја обнови атмосферата на нивната планета. Оваа приказна фигуративно златото мора да ја рефлектира енергијата што луѓето ја ставаат во неа. Ние сме пчели кои работат за пари / злато / мед и дека обелиск / пенис создава нови бебиња (велат Samsung / Saturn Galaxy, гала застапеност на x и y).

   Ако голем вселенски брод се соочи, тие само се качат убаво, ќе почекам додека не ја напуштам цевката.

   За да разберете сè што навистина не мора да ги научите примарните јазици, само треба да обрнете внимание.

   Преведи сè во енергија, па ќе земам црвен бик.

   • Мартин Vrijland напиша:

    Тоа е намерата на контролирана опозиција да се мешаат делови од вистината со глупости. Ако се земе проблемот да се погледне на 3 часот docu, многу станува јасно за таа глупост.
    Па, дојде на Еверт Јан .. можеш да го направиш тоа!

 8. лесно напиша:

  Еверт-Јан е специјален ексцентрик кој се придржува до сопствените вистини, има мало око и уво за реалноста околу него. О, драги, што сега велам .... неговата реалност е реалност. И јас го користам небото ...? Ох, Еј има јасно мислење и за тоа.

  Пред неколку години почнав да го запознавам EJ одблизу, но оттогаш никогаш не сум сретнал некој кој има повеќе искривена теорија отколку што тој го прави. Секој пат кога ќе побарате конкретна поткрепа или товар на докази за неговите наоди, тој се осврнува на неговата 30 години искуство и истражување. О да ... Пред 10 години, тоа беше 30 години на истражување. Очигледно, овој рекорд со целосна должина е заглавен на многу дебела нула. Јас лично го фрлам тој запис во одреден момент и почнувам да барам друг звук, а често и не помалку убав.

  И што секогаш ме поттикна со Еј и неговите теории ... Зошто тој е единствениот кој се чини дека знае сè за ова (неговите сопствени зборови), и зошто тој има знаење и мудрост да го протолкува она што е пораката на оваа повисока личност? моќта е, а остатокот од оваа планета е премногу глупава и над сè малку за да го стекне ова знаење.

  Го најдов одговорот дека Еџ секогаш покажува многу посебно. Тој е полн со контрадикции како што самиот Мартин го посочува, но мислам дека предизвикот за ЕЈ е тоа што прво мора да научи да чита добро и да го протолкува она што го прочитал пред да направи самопрославен аргумент!

  Конечно, моето лично мислење е дека Е.Ј. може да кажува убава приказна за време на камперскиот оган и мора да се ограничи на тоа. Преставувајќи се себеси како научна икона, која пред сè не сака да слуша и да ги разгледува ставовите на другите ... каков вид истражувач си тогаш?

Оставете Одговор

БЕСПЛАТНО
БЕСПЛАТНО

Со продолжување да ја користите страницата, вие се согласувате со употребата на колачиња. повеќе информации

Поставките на колачињата на оваа веб-страница се поставени да "дозволат колачиња" за да ви го овозможат најдоброто искуство во пребарувањето. Доколку продолжите да го користите овој веб-сајт без да ги промените поставките за колачиња или кликнете на "Прифати" подолу, се согласувате со овие поставки.

во близина