5G, coronavirus, lockdown: tijd voor concreet handelen, tijd voor daden!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 april 2020 32 Comments

bron: dailypioneer.com

We zijn de afgelopen weken collectief in een coronavirus shock beland, maar velen lijken zich ook neer te leggen bij de lockdown situatie. Of we het nu willen of niet, we weten dat overheden toewerken naar verplichte vaccinatie en de uitrol van 5G. Over dat 5G wordt veel nonsense en desinfo verspreid, maar dat wil niet zeggen dat 5G niet gebruikt kan worden om ons in de nabije toekomst te beïnvloeden. 5G biedt de bandbreedte om ons onderdeel van ‘the internet of things’ te maken.

The internet of living things

Het is de ‘anonymous’ look and feel die de geloofwaardigheid van video’s als onderstaande, geen goed doen, kijkt u de video toch eens en ontdek hoe de technologische stand van zaken is. We kunnen het wegwuiven als een complottheorie of we kunnen ons verdiepen en ontdekken dat de CRISPR-CAS12 methode ons DNA online her-schrijfbaar maakt. We worden onderdeel gemaakt van ‘the internet of things’. Kijk maar en lees verder onder de video..

Programmering omdraaien

We zijn in een tijd beland dat de veranderingen zo snel gaan, dat u niet meer rustig achterover kunt leunen en maar afwachten tot het over u heen komt. De coronavirus lockdown heeft ons binnen enkele weken overrompeld en dat is nog maar het begin. Alles gaat nu in een stroomversnelling en de introductie van verplichte apps, is slechts het voorstation voor massale gezichts- en toegangscontrole via de camera’s in combinatie met die apps en een Chinese model Sesame credit punten systeem. We gaan toe naar een totalitair regiem en het wordt tijd om met concrete initiatieven en concrete daden te komen.

Deze week lanceerde ik daarom al een nieuwe website waar u allerlei kledingstukken cadeau krijgt waarmee u positieve energie in het krachtveld kunt stoppen. Woorden als ‘coronavirus’ en ‘lockdown’ halen ons mentaal naar beneden. Dat gebeurt op subliminaal niveau. U krijgt nu alle tools aangereikt om die programmering om te draaien. U kunt in actie komen! U moet eigenlijk wel in actie komen. Het wordt tijd dat u die ‘openup’ boodschap de wereld in draagt, zodat u uw kinderen later in ook de ogen kunt kijken en kunt zeggen dat u wel uw steentje bijgedragen heeft. Kijk maar en lees verder onder de video..

Bescherming tegen 5G

Omdat ik jaren in grote tech-bedrijven heb gewerkt en 7,5 jaar geleden mijn baan als international salesmanager opzegde, heb ik niet alleen blijvende interesse in technologische ontwikkelingen, maar zie ik ook de gevaren. Toch heb ik maanden zitten broeden en steeds kwam de tekst in mij op: “Tegen ieder nieuw wapen komt weer een nieuw harnas”.

Vroeger werden we met zwaarden en speren aangevallen en droegen de ridders een metalen harnas. Tegenwoordig hebben soldaten kevlar vesten en helmen. De zwaarden en speren hebben plaats gemaakt voor kogels en bommen en de harnassen zijn nu van kevlar. Zo zou je je toch ook tegen straling moeten kunnen weren?

Ik weet het, de trollenlegers die social media bewaken en iedereen afbranden die kritisch is, hebben lang geschermd met gekscherende afbeelding van complotdenkers met aluminium hoedje, maar aluminium houdt natuurlijk geen hoogfrequente straling tegen. Na maanden onderzoek kwam ik er echter achter dat er echter wel degelijk iets tegen 5G straling bestaat. In Korea werd een printbare inkt ontwikkeld die bescherming biedt. Kijkt u maar eens en lees verder onder de video..

Concrete oplossingen creëren

Doordat ik op deze site al jaren waarschuw voor wat er komen gaat en door dit samen te vatten in mijn boek, kunt u niet alleen ontdekken in welke situatie we zitten, maar kunt u tevens tot het besef komen dat u veel meer kracht heeft dan u dacht. Het wordt daarom nu tijd om dat vermogen te activeren!

Het wordt tijd om concrete zaken te gaan doen. Bewustwording moet leiden tot actie. Kijkt uzelf eens in de spiegel aan en spreek u zelf toe om uw scheppend vermogen te activeren.

Na heel lang te hebben gezocht, liep ik aan tegen deze MXene inkt. Ook ontdekte ik dat dergelijke inktsoorten geschikt zijn om te combineren met 3D printtechnologie. Leggen we dat naast het feit dat 3D printen van kledingstukken inmiddels ook bestaat, dan zijn we dus op het punt beland dat we een draagbaar en modieus harnas kunnen bouwen tegen 5G straling. Zo kunnen we dus voorkomen dat u en ik onderdeel van ‘the internet of living things’ worden.

Het leek mij dan ook nuttig om dit concreet te maken en handen en voeten te geven. Klik op deze link om daar meer over te ontdekken.

Wij zijn aan zet. U bent aan zet. We kunnen het niet van overheden of vangnetpionnen verwachten. We belanden in de fase dat u echt uw programmering moet afwerpen en uw kracht moet activeren. Doe mee en kom in actie. Uw schouders eronder zijn hard nodig.

Open Up!

Bron linkvermeldingen: ec.europa.eu

262 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  5G en de SpaceX satellieten zijn nodig voor de IoT en dit natuurlijk het merkteken “WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA” mooie 666 referentie

  Human body activity associated with a task provided to a user may be used in a mining process of a cryptocurrency system. A server may provide a task to a device of a user which is communicatively coupled to the server. A sensor communicatively coupled to or comprised in the device of the user may sense body activity of the user. Body activity data may be generated based on the sensed body activity of the user. The cryptocurrency system communicatively coupled to the device of the user may verify if the body activity data satisfies one or more conditions set by the cryptocurrency system, and award cryptocurrency to the user whose body activity data is verified.
  https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&tab=PCTBIBLIO

 2. Analyze schreef:

  bilderberger peter thiel met zijn palantir (gotham tracking onderdeel) is ook diep betrokken op dit moment. Die 1,5 meter is bedoelt om mensen te track en tracen allemaal onderdeel van deze wereldwijde oefening, google/microsoft/apple verzamelen grootschalig data om die AI systeem te voeden. Waardoor je een predictive algoritme kunt ontwikkelen om te kunnen anticperen, minority report (CAS) is hier!

  https://techcrunch.com/2020/04/01/palantir-coronavirus-cdc-nhs-gotham-foundry/

 3. Vitalinfo schreef:

  Wat een fantastisch initiatief om kleding te ontwikkelen tegen 5G. Ik heb onmiddellijk gedoneerd en ga dit zo veel mogelijk verspreiden. Ik hoop dat vele mij zullen volgen. Martin heeft gelijk we moeten verantwoording nemen voor wat we weten en de daad bij het woord voegen. Nu kan het nog. Doe mee. Kom in actie. Het is keihard nodig.

 4. Camera 2 schreef:

  Even simplificeren, de straling even symbolisch verglijken met gevaarlijke mug.

  Indien je last van muggen heb plaats je een hor
  Of je hangt zelfs een klamboe op.
  Nu moeten we dus continu met een soort klamboe om ons lijf gaan lopen? Terwijl !
  wij mensen die masten(die gevaarlijke mug verspreiders) daar vrijwillig(verplicht) hebben neergezet.

  De media gaat het woordje veiligheid er weer bij halen, de brandweer/ambulance/politie etc die niet meer goed zou functioneren zonder die masten.
  Al die veiligheids troepen hebben honderd jaar zonder die masten goed gefunctioneerd.

  Nu gaan wij(het volk) masten neerzetten waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat ze slecht zijn voor de gezondheid, dan kunnen we ons wel in allerlei bochten wringen ter bescherming maar de oorzaak van de ongezonde straling moet gewoon weg, hoe simpel is dat.

  Don’t get me wrong, Martin een top initiatief maar wel met de wetenschap dat de straling van de masten dus slecht is voor de volksgezondheid, de angel dient er dus uitgehaald te worden. Hoe??? ja degene die die masten neerzetten en diegeen die de vergunningen afgeven zou een soort rechtzaak tegen aangespannen kunnen worden in naam van het gehele volk(nieuwe crowdfunding?)

  Er is duidelijk al jaren wetenschappelijk bewijs dat die straling slecht is, zie hieronder het filmpje op minuut 24 maar er is ook zeer veel wetenschappelijk bewijs elders in boeken. Ook op deze site veel artikel te vinden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Een rechtszaak aanspannen werkt niet. Dan ga je naar een hof en naar rechters en die hebben allen trouw gezworen aan de troon. Dus dat is ongeveer te vergelijken met dat je rot vlees bij de slager gekocht hebt en dan naar de keurmeester (die in dienst is bij de slager) gaat klagen of hij er een zaak van wil maken.

   Dat zou deze meneer trouwens al gedaan hebben, die had een soort stichting opgericht, maar ik krijg allemaal berichten in mijn inbox dat hij de boel rekt en strekt en dat er niks gebeurt, maar dat hij wel tientallen duizenden euro’s in zijn zak gestoken heeft… Maar daar had ik al voor gewaarschuwd. Mensen zijn alleen hardleers en moeten het eerst zelf ervaren als ik waarschuw voor controlled opposition.

   https://www.youtube.com/watch?v=DTLyJnMmy2I

   En het sabotteren van masten (zoals de Inofizieller Mitarbeiter doen in opdracht van de staat) werkt ook niet, want Elon Musk hang de hele atmosfeer vol met die dingen. Ze stomen gewoon door met hun Luciferiaanse agenda. Nee, je moet je stelling nog even heroverwegen.

   We gaan het op spelniveau niet winnen, wel op origineel (bewustzijnsniveau). Je kan hooguit je avatar in het spel beschermen zodat die niet gehijacked wordt.

   • Mens Zijn schreef:

    Hoi Martin,

    Ik heb je boek inmiddels uitgelezen en je crouwfunding gesteund , complimenten voor al het harde werk, en het in kaart brengen van alle misstanden. Ik denk dat het zien van deze misstanden (van allerlei instanties inclusief de overheid) het begin is van bewustwording. Van daaruit kunnen concrete acties voortkomen. Voor wat de kwestie van 5G (tegenhouden) betreft denk ik dat er vele wegen zijn die naar Rome lijden. Ik denk dat we wel iedere mogelijkheid moeten proberen/steunen. Deze kunnen natuurlijk parellel aan elkaar gaan. Dus bijvoorbeeld een rechtzaak die bezig is met tegelijkertijd voorbereid te zijn met deze actie wat je in dit artikel beschrijft, maar ook bijvoorbeeld flyeren over de 5G/Vaccinatie informatie. Ieder (bewust)persoon dient eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen. Ik hoop dat je meer artikelen kan wijten aan concrete positieve acties en oplossingen.

    Groetjes,

    Dejan

 5. Martin Vrijland schreef:

  Het is allemaal zeer handig en geweldig aldus de evangelisten (tv dominees van het transhumanisme)!
  Als we het in de blockchain hangen is het allemaal veilig…want “de blockchain” wordt door niemand gemonitord 😉

  Vergelijk jezelf eens met de apen in deze video. U bent een aap in the internet of living things:

 6. ZalmInBlik schreef:

  Goede samenvatting van wat er in de nabije toekomst gaat plaatsvinden:

  • Future schreef:

   Dit filmpje zal helaas wel de waarheid zijn. Alleen begrijp ik niet waarom we dan ineens op Amerika moeten hopen. Volgens mij horen die er ook gewoon bij. Kan iemand dat wellicht uitleggen, ik snap er weinig meer van.

   • Martin Vrijland schreef:

    Je weet best dat ik daar hier op de site over geschreven heb. Dus dat kun je hier ook gewoon plaatsen ipv mensen naar andere kanalen te chanelen.

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/donald-trump-stopt-financiering-who-en-haalt-vs-versneld-uit-lockdown/

    • Future schreef:

     Doe is niet zo raar joh, ik channel helemaal niemand. Alsof dat überhaupt lukt op deze site. Je laat niks door wat je niets aanstaat, en terecht hoor. Het was een serieuze vraag. Ik weet inderdaad dat je daar over geschreven hebt. En ben het daar mee eens. En heb je zelfs privé geschreven dat ik inderdaad bijna in die val van Q getrapt was. En mijzelf zo in eerste instantie noemde. Dat is wat jij best weet, staat gewoon in je mail. En jij mij daar van weerhouden hebt, door oa Janet te exposen. Heb ik ook toegegeven dat dat niet slim was.Maar jij laat hier een filmpje toe. Waarin wordt gezegd dat we in Amerika moeten vertrouwen, laatste stuk uit die film. Kijk zelf maar na. Die gast zegt letterlijk dat we weer in de kracht van Amerika en hun soldaten moeten gaan geloven.. Dus mijn vraag is helemaal niet zo gek. Jij laat het immers door, dus ik ga er vanuit dat je dat gecheked hebt. Daar kwam mijn verwarring door. Deze was oprecht, het is aan jou of je dat wel of niet geloofd. Kijk anders zelf ff wat die vent aan het eind verteld. Voordat je mij beticht als imber. Wat voor hoogverraad staat, dus bedankt daarvoor. Dus kijk ff je filmpje terug, en zeg dan nog eens dat ik een verrader ben. Was oprechte verwarring. Maar goed kijk maar wat je er wel of niet mee doet.

     Ik vind het hier fijn, en maak wel eens een fout omdat het voor mij geen gesneden koek is. Maar jij onderschat wel dat ik überhaupt denk de illusie te hebben. Mensen een andere richting op te sturen. Dat ben ik niet van plan, en kan simpelweg ook niet. Want jij laat niet door wat je niet wil. En daar heb je groot gelijk in, dus hou dat vooral zo.

 7. Future schreef:

  Ik weet ff niet of deze site betrouwbaar is. Maar gaat over Olympische spelen 2012 opening. Kijk vooral waar dat op lijkt. Alleen de kleur is net anders.

  https://www.dotcomnieuws.com/corona/2nd-wave-social-distancing-deniers-it-is-spoken-mass-vaccination-london-2012-olympics/

 8. Zonnetje schreef:

  https://www.gospanews.net/en/2020/04/18/wuhangate-3-covid-19-created-in-lab-with-hiv-medicine-nobel-confirms-indian-research-disclosed-by-gospa-news/

  Volgens de nobelprijswinnaar Luc Montagnier is het virus gecreerd in een lab met HIv. Wie zoden hier nu achter zitten, achter dit biowapen? Hint het zijn niet de Chinezen of de Russen.

 9. Zonnetje schreef:

  Of topic misschien, de bijzondere kunst van Marina Abramovic, met/over haar “spirit cooking”.
  https://www.youtube.com/watch?v=3EsJLNGVJ7E

  Wat ben ik toch gewoontjes als ik haar zo bezig zie,. spannend die “art”wat op sex magick gebaseerd is.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten