“Alle vrouwen zijn hoeren, behalve je eigen moeder” en de #MeToo discussie

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 januari 2018 9 Comments

“Alle vrouwen zijn hoeren, behalve je eigen moeder” is een veel gehoorde spreuk. Geenstijl schreef er in 2012 nog een artikel over met de titel ‘Vrouwen zijn hoeren. Allemaal‘. In dat artikel verwezen ze naar een onderzoek belicht door hun zuster-bedrijf, de Telegraaf, via de website vrouw.nl. Ja, Geenstijl en de Telegraaf zijn allebei onderdeel van de TMG Mediagroep. Zij spelen het spel van de hegeliaanse dialectiek: these- en antithese. Controlled opposition; hoe je het ook wilt noemen. En vandaar dat ze onderdeel van hetzelfde bedrijf kunnen zijn. De bedoeling van dergelijke artikelen was natuurlijk om toen alvast de toon te zetten voor de lang geplande #MeToo discussie; de fase waarin we nu zijn beland. Natuurlijk weten we allemaal dat vrouwen geen hoeren zijn. Dat zijn dronkemansuitspraken van mannen die besodemieterd zijn door hun vrouw en hun frustratie afreageren. Geenstijl vervult de rol van provocateur. Leest u het Geenstijl verhaal nog even voordat we verder gaan.

Zie je wel. We wisten het allang. Vrouwen zijn hoeren, allemaal. Wat zei je? Misogynie onzer zijde? Neen, vriend, wetenschappelijk onderzoek. Harde feiten. Bevestigende getallen. Zwart op wit, teefjes. Vrouwen gaan vaker vreemd, hebben meer minnaars en krijgen eerder behoefte aan seks buiten de deur. Maar in deze wereld gerund door feministische mannenhaters wordt het vertekende beeld omhoog gehouden dat de Man de Grote Klootzak is. Want vrouwen haten mannen, simpelweg omdat we nuchterder, grappiger en handiger zijn. Het liefst zouden vrouwen alle piemels op deze aarde in een industriële shredder proppen, ware het niet dat ze dan niet meer vreemd kunnen gaan. Wat ze graag doen. En vaak. Maar gok eens? Als gevraagd wordt of hoe ze zouden reageren als hun partner ook vreemd zou gaan, zou dertig procent van de mannen een scheiding aanvragen, en VEERTIG PROCENT van de vrouwen. Hypocriet, met de ‘H’ van hoer. Laffe loeders. Eerst ons een schuldgevoel aanpraten omdat vrouwen nu eenmaal niet zo geschikt zijn voor leidinggevende functies, dan vervolgens vreemd gaan en tot slot ons framen als schoften die regelmatig buiten de deur piemelhengelen. Dat vrouwen willen vreemdgaan, prima. Maar doe dan niet constant alsof er alleen smerige mannen zijn. Er zijn blijkbaar nog veel meer vieze vrouwtjes. Maar degene die het hardst janken om misogynie zwijgen in geval van misandrie. Stelletje schijnheilige serpenten. Daarom nog steeds: mannarchisme. De bevrijding van de man van het feministische juk. Het is geen schande om man te zijn. Want alle vrouwen zijn KUDTHOEREN, allemaal! Met hun vagina. Applaus voor jezelf als je een lul hebt! Jij bent de beste! Hup mannen!

Wat Geenstijl hier deed was natuurlijk meesterlijk. Het droeg alvast bij aan het opstoken van mannen en vrouwen onderling. Provocatie draagt bij aan het these- en antithese spelletje dat opgevoerd wordt. Vandaar ook de actie van rapper Boef, waarin hij vrouwen kech (wat ‘hoer’ zou beteken) noemde en de provocatie van Jort Kelder in zijn verkrachtingsuitspraak. De functie van Geenstijl in zijn algemeenheid is provoceren. De Hegeliaanse dialectiek druipt er vanaf.

Wat is dat; Hegeliaanse dialectiek? Wat is dat these- en antithese?” Dat is een oer-oude methode (beschreven door filosoof Friedrich Hegel) om via schijnbare tegenstellingen een vooraf geplande oplossing te realiseren: de synthese. In die fase zijn we nu beland. We zijn beland in de fase waarin de verschillen tussen de man en vrouw moeten verdwijnen. Luistert uzelf maar even naar de actrice Cat Smits die dat mooi verwoord in onderstaande discussie bij Eva Jinek op 10 januari jl. (Let op: Voor het eerste deel van dit filmpje over Anne Faber verwijs ik naar dit artikel, de discussie m.b.t. het hier besproken onderwerp begint op 4:13 min.):

Jort Kelder (het prototype van de nieuwe welbespraakte testosteronloze metro-man, wiens achternaam subliminaal suggereert dat de man ergens op de onderste verdieping van het nieuwe wereldregeringshuis zal belanden) voert een discussie met Cat Smits (wiens uiterlijk weinig te raden overlaat over de verschuiving van de vrouwelijkheid richting de man), die vanaf de 13e minuut alvast fijntjes subliminaal de basis van de discussie aanhaalt, namelijk dat “al dat mannelijke testosteron; allemaal aangemaakt; dat dat allemaal nep is“. De mannelijkheid moet uit de maatschappij gemanipuleerd worden en goed geregisseerde praatprogramma’s (lees: perceptie sturende programma’s) als die van Jinek moeten dat beeld inprogrammeren. Mannelijkheid is nep, testosteron is nep en de man en vrouw groeien steeds meer naar elkaar toe. Maar de kern van de #MeToo discussie draait om wat Cat Smits op 16:53 min. zegt, namelijk:

“Ik denk dat de vocabulaire echt gaat veranderen en dat ook zoiets als wat Boef dan zegt..die woorden gaan allemaal veranderen”

Om te beginnen moet u nu eindelijk maar eens gaan begrijpen dat televisie-praatprogramma’s volledig geregisseerd zijn. In het gesprek met Jort ‘Kelder’ komt ook aan bod dat de #MeToo discussie zich voornamelijk op de acteurswereld richtte en dat er eigenlijk niet of nauwelijks enige reactie optrad in de wereld van de Zuidas, en andere kantorencentra. Gaat er een lampje branden? De hele #MeToo discussie is namelijk een wereldwijd geregisseerde media-hype die de mensheid richting de ‘gender neutraliteit’ moet drijven. Als u dat een lachwekkende stellingname vindt, leest u dan toch nog eens dit artikel. De regie van programma’s als Jinek kunt u opmaken uit de foto’s die on the spot in de achtergrond opduiken bij een ogenschijnlijke spontane discussie. Iedere acteur aan tafel vervult zijn of haar taak in de perceptie-show.

De #MeToo discussie moet bijdragen aan het beeld dat mannelijkheid een gevaarlijke eigenschap is. Het spel waarin mannen vrouwen als hoer betitelen, maakt onderdeel uit van deze Hegeliaanse methode; net als het spel waarin mannen wereldwijd ineens allerlei vrouwen aangerand zouden hebben. Valt het u dan niet op dat dit allemaal mensen uit de film- en acteerwereld zijn. Ja, er zijn ook wat bekende sporters en journalisten de revue gepasseerd, maar als u gaat ontdekken dat alle mensen die u kent van tv of de bladen, onderdeel van uw dagelijkse Trumanshow zijn, begint u het eindelijk een beetje te vatten. Het is een wereldwijd geregisseerde hype die de mannelijkheid als gevaarlijk moet neerzetten en de vrouw als slachtoffer. These- en antithese. Werk van acteurs; acteerwerk. Wat is de synthese die daar uit voort kan vloeien? Die synthese vinden we terug in de genderneutraal-marketing waarmee we de afgelopen jaren ook alvast overspoeld zijn. Cat Smits zei het niet voor niets in haar rol aan deze tafelshow van Jinek: “Ik denk dat de vocabulaire echt gaat veranderen en dat ook zoiets als wat Boef dan zegt.. die woorden gaan allemaal veranderen“.

We gaan toe naar de gender-neutrale mens. Dat is waar de wereldorde in de maak de mens naartoe manipuleert. De Jort in de Kelder en de Cat als Smits (liefst met een ‘d’, ijzer en moker). We worden subliminaal bespeelt met acteurs en actrices, die net als politici en media-artiesten, van jongs af aan klaargestoomd zijn voor een real-life Trumanshow rol. Vandaar we alvast de introductie van de genderneutraal-toilet hebben gezien (heeft u er al iemand gebruik van zien maken, behalve mensen die geen zin hebben om in de rij te staan?); vandaar dat we de introductie van de gender-neutraal spraak in de Amsterdamse gemeenteraad hebben gezien.

Het is dus duidelijk een wereldwijde agenda. Deze agenda wordt in meerdere facetten van de maatschappij zichtbaar. Ook de recent door de eerste kamer geloodste ‘aftapwet’ dient dezelfde agenda. Lees daarvoor dit artikel nog eens terug. Wat is namelijk de langetermijnplanning voor Nederland (en de rest van de wereld)? Dat is een wereld waarin de genetisch gemanipuleerde transhumane genderneutrale mens fulltime aan het internet komt te hangen. Om de wereld voor te bereiden op die transhumane fase, wordt er nu eerst gewerkt aan het transformatie van de mens richting de genderneutrale mens. Daarvoor moesten we alvast wennen aan allerlei transformaties als plastische chirurgie (in de ‘make over’ tv programma’s), maar dat was slechts het voorportaal van gewenning aan de op handen zijnde veel grotere transformaties. Daarom wordt de jeugd op basisscholen alvast geleerd dat je geslacht geen aangeboren kwestie is, maar een keuze. “Je hebt misschien wel een bepaald geslachtsdeel, maar je feitelijke geslacht kun je nog kiezen“, zo luidt de boodschap. De hele transformatie-agenda komt nu optima forma tot uiting in de #MeToo hype, die de gender-neutrale road map moet pushen.

De wereld is als het ware in 3 fases klaargemaakt voor de agenda van de genderneutraal. Die genderneutraal is weer het voorportaal voor de transhumaan (waar u alvast aan gewend raakt door de transgender push). De voorbereiding van deze agenda is al heel lang gaande en het verfrissende vooruitzicht is er dan ook een van de geslachtsloze androïde mens. Vindt u dat een overdreven en vergezochte stelling? Ik spreek u graag over 10 jaar nog een keer. Denkt u dan nog eens terug aan het volgende stappenplan dat zich lijkt uit te rollen, waarbij we nu in fase 3 zitten:

 • Fase 1: emancipatie van de vrouw (‘ontwrichting oude gezinssituatie’, twee-verdieners-model, kinderen naar dagverblijven, meer staatsinvloed in opvoeding);
 • Fase 2: de emancipatie van de homoseksueel (‘voortplanting via IVF’; bevolkingsreductie; verdere ontwrichting oude gezinsstructuren);
 • Fase 3: de emancipatie van de transgender (normalisering van mutaties aan het menselijk lichaam) en de push van de genderneutraliteit via de #MeToo hype en spraakprovocatie (als de ‘hoer’ uitspraak van Boef);
 • Fase 4: de opkomst van de getransmuteerde mens, de transhumaan, de cyborg (normalisering van nanotechnologische mutaties van de biologische cellen en breinconnectie met het internet);
 • Fase 5 de singulariteit.

Over fase 4 en 5 kunt u het e.e.a. teruglezen op deze site, maar kort gezegd draait dat om de geleidelijke samensmelting tussen mens en ‘smart phone’ of liever gezegd: de integratie van smarttechnologie en ons lichaam (fase 4) waardoor we veranderen in Androïde cyborgs, met het uiteindelijke doel het overstijgen van de menselijke biologie en de samensmelting met AI (fase 5).

De hele discussie over dat mannen vrouwen slecht behandelen, aanranden en alle vrouwen als hoeren zien, dient als ‘these’ in het Hegeliaanse spel. Het slachtofferbeeld van de #MeToo vrouw vormt de ‘anti-these’ in dat spel. De oplossing ligt in het overstijgen van de biologische (vreselijk lastige en overbodig geraakte) verschillen. We hebben toch in deze moderne wereld geen verschil tussen man en vrouw meer nodig? “We are all the same!” Let’s gender-neutralize the world. Let’s transgender. Of zoals de grootste Martin Vrijland basher zou kunnen zeggen: #MeToo. Je ziet het pas als je het doorhebt.

Bron linkvermeldingen: geenstijl.nl

49 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vrijdag schreef:

  Het valt me op dat Cat het steeds heeft over ‘gelijkheid’. In plaats van gelijkwaardigheid. Als je steeds hoort dat iedereen gelijk moet zijn aan elkaar wordt het ook steeds gemakkelijker om van geslacht te veranderen als iemand anders dat doet. Het is een verschrikkelijke ontwikkeling en ja Martin, je hebt weer gelijk (in dit kader is dit woord een beetje raar). Knap hoe je dit allemaal uitlegt, waarvoor veel dank.

  • Martin Vrijland schreef:

   Dat is ook de reden waarom zij steeds over gelijkheid moet spreken. Zij zit daar met deze taak. Zij moet de kijker programmeren met de tekst ‘we zijn gelijk’.
   Goed gecast en goed getraind voor dit spel van subliminale programmering.

 2. Notis schreef:

  Haha Jort Kelder, Jort Vort naar de Kelder zal men hier lezen.
  De geslachtloze broekophoudende bretels dragende mutant.
  De bretels natuurlijk vanwege de gladde gemuteerde (lees: mannelijk gelacht ontbrekend) voorkant, tja dan blijft je broek echt niet meer zitten, haha.

  ps Humor! Moet een keertje kunnen.

 3. Notis schreef:

  Overigens vermoed ik dat de geslachtloze AI androide transhumane mens aka digitale zombie er alleen is voor de 500 miljoen slaven die overblijven zoals gesuggereerd op de Georgia Guide stones.
  De 10 miljoen zionazies zullen blijven zoals ze zijn, satanische boeven, die deze slaven gebruiken voor hun eigen ‘genoegens’ (wat je maar genoegens noemt!)

 4. Wilfred Bakker schreef:

  California just mandated LGBT indoctrination of all children in public schools, and parents have no choice to opt out

  https://www.naturalnews.com/2018-01-08-california-just-mandated-lgbt-indoctrination-of-all-children-in-public-schools-parents-have-no-choice-to-opt-out.html

 5. Iberi schreef:

  Hahahaha, de ene vrouw is de andere niet. Ze gaan eventjes bepalen (de behaarde vrouwen) hoe alle vrouwen moeten zijn en hoe vooral alle mannen als penopauze stripfiguren moeten gedragen haha. Wanneer de sexuele spanning drastisch is afgenomen, dan groeien ze innerlijk naar elkaar toe, dan vooral pas, dan beginnen mannen lange oren te krijgen en bij de vrouw gaat men het ruiken. Soms heeft de vrouw dan ineens de broek aan en zie je ze voorop fietsen haha.

 6. ZandInOgen schreef:

  Ook hier snijdt het mes aan twee kanten niet alleen proberen ze hun androgene agenda er doorheen te drukken maar ook Orwell’s newspeak

  “Ik denk dat de vocabulaire echt gaat veranderen en dat ook zoiets als wat Boef dan zegt..die woorden gaan allemaal veranderen”

  Newspeak is a controlled language, of restricted grammar and limited vocabulary, a linguistic design meant to limit the freedom of thought—personal identity, self-expression, free will—that ideologically threatens the regime of Big Brother and the Party, who thus criminalized such concepts as thoughtcrime, contradictions of Ingsoc orthodoxy.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten