Aanslag Nieuw Zeeland: definitieve vestiging wereldwijde censuur, ontwapening bevolking en polarisering

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 18 maart 2019 29 Comments

bron: theguardian.com

Als de aanslag van ‘Brenton Harrison Tarrant’ in Christchurch te Nieuw Zeeland geen PsyOp is, dan bedient het de grote agenda in ieder geval wel heel erg goed. Het censureren van de vermeende live stream beelden, met als argument dat het meer mensen op het idee zou kunnen brengen aanslagen te plegen, is een perfect alibi om wereldwijd social media censuur tot norm te verheffen. Je kunt je afvragen wie er überhaupt naar zo’n live stream heeft zitten kijken? Heeft meneer het aangekondigd in zijn Facebook vriendenlijst? Dat mensen achteraf de beelden terug willen zien is niet zo gek, want wat doen de media al sinds jaar en dag als ze ons beelden van oorlogen of terreur tonen? Ook was de “aanslag” een mooie aanleiding om de ontwapening van de bevolking in te voeren. Last but not least draagt het behoorlijk bij in de polarisering tussen links en rechts en religieuze bevolkingsgroepen, zoals beschreven in dit artikel.

We zijn getuige van een script dat de basis moet leggen voor een wereldregering. Deze wereldregering streeft naar één wereld religie, één geslacht en één ras. Dat zal verlopen via de oud Romeinse stelregel ‘Ordo ab Chao’ (orde uit chaos). De wereldbevolking moet hiervoor eerst nog een derde wereldoorlog mee gaan maken (volgens het script), waarbij religieuze belangen de boventoon voeren. Hierin spelen de profetieën van de grote wereldreligies een belangrijker rol. Als de slag om Jeruzalem eenmaal is geweest zal de wereldbevolking uitgeput en gedesillusioneerd naar boven kijken en de nieuwe Luciferiaanse VN wereldorde omarmen. Voor dit proces moet eerst het religieuze spanningsveld verder op scherp gezet worden. Mijn inschatting is dat het islamitische blok in macht zal winnen. Turkije zal hierin mijns inziens een hoofdrol vervullen via de weg van het herrijzende Ottomaanse rijk. Tegelijk zullen we de macht van de VS zien afbrokkelen. Ik zou in herhaling vallen als ik het gehele proces (het script) hier nogmaals zou beschrijven, dus verwijs ik u voor meer details naar dit artikel.

Terwijl deze grote agenda voort dendert, zien we ondertussen dat het wereldwijde web (het internet) zich letterlijk steeds meer sluit. De censuurmaatregelen van de grote social media partijen (Facebook, Google, enzovoort) zijn met de Nieuw Zeelandse “aanslag” in 1 klap definitief gemaakt. Niemand die er nog tegen in verweer kan komen en door zo’n “aanslag” van grote emotionele impact hebben we tevens het bewijs gezien van hoe de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘ in zijn volste glorie werkt. Media mochten in het verleden wel videobeelden tonen van de moord op John F. Kennedy, de 911 aanslagen of IS onthoofdingen, zonder dat er geroepen werd dat dit misschien anderen zou kunnen inspireren. Social media claimen nu echter zonder slag of stoot het recht op wereldwijde censuur van deze Nieuw Zeelandse beelden. Beelden die overigens misschien wel de vraag op zouden kunnen roepen of we hier met een deep fake te maken hebben.

Mijn Vimeo kanaal werd binnen enkele seconden na het plaatsen van de beelden gesloten, terwijl ik vooral en slechts wilde laten zien hoe bizar de beelden zijn en hoe ze veel weg hebben van een deep fake, omdat je geen bloed noch kogelinslagen in muren ziet. (lees verder..)

En terwijl iedereen na deze “aanslag” in angst, verdriet of boosheid gestort is en de polarisering verder opgeblazen wordt, raast de agenda van de transgenderisering en de transhumanisering verder. Ook al lijken de tegenstellingen tussen landen als de VS, Rusland, Turkije, China en dergelijke, groter te worden, werken al deze landen ondertussen aan de introductie van technologie die de mensheid onder digitale slavernij kan brengen. Dat komt omdat alle landen die in het zichtbare veld strijd voeren, achter de schermen dezelfde agenda dienen. Die polarisering in het zichtbare veld is slechts en alleen nodig voor het kunnen volbrengen van het grote master script. Dit verloopt namelijk altijd via strijd tussen gepolariseerde groepen en via de weg van de religieuze profetieën, omdat deze onderdeel zijn van dat master script. Het uiteindelijke doel is echter dat de mensheid onder Luciferiaans bestuur gebracht wordt. De mensheid moet met brein en lichaam aan het internet gekoppeld worden om tenslotte de singulariteit te realiseren. De verwachte messias figuur uit de religies zal vermoedelijk dan ook vanuit ‘the cloud’ komen (denk aan Augmented Reality, zie hier en hier voor meer).

Ik begrijp dat dit alles u wellicht als abracadabra in de oren klinkt, maar het is essentieel om dit concept te bestuderen, omdat het datgene is wat alle grote technologie bedrijven (die nu deze laatste censuur maatregel genomen hebben) nastreven. Zij streven de transhumanisering van de mens en de singulariteit na. “Wat? Transhumanisering? De singulariteit?“, hoor ik u denken. Ja, transhumanisering en de singulariteit. Het is zeer belangrijk kennis te nemen van deze terminologie. Politieke stromingen volgen ondertussen de religieuze scripts in de aanloop richting de grote strijd om Jeruzalem, maar voeren tevens wetten door die die transhumanisering en transgenderisering pushen. Het aanleggen van 5G netwerken; het installeren van DNA databanken; introductie van verplichte vaccinatiewetgeving; het pushen van transgender wetgeving; allen dragen zij hun steentje bij in exact deze agenda (zie hier en hier). Zij dienen dus allen het ‘master script’, zoals ik dat pleeg te noemen. Ik raad daarom aan dit artikel eens grondig te bestuderen, zodat u het grote plaatje gaat doorzien. Neemt u echt eens de moeite om de artikelen onder de blauwe linkjes te lezen, zodat het master script u duidelijk wordt.

Konden we maar constateren dat meer en meer mensen door hadden dat de gehele wereld via de media in een soort Trumanshow werkelijkheid gehouden wordt, waarbij de massa bespeeld wordt middels vermeende aanslagen om zo bevolkingsgroepen te polariseren. Dan viel het proces misschien nog te stoppen. Die polarisering is namelijk een gewenst proces om chaos te kunnen scheppen. Als er eenmaal chaos is, ontstaat vanzelf de roep om een ingreep door ‘een sterke arm’. Alleen als mensen gaan doorzien dat zaken in scene gezet worden, kan de polarisering voorkomen worden en het script ondermijnd worden.

Bron linkvermeldingen: theguardian.com

202 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (29)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. guppy schreef:

  We moeten niet vergeten dat we in dezelfde tijd als Noach leven. De meesten zijn nog zuiver van dna, tenminste we zijn nog niet gemixt met technologie. Je kunt lullen wat je wilt dat er een vloed aan komt maar de meeste mensen blijven je uitlachen.

  De mensen hier in Nieuw Zeeland hebben wel goed gereageerd, geen aandacht aan het kwaad geven en duidelijk maken dat wij zo niet zijn. Aan de andere kant wordt er niets op het nieuws vertoond over Christenen die in Africa afgeslacht worden of als Israël de Palestijnen uitroeit.

  Op de scholen wordt verteld de filmpjes niet te delen omdat het te gruwlijk is of omdat het beter is om de aanslagpleger geen aandacht te geven. Er wordt niet verteld om geen call of duty of fortnight meer te spelen. Er wordt niet verteld dat de gewelddadige series op Nedflix ook niet echt goed zijn voor de geest. Ja maar dat is niet echt wordt dan gezegd, ja wij weten tegenwoordig nogal goed wat echt is en nep.

  Daarnaast kan het ook nog zo zijn dat het kwa tijd hier in Nieuw Zeeland (herfst) oogsttijd is. Mensen voelen zich erg depressief na dit weekend, kun je nagaan hoeveel energie dit heeft opgeleverd, zowel positief als negatief. Vooral de elf (extreem low frequenties) blijven voortbestaan door alle wraakgevoelens die opgewekt zijn. Zolang deze gevoed worden blijft de wereld ronddraaien in de staat zoals zij dat nu doet.

  Er ligt een sluier over moeder aarde heen, vandaar dat de vrouwen op deze aarde ook gesluierd rondlopen, geen verschil tussen de religies.

  Toch zitten we nu in een tijd dat de sluiers beginnen op te lossen en ik begin steeds meer te merken dat tijden veranderen. Daarom gaat alles in sneltrein vaart omdat de tijd van de oude wereld bijna op is.

  Ik wens ze veel plezier met de nieuwe digitale wereld, ik weet toch wel waar het schip of ark strand. Daarom denk ik dat je gelijk hebt betreft Turkije!

  Ik doe niet mee, ik kom alleen even waarnemen 😎

 2. mb. schreef:

  Via Christelijke vrienden kreeg ik berichten van aanslagen in Nigeria en Egypte. Indien waar veel meer slachtoffers dan in NZ. Ik had het niet in het nieuws gezien, kan aan mij liggen.
  https://www.breitbart.com/africa/2019/03/16/nigerian-muslim-militants-kill-120-christians-three-weeks/?fbclid=IwAR3nkvuL7faIpCyH19Zgi9tR6v6vfSClxhFym5XPqHhWbWqKBQMnc8a0ti0

  Voor NZ gaat sterren geld geven;
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/sterren-geven-geld-voor-christchurch/ar-BBUTQ7N?ocid=spartanntp

  Benieuwd of ze ook geld gaan doneren voor Nigeria en Egypte.

 3. Zonnetje schreef:

  Ok, ik weet het ben cyniisch en Martin is dat gelukkig niet.
  Maar met dit slavenland komt het niet meer goed. Ze zijn vandaag bezig geweest over een staking die amper 66 minuten geduurd heeft!! De publiciteit erover heeft langer geduurd.Wat zijn nu 66 minuten je maakt je als ‘ vakbond’ wel belachelijk door zo aan de leiband van het regime mee te lopen. De vakbond wil een ‘ goed’ pensioen. Lekker vaag wat is nu een ‘ goed’ . Stel gewoon harde eisen en ga ervoor. Staak desnoods 2 maanden achter elkaar. Maar ja de slaven durven niet. Zijn gedresseerd. Nederland zombiland wel een grote mond over andere landen. Tja hoe kan het anders omdat hier bekangrijje usual suspects wonen, a hostile elite, die de dienst uitmaakt hebben de sleutelposities in handen.. Regime change wat mij betreft asap.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het wordt misschien tijd dat je het mantra ‘regime change’ aanpast nadat je je verdiept hebt in het master script. Dan zul je ontdekken dat regime change alleen vanuit de ontwakende zielen kan geschieden en dus is het nodig om zoveel mogelijk mensen uit te leggen hoe het spel gespeeld wordt. Met alleen politieke veranderingen kom je er niet.

   • Zonnetje schreef:

    Dank je Martin. Het master script van the usual suspects gaat uit van het hebben van macht en het verkrijgen van meer macht door het ontnemen van rechten aan de gewone bevolking. Dit doen en kunnen zij doen omdat zij de macht hebben in de politiek, media enz noem het maar op. Zij zitten dus op de sleutelposities en zullen die niet vrijwillig opgeven. Daarom manipuleren zij met alles. Als je dit wilt verwnderen kan dit naar mijn bescheiden mening niet gebeuren door ‘ bewust’ te worden. Daar lachen zij alleen maar on. Bovendien zie je vaak dat controlled opposition die kreet ‘ bewustwording’ zich heeft toeggeigend. Erg slim trouwens. Uiteindelijk gaat het om actie, je kunt een obstakel niet weg krijgen door bewust te worden.. bewustwording of manipulatie heeft alleen zin als je de macht hebt en dat hebben de usual suspects dis en gebruiken ‘ bewustwording, om de maatschappij naar hun usual suspects menu aan te passen. Can we agree to disagree?

    • Martin Vrijland schreef:

     We can maar ik denk dat de actie wel degelijk komt als je weet wie er aan de knoppen van je leven zit (je ziel). Je gaat dan het script ondermijnen en het spel (de simulatie) niet langer volgens de regels spelen. Dat leidt dan bijvoorbeeld tot het afwerpen van religie, vam het links en rechts paradigma pf concreet tot het niet langer uitvoeren van de taken binnen het systeem (zoals in een baan). Dat moet dan wel massaal gebeuren, maar op zielsniveau kunnen we zaken herprogrammeren/hacken (vanuit de originele laag waarin de ziel zich bevindt)

     • Martin Vrijland schreef:

      Dat de term “bewustwording” gekaapt is door de gecontroleerde alternatieve media ben ik overigens roerend met je eens.

 4. Zonnetje schreef:

  Dank voor plaatsen of topic comment.

  Tja wat speelt er nu. Tarrant wordt gepresenteerd alsof hij
  een bepaalde groep zou vertegenwoordigen. Dat wordt doelbewust gedaan door the usual suspects, hostile elite, om met hem een bepaalde groep te marginaliseren en uit te sluiten en daarbij usual suspectsbeleid door te kunnen voeten. Daarbij miskent the hostile elite dat Tarrant niet is verkozen noch benoemd om een bepaalde groep te vettrgenwoordigen. Als Tarrant iets gedaan zou hebben vertegenwoordigt hij slechts zichzelf en niemand anders.

 5. johan den haag schreef:

  Eigenlijk is het allemaal heel simpel.

  Altijd zijn uitvindingen gebruikt voor wapentoepassing en daarmee gebruikt voor onderdrukking van hen waarvan de machthebber vindt dat die onderdrukt moet worden.

  Dat was hout, buskruit, metalen, tanks, vliegtuigen, kernwapens maar toen……..

  Toen kwam het internet.

  Onderdrukken door fakenews, snel verplaatsen van geld, privacy afnemen, big brother camera toezicht, terroristische nepaanvallen doen, vervolgens verder inperken vrijheden.

  George Orwell had dit niet kunnen bevroeden. DIt is 1984 maar dan 1000 keer erger.

  Internet is een geschenk voor onze corrupte politici/bankiers en en internationals.

  En de sukkelburger heeft het zelf niet in de gaten, die gaat klimaat staken.

  Hier helpt niks meer tegen.
  Wees goed voor familie, vrienden en dierbaren en laat God uitkomst bieden

 6. ZalmInBlik schreef:

  Getraind door de ISraeli Secret Intelligence Service..

  We have a single young man, 28 years old, a “physical trainer” with tons of inherited money, who travels the world, photographs everything, is loved by everyone, then mysteriously goes on a personal murder rampage.

  What we really have is a trained assassin, 42 years old, from a Jewish family, who trained against Palestinians and served in Southern Syria and in Idlib with al Qaeda, transiting in and out of Turkey.

  We also have an operation where solid intelligence sources say 4 women “tourists” aided in “handling and logistics” and local police counter-terrorism forces supplied a second shooter.

  During his world travels as a “young man with wanderlust,” we have no social media. We have no school photographs, no work history, no education, no job history, another “empty person” like our Sandy Hook “shooter” and so many others.

  This time he made the mistake of crossing into areas watched by Russian and Syrian intelligence, where VT receives daily private briefings. They know him, after all, he was supposed to murder President Assad. Oh that? CNN failed to mention that?
  https://www.veteranstoday.com/2019/03/17/new-zealand-the-unraveling-of-a-israeli-mass-murder/

  • mb. schreef:

   Probleem met VT is vaak dat ze uitgaan van een False Flag ipv hoax, is mijn idee.

   • mb. schreef:

    Als er echt slachtoffers vallen zullen de nabestaanden (meestal de moeders) de onderste steen boven willen hebben. Al duurt het jaren.

    • Camera 2 schreef:

     @mb.
     Precies mb, dat is de kern, de moeders inderdaad(vaders ook hoor) zullen alle middelen gebruiken om erachter te komen, ze zullen geen dag voorbij laten gaan zonder de autoriteiten lastig te vallen etcetera . Dat is de essentie.
     Bij een hoax wordt er alleen op tv en radio door acteurs zogenaamd geschreeuwd, en dan lijkt het voor het grote publiek dat familieleden gek worden. De media heeft heeft de macht

     Bij een false flag is Niets voorspelbaar en kunnen er door nabestaanden gekke dingen gebeuren bij een hoax hebben ze zelf “alles” lekker zelf in de hand dus veel bedrijfszekerder

   • Zonnetje schreef:

    Erdogan, de ‘ super-moslim’ speelt het spel met zijn Europese broeders in het westen ook weer mee door bedreigingen te uiten. Heeft hij trouwens ooit groots in het Time- magazine gestaan? Allemaal acteurs volgens hetzelfde script die pas wat doen als the ushal suspects daar toestemming voor hebben gegeven. Wij worden bestuurd doir een hostile elite, buitenstaanders, en dit gebeurt mondiaal. Dit verbergen zij voor de gewone bevolking. Dit geldt ook voor de gewone Turkse bevolking. Religie als middel tot onderdrukking.

  • mb. schreef:

   Tevens gooien ze commentaren eruit als ze ‘t niet met je eens zijn.

  • Zonnetje schreef:

   Ik heb begrepen via de media dat ene Tarrant gevangen zit in Nieuw Zeeland voor de aanslag. Ik begreep ook ook dat geen foto gepubliceerd wordt terwijl hij vast zit??? Roept vraagtekens op. Het is niet uit te sluiten dat een dubbelganger in de cel zit of doet alsof en Tarrant op het strand ligt met een lekkere cocktail in de hand. Krijgt dan een nieuwe identiteit en gaat gewoon verder. Lekker reizen door de wereld.

   • Martin Vrijland schreef:

    Met deep fake video’s kun je gewoon niet-bestaande personen creëren

    • Zonnetje schreef:

     Klopt dat heb je goed duidelijk gemaakt op je site. De ‘ originele’ video van Tarrant mag in Nieuw Zeeland niet getoond worden, strafbaar feit. Ze zijn begonnen om alles in the memory hole te laten verdwijnen. Tja twijfels over de ‘ feiten’ mogen niet gesteld worden. Wij moeten de ‘ feiten’ geloven. Net een religie.

    • ZalmInBlik schreef:

     Ze werken met body doubles, fake identities etc het is de inlichtingenwereld, dus idd fake video’s, green screen technieken zie bijv fake IS onthoofdingvideos geproduceerd door Bell Pottinger. Maar wat als een paal boven water staat is dat de zionistische stroming binnen de inlichtingenwereld het startsein heeft gegeven om verdeel en heers toe te passen met name tussen de Islamitische gemeenschap en het zionisme de evangelische Christenen incluis. De plaats Christchurch is veelzeggend..

 7. guppy schreef:

  https://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=12214083

  Verschillende meldingen dat mensen boetes krijgen voor posts op facebook met betrekkingen op aanslag.

  Er mag niet gedeeld worden om aanslagpleger zijn aandacht niet te geven. Er mogen wel boetes, gevangenisstraffen en dergelijke gegeven worden om de grote agenda te dienen.

  Heeft echt niets met elkaar te maken. Het zijn echt gestoorde alleenhandelende personen die dit doen 👽

 8. mb. schreef:

  Bericht eerste begrafenis NZ, het artikel spreekt van 30 gewonden (?) .

  “Het racistisch gemotiveerde bloedbad van afgelopen vrijdag heeft tot op heden 50 mensen het leven gekost. Nog eens 30 mensen raakten gewond. De vermeende dader – een 28-jarige rechtsextremist uit Australië – zit in voorlopige hechtenis.”

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eerste-slachtoffers-christchurch-begraven/ar-BBUZ3ZA?ocid=spartanntp

  Bron ; ANP

 9. Camera 2 schreef:

  Het is viraal gegaan dat de schietpartij zeer “onecht” c.q “nep” overkwam, dat moet dan toch echt de rede zijn dat ze per ongeluk door de mand gevallen zijn. Het is de op 1 na grootste investigation van New Zealand, woow, en je gaat de gevangenis in als je beeldmateriaal deelt?

  Hieronder ook weer eens uitgelegd

  zie YT film met uitleg na de comments…

  Bill Wagner1 dag geleden
  Unequivocally this is a psyop. Prison time for dissemination of footage is the smoking gun.
  253
  BEANTWOORDEN
  16 antwoorden bekijken

  chad calderone1 dag geleden
  Devin Nunez has kicked off the $$$ lawsuits starting w/ Twitter.
  61
  BEANTWOORDEN
  Antwoord bekijken

  genesis7771 dag geleden
  The reason why they are threatening the people is if they are caught and this is all a lie they have committed treason.. This is where we are today where the politicians are so corrupt

  Youtube film onder

 10. ZalmInBlik schreef:

  Ja hoor het ping pongen tussen de vrijmetselaartjes is begonnen en het klootjesvolk mag toekijken hoe alles tot grote hoogte wordt opgeklopt, of zoals Kanis zou zeggen of moet ik Tanis zeggen 😀 “En dan maar kloppen”

  En we zien Istanbul steeds meer center stage komen…dat was de bedoeling
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/australi%C3%AB-woest-op-turkse-president-erdogan/ar-BBUZ3Zy

  • Zonnetje schreef:

   Zal Erdogan uiteindelijk ook een vrijgeleide krijgen zoals ome Adolf voor bewezen diensten aan the usual sispects?
   Of loop ik nu ver voor de troepen uit.
   Geduld Zonnetje we gaan het zien.

 11. Zonnetje schreef:

  http://www.renegadetribune.com/wp-content/uploads/2019/03/11076644-0-image-a-20_1552748413386.jpg

  Draagt de man nu een flesje bloed bij zich? Wat zou het anders kunnen zijn. Oordeel zelf

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten