5G internet door heel Nederland een geschenk of uw eigen digitale gevangenis?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 7 december 2016 47 Comments

g5-transhumanisme-singulariteitEr komt supersnel internet voor het hele land. Net als gas, water en licht promoveert het kabinet draadloze toegang tot het wereldwijde web tot basisbehoefte. Dat is wat de Telegraaf kopt vandaag. Wie wil er nu geen sneller internet? De Telegraaf meldt [citaat] Niet alleen moet er overal en altijd draadloos internet zijn, ook moet die verbinding van uitstekende kwaliteit zijn. Iedereen moet overal tegelijkertijd filmpjes kunnen kijken op zijn mobiel en ook futuristische hoogstandjes als zelfrijdende auto’s kunnen niet zonder superinternet. De uitvoering van 5G, de opvolger van het huidige 4G-netwerk, is aan de telecomaanbieders. Dit valt op te maken uit de nota die minister Kamp (Economische Zaken) vandaag publiceert. Of 5G ook hogere kosten betekent, is nog ongewis. De telecomwereld verwacht dat dit wel zal loslopen. Veel investeringskosten zijn al bij het uitrollen van 4G gemaakt. In de regio Rotterdam en Den Haag wordt tot aan 2050 zo’n 50 miljard geïnvesteerd om de regio om te bouwen. Het AD meldt [citaat] De Metropoolregio, het samenwerkingsverband van Den Haag, Rotterdam en 21 omliggende gemeenten, groeit aan de hand van deze routekaart uit tot de koploper in de derde industriële revolutie, beweren zij stellig. Ook in dit project is het 5G netwerk een hoofdrolspeler. Dat is nogal wat: ‘de derde industriële revolutie’! Waar zal men op doelen?

Met 5G komt de toekomst met rasse schreden op ons af. Want het gaat allang niet meer om nog sneller filmpjes kunnen downloaden, maar om slimme huishoudapparatuur, de navigatie van drones en zelfrijdende auto’s en meedenkende verkeerslichten. Althans, dat is wat u moet weten als het aan de Telegraaf ligt. Dat klinkt allemaal namelijk nog best alsof we in de realisatie van een sciencefiction film belanden. Back to the future in ons eigen Nederland! Fantastisch toch? Maar heeft u dan ook nagedacht over de gevaren van al deze fantastische technologie waarvoor dat 5G netwerk nodig is? Dan heb ik het nog even niet over de frequenties waarop deze netwerken functioneren en de mogelijk schadelijke effecten op uw brein. Nee, dan heb ik het over een netwerk dat fulltime de gelegenheid biedt om elke stap van u te monitoren, elk gesprek te volgen, uw lichaamstemperatuur en hartslag en emotie te lezen, dat al uw gesprekken af kan luisteren en uw telefooncamera als alziend-oog beschikbaar heeft. Dan heb ik het over een volledige dekking in spionage op u als mens. Helaas weet ik dat dit u niet overtuigt. De gemiddelde Nederlander vindt namelijk dat we best in George Orwells 1984 kunnen leven, omdat ze nu eenmaal “niets te verbergen hebben”. Ik moet met sterkere argumenten komen.

Om u te kunnen overtuigen dat het ‘internet der dingen’ en het 5G netwerk niet zo’n rooskleurige toekomst betekent als u denkt, moet ik verwijzen naar het evangelie van de ‘singulariteit’ van Google’s technisch topman, uitvinder en filosoof Ray Kurzweil. De singulariteit is het moment waarop het internet en de technologische vooruitgang volledig samengesmolten is met de biologie van de mens en de natuur (en de kosmos zo u wilt). Binnen uw leven gaat u het nog mee maken dat de capaciteit en functionaliteit van uw Apple MacBook de afmetingen van een bloedcel heeft en in uw lichaam past. Binnen enkele jaren kunnen we ons brein connecten met het internet en kennis en rekencapaciteit in ‘the cloud’ kopen. Er zal de komende decennia een samensmelting van mens en machine plaatsvinden. De mens wordt langzaam geprepareerd voor samensmelting met technologie. Uiteindelijk moet dit in 2045 leiden tot de onsterfelijkheid van het lichaam en het kunnen leven in digitale realiteiten die niet van echt te onderscheiden zijn. Dit als gevolg van nanotechnologie die de sterfelijke en zwakke elementen uit ons lichaam vervangt en de originele biologie uiteindelijk helemaal zal overnemen. De film Transcendence laat dit goed zien. Dit alles komt uit de mond van iemand die verantwoordelijk is voor miljarden investeringen door Google en de oprichting van meerdere universitaire projecten zoals de Singulariteits Universiteit: Ray Kurzweil.

En als de komende decennia in dat teken staan, dan kunt u zich misschien voorstellen dat u als cyborg erg gevoelig zult zijn voor de informatie die rechtstreeks in uw hersenen ge-upload kan worden. Waar we nu nog spreken van ‘mind control’-achtige zaken via NLP technieken in de media en subliminale programmering of beïnvloeding via HAARP, belanden we straks in een wereld waarin u direct aanstuurbaar wordt. Dus de Telegraaf kan wel zeggen dat het 5G netwerk handig is voor drones, zelfrijdende auto’s enzovoort, maar het echte doel is misschien wel het menselijk brein. Vaccinatie programma’s bereiden onze hersenen al voor op deze transhumanistische fase (luister naar deze radio-uitzending). En als de nano-kristallen in de nabije toekomst (of nu al) uw lichaam via de lucht kunnen infiltreren (als een soort virus) om vervolgens uw neurologisch netwerk te targetten, dan geschiedt deze versmelting van de mens met het internet zonder dat u het doorheeft. Kortom: hoe meer internetbandbreedte hoe meer interactie met de mens-machine waarin u zich ongemerkt of bewust zult laten veranderen. De jongere generatie zal er deels zelf voor kiezen (omdat het carrière perspectieven zal bieden) en deels voorbereid worden via vaccinaties; de oudere generatie zal ongemerkt geïnfecteerd worden via vaccinaties. Ook zal de mogelijkheid zich ontpoppen dat we deze nano-deeltjes inademen of via de huid (regen) binnenkrijgen. Klinkt dat als een idiote gedachte? Vooralsnog lijkt het nog noodzakelijk om voor interactie met het brein een feitelijke zender ontvanger onder de schedel te plaatsen, maar de ontwikkeling van ‘neural dust’ levert al een directe interactie tussen mens en machine (internet) op, op receptor niveau (zie deze presentatie). Dat betekent dat je binnen afzienbare tijd zult gaan zien dat studenten hun kennis via een brein connectie in ‘the cloud’ downloaden en dat augmented reality onze audiovisuele waarneming zal gaan overlappen. Draadloze interactie met het menselijk brein is dus nog maar een kleine stap in de technologische ontwikkeling. U kunt het zien als een mooie technologische ontwikkeling; een nieuwe stap in de evolutie van de mens of als een technologie die van het draadloos internet een potentiële digitale gevangenis maakt. Als de staat ergens in investeert is het meestal in haar eigen voordeel.

Bekijk hieronder hoe de evangelisten van het transhumanisme en de singulariteit de wereld proberen lekker te maken met de ongekende mogelijkheden van deze technologische vooruitgang, zonder het allergrootste gevaar te noemen: afhankelijkheid van kunstmatige intelligentie en een machtssysteem gecontroleerd door de beheerders van de netwerken en de mainframes (centrale computers). Zet het u aan het denken? Probeer er dan eens over na te denken wat u zelf kunt doen om deze ontwikkelingen te keren.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, ad.nl, telegraaf.nl, su.org

540 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (47)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Koppel daar de D-Wave Quantum en singulariteit kan direct geïmplementeerd worden, het enige wat ontbreekt is toestemming. Bewust of onbewust dmv subliminale boodschappen:

  Eric Ladizinsky is a senior scientific management executive with a strong background in physics, engineering, materials, manufacturing and team building. Mr. Ladizinsky leads D-Wave’s technical effort to develop the superconducting integrated circuit fabrication process and is often called upon to evangelize on all aspects of quantum computing. At Northrop Grumman Space Technology (formerly TRW, Inc.), he ran a multi-million dollar DARPA program in Quantum Computing using superconducting integrated circuit technology. Mr. Ladizinsky has a BSc. Physics and Mathematics degree from the University of California, Los Angeles and is an Adjunct Professor of Physics at Loyola Marymount University.

 2. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, the black cube symboliek is recht in je gezicht.heb de koppeling met D-wave nog niet gemaakt, maar het lijkt erop dat die bedrijven een gezamenlijke agenda nastreven.

  • ZalmInBlik schreef:

   Nee dank je vriendelijk IBM, ik hoef geen hulp..
   https://www.youtube.com/watch?v=fTaageUbfYo
   “Think about the Watson branding, what does Watson really mean? Yes, it’s cognitive and it’s cloud, but at the end of the day, it’s about helping people make better decisions,” said Peluso.

   • Riffian schreef:

    Dit zijn marketing directeuren lijkt me, useful idiots die een product proberen te verkopen zonder de implicaties te kennen. IBM en WOII de link die Averroes in een eerdere discussie legde heeft me echt aan het denken gezet..

    • Averroes schreef:

     @Riffian, het zijn niet alleen bedrijven zoals IBM, Siemens, Amazon. Het is een wereldwijde web, het is grappig en macaber dat je WOII erbij haalt want dat is geen toeval. Zo’n Adolf heeft genoeg hulp gehad van wereldwijde corporaties om zijn agenda na te streven, het is zelfs zo dat Israel bestaat bij de gratie van Hitler:
     https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
     Er werden munten geslagen om het te onderstrepen met aan de ene kant een swastika en aan de andere kant een davidster. Het is dus een systeem dat beide kanten van dezelfde medaille beheerst en controleert.
     https://3.bp.blogspot.com/-dSoSxVwzeKg/VynnsGwLt6I/AAAAAAAAAFQ/2Hh3ps1OKe0o07CqIL-O8OXc2tsFgVO6gCLcB/s1600/the-bizarre-story-of-kristallnacht-643-ns-zionist-medal.jpg

     Het is nog altijd gaande als je dus kijkt naar de bedrijven die nog actief zijn. Schoolvoorbeeld hier in NL is dus ook een organisatie zoals RTL.
     Random House publishing. Random House’s parent company, Bertelsmann A.G.
     worked for the Nazis… they published Hitler propaganda, and a book called “Sterilization and Euthanasia: A Contribution to Applied Christian Ethics”.

     http://www.11points.com/News-Politics/11_Companies_That_Surprisingly_Collaborated_With_the_Nazis

     • Riffian schreef:

      Een aantal quotes verklaren voor mij nu een hoop:
      George Orwell 1984:
      “Any sound that Winston made, above the level of a very low whisper, would be picked up by it, moreover, so long as he remained within the field of vision which the metal plaque commanded, he could be seen as well as heard.”

      Bush familie en NAZI’s financiers:
      “George Herbert Walker Bush: ‘Sarah, if the American people ever find out what we have done, they would chase us down the street and lynch us.’ That is a famous 1992 quote by George Herbert Walker Bush to Sarah McLendon, a Texas journalist who Bush had known for years and who was the grand dame of the White House press corps at the time.”

 3. Camera schreef:

  We worden getoast

  Een onzichtbare Barbecue, hierbij het downloaden duurt even maar dan
  heb je ze allemaal en er komen er rap meer bij…

  https://www.antennebureau.nl/sites/default/files/antennetotalen_september_2016.ods

 4. Averroes schreef:

  Het stelt chemtrailing mbv nano particles toch in een ander daglicht. Harald Kautz Vella ontdekte reeds de koppeling (Morgellons disease) en een interview van Kurzweil met deze figuur Eric Drexler geeft een inzicht in de koppeling met AI.

 5. ZalmInBlik schreef:

  Google DeepMind AI is ook goed bezig

 6. Averroes schreef:

  Interessante links, die uitleggen wat termen zoals ‘smart dust’, ‘grey goo’ etc zijn.

  Global Smart Dust May Be the Ultimate Internet of Things

  In the late 1990’s, University of California, Berkeley professor Kristofer Pister coined the term “smart dust” which refers to autonomous sensing and communication in a cubic meter.
  http://www.rawscience.tv/global-smart-dust-may-be-the-ultimate-internet-of-things/

  What is Grey Goo?

  Not necessarily grey, and not necessarily gooey, “grey goo” is both a nanotechnological substance which increases exponentially without practical limit, and a hypothetical scenario in which the mass of planet Earth – or the universe – is ecotophaged into self-replicating nanobots.
  https://www.singularityweblog.com/our-grey-goo-future-possibility-and-probability/

  http:// http://www.nu.nl/wetenschap/4361920/ruimtestof-ontdekt-daken-in-parijs-en-berlijn.html
  https:// http://www.fastcompany.com/3024393/internet-of-things/how-nasa-cisco-and-a-tricked-out-planetary-skin-could-make-the-world-a-sa

 7. Notis schreef:

  We hebben nog de leer van de chaos theorie en de leer van de entropie. D.w.z. in een gesloten systeem tendeert alles naar toename van de entropie (negatieve logarithme van alle waarschijnlijkheidstoestanden).
  Maar goed het zou kunnen: Ordo ab chaos kan alleen als je (steeds) meer energie toevoegt.

  De intentie uberhaupt de gedachte(n) de mens te sturen middels robotachtige lichaam en geest infiltrerende zaken is een gotspe, is als je gelovig bent pure blasfemie en als je dat niet bent pure waanzin, misdadige waanzin van totaal psychopatische sujetten (soms ook wel mens genoemd) met totaal geinflateerde ego’s, die gespeend van ieder greintje empathie en liefde voor de natuur en de mens, denken de mens en de mensheid te kunnen sturen, te bezitten en te misbruiken voor de bevrediging van hun sadistische gederailleerde lustgevoelens.
  Dit soort ‘mensen’ (ik noem ze criminelen) zijn ver van huis. In wezen moet je jezelf haten doordat je in je leven en familie zoveel schuldgevoelens en dom onbegrip voor de natuur dat ieder greintje verwondering, respect en liefde is verdwenen. Zeg maar: weggerot!

  Zelfs meneer Dijkgraaf en andere schetenwappers pissen in hun broek van plezier als ze uitleggen hoe wetenschap werkt en hoe knap de natuur etc. , terwijl ondertussen de egowaanzin, het kuifjesgevoel en het Hollands pioniertjegevoel a la Anthonie Fokker uit hun ogen spetteren.
  Kortom tuig, idioten, psycho- en sociopathen. Meteen ophokken en de hele dag in tredmolens voor het opwekken van CO2 uitstoot vrije energie.
  Alleen op zondag mogen ze onze ouden van dagen rondrijden, eten voeren en verschonenm verder gedwongen met koptelefoon (6G dat wel) de hele dag luisteren naar Bach, Barber, Schubert etc.. Op Barber na allemaal Duitse componisten en ondanks WO I en WO II nog steeds ‘s werelds grootste componisten.

  • Notis schreef:

   Laten we hopen dat dit soort mensen ooit nog eens tot bezinning komen, maar ik heb er een hard hoofd in aangestuurd als zij en zij worden in een totalitair systeem van onoverzichtelijke complexiteit, ego, egoisme en vooral hebzucht en kuddegedrag.

 8. Averroes schreef:

  Er is een stille oorlog gaande en dat bewijst dit document: “Silent weapons for quiet wars”
  Ter ere van het 25 jarige jubileum van de eerste Bilderberg conferentie kwam dit document uit in 1979. Het werd ontdekt in 1986 in een kopieerapparaat van de firma Boeing. Het laat zien dat WOIII niet op een conventionele wijze gevoerd wordt en sinds 1954 bezig is:

  “This publication marks the 25th anniversary of the Third World War, called the ‘Quiet War’, being conducted using subjective biological warfare, fought with ‘silent weapons’.

  This book contains an introductory description of this war, it’s strategies, and it’s weaponry.

  May 1979 #74-1120″

  When a silent weapon is applied gradually, the public adjusts/adapts to its presence and
  learns to tolerate its encroachment on their lives until the pressure (psychological via
  economic) becomes too great and they crack up. Therefore, the silent weapon is a type of
  biological warfare. It attacks the vitality, options, and mobility of the individuals of a society by knowing, understanding, manipulating, and attacking their sources of natural and social energy, and their physical, mental, and emotional strengths and weaknesses. ”

  https://www.scribd.com/doc/23125306/Silent-Weapons-for-Quiet-Wars-Operating-Research-Technical-Manual-TM-SW7905-1 (origineel)

  http://www.stopthecrime.net/docs/SILENT%20WEAPONS%20for%20QUIET%20WARS.pdf (overzichtelijke kopie)

  @Martin, misschien dat je objectief kunt kijken naar het document.

  Interview met Dr. Barry Trower

 9. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, shocker.absoluut ontdaan door wat ik lees, dit document bewijst bijna alles wat er om ons heen gebeurd. Je kunt het zien, sociale cohesie is een zeer belangrijke aanwijzing:

  blz.6: The Quite War was quietly declared by the international elite at a meeting held in 1954.

  Lijkt me Bilderberg

  blz. 8: The quality of education given to the lower class must be of the poorest sort, so that the moat of ignorance isolating the inferior class from the superior class is and remains incomprehensible to the inferior class. With such an initial handicap, even bright lower class individuals have little if any hope of extricating themselves from their assigned lot in life. This form of slavery is essential to maintain some measure of social order, peace, and tranquility for the ruling upper class.

  In NL zien we het met de vergoeding en verhoging van de collegegelden (VVD)

  blz. 9: The public might instinctively feel that something is wrong, but that is because of the technical nature of the silent weapon, they cannot express their feeli
  ng in a rational way,or handle the problem with intelligence. Therefore, they do
  not know how to cry for help, and do not know how to associate with others to defend themselves against it.

  Draadloze netwerken en SMART technolgie verklaart lijkt me.

  blz. 15: Since energy is the key to all activity on the
  face of the earth, it follows that in order to attain a monopoly of energy, raw materials, goods, and services and to establish a world system of slave labor, it is necessary to have a first strike capability in the field of economics. In order to maintain our position, it is necessary that we have absolute first knowledge of the science of control over all economic factors and the first experience at
  engineering the world economy.

  Verklaart de oorlogen om Olie en in Nederland de olie crisis gedurende de jaren ’70.

  blz. 34: Economic engineers achieve the same result in studying the behavior of the economy and the consumer public by carefully selecting a staple commodity such as beef, coffee, gasoline, or sugar, and then causing a sudden change or shock in its price or availability, thus kicking everybody’s budget and buying habits out of shape.

  Kunstmatige manipulatie, terwijl er voldoende producten/levensmiddelen op voorraad zijn.

  blZ. 56: the family unit must be carefully disintegrated, and state-controlled public education and state-operated child-care centers must be become more common and legally
  enforced so as to begin the detachment of the child from the mother and father at an earlier age. Inoculation of behavioral drugs [Ritalin] can speed the transition for the child (mandatory).

  ADHD, scheidingen, feminisme..de hoeksteen van de samenleving kapot gemaakt.

  Those who will not use their brains are no better off than those who have
  no brains, and so this mindless school of jelly-fish, father, mother, son,
  and daughter, become useful beasts of burden or trainers of the same.

 10. Averroes schreef:

  Korte video met een chronologische uiteenzetting vanaf de WOII wat in 1954, gedurende de Wirtschaftswunder overging in de stille oorlog WOIII

 11. Averroes schreef:

  Solo Health en de connectie met Wal Mart

 12. Averroes schreef:

  De katholieke Universiteit van New South Wales (zie verwijzing naar Pawelec) in Australië speelt een cruciale centrale rol in de ontwikkeling van quantum technologie en computers in het bijzonder.
  prof. Andrea Morello geeft in de volgende video een presentatie (in een kerk?!) van wat quantum computing inhoudt. Het is zeer verontrustend, omdat het zelflerend is (AI) en koppel daar smart dust aan vast en je hebt een totale control grid (matrix) gelegd over de wereld in 3D en zelfs 4D.

  http://newsroom.unsw.edu.au/news/science-tech/quantum-computer-coding-silicon-now-possible
  https://www.technologyreview.com/s/517091/how-smart-dust-could-spy-on-your-brain/ (MUST READ)

  • Averroes schreef:

   Het verklaart waarom vaccinaties en ziektes gecreëerd worden PRS:

   “Forget traditional RFID… Smart Dust is here. It is so small that it can be introducted into the body through a typical Flu shot.”

   • Averroes schreef:

    MSM berichtgevingen inzake nano particles aka smart dust:

     • Averroes schreef:

      Koppeling met Quantum technologie

      Smart Dust as a concept originated out of a research project by the United States Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and the Research And Development Corporation (RAND) in the early 1990s. We use the military anecdote above because it was these military research groups that first conceptualized Smart Dust but the practical application of the technology can be applied to almost any industry. Dust in the fields monitoring the crops. Dust in the factories monitoring the output of machines. Dust in your body monitoring your entire state of well being. Dust in the forests tracking animal migration patterns, wind and humidity.

      The entire world could be quantified with this type of ubiquitous sensor technology.
      http://readwrite.com/2013/11/14/what-is-smartdust-what-is-smartdust-used-for/

 13. Averroes schreef:

  Interessante patenten:

  Bioconjugated nanoparticles
  US 9289511 B2
  Samenvatting
  The present disclosure relates to compositions and methods for the treatment of a disease, e.g., cancer or pathogenic infection, using a bioconjugated nanoparticle comprising a biocompatible quantum dot conjugated to a targeting moiety. The targeting moiety allows for the nanopaticle to bind to a cancer cell or pathogenic organism. The quantum dot, upon excitation by soft x-rays, emits electromagnetic radiation at a frequency of ultraviolet light, thereby allowing for the disruption of the DNA found in the cancer cell or pathogenic organism
  https://www.google.nl/patents/US9289511?dq=nano+particles+boeing&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwj0kMXq8enQAhVIPBQKHWg7B5YQ6AEIFjAA

  https://www.google.nl/patents/US7359056?dq=nano+particles+cloud+signal+boeing&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwi7wZHC8-nQAhVMPxQKHc4UCJYQ6AEIFjAA

  GOVERNMENT INTEREST

  The United States Government has certain rights in this invention pursuant to Contract No. DE-AC02-06CHI1357 between the United States Department of Energy and University of Chicago Argonne, LLC as operator of Argonne National Laboratories.

  BACKGROUND OF THE INVENTION

  The demand for highly efficient energy storage and heat transfer encompasses a broad range of technologies involving any form of energy creation, storage and usage. In an age of increasing heat fluxes and power loads in applications as diverse as medical equipment, power electronics, renewable energy, and transportation, liquid cooling systems are necessary to enhance heat dissipation, improve energy efficiency, and lengthen devices lifetime.

  https:// http://www.google.nl/patents/US9080089?dq=nano+particles&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwjHjb3A8OnQAhVHthQKHSnxApUQ6AEIHDAC

  Silver nanoparticles with specific surface area and a method for producing them
  US 8454986 B2

  Silver nanoparticles have valuable applications in the rapidly emerging field of nanomaterials. Exemplary silver nanoparticle applications include formulated biocides, antimicrobials and disinfectants, electronic chemicals, silver conductive ink, medical applications, wound care, solar panels and smart glass.
  https:// http://www.google.nl/patents/US8454986?dq=nano+particles&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwizuNW07-nQAhWFtBQKHSvECsQ4ChDoAQgsMAg

  https:// http://www.google.nl/patents/WO2014074584A1?cl=en&dq=nano+particles&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwizuNW07-nQAhWFtBQKHSvECsQ4ChDoAQgpMAc

  https:// http://www.google.nl/patents/US8864871?dq=nano+particles&hl=nl&sa=X&ved=0ahUKEwizuNW07-nQAhWFtBQKHSvECsQ4ChDoAQgaMAI

 14. Averroes schreef:

  Spionage Met Aantoonbaar Realistische Technologie (SMART)

  InvenSense’s motion tracking, audio and location platforms, and services can be found in many of the world’s largest and most iconic brands including smartphones, tablets, wearables, drones, gaming devices, internet of things, automotive products, and remote controls for smart TVs.
  http://ir.invensense.com/phoenix.zhtml?c=237953&p=irol-IRHome
  http://www.nu.nl/mobiel/4363253/tdk-wil-apple-leverancier-invensense-overnemen.html

  Google en Magic Leap (VR, denk aan the economist magazine2017)
  http://bostoncommons.net/magic-leap-raised-1-billion-worth-4-5-billion/

 15. ZalmInBlik schreef:

  Singulariteit uitgelegd, het uiteindelijke doel. The battle is spiritual:

 16. Averroes schreef:

  Het jaar 5777 begint goed…, misschien wat j-matria op loslate:
  H. R. 4919
  “shall award grants to health care agencies, State and local law enforcement agencies, or public safety agencies to assist such agencies in designing, establishing, and operating locative tracking technology programs for individuals”

  https://www.congress.gov/bill/114th-congress/house-bill/4919/text
  https://www.fbi.gov/services/cjis/fingerprints-and-other-biometrics/ngi
  http:// http://www.jpost.com/Israel-News/Biometric-database-fingerprinting-to-be-required-for-all-IDs-in-Israel-474201

  Kennen we deze nog?:

 17. Camera schreef:

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee 🙂

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten