Aanvulling op uw boek 1

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 14 februari 2020 11 Comments

Om dit artikel verder te kunnen lezen of om aan forumdiscussie deel te kunnen nemen, kunt u lid worden door op de 'uw support' button te drukken. Dit geeft u toegang tot de rest van dit artikel en het forum en neemt deel aan de strijd voor een betere wereld. U kunt nu direct deelnemen. U bent al lid vanaf €5 / maand en ondersteunt mij zo om door te gaan met de strijd voor uw vrijheid.

word lid

121 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZandInOgen schreef:

  ik gebruik de geschriften als een allegorisch script bijvoorbeeld het verhaal van Adam en Eva vertaal ik naar het heden waar de appel (apple) in mijn ogen symbool staat voor het technologisch trojaans paard die de zielskaping zal bewerkstelligen, mits men geen spirituele weerstand biedt.

  Figuren zoals Musk, Kurzweil, Thiel enz zijn dan de gevallen engelen (1/3) of de Agent Smiths van deze wereld die de rest proberen mee te krijgen in de ‘”val” dmv misleiding, perceptie management etc

  We kunnen simpelweg weigeren door mee te werken, het begint met bewustwording en eindigt met non-compliance.

 2. XanderN schreef:

  Ik blijf het de meest logische en best onderbouwde basis verklaring voor dit bestaan vinden, maar tegelijkertijd zie ik wel degelijk veel elementen die overeenkomen met religie. Het ‘herinneren en realiseren wie je echt ben’, ‘het is een weten’, je moet een onzichtbare vijand gaan ‘herkennen’ – het zijn allemaal begrippen die al heel lang in het moderne christendom –waar ik diep in heb gezeten- worden gebruikt, met name de volle evangelie / pinkster takken. Met een paar kleine wijzigingen en toevoegingen (zoals God, Jezus, bekering etc.) zou het zo in de ‘Opwekking’ kunnen worden geplaatst.

  Ik zie een potentieel zelfde patroon ontstaan zoals ik heb meegemaakt en heb gezien in diverse aan sektarisme grenzende kerken en groepen, met ‘mensen die het (in)zien’, mensen ‘die het begrijpen’, een clubje ingewijden, ‘uitverkorenen’ zo u wilt, die in tegenstelling tot de rest niet meer gebonden zijn aan de beperkingen van deze wereld / dit bestaan / deze realiteit, die ‘niet meer bang zijn voor de dood’ omdat ze ‘eeuwig leven’ hebben, en die de leider in alles gelijk geven en napraten, om maar aan te tonen dat zij ook het licht hebben gezien en dus op een ‘hoger’ niveau functioneren. En dat er ook zaken zijn die voor de meesten ‘niet zijn uit te leggen’ en ‘te moeilijk zijn’, en dat we die daarom maar gewoon voor waar moeten aannemen.

  Moet ieder voor zich weten, maar voor mij persoonlijk werkt dat niet meer. Jezus onderbouwde (ervan uitgaande dat tenminste een deel van de verhalen kloppen) zijn theorie en leringen tenminste nog door in staat te zijn deze realiteit, deze virussimulatie, te veranderen (de bekende ‘wonderen’, wijn in water, over water lopen, zieken genezen, en uiteindelijk uit de dood opstaan). Maar zelfs al zou er niets van waar zijn, dan nog is het knap dat je talloze miljoenen mensen zo lang na je vertrek van deze planeet nog kunt laten geloven dat het wèl waar is.

  Vertaald naar jouw visie zou je kunnen zeggen dat hij zich herinnerde wie hij was, onderdeel van het originele scheppingsproces, en in die positie zich krachtiger toonde dan het virus, wat hij onderstreepte door te laten zien dat de werkingen van dat virus in deze simulatie (ziekte, natuurwetten, de dood) zijn uit te schakelen.

  Het lijkt me daarom dat mensen die zich er echt van bewust zijn dat ze die positie hebben, niet alleen met woorden, maar ook met tastbare bewijzen moeten kunnen aantonen dat we slechts in een virussimulatie leven – zoals bijv. Neo in The Matrix. Zolang het enkel blijft bij een ‘begrijpen’ en ‘bewustwording’ zonder zichtbare veranderingen is er naar mijn mening feitelijk geen verschil met een religie. Immers: je moet maar geloven dat het zus en zo is, ook al merk je er in dit bestaan helemaal niets van. Waardoor mensen (gelovigen) heel vaak elkaar gaan wijsmaken dat er wel degelijk bewijs is, maar dat dit bewijs voor de buitenwereld niet zichtbaar is, alleen voor de ‘verlichten van geest’ o.i.d.. Dat je het enkel moet ‘voelen’ of ‘ervaren’ in je geest / ziel.

  Zo sluit je op voorhand iedere objectieve discussie en waarheidsvinding uit, want zo hebben in de loop der geschiedenis miljarden mensen zich van alles en nog wat laten wijsmaken.

  Als ik me daarmee dan teveel ‘identificeer met mijn avatar’ – het zij zo. In de Bijbel staat hetzelfde concept met andere woorden omschreven als ‘een ongeestelijk mens aanvaardt niet hetgeen van de Geest Gods is, want het is hem dwaasheid en hij kan het niet verstaan, omdat het slechts geestelijk te boordelen is.’ Ik vind dat kul, want voorlopig leven jij, ik, en iedereen nog altijd in deze virussimulatie, de enige realiteit die we kunnen waarnemen, en heeft die simulatie op echt alle gebieden grote impact op ons bestaan, en is tevens nog niemand er aantoonbaar in geslaagd aan die simulatie te ontsnappen of zelfs maar deels op te heffen (volgens de Bijbel dus slechts één: Jezus). Het komt dan dus toch gewoon weer neer op de basale hoop dat er na de dood iets beters komt. Oftewel: op religie.

  Ik hoop daarom dat jouw logische basisconcept, zoals zo duidelijk uitgelegd in je boek, niet als een eindpunt, niet als een ‘absolute waarheid’ waar geen vraagtekens meer bij mogen worden gezet, maar als een station op weg naar nieuwe inzichten en verdiepingen wordt gezien. Als dat het geval is, dan kan er op een keer wellicht echt sprake zijn van een almaar massaler wordend ontwaken, dat nodig is voor een authentieke en blijvende omwenteling. Maar tot daar enig aantoonbaar zicht op is, is het w.m.b ‘game on’ – omdat we wel moeten. Want zelfs een player die in een spelsimulatie aan de zijkant gaat staan en weigert deel te nemen, neemt, zolang die nog vastzit in die simulatie, toch nog steeds deel, omdat de rest vooralsnog wel gewoon volgens het programma doorspeelt. Dan doe ik liever iets dan helemaal niets, zelfs al zou het achteraf nutteloos blijken te zijn.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik snap je reactie, maar wijs erop dat er vele bewijzen zijn, waaronder dat double slits experiment dat aantoont dat materie slechts bestaat bij waarneming en waaronder dat het Luciferiaanse stempel overal te herkennen is.

   Als je bewijzen zoekt in de trand van wonderen, dan is dat nog steeds op simulatie niveau en Jezus was dan misschien in staat tot wonderen, maar dat is inderdaad een soort Neo rol en als je je daar op focust ga je dus voorbij aan de mogelijkheid dat de bouwer van een simulatie op code niveau alles een wonder kan doen lijken via de door hem aangestuurde avatars in the game.

   Uiteindlijk is alles terug te bagatelliseren tot een geloof. Dat geldt voor evolutie en religie. Maar bestudeer de aangereikte hints en doe ermee wat je wilt. Mijns inziens is deze uitleg mijlen ver in het voordeel.

   Eens dat religieuze stromingen ook spreken over weten, maar dat is meer in de trand van “het geloof is de zekerheid van de dingen die men niet ziet”. Of te wel: geloof vervangt het onverklaarbare.

   Deze uitleg stelt juist dat als je de analyses volgt het de zekerheid is van de dingen die je kunt waarnemen en dus wel kunt verklaren.

  • Zonnetje schreef:

   Voor zover ik heb kunnen lezen en onderzoeken is er geen enkel feitelijk bewijs dat jezus uberhaupt heeft bestaan. Mocht jij die andersluidende informatie wel tot je beschikking hebben. Dan graag lees ik die. Er zijn schrijvers zat zoals Doherty, Price enz die menen dat ‘ christus’ verzonnen is.

 3. guppy schreef:

  Toevallig heb ik een paar weken geleden over die virtuele plank gelopen. Ik was niet de eerste van de groep maar zag aan de reactie van een kind dat hij er helemaal in op ging en het uit schreeuwde. Toen ging ik met de lift omhoog en helemaal boven moest ik naar het einde van de plank lopen en naar beneden springen. Doordat ik geconsentreerd bleef op de vloer bleef ik rustig, en viel naar beneden en eenmaal beneden werd alles wit. Goed dat je deze filmpjes als voorbeeld erbij hebt gezet want het zegt veel over de situatie waar we (werkelijk) inzitten.

  Ik kan me ook wel in de reactie van Xander vinden, waar ik wel wat op aan wil vullen. De bijbel heeft meerdere verhaallijnen/lagen. Als je de eerste laag leest dan is het meer een kinderbijbel met rare onbegrijpelijke brute verhalen. Als je de tweede laag leest of uitgelegt krijgt dat gaat het over letterlijke geschiedenis en hoe deze vertaald kan worden naar tegenwoordige tijd. Dan hebben we nog de agenda laag van de planning van het script die door velen nageleefd wordt en die er alles voor doen om het uit te laten komen. Maar het belangrijkste zijn de diepere lagen en dan kom je op het punt waar dit artikel over gaat. Dit ga je alleen vinden als je op onderzoek gaat buiten je comfortzone en je losmaakt van je omgeving. Dit betekent niet afscheid nemen (uiteindelijk wel) maar gewoon eruit en afkoppelen van beïnvloeding van buitenaf. 40 dagen en nachten naar de woestijn, zonder wifi en straling en dergelijke 😉

  Ik moet zeggen dat het altijd mijn nr1 moeilijkste vraag is geweest, waar is het begin en wat is eeuwig. Wij wisten niet wat eeuwig wast voordat we afgedaald zijn naar de virus simulatie waar tijd de standaard is.

  Een virus overleeft alleen als hij een aantal dragers laat leven, dus hij kan niet alles uitschakelen. Wij zijn ook afgedaald met het vertrouwen dat wij de verborgen informatie zullen gaan vinden om te ontsnappen. Ik weet dan ook zeker dat in wat voor (religieuze) groep je zit er is altijd informatie beschikbaar om te durven springen.

 4. guppy schreef:

  Of de bijbel wel of niet echt is maakt niet echt uit omdat we zelf ook niet weten of we wel echt zijn 😄

 5. Riffian schreef:

  Moeten we het origineel nog wel uni (1) vers um noemen? In de originele laag is alles mogelijk en gelijktijdig. Het huidige is maar een van de mogelijkheden in het oneindige multi vers, van één versie draaien er weer oneindige parallele simulaties met verschillende uitkomsten. In de originele staat zijn we alles omvattende bewustzijn

  Wij met z’n allen sturen dit aan, het geheim is dat we real time verbonden zijn noem het de bron/source. Hoe hoger de bewustwording hoe sneller de verandering van binnenuit

 6. Martin Vrijland schreef:

  Opnieuw kan het zijn dat enkele reacties verloren zijn gegaan omdat de website vannacht gecrasht is en ik een backup heb moeten terugzetten

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Past prima in dit artikel,

  Transgender voedsel all over the world, slimme jongen dit.

  https://youtu.be/wBDZVexL3RQ

  Love

 8. Simsalabim schreef:

  Hoi Martin,
  Als je op op Wingmakers, temples.org en Souveign integraal googelt komt je op een aantal websites uit, waarvan de rode draad is dat ontsnapping uit de matrix simpelweg een kwestie is van bepaalde ademhalingsoefeningen gecombineerd met visualisatie. De zg. ‘Wingmakers’ zijn een hoog dimensionaal ras uit het centrale deel van het melkwegstelsel. Zij erkennen ook dat de nens wordt gemanipuleerd door illyminatie en get bankaire systeem. Is jou seze therie bekend en zo ja? Hoe sta jij fmdaarin

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik raad toch bij herhaling aan om mijn boek te lezen en dan vermoedelijk ook de inhoud van dit artikel te begrijpen.
   Ik ga niet mee in die gedachte van de wingmakers, want een matrix impliceert dat er een soort gevangenis is. Er is geen gevangenis als we zelf de stamcelcode in ons dragen.
   Alles is informatie. Het originele materiële versum is de gamterialiseerde waarneming van die informatie. Dit universum is de gematerialiseerde versie van de virusinformatie (het Lucifer virus).

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten