Aanvulling op uw boek 3

Filed in ADDENDUMS BOEK, NIEUWS ANALYSES by on 16 december 2019 13 Comments

Om dit artikel verder te kunnen lezen of om aan forumdiscussie deel te kunnen nemen, kunt u lid worden door op de 'uw support' button te drukken. Dit geeft u toegang tot de rest van dit artikel en het forum en neemt deel aan de strijd voor een betere wereld. U kunt nu direct deelnemen. U bent al lid vanaf €5 / maand en ondersteunt mij zo om door te gaan met de strijd voor uw vrijheid.

word lid

37 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Schoen Veter schreef:

  Als ik mijn lidmaatschap upgrade naar koper maandlid, krijg ik dan het papieren boek of de pdf versie?

  • Martin Vrijland schreef:

   Een ebook of pdf. Het papieren boek wordt geleverd via print on demand en is alleen via boekbestellen.nl te verkrijgen. Als ik die toe zou willen sturen zijn daarvan voor mij de kosten inclusief aanschaf €20.

 2. N van Doesburg schreef:

  Als je je een beetje hebt verdiept in de transgender-kenmerken, dan word je eng van de schaal waarop dit fenomeen wereldwijd plaatsvindt. In amusement, tv, film en de modellenwereld zie je bijna niet anders meer, als je het herkent.

  Op Youtube staan vele fimpjes waarbij de transgender-kenmerken worden uitgelegd.

  In Hollywood is het de norm. Zijn er daar nog echte vrouwen? Angelina Jolie moest vast van haar siliconen-borsten af en verzon het mooie verhaal over het drager zijn van het borstkankergen. Denk ook aan actrices als Julia Roberts, Meryl Streep, Nicole Kidman. In Nederland aan actrices als Halina Reijn en Carice van Houten.
  In het amusement kun je transgenders makkelijk herkennen in Sinead O’Connor, Celine Dion, Amy Winehouse, of Kim Kardashian. In Nederland kun je denken aan Annechien Steenhuis of de dochter van Joop van de Ende of Davina Michelle. En zat er bij De Beste Zangers 1 echte vrouw??? Of kijk naar Daphne Deckers.
  Waarom hebben alle presentatrices halflang haar? Om hun grote oren, dikke nek, weglopend voorhoofd en mannelijk haarlijn te verdoezelen.
  Wat te denken van de politiek. Is Ursula von der Leijen een vrouw??? en Christine de la Garde. Knip de staartjes af van Greta Thunberg en je hebt een jongetje.
  De topmodellen zijn allemaal van mannelijk oorsprong. Vrouwen hebben zo’n bouw niet. Het DNA liegt niet in bouw van het skelet. Alleen plastische chirurgie, make-up, kleding en hormonen kunnen dit verdoezelen.

  Vrouwen komen niet in de top in het amusement of de politiek. Het zijn allemaal van oorsprong mannen.
  Het is een transgenderkliek.

  • Camera 2 schreef:

   De jeugd heeft de toekomst: Niet tegen te houden zei Conchita worst op het Euovisiefestival, wat te doen?

   De leerkrachten doen gewoon maar hun werk….

   https://www.schoolenveiligheid.nl/po-vo/kennisbank/voorlichting-over-genderdiversiteit/

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Je moet inderdaad weten waar je op moet letten, maar het wordt steeds moeilijker! Op deze site had ik al eens gelezen dat zelfs de adamsappel “afgeschaafd” kan worden, maar nu begrijp ik dat het nog veeeel verder kan gaan:

   https://2pass.clinic/en/ffs/procedures/brow-bone-reduction

   Op bovenstaande site staat een mooi overzicht van de mogelijkheden van MTF (male to female) gezichtsverandering. ALLE, maar dan ook ECHT ALLE mannelijke gezichtskenmerken kunnen vervrouwelijkt worden. Aan de buitenkant is niet meer te zien dat het ooit een man was!

   Kijk voor de gein maar eens naar de vele voorbeeldfoto’s op dezelfde site van voor en na behandeling:

   https://2pass.clinic/en/before-and-after/ffs

   Andersom is overigens ook mogelijk. Voor FTM (female to male) kan ook elke vrouwelijke gezichtskenmerk omgevormd worden naar een mannelijk kenmerk. Gewoon een beetje hakken, zagen en weer aan elkaar plakken (serieus, ik maak geen geintje):

   https://deschamps-braly.com/facial-masculinization-surgery/

   Maar nu de grote vraag: waarom zien we bij personen op prominente plekken (film, tv, politiek etc) allemaal “half” uitgevoerde transities???

   Denk bijvoorbeeld aan Paris Hilton met een extreem brede kaaklijn (man) die eindigt in een puntige kin (vrouw) en een toch nog wat naar achter wijkend voorhoofd (man) zonder wenkbrouwbrug (vrouw).
   Of Gal Gadot, met van voren een ovaal vrouwelijk gezicht met redelijk smalle kaaklijn en een vrouwelijke neus. Maar van de zijkant heeft zij/hij een heel erg mannelijke kaak die recht naar beneden loopt vanaf de oorlel en een extreem mannelijk naar achter wijkend voorhoofd met prominente wenkbrouwbrug. Echt, van de zijkant zou ik als man bijna jaloers op hem/haar worden.

   Zonder gekheid, als je goed kijkt dan zie je dit fenomeen ineens overal op film/tv/media. Wanneer je daarna gewoon op straat gaat kijken, en binnen je eigen kennissen en familiekring, dan voldoen mensen grotendeels weer aan de gebruikelijke biologische kenmerken.
   Als je bovenstaande links bestudeerd hebt, dan heb je gelezen en kunnen zien dat de MTF en FTM transities zo perfect uitgevoerd kunnen worden, dat je het verschil echt niet meer kan zien en zelfs niet meer kan horen. Kijk maar eens naar de transitie van Charlotte en luister vooral naar ZIJN stem in het filmpje:

   https://2pass.clinic/en/before-and-after/detail/21

   Het antwoord op de vraag “waarom zien we in de (social) media vooral halve transities” is denk ik simpel te beantwoorden. Met de informatie die op deze site staat en in het boek van Martin lijkt het me veilig om de conclusie te trekken dat op deze manier mensen langzaam gewend moeten raken aan de androgene mens. Hoe meer mensen bloot worden gesteld aan beelden van mensen op prominente plekken met zowel mannelijke als vrouwelijke gezichtskenmerken (en lichaamskenmerken!!), hoe de mensen subliminaal voorbereid worden op de luciferiaanse agenda.

   Om even “mooi” af te sluiten een leuk fotootje van de beeldschone dame/heer Kristen Stewart (hoe kan ik zo’n plaatje insluiten in het bericht?)

   https://i.pinimg.com/originals/bd/83/9e/bd839e946bf51203bbf6e8d843d96512.jpg

   Bron:
   https://2pass.clinic/en
   https://deschamps-braly.com/
   https://www.pinterest.com/

   • Camera 2 schreef:

    @waarom wil je dit weten

    precies en hoe denk jij (waarom wil je dit weten) over de nep zelfmoord van Anass, daar ben ik ook wel benieuwd naar, hoe je daar over denkt. Want dat is een mega trap naar de vertoning
    waar we nu zijn

 3. XanderN schreef:

  Late reactie op dit (wederom uitstekende) artikel.

  De Zohar is ook interessant in het licht van de ‘eindtijd’ waar we nu in geloodst worden. Zo staan er diverse apocalyptische profetieën in, zoals de voorspelling dat de ‘kinderen van Ismael’ (de moslims) zich rond het 6e millennium (ruwweg het jaar 2000) zouden beginnen te verenigen om -na enige tijd- een laatste oorlog om Jeruzalem te voeren, het Bijbelse Armageddon dus, het moment waarop ook de Joodse messias (in het christendom Jezus) zou komen.

  In de Zohar staat ook een profetie dat in de eindtijd de wereldleiders zich in Rome zullen verzamelen, en de stad dan plotseling vernietigd zal worden. Dit is vooral interessant met het oog op de intentie van de paus om in mei 2020 alle wereldleiders naar Rome te halen voor de oprichting van een soort VN klimaatdictatuur. Natuurlijk niet gezegd dat er iets gebeurt, maar toch frappant.

  Na de vernietiging van Rome beginnen volgens de Zohar een hele serie oorlogen (zeg maar WO-3). Op het hoogtepunt komt de ‘Maschiach’ dan op aarde.

  Dat we inderdaad met een script / simulatie te maken hebben blijkt uit een nog oudere Joodse profetie van ene rabbi Juda Ben Samuel. Hij voorspelde dat Jeruzalem 8 jubeljaren (400 jaar) door de moslims bezet zou worden. Dat kwam op het jaar nauwkeurig uit, de Turkse Ottomanen heersten precies 400 jaar over Jeruzalem. Na die 8 jubeljaren zou de stad één jubeljaar een soort niemandsland zijn. Ook dat klopte (1917-1967), waarna de Joden hun hoofdstad weer in bezit zouden krijgen. Vervolgens zou de messias dan korte tijd na het volgende jubeljaar (dat eindigde in 2017) komen.

  De tijd begint hoe dan ook te dringen, want in juni 2020 is het 57 jaar geleden dat Lucifer in een geheime ceremonie in de Katholieke Citadel in Rome tot de echte ‘prins’ of God van de de Kerk werd gekroond, zoals werd beschreven door de -vermoedelijk hierom vermoorde- priester Malachi Martin (een goede vriend van toenmalige paus Johnannes Paulus II). In zijn boek Windswept House had hij al gewezen op het bestaan van een Luciferiaanse sekte in de top van de Kerk, die voorbereidingen zou gaan treffen om Lucifer –middels een toekomstige eigen paus (de huidige)- te presenteren als de heerser en ware God van een ‘Nieuw Tijdperk van de Mens.’ Komt dus allemaal weer heel erg overeen met wat jij in je boek en artikelen schrijft.

  • Zonnetje schreef:

   Die zogenaamde ‘ profeties’ zijn door hen verzonnen om macht en controle te verkrijgen. Dat is ze aardig gelukt. Door hun macht en scheming kunnen zij die verzonnen ‘ profeties’ laten uitkomen. Hierdoor ontstaat een ‘ fullfilling ‘ prophecy’. Scheming op scheming op scheming enz. De eerste scheming wordt dan beschouwd als een feit althans zo wordt dat gepresenteerd, soort witwassen op politiek niveau.

   • Martin Vrijland schreef:

    Nee, het is niet verzonnen het is onderdeel van het masterscript van de bouwer van deze virussimulatie (Lucifer) die via zijn avatars in de simulatie (door hem aangestuurd) de spelers (de bewustzijnsvormen die jij en ik zij en die deze simulatieve “werkelijkheid” waarnemen) een bepaalde richting op probeert te duwen, zodat ze zich vrijwillig in zijn valkuil laten lokken: de valse singulariteit.

    • TimSchutte77 schreef:

     En wat zie jij als oplossing voor deze satanische wereldreligie want weet niet hoe je over christenen denkt en dan niet de religie maar bijbelgelovende christenen die Jezus volgen niet de religie. Want bijna alles vandaag de dag is afvallig geworden. En dus is Jezus de oplossing want iedereen moet opnieuw geboren worden om naar de hemel te kunnen na dit leven en ook zijn de christenen weg met de opname voor de grote verdrukking waar satan 7 jaar gaat regeren. Dus je kan mensen waarschuwen voor wat er gaat komen maar als je niet met DE oplossing komt heb je er zo weinig aan. Dus alleen ongelovigen, satanisten, en alle andere geloven die niet het ware gospel verkondigen gaan er ook doorheen.

     • Martin Vrijland schreef:

      Ik zou willen zeggen: lees mijn laatste artikelen en vooral mijn boek eens.
      Ik snap niet dat mensen mij deze vragen nog stellen, als ik zo duidelijk beschrijf hoe ik er over denk.

 4. Harry vries schreef:

  Let op de rode armband, de meeste bekende filmsterren en artiesten en ook politici, CEO’s wereldwijd dragen de rode armband om de linkerpols. Dit is een teken dat ze zijn ingewijd in de kabbalah.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten