Aanval met chemische wapens – valse vlag in de maak in Oost-Ghouta Syrië?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 februari 2018 7 Comments

Het is wel opmerkelijk hoe de oorlog in Syrië verloopt. Het lijkt veel op het conflict in Joegeslavië uit de jaren ’90 met dien verstande dat het in een iets meer gevoelige regio ligt en er zich dus iets meer partijen in de zaak mengen. Bovendien zijn partijen als Rusland, Turkije en Iran economisch en militair iets meer welvarend als toen en dus kan de NAVO niet meer ongestraft haar spel van verdeel en heers spelen. Mijns inziens moet Syrië sowieso de derde wereldoorlog inluiden, maar het is een multidimensionaal schaakspel, waarin vele factoren een rol spelen. Zo hoort daar het Rusland provoceren bij vanuit de NAVO, maar tevens het Turkije provoceren via allerlei zaken, waaronder het accepteren van de Armeense genocide en de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël door de VS.

Parallel lopen er meerdere conflicten die de relaties internationaal op scherp zetten. Dan moeten we denken aan de opgevoerde spanning rondom Noord-Korea, Iran en het conflict over eigendomsrecht in de zuid Chinese zee. De Brexit zet Europa ondertussen op zijn kop en gelijktijdig moet er meer en meer geld naar een NAVO waarvan het grootste intern conflict sinds haar oprichting doodgezwegen wordt in de media (dat tussen Turkije en de VS in Noord Syrië). Gelukkig is de zelfgeschapen terreurgroep (ISIS, IS of Deash) die Syrië en Irak in chaos moest storten, inmiddels bijna uitgeroeid, maar gek genoeg blijkt er ineens nog een sterke afsplitsing (onder welke zoveelste naam voor deze proxy-terroristen dan ook) ten oosten van Damascus over gebleven.

Hoe kan het toch dat het Syrische leger samen met Rusland (en Iran) IS praktisch overal verslagen hebben, maar in Oost-Ghouta is er nog een flink bewapende groepering over die zich prima lijkt te kunnen handhaven. In dergelijke oorlogen moet je eigenlijk nooit de vraag stellen ‘hoe kan dat toch?’ De magische trucs horen bij het spel op allerhoogst niveau van de agenda van verdeel en heers die moet leiden tot WO3 en uiteindelijk tot de Luciferiaanse wereldregering, maar de tussenliggende fases verlopen via datgene waarmee de media ons bestoken. Ons wereldbeeld wordt hoofdzakelijk ingekleurd door waarneming op het zichtbare toneel en de gevoerde oorlogen. Zonder die media en zonder de regionale propagandaverslaggeving over die oorlogen zouden soldaten niet meer ten strijde trekken en zou de agenda niet uitgevoerd kunnen worden. Het is dus niet de bedoeling dat grote groepen mensen het spel gaan doorzien. Voor die kleine groep die dat wel pleegt te doen, is het eigenlijk eenvoudig om er doorheen te prikken. Het wordt allemaal op hoog niveau gecoördineerd en wat er op het slagveld gebeurt en de geboekte resultaten zijn niet een gevolg van toevallige overwinningen van leger A dat sterker is dan leger B. Het verloopt allemaal volgens een masterscript. Daarbij is het natuurlijk zo dat land A, B of C een sterker leger heeft ontwikkeld en meer materieel heeft, maar dat is weer een gevolg van de gecoördineerde geldstromen.

Wat inmiddels toch wel duidelijk moet zijn voor de wakkere lezer, is dat nieuws geen nieuws is, maar propaganda om de bevolking in een bepaalde mindset te krijgen of te houden, zodat de belastingcentjes legitiem ingezet kunnen blijven worden voor het oorlogsapparaat. Dat geldt voor alle partijen in het conflict. Het is de kunst om het nieuws niet al te serieus meer te nemen, maar soms krijg je de eye-openers gewoon aangereikt. Het is simpelweg onlogisch dat er een sterke terreurgroep overgebleven is zo dicht bij Damascus terwijl praktisch geheel Syrië opgeschoond is van deze proxy-terroristen. Waar komen die ineens vandaan? Uit de catacomben van de landbouwgebieden ten oosten van Damascus? En het Syrische leger blijft ze maar bestoken. De door de VN afgedwongen wapenstilstand van 30 dagen wordt natuurlijk volledig genegeerd. De Russische media voorspellen inmiddels dat er een chemische provocatie komt. Ondertussen worden we alvast voorbereid op een dergelijke provocatie van een iets te modieus geklede tiener die zogenaamd selfie filmpjes maakt die wel erg veel weg hebben van greenscreen studiotechnieken. Deze filmpjes leggen natuurlijk alle schuld alvast bij het Assad regiem.

We kunnen dus rekenen op een vergelijkbaar scenario als in Irak waar Bush, Blair en Balkenende Saddam Hoessein beschuldigden van het bezit van chemische wapens, maar dit achteraf volledig op leugens gebaseerd bleek te zijn. Het gaat niet om de waarheid in oorlog; het gaat om perceptiemanagement van uw beeld. Dat heet propaganda; ook wel ‘nieuws’ genaamd. We kunnen dus rekenen op een poging tot regime change onder valse voorwendselen en dus een valse vlag. Het is echter niet uitgesloten dat het spel dit keer nog een extra dimensie krijgt en de gewenste machtswisseling gebruikt gaat worden om het conflict tussen de aanwezige partijen te doen oplaaien. De spanning tussen de VS en Turkije is inmiddels al flink aan het oplopen en de EU landen en de VS zitten dan wel samen met Turkije in de NAVO, maar het heeft er alle schijn van dat het spanningsveld tussen Turkije en de VS (plus de EU) steeds groter wordt. Het uiteenvallen van de NAVO is dus nabij. Als de NAVO onder leiding van de VS weer eens haar regime change spelletje wil gaan opvoeren (op de bühne), zou dat wel eens de trigger voor WO3 kunnen zijn. Het is natuurlijk koffiedik kijken, maar sowieso zal regime change deze keer niet zo makkelijk verlopen als in de eerdere conflicten waarin de NAVO ongestraft kon valsspelen.

Laten we niet uit het oog verliezen dat wat er in het zichtbare veld gebeurt, zijnde oorlog en strijd tussen grote partijen, achter de schermen verloopt volgens een master script. Dat is misschien lastig om te geloven en te doorzien, maar de Luciferiaanse wereldorde wordt gesticht vanuit chaos en de 3e wereldoorlog stond al gepland (zoals bijvoorbeeld beschreven in Albert Pike’s brief uit 1871). Ook de religieuze profetieën laten het script zien. De farao’s zetten hun troepen tegen elkaar op en spreken tegen elkaar in felle bewoordingen op camera, maar achter de schermen kennen zij het script en zijn ze bloedbroeders.

Bron linkvermeldingen: globalresearch.ca, rt.com, ad.nl, wikipedia.org

69 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Iberi schreef:

  De (verborgen) koning van het Noorden en hun nato-alliantie leger maken zich grote zorgen over de vele geruchten en berichten over Rusland, China en Noord-Korea (https://www.youtube.com/watch?v=HzkJdyR5We4). Die machten wijken blijkbaar af van het script. Reeds 5 jaar geleden hebben de verborgen krachten van die koning hun man aangesteld als pontificaat Maximus.

  Damascus zal vallen en een bouwval worden, tevens zal Israel economisch getroffen gaan worden. De nato zal doorstoten richting Libanon en het land van Israel binnentrekken. Terwijl met name Turkije als bondgenoot van de nato samen met Duitsland, Libie, Tsaad, Egypte, Sudan, zuid Sudan en Ethiopie zal binnenvallen en zal zorgen dat die landen in de (nabije) toekomst een onderdeel zullen uitmaken van de Gog-alliantie.

  Heb zo het idee dat de Arabische liga een laatste uitroeiingspoging zal ondernemen om Israel van de kaart te vegen en dat Iran het zal hebben gemunt op Saoedi-Arabie. India en Pakistan zullen elkaar ook wel in de haren vliegen. Pakistan en Afghanistan zullen uiteindelijk ook worden ingelijfd door Gog.

  • Martin Vrijland schreef:

   Mijn excuus, maar ik denk dat dat compleet de plank mis is.
   Dat Damascus een bouwval zal worden klopt waarschijnlijk wel, maar verder zal Turkije juist de Navo uiteen doen vallen en een machtsgreep gaan doen.
   Het Ottomaanse rijk zal herrijzen.

   Ik heb al vaker aangegeven dat dit kanaal mijnsinziens disinfo verspreid. Er wordt niet afgeweken van het script; de man doorziet het script simpelweg niet omdat hij er een bepaalde religieuze visie op na houdt. Religieuze verdeeldheid is juist de bedoeling binnen het script. De verschillende partijen leggen dus de profetieën uit naar eigen (religieuze) smaak; wat juist weer moet bijdragen aan het conflict.

 2. ZandInOgen schreef:

  We mogen de rol van China en Iran ook niet onderschatten, aangezien zij deel uitmaken van de oosterse alliantie. Beide partijen, oost en west, worden nu dermate goed bewapend en economisch voorbereid opdat ze straks bij de clash zo goed als gelijkwaardig zijn en efficiënt de massa kan decimeren.

  We hebben het ook gezien tijdens de zgn. Koude Oorlog waar bewezen is dat het toenmalige USSR vanuit de V.S. is geholpen met opzetten van diverse complexe installaties. En eerder tijdens de WOII waar Wall Street zorgde voor het financieren (o.a. Warburg) van het NAZI regime.

  Het is idd één grote schijnvertoning voor de bühne en consumptie voor de massa. Ondertussen vallen er wel velen onschuldige doden, maar ja het heet niet voor niets ‘slachtoffer’. Cui bono? Het militair industrieel complex ism het bankierskartel in handen van de aristocratie iov Rome
  https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_Hitler.pdf
  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_globalbanking12.htm

 3. ZandInOgen schreef:

  Ook Nederland via NATO is natuurlijk zeer geïnteresseerd in invloed in de regio nu de aardgasbaten in het Groningse gasveld teruglopen. SOUTHSTREAM wilde niet lukken dankzij Assad, nu maar het EASTMED project en als het ff kan beide door Assad uit de weg te ruimen. Want je wil natuurlijk qua energievoorziening niet afhankelijk zijn van derden.

  MUST READ

  Natural gas sets the stage for an armed conflict in the East Mediterranean

  The efforts of individual countries to access the gas fields in the south-eastern part of the Mediterranean make the area very vulnerable to new conflicts and war and can also lead to a dispute within NATO and affect Europe’s energy security, putting the EASTMED pipeline in question. The war for natural resources is looming large.
  https://gefira.org/en/2018/02/23/natural-gas-sets-the-stage-for-an-armed-conflict-in-the-east-mediterranean/

  Russia and Turkey sign gas deal, seek common ground on Syria as ties warm

  ISTANBUL (Reuters) – Turkey and Russia signed an agreement on Monday for the construction of a major undersea gas pipeline and vowed to seek common ground on the war in Syria, accelerating a normalization in ties nearly a year after Turkey shot down a Russian warplane.
  https://www.reuters.com/article/us-energy-summit-turkey-russia-idUSKCN12A244

  Turkey’s geographic and political position as a bridge between East and West has given it strategic leverage with both the Western military alliance NATO, of which it is a member, and Russia, an important economic partner.
  http://www.newsweek.com/russia-turkey-send-troops-syria-gas-pipeline-628649

  http:// tass.com/south-stream
  https:// en.wikipedia.org/wiki/Leviathan_gas_field

 4. Iberi schreef:

  Een grote ramp voor een groot volk komt met de dag nader in zicht. Dat de kinderen van Ismael door hun broeders in noord-afrika worden opgevangen en in europa asiel gaan krijgen. Een grote catastrofe is in de maak. Het goede nieuws is, dat een significante minderheid van de Ismaelieten in de toekomst als pelgrims een andere bestemming zullen hebben, een andere route zullen volgen en de weg richting de stad zullen vinden.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten