5G en de transhumanisering van de mens

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 februari 2019 35 Comments

bron: steemitimages.com

De technologische ontwikkelingen gaan momenteel zo snel dat velen totaal niet op de hoogte zijn van wat er mogelijk is. De jongere generatie, die wellicht bepaalde tv programma’s als op Discovery channel kijken of die zelf een technologische opleiding volgen, is wellicht iets beter geïnformeerd, maar als je de gemiddelde voorbijganger vraagt of ze weten wat bijvoorbeeld nanotechnologie is, krijg je nul op het rekest. Volg je echter de trends in de technologische ontwikkelingen, dan geeft dat een goed beeld over de politieke ontwikkelingen die zich ontvouwen en krijg je niet alleen duidelijk in beeld waarom wetten en regels geïntroduceerd worden, maar ook waarom er zoveel haast is met bepaalde technologie.

5G is daar een goed voorbeeld van. Kosten nog moeiten worden gespaard om de wereld vol te hangen met 5G zender-ontvangers. En als ik u vertel dat dit allemaal bijdraagt aan een ultiem digitaal slavernijsysteem, gaat u ook zien dat de tijd van passief toekijken voorbij is. Het is tijd voor een revolutie, zoals beschreven in mijn vorige artikel.

Weet u iets van nano-technologie, dan kunt u ook weten dat het inmiddels mogelijk is om ieder atoom of molecuul na te bouwen. We kunnen dus al een tijdje DNA namaken. Dat niet alleen, we kunnen materialen met geheel nieuwe eigenschappen maken. Inmiddels is het ook al mogelijk om DNA te herschrijven. Dat geschiedt middels de bekende CRISPR-CAS methode, die het menselijk lichaam min of meer kan lezen als een Microsoft Word-softwareprogramma. Via deze methode kan code in het DNA van het menselijk lichaam opgespoord worden en aangepast worden. Een soort ‘find & replace’ functionaliteit dus; zoals bij de software op je pc.

Hier op de website is al veelvuldig aangekaart waarom er dus wetgeving moet komen die er voor zorgt dat overheden van ieder mens het DNA in een database heeft. Parallel daaraan moet er wetgeving komen die ervoor zorgt dat iedereen verplicht vaccinaties moet gaan accepteren. Natuurlijk verloopt dit via de weg van Problem, Reaction, Solution, waarin de massa psychologisch gekneed wordt om deze wetgeving te accepteren, door zelfgeschapen of opgeblazen problematiek, middels bijvoorbeeld psychologische operaties (PsyOp’s, lees: in scene gezette misdaadgevallen of – respectievelijk-  in scene gezette virus uitbraken). Als je via mensen als Peter R. de Vries enorm breed uitgemeten misdaadzaken op weet te lossen met DNA als toverwoord, heb je de massa in de acceptatiemodus voor een landelijke DNA database kunnen brengen. Als je met virus-uitbraken hebt kunt bereiken dat je mensen de schrik aanjaagt en via een grote mediaoperatie (zoals die van de Ebola uitbraak PsyOp) kunt laten zien hoe fout het gaat als er niet snel wetgeving komt voor verplicht vaccineren, heb je ook dat aspect kunnen dichttimmeren.

Beide zaken zijn nodig voor iets heel nuttigs, als je als staat totalitaire macht over het volk wilt. Je kunt mensen dan vanuit ‘the cloud’ genetisch modificeren. Het enige dat hier voor nodig is, is dat je het dragende virus (noodzakelijk voor de uitvoering van de CRISPR-CAS methode) via vaccinatie bij ieder individu in kunt brengen. (Lees verder onder het filmpje)

Bovenstaande TED presentatie laat natuurlijk slechts en alleen de positieve kanten van deze ontwikkelingen zien. Ik wijs u echter op het grote gevaar dat er in schuilt. Wil je bovenstaande kunnen uitvoeren, dan heb je wel een stabiel netwerk en een netwerk met voldoende ‘bandbreedte’ nodig om de gewenste overdracht van code te kunnen realiseren.

Maar er is meer. Ik heb al veelvuldig aangekaart dat Elon Musk een bedrijf heeft opgericht met de naam Neuralink. Daar horen we vrij weinig over in de media, want de aandacht gaat vooral uit naar Space X, Tesla en the Boring Company, maar dat Neuralink is erg belangrijk. Feitelijk spelen al zijn bedrijven een belangrijke rol in de transhumanisering van de mens, omdat Space X een rol kan spelen in het vol hangen van de ruimte met 5G satellieten, Tesla een bijdrage levert in de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en Neuralink het brein online kan brengen. De Boring Company is in dat kader het minst relevant, maar zal vooral passen in het plaatje van de wens om steeds sneller met elkaar in verbinding staan. Als er binnen enkele jaren technologie op de markt komt waarmee het brein online komt, gaat er een wereld aan nieuwe mogelijkheden open, mits het 5G netwerk klaar is. Als je weet in welke delen van de hersenen bepaalde functionaliteit zich afspeelt en je kunt bijvoorbeeld de centra van alle vijf zintuigen direct aanspreken, kun je zicht, gehoor, reuk, tast en smaak rechtstreeks in het brein projecteren. Als je ook weet waar de geheugenfunctionaliteit zit, kun je herinneringen naar iemands brein uploaden of gedachten delen.

bron: futurism.com

Wordt het dus mogelijk het brein aan het internet te hangen en heb je een wereld-dekkend 5G netwerk, dan is ieder individu onderdeel van ‘the internet of things’. Begrijpt u nu waarom het bedrijf waarin Google honderden miljoenen pompte, Magic Leap, de gehele wereld van een virtual reality laag wil voorzien? Dat is omdat u in de nabije toekomst geen VR-bril op hoeft te zetten om een virtual reality laag over de echte wereld te zien (Augmented Reality). Deze virtuele realiteit kan rechtstreeks in uw brein zichtbaar gemaakt worden (in het visuele centrum van uw brein). Daarbij horen ook zaken als tast, smaak en reuk. De echte wereld zal langzamerhand gaan samensmelten met de virtuele. Daar zijn alle grote tech bedrijven ter wereld in aan het investeren.

Nu kun je op zich wel enthousiast worden van dergelijke ideeën. Zeker als je een gamer bent en je je beseft dat je in de nabije toekomst gewoon schietend door de echte wereld kunt lopen, maar dan is het spel gewoon als laag op de echte wereld gelegd. We kunnen in de nabije toekomst belevenissen via Snapchat en Instagram delen, maar dan rechtstreeks in het brein geprojecteerd en met alle zintuiglijke belevingen van dien. De porno industrie zal welig tieren op de online zintuiglijke prikkelingen. Een voorproefje hiervan zagen we in de film Demolition Man uit 1993. Studenten zullen alle kennis die ze nodig hebben uit de cloud kunnen halen. Studeren wordt dus feitelijk overbodig. We zullen meer creatieve bouwers van virtuele realiteiten worden. We praten hier niet over SciFi en zaken die nog tientallen jaren zullen duren. We spreken over ontwikkelingen die nu gaande zijn. Vandaar ook dat het 5G netwerk nu al zo belangrijk is.

Ondertussen wordt allerlei technologie die straks op de mens toegepast zal worden nu alvast zichtbaar in de wereld van de robotica. We staan op het punt van de samensmelting van mens en machine en het enige wat hiervoor nodig is, is dat het netwerk dat voor de juiste bandbreedte en snelheid zorgt, volledig geïnstalleerd is. Vandaar dat de firma Oneweb (www.oneweb.world) alvast begonnen is de ruimte vol te hangen met 5G satellieten. Dat lokale overheden en telecom bedrijven zo traag zijn is allemaal leuk en aardig, maar er is haast bij, want het ultieme slavernij systeem moet zo snel mogelijk geïnstalleerd worden. Elon Musk had in 2015 ook al het plan om via SpaceX de ruimte vol te hangen met 5G satellieten en in januari 2019 zagen we dan ook het bericht dat hij de ruimte via SpaceX vol gaat pompen met duizenden 5G satellieten. Hoe kan het toch dat de man die de wereld gewaarschuwd heeft voor de gevaren van AI (kunstmatige intelligentie) op alle fronten de technologische basis legt om AI de mensheid te doen overnemen? Zonder de juiste bandbreedte en zonder de breinconnectie zou AI niet zo dreigend kunnen zijn. Musk heeft duidelijk een gezicht met 2 maskers.

We zullen op korte termijn gaan meemaken dat robots steeds meer menselijke taken over gaan nemen. ATLAS-achtige robots (klik op de link) met een menselijke anatomie, in combinatie met technologie van onderstaande service robot (die gevoelssensoren in al zijn ledematen heeft) kunnen de verzorging- en ziekenhuizen gaan bevolken. Maar ook kun je politie- en militaire functies over laten nemen door dergelijke robots. Nanotechnologie zal er al snel voor zorgen dat we robots zullen gaan zien met via nanotechnologie gecreëerd levend weefsel. (Lees verder onder het filmpje)

Waar het allemaal om draait is dat de grens tussen mens en machine steeds verder zal vervagen. Zo is het bedrijf Cloudminds al aan het testen hoe je robots kunt voorzien van een brein in the cloud. Je kunt immers AI in een processor in een robot-hoofd stoppen, maar die hardware zorgt voor extra massa en is tevens kwetsbaar voor schade. Is het niet veel handiger als je een heel leger robot-soldaten hebt die hun brein gewoon in de cloud hebben? Daarvoor heb je wel een 5G netwerk nodig, want dat netwerk biedt voldoende bandbreedte om die functionaliteit te bieden. Een brein in de cloud kan ook veel groter zijn dan een brein in een schedel. Je kunt kwantum computers koppelen aan robots en dus kun je ze nog veel slimmer maken. Natuurlijk is het ook wel handig dat deze technologie alvast uitgetest is op robots als het menselijk brein straks in diezelfde cloud hangt. Het is dus nog slechts een kleine stap om dat menselijk brein aan dezelfde technologie te hangen.

Ondertussen is de ontwikkeling van AI (kunstmatige intelligentie) steeds sneller aan het gaan. We wisten al dat AI in staat is om aan gezichtsherkenning te doen door big data te vergaren uit alle camera’s. Bij dit beeld denken de meesten vooral aan China; het land waar dit openlijk toegepast wordt. Het wordt echter veel interessanter als u de laatste ontwikkelingen kent. Onderzoekers van de Carnegie Mellon Universiteit hebben een methode ontwikkeld om AI lichaamstaal te doen begrijpen. Leest u het gehele artikel even onder deze link. Een quote uit het artikel, geeft een beeld van waar deze ontwikkeling toe zal leiden:

Now that the system has this data set to draw from, it can run with only one camera and a laptop. It no longer requires the camera-lined dome to determine body poses, making the technology mobile and accessible. The researchers have already released their code to the public to encourage experimentation.

They say this technology could be applied to all sorts of interactions between humans and machines. It could play a huge role in VR experiences, allowing finer detection of the user’s physical movement without any additional hardware, like stick-on sensors or gloves.

It could also facilitate more natural interactions with a home robot. You could tell your robot to “pick that up,” and it could immediately understand what you’re pointing at. By perceiving and interpreting your physical gestures, the robot may even learn to read emotions by tracking body language. So when you’re silently crying with your face in your hands because a robot has taken your job, it might offer you a tissue.

Bovenstaande korte samenvatting van de actuele stand van de technologie zou u enigszins bewust moeten maken van wat er gaande is en hoe snel we een bepaalde richting uitgaan. Al deze technologische ontwikkelingen bij elkaar opgeteld, kunnen we een groot gevaar constateren. Deze technologie in handen van overheden en mega concerns schept de ruimte voor een totalitaire controle over de mensheid waar je U tegen zegt. Zodra de netwerken in plaats zijn, alle AI uitgetest is in de robotica, de breinconnectie gerealiseerd is en zelfs ons DNA vanuit de cloud gemodificeerd kan worden, zijn we in een hele gevaarlijke situatie beland. De grote vraag is dus of we overheden en firma’s als Google en Facebook deze technologie toe kunnen vertrouwen. Een veel grotere vraag is of we deze geleidelijke transhumanisering van de mens eigenlijk wel moeten willen? Hoe kunnen we dit dreigende gevaar een halt toe roepen? Of moeten we het zien als de onvermijdelijke volgende stap in de evolutie van de mensheid? Herinnert u zich onderstaande film nog? (Lees verder onder het filmpje)

Als het aan mensen als Google’s topman Ray Kurzweil (en vele anderen) ligt, zullen we voor 2045 onze oude biologie afwerpen en samensmelten met AI. Hij heeft hier een mooi woord voor bedacht en noemt dit moment van samensmelting ‘de singulariteit’. Voor die tijd zal het menselijk lichaam onsterfelijk worden, als gevolg van alle hier boven beschreven technologische ontwikkelingen. Ik heb hier overigens nog maar het topje van de ijsberg beschreven, want je kunt er een heel boekwerk aan wijden, maar voor de eerste impressie is dit voldoende voor u om te begrijpen wat er gaande is.

Als we alle ontwikkelingen bij elkaar optellen, zult u kunnen ontdekken dat de onsterfelijkheid die de transhumanisten (de drijvende kracht achter al deze technologische ontwikkelingen, die in alle toplagen van de grote tech bedrijven zitten) nastreven, veel raakvlakken heeft met religieuze voorspellingen. Zo kennen we de ‘onsterfelijkheid’ van ‘het eeuwige leven’ uit de bijbel. En als er in de bijbel gesproken wordt over de schepping van een ‘nieuwe hemel’ en een ‘nieuwe aarde’, dan zou je dit kunnen plaatsen in de virtuele realiteiten waarin Ray Kurzweil voorziet dat we in 2045 kunnen gaan leven. Ik raad u dan ook aan dit artikel nog eens te lezen. Hierin leg ik uit waarom de technologie alle profetische voorspellingen zal doen uitkomen, inclusief de verschijning van een messias-figuur in de lucht (the cloud). Ook wordt de link met het transgenderisme (de genderneutrale mens) steeds duidelijker, zoals toegelicht in dit artikel.

Verbindt u dus alle bovenstaande puzzelstukjes, dan gaat u wellicht inzien dat de tijd van uitstel voorbij is. De revolutie moet nu beginnen. Lees daarom in dit artikel hoe u daarin een rol kunt spelen. Belangrijk is tevens dat we de technologie die ons meer en meer het wereldwijde web inzuigt, afwerpen. Ziet u het gevaar? Deel dit artikel dan zoveel u kan!

Voor een goed begrip is het nuttig om ook echt op alle gelinkte artikelen te klikken en deze te lezen. Lees hier het vervolg.

Bron linkvermeldingen: oneweb.world, edgy.app, technocracy.news, cloudminds.com, spectrum.ieee.org, futurism.com

666 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (35)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  De ontwikkelingen in machine2machine zijn de laatste tijd ook in een stroomversnelling geraakt, wat weinige weten is dat Qualcomm het bedrijf is achter de ontwikkelingen in 5G (tevens 4G,3G,2G) het gaat in stappen deze digital prison of zoals ik het pleeg te noemen *Smart Gulag*

  “Among the technologies developed by QualComm Israel are the company’s m2m (machine to machine) cellular platform, which is used to track the location of pets, kids, the elderly, and property, a spokesperson said. It’s part of QualComm’s attempt to create an “Internet of Everything,” where objects are intelligently connected through a combination of advanced wireless networks, modules, sensors and software to enable the real-time exchange of information — with key elements developed in QualComm’s Haifa facility, the company said. Among the products that have resulted from that technology is Tagg, the pet-tracking device.”

  “Among QualComm’s great contributions to mobile technology was development of the CDMA (Code Division Multiple Access) standard, which paved the way for fast 3G and 4G communications. Israeli teams helped to develop the standards for those technologies, Jacobs said.”
  https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

  While Microsoft is known for many things, it is best known for Windows – and for years, rumors have swirled for years that major parts of the operating system were developed in Israel, something the company has confirmed although it has never specified just which components of Windows are “Israeli.” Gates, who does know, wasn’t telling either, but he was “very happy”
  https://www.timesofisrael.com/bill-gates-israeli-tech-changing-the-world/

  Tagg pet (goyim) tracking device 😀 en grote delen van Windows ontwikkelt in Israel do the math… 😉

  https:// en.wikipedia.org/wiki/Machine_to_machine

 2. ZalmInBlik schreef:

  Voordat de robots komen dient men eerst een ontiegelijk groot hoeveelheid data te accumuleren om de algoritmes te testen voor patroon herkenning, Microsoft/Apple/Google doen er allemaal aan mee en big data is het toverwoord….

 3. Zonnetje schreef:

  Ja, en de gewone bevolking vindt het blijkbaar prima en doet niets aan die ontwikkelingen. Wij weten wie er achter zitten maar ja stille, subtiele dictatuur daar leven wij in anders zouden die personen due hiervoor verantwoordelijk zijn gespecificeerd kunnen worden. Helaas dus.
  Ja, truthtellers zijn eigenlijk aardige gewtsgetrouwe types die nooit tot een echte revolutie zouden oproepen. Dat doe ik dus ook niet maar ik zou het niet erg vinden ans de gewone bevolking spontaan daartoe zou overgaan. Dat zou dan de wil van het volk zijn die hierarchisch boven het bestuur staat. Ach, nederlanders, zombination hier gebeurt nooit wat tenzij het geregisseerd js door the ushal suspects.

 4. Iberi schreef:

  Het gaat in rap tempo de verkeerde kant op. Die ontwikkelingen moeten gestopt worden. In ieder geval zullen de ongewensten niet in aanmerking komen om eeuwig te leven. Die zullen daadwerkelijk op energetisch niveau (ook fysiek) getarged worden.

  • ClairVoyance schreef:

   heel leuk allemaal , maar als ik zie hoe diezelfde shills die de chemtrails, pizzagate , 911 en tig andere psy-ops/hoaxes en cover ups mochten helpen uitvoeren, wat moet ik dan met dat 5G netwerk?
   We weten niets,en daarom(?) gaan we als schapen er gewoon weer achteraan hobbelen.
   Het gaat weer precies zoals altijd. En dan lees ik de reacties onder de video op YT en dan roept er een:
   ”Vraag me af waarom Israel geen 5G netwerk uitrolt”
   En dat lijkt dan weer een leugen te zijn.
   En dat eeuwige leven neem ik met een korreltje zout, sterker nog, ik geloof er niets van.
   Doodvriezen of sterven van de honger moet mogelijk zijn.

   • Martin Vrijland schreef:

    Dat er shills zijn die waarheid met nonsense vermengen om uiteindelijk het vangnet-schip op te blazen, moge duidelijk zijn…voorbeelden te over (George van Houts, Ronald Bernard, Ole Dammergard, Jim Fetzer, en ga zo maar door).
    Dat wil echter niet zeggen dat de technologie zich niet in die richting ontwikkelt. Het is heel eenvoudig om je zelf in hetgeen ik schrijf te verdiepen en tot de ontdekken dat we niet over fictie praten, maar over feitelijke wetenschappelijke/commerciële
    ontwikkelingen.

    Wat jij doet (kind met badwater weggooien) is preciesde reactie die deze shills teweeg moesten brengen.

 5. Riffian schreef:

  Wat men hier beschrijft wordt ondersteund door meerdere bronnen…

  Once an accident, twice a coincidence and three times a pattern

  • ClairVoyance schreef:

   Riffian, Vooral de eerste 27 minuten kon ik het goed volgen, maar ik raak de draad kwijt vanaf minuut 27:12 tot 28:31. Zal wel aan mij liggen. Heb jij zelf wel tot zover gekeken eigenlijk?
   Ik snap ook niet wat nou hun probleem is, of zijn ze juist blij? Ik snap er echt helemaal niets meer van. Of zijn het misschien heimelijk luciferanen die zich als christenen voordoen? (Dus shills als het ware)
   Komt best veel voor in alternatief nieuwsland dat fake christenen de christenschaapjes onder controle houden met sprookjes zoals de komst van de verlosser in de vorm van jezus christus.
   Wat mij betreft is trunews dus gewoon een disinfo kanaal dat christenen moet afvangen.

 6. guppy schreef:

  Het is reuze interessant wat er allemaal staat te gebeuren. Toch denk ik dat het al eens gebeurd is en dat als de mens zichzelf zo hoog opwerkt dat hij gelijk is aan de god van deze wereld de boel keihard reset wordt. De meesten zullen zover bij zichzelf vandaan verwijderd zijn dat ze simpelweg niet de kennis hebben te overleven.

  Moet je voorstellen dat je deze wereld ziet door de roze bril die we allemaal op gehad hebben. Als je jezelf niet ontwikkeld hebt en niet geinvesteerd hebt hoe deze reality werkt. Dan komt alles wel heel koud op je dak vallen, want het gaat echt heel snel de laatste jaren en komende jaren.

  De ark van Noach is niets meer dan een doodskist, de ark heeft in verhouding ook dezelfde afmetingen als een doodskist. Trap niet in het eeuwige leven verhaal op deze planeet, maar weet dat je hier bent om evil achter te laten. Het omgekeerde van evil is niet voor niets live. Als je connect bent met internet dan leef je niet echt en dat is evil. Via de dood kun je hier wegkomen, je bent er niet voor niets bang voor. Nee geen zelfmoord want dan wordt je weer jankend wakker is een wieg of binnenkort in een cyborg.

  We kunnen niet ontkennen dat we het internet niet nodig hebben gehad voor onze ontwikkeling maar we zijn al ver over de grens.

  Hebben jullie je wel eens afgevraagd wie die rotstekeningen gemaakt heeft? Misschien waren dat wel de overlevers van de vorige reset.

  Misschien toch maar vast gaan oefenen met wat vuursteentjes en een pijl en boog 😂

  We gaan het meemaken of laten we zeggen we gaan het nog een keertje meemaken.

 7. ZalmInBlik schreef:

  …voortbordurend op Qualcomm/5G

  Cristiano Amon, topman bij Qualcomm, voegt daaraan toe dat 5G het streamen van 4K-films even makkelijk maakt als het streamen van muziek. Oh het gemak 😀

  Alles in de cloud

  5G moet daarnaast heel belangrijk worden voor cloudmogelijkheden. “Straks bewaar je alles in de cloud”, zegt Amon van Qualcomm. “Er staan nu nog verschillende apps op je smartphone, uiteindelijk vind je alles in de cloud en worden verschillende apps op je telefoons overbodig.” Daarmee bedoelt hij dat de informatie in de cloud wordt bewaard, in plaats van fysiek op telefoons.
  https://www.nu.nl/internet/5769273/5g-komt-in-2019-maar-ware-potentieel-laat-op-zich-wachten.html
  https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

  hetzelfde zien we bij Microsoft met hun 365 One Drive cloud oplossingen en Google..De synthese is dus dat alle data wereldwijd in één oogopslag te zien zijn en mbv Quantum computing is dat straks appeltje eitje…

  en natuurlijk met toepassing van de juiste algoritmes zijn bepaalde dingen tijdig te voorkomen 😉

 8. ZalmInBlik schreef:

  Israëlische onderzoekstudies op een internationale conferentie onthullen dat dezelfde elektromagnetische frequenties die worden gebruikt voor wapens voor het beheersen van mensenmassa’s, de basis vormen van het nieuwste 5G netwerk, dat meer dan 50 miljard apparaten samenbrengt (IoT). De huidige onderzoeken naar draadloze frequenties in het millimeter en submillimeterbereik bevestigen dat deze golven direct interageren met de menselijke huid, met name de zweetklieren. Dr. Ben-Ishai van het Department of Physics, Hebrew University, Israel heeft onlangs uitgelegd hoe menselijke zweetkanalen fungeren als een reeks spiraalvormige antennes bij blootstelling aan deze golflengten.

  Wetenschappers waarschuwden dat voordat 5G-technologieën worden ingezet die deze frequenties gebruiken, eerst onderzoek naar de gevolgen voor de gezondheid van de mens moet worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het publiek en de omgeving worden beschermd.

  Zijn er onderzoeken gedaan? Ehhh neen 😀

 9. Zonnetje schreef:

  Wat zijn het toch een filantropen, he. Zo bezig met het belang van de mensheid. En wij maar cynisch en kritisch zijn. Ze verdienen een lintje. Wat een bijzondere individuen zijn het toch. Kuch.
  Regime change asap!

 10. mb. schreef:

  ‘t blijft altijd gissen wat waar is. In ieder geval is veel Space X gedoe nep, incl dat gejuich van al die lui.

 11. Riffian schreef:

  Het enige wat ik kan opmaken uit deze technologische ontwikkelingen of de predictive programming die we zien via de gebruikelijke kanalen, denk aan Black Mirror op Netflix, is dat de infrastructuur voor de ‘Sesame Credit’ systeem m.b.v. IoT (5G) de laatste cruciale fase in gaat. Wij voeden op dit moment met z’n allen dmv onze activiteiten op het Internet the beast system van de nabije toekomst, ben dus ook tot de conclusie gekomen dat ik niet langer de AI beast wil voeden en ga dan ook binnen niet afzienbare tijd offline/off grid. Wat ZiB en Martin hier posten is geen toekomstmuziek het gebeurd as we speak..

 12. Martin Vrijland schreef:

  Wat als deze nieuwe Microsoft Hololens nog maar het begin is? Over een paar jaar worden de beelden rechtstreeks in het brein ge-upload en wordt het 5G netwerk erg belangrijk. Als Google’s Magic Leap van de gehele wereld een ‘playground’ maakt wordt het nog meer sexy! Maar wie beheert het netwerk? Het wereldwijde web? Wie is de spin in het centrum?

  • Zonnetje schreef:

   Wie beheert het netwerk? Wie is de spin in het centrum vraag je. Dat is niet moeiijk te beantwoorden. Wie beheert nu de data- en informatiestromen? Juist, the usual suspects. Who else. Cui bono alle wegen leiden naar hen.

 13. ZalmInBlik schreef:

  Akamai Technologies, Inc. is an American content delivery network (CDN) and cloud service provider headquartered in Cambridge, Massachusetts, in the United States. Akamai’s content delivery network is one of the world’s largest distributed computing platforms, responsible for serving between 15% and 30% of all web traffic.[3] The company operates a network of servers around the world and rents out capacity on these servers to customers who want their websites to work faster by distributing content from locations close to the user. When a user navigates to the URL of an Akamai customer, their browser is redirected to one of Akamai’s copies of the website.

  http://edition.cnn.com/2001/TECH/industry/09/11/akamai.founder/index.html
  https://edition.cnn.com/2013/09/09/tech/innovation/danny-lewin-9-11-akamai/index.html

  • Martin Vrijland schreef:

   Interesting…Ik was ooit salesmanager bij AboveNet (nu Akamai).

   Saillant detail: VP Paul A. reed in een Porsche 911 en boekte in de grotere hotels altijd room 911
   We hebben in die tijd veel bier gedronken op rekening van kamer 911, maar dat was voor de bekende aanslag PsyOp 😉

   Abovenet werd overgenomen door Metromedia Fibernetwork (Nasdaq MMF), maar die ging in 2002 failliet (https://www.nytimes.com/2002/05/21/business/technology-metromedia-fiber-files-for-bankruptcy.html)

   Later zijn ze door gestart als Akamaï (of uit faillissement gekocht) nadat eerst het bedrijf Sitesmith was opgekocht voor veel geld. In die tijd heb ik het zinkend schip verlaten naar een concurrent (die na de telecom bubble ook klapte).

   Als ik nu geweten had dat ik eigenlijk voor Rupert Murdoch werkte, had ik me enigszins achter mijn oren gekrabt, maar daar was ik toen nog niet zo mee bezig.

   • ZalmInBlik schreef:

    Dank Martin voor deze interessante info..Ik ga nog verder door te stellen dat Akamai onderdeel uit maakt van het beroemde Israelische Talpiot programma waar Danny Lewin natuurlijk een product van is, Unit 8200 is het equivalent van de Amerikaanse NSA. Murdoch is dus niet meer dan een zionistische stromannetje..
    https://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=3241.0

    • Riffian schreef:

     Met name het gedeelte mbt Danny Lewin (Akamai) is zeer interessant, 9/11 was een Israelische militaire operatie zonder twijfel..

     • ZandInOgen schreef:

      @zib, heel interessant die danny lewin figuur. Ik heb het vaker gezegd als je maar dieper graaft zul je de usual suspects tegenkomen. Ze verschuilen zich achter allerlei maskers en opereren graag in het duisternis, zoals kakkerlakken. Zodra het licht (waarheid) op hen gericht wordt vluchten ze allen kanten op…

 14. ZalmInBlik schreef:

  Israel is The 2nd Eye Out Of 6-Eyes.

 15. ZalmInBlik schreef:

  De rol van verscheidene israelische bedrijven (front companies) bij terreurdaden zoals 9/11, 7/7 enz.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten