2023 Het jaar dat Europa opging in het Ottomaanse rijk

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 juli 2018 14 Comments

bron: jpost.com

Het Ottomaanse rijk werd in 1923 feitelijk beëindigd als gevolg van de deals die tijdens de eerste wereldoorlog gesloten werden, met name tijdens het Sykes-Picot verdrag en de Balfour declaratie. Onderdeel van dat plan was reservering van grond in Palestina voor de oprichting van de staat Israël. Nu gaan we hier niet helemaal de geschiedenis van opkomst en teloorgang van het Ottomaanse rijk behandelen, want het meeste wat u geleerd heeft in de officiële geschiedkunde is gekleurd naar het beeld van de heersende macht, waardoor u last van cognitieve dissonantie zou kunnen krijgen als gevolg van het principe ‘dat heb ik niet zo geleerd’. Bekijkt u onderstaande video maar even voor een kleine opfriscursus. Waar het nu echter om gaat is dat Turkije onder Erdogan serieuze plannen heeft het Ottomaanse rijk 100 jaar na dato te doen herrijzen. En alle politieke ontwikkelingen in Europa lijken dit plan te voeden. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat alle economische, politieke en maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd dit plan lijken te voeden.

Kijken we naar de oorlog in Syrië, dan was dat ongeveer de Balkanisering (refererend naar de Joegoslavië oorlog van de jaren ’90) van het Midden Oosten, met als grote winnaars Turkije, Rusland en Iran. Deze oorlog is, zoals u na enig onderzoek wellicht heeft kunnen ontdekken, opgetuigd middels de financiering en bewapening van allerlei terreurgroepen, waarvan de bekendste ISIS (IS/DAESH) via kanalen als Saoedi Arabië en in de basis natuurlijk de VS. Eigenlijk komt Turkije ook niet helemaal onbezoedeld uit dat spel, maar het is maar net welke bronnen je volgt. Waar het vooral om gaat is dat het een spel is geweest van financieren en bewapenen van rebellen, om vervolgens een alibi te hebben om het land in stukken te verdelen via het wegjagen van die zelfgeschapen rebellen. Na wat jaartjes van oorlog hebben de Russen flink bijgedragen in het opschonen van het land, maar nu zijn vooral nog de Turken actief. Het Noorden van Syrië is al opgeschoond van YPG strijders en nu is Noord Irak aan de beurt. Ook die groep wordt bewapend en gefinancierd door de VS (Lees verder onder het filmpje).

Het op gang komen van de vluchtelingenstroom vanuit Syrië was ronduit handig voor politieke doelen. Het gaf Turkije een stevige stok om mee te slaan richting Europa, dat allerlei afspraken maakte (waaronder de toezegging van miljarden), maar die niet nakwam. Vooral Turkije leek de vluchtelingen op te vangen. Griekenland werd overigens ook flink volgepropt met vluchtelingen en dat lijkt erg bij te hebben gedragen aan het verzwakken van de Griekse economie en maatschappij, naast de financiële oorlogsvoering die door Europa al jaren geleden was ingezet. Ondertussen is Griekenland zo’n beetje volledig omheind met hekwerken en zou je het land ook kunnen vergelijken met een groot concentratiekamp.

Ook droeg de vluchtelingenstroom richting Europa bij aan het plan om Europa in chaos te storten. Hoewel we wat mij betreft van al die terreuraanslagen niet al te veel moeten geloven en het meeste gewoon in scene is gezet middels Hollywood technieken en acteerwerk, heeft dat wel gezorgd voor oplopende spanningen tussen de autochtone bevolking en de islamitische bevolking. Daarbij werd vooral gebruik gemaakt van het zelfgeschapen (fake news) beeld van aanslagen, verkrachtingen en noem zo maar op. Dat zou een gevolg moeten zijn geweest van de islamitische instroom. Dergelijke argumenten werden gebruikt voor de opkomst van rechtse stromingen in politiek, media en alternatieve media in Europa. Zo werd de oorlog in Syrië een voedingsbodem voor een zelfgeschapen spanningsveld. Dat zelfgeschapen spanningsveld kan door de Turkse president Erdogan straks mooi worden gebruikt als alibi om orde op zaken te komen stellen in een Europa dat de islam gestigmatiseerd heeft tot gevaarlijke religie en een sterk groeiende anti-Turkije houding heeft.

Maar er is veel meer gaande, waaruit we kunnen opmaken dat het einde van Europa nabij is. Misschien mag onze Mark Rutte wel de laatste president van de EU worden en zorgen voor de laatste ronde van voorbereidingen op de definitieve ondergang van Europa. Niet alleen heeft de EU de Balkan al helpen verzwakken door haar bijdrage in de Joegoslavië oorlog in de jaren ’90, waardoor het sterke Joegoslavische leger en de saamhorigheid in het land ondermijnd werden; ook heeft de EU ervoor gezorgd dat Griekenland financieel gekielhaald werd. Dat is ook een manier van oorlogvoeren die zeer effectief is gebleken. Je zadelt een land op met miljarden aan onaflosbare leningen via Goldman Sachs en als het land dan failliet gaat, maak je de Vice President van diezelfde bank president van de Europese Centrale Bank (Mario Draghi).

Feitelijk heeft Europa alle voorbereidingen gepleegd om een Turkse inval in Europa zeer eenvoudig te maken. Alle landen die vroeger onder het Ottomaanse rijk vielen zijn voldoende verzwakt om binnen 24 uur in te nemen. Maar ook Europa zelf is voldoende verzwakt. Dan hebben we het niet perse over het economische klimaat in Europa, want dat gaat ogenschijnlijk best redelijk (alhoewel het gerotzooi rondom de Brexit natuurlijk een zwakke schakel vormt); we hebben het dan vooral over militaire verzwakking.

De NAVO ligt zo goed als op zijn gat. Er is niets meer van over, hoe goed Jens Stoltenberg dit ook probeert te verhullen. Donald Trump heeft aangegeven dat hij klaar is met de lage financiële bijdrage van de EU partners aan de NAVO en dat is een teken van afbrokkelende saamhorigheid. Veel belangrijker is het echter te constateren dat Turkije en de VS met elkaar in oorlog zijn. In Noord Syrië en Noord Irak is Turkije bezig met operatie Olijftak. Die operatie is behoorlijk effectief en Turkije is bezig de door de VS gesteunde YPG strijders op te ruimen. Je kunt dus feitelijk spreken van oorlog tussen twee NAVO partners. Daarnaast heeft Turkije een alliantie gesloten met Iran en Rusland (wat meteen een teken is dat het Soennitische – Sjiitische spanningsveld aan het afnemen is). Er is eigenlijk een enorme waslijst te noemen waaruit op te maken is dat de NAVO in duigen ligt. Turkije koopt S-400 luchtverdedigingssystemen in Rusland, Turkije gaat allerlei deals aan waar het westen helemaal niet blij mee is. In de wetenschap dat Turkije nummer twee qua sterkste leger binnen de NAVO alliantie is, is dat een big deal.

De tweestrijd tussen Europa en de VS op het gebied van de Iran-deal en de gewenste hogere bijdrage in de NAVO zijn duidelijk. Europa wil ondertussen werken aan een eigen leger. Duitsland en Frankrijk hebben zelfs al aangekondigd gezamenlijk een concurrent van de JSF-F35 te willen gaan bouwen. Dat is allemaal mooi en aardig, maar voorlopig zijn het plannen en dat maakt het verschil met Turkije. Turkije heeft een zeer goed georganiseerd operationeel leger en heeft een wapenindustrie die in staat is om bijna alle wapens, benodigd voor een oorlog, volledig zelf te produceren. Europa is daarentegen heel slecht georganiseerd. We zien voortdurend berichten over de niet snel genoeg zijnde verplaatsbaarheid van materieel en personeel. Sowieso kom je in een spagaat als een NAVO partner een ander NAVO lid aan gaat vallen en het lijkt erop dat we niet ver meer van een dergelijk conflict verwijderd zijn, omdat Turkije een deel van Cyprus claimt en er ook niet echt blij mee is dat Griekenland militaire coupplegers beschermt. Turkije blokkeert olie- en gasboringen op het Cypriotische deel van het eiland en betreedt regelmatig het Griekse luchtruim met haar straaljagers. Een oorlog met Griekenland zou dus wel eens het begin van een annexatie van geheel Europa kunnen zijn.

Mijns inziens gaat dat waarschijnlijk voor 2023 gebeuren. Veel eerder verwacht ik dat niet, omdat ik denk dat Turkije nog even nodig heeft om alle militaire industriële takken van sport volledig volwassen te maken. Het land produceert al tanks, drones, gevechtshelikopters, militaire schepen, en zo voort, maar het kan nog wel een paar jaar gebruiken om echt klaar te zijn voor een grote oorlog, waarbij je de productielijnen allemaal volop moet kunnen laten draaien om vervangend materieel te kunnen leveren en de munitiedepots aan te kunnen blijven vullen. Economisch en militair-industrieel gezien is Turkije te vergelijken met het Duitsland van de jaren ’30. Het gaat extreem goed en Turkije krijgt hierdoor ook steeds meer mogelijkheden om landen via filantropie aan zich te binden. Venezuela is daar een goed voorbeeld van. Tijdens de inwijdingsceremonie van Erdogan tot president van Turkije onder een nieuw presidentieel systeem, was goed zichtbaar welke landen aanwezig waren en wie je dus feitelijk als bevriende (oorlogs)partners in crime zou kunnen betitelen. Turkije is bezig met een charmeoffensief, waar de VS wereldwijd nog steeds de bullebak uithangt. Dat trekt velen over de streep richting sympathie voor Erdogan en dus voor Turkije.

Een analyse op de website gefira.org laat zien hoe Europa er militair gezien voor staat en ook deze website komt tot de conclusie dat Europa een makkelijk prooi voor Turkije is. Het is wat ik hier op de site al jaren voorspel, nog ver voor dat iemand er over schreef. Het is datgene waarvan ik denk dat het naadloos past in zowel het script van de religieuze profetieën als in het script van de brief uit 1871 van Albert Pike en daarom denk ik dat het een zekerheid is dat de Turkse tanks voor 2023 door de Europese steden denderen.

Bron: turksemedia.nl, gefira.org, sputniknews.com

 

624 Shares

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Turkije is vanaf het begin in 1923 een masonische Illuminati gecontroleerde land geweest, dat tzt ingezet gaat worden in woIII. Turkije speelt hierin dus een sleutelrol en verder is Erdogan gemodelleerd naar Hitler’s voorbeeld. Hij is dus vanaf het begin af aan klaargestoomd om zijn rol in de ‘eind tijd’ te gaan vervullen. Erdogan’s Reichstag brand (’33) was de ‘mislukte’ coup poging mede georchestreerd door de NAVO Gladio/CIA (Fuller)

  Verder hangt er een zweem van crypto-jodendom rondom de familie Erdogan en journalisten/schrijvers (Poyraz) die dit hebben blootgelegd zijn veroordeeld voor tientallen jaren.

  De AKP is mede opgericht door Erdogan en Gül (Chatham) die een oorkonde heeft gekregen voor zijn verdiensten aan het Britse rijk van niemand minder dan ELizabeth II, gaat er een lampje branden (zie logo)? Sinds wanneer ontvangt een politicus die prat gaat op de Islamitische normen en waarden een oorkonde van een mogendheid die de Ottomaanse rijk heeft helpen ontmantelen?

  Erdogan is dus de perfecte agent om de moslims tegen over de zionisten te zetten en ze elkaar over en weer vernietigen:
  “The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.”

  “In ye third place goeth ye Great Sign of Koth which sealeth ye Gates and guardeth ye pathways.”

  https://aangirfan.blogspot.com/2011/11/turkeys-erdogan-is-jewish.html
  https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4507646,00.html
  http://whale.to/b/hand_s45.gif

  • Camera schreef:

   Ja ja,, na het lezen van de Aangirfan blogspot allemaal mooi maar is die Sibel Edmonds nou gosher of niet?

   2. “Sibel Edmonds, a former FBI translator, testified that the drug money has been channeled into Gulen’s coffers by the C.I.A.”

   • Martin Vrijland schreef:

    Het is erg triest, maar feitelijk kun je stellen dat de alternatieve nieuwsbronnen doorgaans ook een dubbelrol spelen. Het wil er bij de meeste mensen nog steeds niet in dat de alternatieve media JUIST een controlegebied van de geheime diensten vormen. Of denken we nu echt dat ze de kritische denkers ongemoeid hun gang laten gaan op internet? Nee, natuurlijk niet: als je echt onafhankelijk bent wordt je gekielhaald, zoals ze dat bij mij gedaan hebben. Ik heb mazzel dat ik weet te overleven, maar de meeste echte onafhankelijke schrijvers worden al in vroeg stadium onderuitgehaald, zodat alleen de gecontrolleerde alternatieve media overeind blijven.

    En als zo’n Martin Vrijland dan toch door blijft gaan, zet je zelf gewoon een woud aan websites op die het publiek langzaam afvangen met vergelijkbare invalshoeken en vermengt dat stiekem met desinfo. Zo kun je Martin Vrijland vinden op hoezithetnuecht.nl tussen een lading shill sites. Zo doe je dat. Je laat het gewoon wegzinken in het moeras. Geen haan die er naar kraait. Mensen zijn makkelijk op en vangnetschip te hijsen om zo toch weer het schip van de wal te keren.

    • Martin Vrijland schreef:

     In andere woorden: Sibel is een dubbelagente die haar rol vervult in de agenda van these en anti-these rondom Turkije

    • Martin Vrijland schreef:

     Dat neemt echter niet weg dat het Erdogan – Gülen spel natuurlijk georkestreerd is om Erdogan te lanceren en meer macht te geven en tegelijk de anti-VS houding kracht bij te zetten.

     Het is allemaal gescript. Een (Reichstag) coup (hoax) was wel erg handig om Erdogan de ultieme macht te geven en de nieuwe vijand (oude leermeester) Gülen komt perfect van pas in de gewenste Hegeliaanse dialectiek.

     Het geeft Erdogan ook een perfect alibi om straks Europa op te schonen van FETO (en YPG) cellen. Zowel de EU als de VS zijn veel te mild naar de Gülen sympatisanten. Het Hegeliaanse spel: voor wie het doorziet.

   • ZalmInBlik schreef:

    Edmonds (Newsbud) is niet te vertrouwen, hetzelfde geldt voor die Corbett die haar in het begin enorm promootte. Allemaal vangnetten, maar de kunst is te kunnen destilleren. De info eruit halen en de leugens/afleidingen te laten voor wat ze zijn..

    En wat betreft de CIA, een belangrijke actor en verbindingsman was/is Graham Fuller. zandinogen postte hier in het verleden over. Waar was hij ten tijde van de coup?

 2. Martin Vrijland schreef:

  Het feit dat Turkije vandaag aandringt op lidmaatschap van de EU is natuurlijk bedoelt om het spanningsveld te doen oplopen. De EU zal dit gaan afwijzen en Turkije heeft er zo een alibi bij om straks een Blitzkrieg op Europa te doen. Het is glashelder als je het script eenmaal doorziet.

 3. Riffian schreef:

  dit soort politici (vrijmetselaars) helpen ook graag mee aan de verdeel en heers agenda

  Ook PVV-leider Geert Wilders heeft gereageerd: “Nederland is niet uw land meneer Kuzu.”
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/kamerlid-kuzu-mensen-met-zorgen-over-veranderende-samenleving-kunnen-beter

  Verder viel mij op dat 2023 = 223 = Skull and bones, maar dat zal wel louter op toeval berusten..

 4. marcos schreef:

  Hi Martin,

  Omdat jij regelmatig met jouw analyses mijn overzicht of wat er gaande is in de wereld verhoogd beloof ik je snel weer een donatie te doen. Ik hoop dat dit meerdere mensen oproept om hetzelfde te doen en dat jij hier zelf niet meer om hoeft te vragen, `Wie volgt want wr zijn genoeg mensen die de site regelmatig lezen, dus doe iets om dit gaande te houden.

 5. Iberi schreef:

  Erdogan toont het handgebaar van absolute macht van de vrijmetselarij. Hetzelfde gebaar gebruikt de moslim-broederschap. Hun voornaamste vertegenwoordiger van de broederschap Yusuf Al Qaradawi lijkt te fungeren als spirituele mentor van Erdogan en herhaaldelijk in Erdogan de beoogde leider ziet van het hernieuwde Ottomaanse rijk.

  Bovendien is het zo dat die Qaradawi herhaardelijk beweerd heeft dat (heel) europa in de toekomst een islamitisch continent zal gaan worden. Gezien de demografische verhuizingen die zullen plaatshebben de komende decennia, zal dat worden bewaarheid. Oost-europa met staten als Hongarije, Polen, Litouwen, Kroatie, Slovenie, Tsjechie en Slowakije, zijn vastberaden Brussel niet te steunen als het gaat over de migranteninvasie. Dat Navo-strijdmachten rondom Kaliningrad zich aan het vestigen zijn zogenaamd tegen Rusland en in oost-europa zorgen voor militaire-troepen opbouw, zou in werkelijkheid tegen de oost-europese landen gericht kunnen zijn vanwege het feit dat die landen fel tegen de migranten politiek van Brussel zijn.

  • ZalmInBlik schreef:

   En je laat mooi het zionisme buiten beschouwing dat haar oorsprong vindt in de Talmoed/Kabbalah. Ook israel speelt een zeer discutabele rol in deze zogenaamde eind tijd er zijn geen good guys..

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten