Als de totale coronavirus-lockdown komt en hoe dat eruit ziet: testposten en leger

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 maart 2020 25 Comments

bron: rt.com

We kunnen erop wachten dat er een totale lockdown in Nederland gaat komen. De toespraken van Rutte en Koning Willem Alexander, zijn tekenen aan de wand en dienen vooral om het volk te sussen en de indruk te wekken dat het allemaal wel goed komt. “Het kan alleen misschien iets langer gaan duren“, zo doen zij voorkomen. Ik zeg u: het is blijvend.

We zijn getuige van het einde van de (schijn)democratie en en het begin van een technocratisch communisme dat gebracht zal worden als de reddende oplossing, maar dat alle totalitaire maatregelen van de lockdown definitief zal maken.

Al in dit artikel beschreef ik hoe zo’n lockdown eruit zal zien. Deze keer wil ik het alleen nog meer visueel voor u maken dan ik hier al deed.

In de Amerikaanse staat Maryland (nabij Washington DC) rijden de pantservoertuigen al door de straten. Ook daar wordt gemeld dat de bevolking zich geen zorgen hoeft te maken en dat de staat bezig is het volk te beschermen; net als in Nederland.

U kunt er donder op zeggen dat dit ook in Nederland gaat gebeuren. In Spanje is het al zover en in Frankrijk worden al mensen opgepakt. Natuurlijk wordt dat door de politiek en media aan u verkocht onder de vermelding dat die mensen zich niet aan de instructies hielden, maar kom op mensen, is het nou echt niet duidelijk wat zich onder uw ogen ontvouwt?

Waarvoor denkt u dat enkele tienduizenden Amerikaanse troepen in Vlissingen klaar staan? Die kwamen voor de Defender Europe 2020 oefening, maar hebben nu even pas op de plaats gemaakt. Het laat zich raden waarvoor die worden ingezet.

Het is begrijpelijk als u in de vakantiestemming bent geraakt en gelooft dat vadertje staat er alles aan doet om het verschrikkelijke virus de kop in te drukken, maar wat als dat ‘alles’ ook letterlijk in gaat houden dat er razzia’s gaan komen en mensen opgepakt worden? Mark Rutte en de Koning spraken u immers zo geruststellend toe! Daar vertrouwt u op.

Is er iemand die kan controleren of mensen dat verschrikkelijke levensgevaarlijke alles dodende virus ook daadwerkelijk hebben als ze bij een controle post belanden? Krijgt u bewijs te zien anders dan verhalen en beelden in de (eeuwig en altijd betrouwbaar gebleken) media? Is dit misschien gewoon de uitrol van de totalitaire politiestaat die ik hier altijd al voorspeld heb?

Ze gaan testposten opzetten net als in Maryland. Kijkt u het verslag hieronder. Dat gaat ook in Nederland en in de rest van Europa gebeuren. Dat is geen bijzondere profetische voorspelling. Dat is gewoon realisme.

De politiek en media gaan ons vertellen dat het virus nog gevaarlijker is en extreem meer ongrijpbaar dan ze ooit dachten. ‘De experts’ gaan dan alsnog een totale lockdown adviseren. Een lockdown waarbij iedereen die maar de geringste indicatie heeft mogelijk het virus te hebben, mee moet komen.

Het zal u verkocht worden als dringend noodzakelijk. Het zal u verkocht worden als zeer goedbedoeld en voor uw eigen bestwil. Iedereen opsluiten is voor uw eigen bestwil en veiligheid.

Het wordt waarschijnlijk veel erger dan u zich in uw slechtste droom heeft kunnen voorstellen. We gaan toe naar zones zoals in de film The Hunger Games en ondertussen zal de staat zich als helpende verlosser opwerpen door met de geldbuidel te rammelen en u een basisinkomen te bieden, gecombineerd met de belofte al uw financiële schade op te vangen. Wie gaat dat betalen? (zie hier)

We gaan naar een totale reset waarbij u nu in noodtreinvaart ingeleid wordt in de technocratische communistische heilstaat die haar totalitaire gezicht zal blijven verkopen als redder tegen het onzichtbare virus. En er liggen meer virussen op de loer en de klimaatcrisis, en zo voort. En het leger zal zeggen:

“We zijn hier om u te beschermen, we zijn hier om u te helpen, we zijn hier voor uw eigen bestwil. We zijn hier om de hulpverleners te steunen. We zijn hier om de medische zorg te ontlasten. We komen ondersteuning bieden tegen het ongrijpbare coronavirus. Mensen komen hier alleen vrijwillig en gaan alleen vrijwillig mee.”….”U moet naar de instructies luisteren!

Steun mijn werk. Lees daarom dit boek waarin ik het ‘masterscript’ en de einddoelstellingen uitleg; waarin ik een pandemie voorspel en spreek over het alles omvattende virussysteem. Het is tijd! U kunt wel iets doen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: eur.army.mil, rt.com, telegraaf.nl

843 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Harry vries schreef:

  “The truth is in plain sight”
  De luciferiaanse illuminati en vrijmetselarij geven altijd “clues” waarin je de waarheid kunt zien, ze doen dit via symbolen, teksten, of in films, muziek en alles wat men kan bedenken.

  Rutte zei een paar dagen geleden volgens mij in de telegraaf “Het voelt net of we in een slechte film zitten”, dit is één voorbeeld van de truth in plain sight. Men moet dit letterlijk opvatten, maar het volk is door conditionering enzovoorts totaal blind gemaakt voor deze clues. We zitten letterlijk in een film waarvan het script is geschreven en waarin we allemaal acteurs zijn, het probleem is dat het script door hun is geschreven en dat wij de schapen zijn die geslacht moeten worden om het zo maar te zeggen.

  In mijn optiek begint het meer en meer op een griezelfilm te lijken.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Even los van dat Michael van pedofilie beschuldigd is…maar dat was misschien wel hierom. Helaas dacht hij dat nog dat Rooseveld en Marten Luther King de goodguys waren..maar het gaat om het reffrein

 3. Martin Vrijland schreef:

  Pensioenfondsen Nederland: 1560 miljard. Is dat het potje dat straks beschikbaar komt als alle oudjes “sterven aan coronavirus”? Nederland als financier van de communistische heilstaat? Nee joh.. “Complotdenker!”….”Landgenoten..blijf kalm: Wij – altijd betrouwbaar gebleken politici – komen u redden!”..”U krijgt gratis geld 40-65 miljard steun de komende 3 maanden!”…Mark Rutte

 4. Martin Vrijland schreef:

  Kortom: het gratis geld aan al die Nederlanders.. als al die oudjes dood gaan aan coronavirus..kan dat wellicht uit die pot komen?

 5. Rebel schreef:

  Yes, this is a Test…..
  Because, this is a test, but it isn’t a test by you and your cabal on us unwashed masses, to see what level of your lies we will buy this month. It is a test UPON YOU, one that you aren’t even aware you are taking. All of life is a test, for everyone alive. We are all writing our own stories day by day, and the form those stories take determine the advancement of our spirits. So as the governors write these grand fictions, they aren’t only trying to determine your response, for their greater profit and control, they are unwittingly writing their own life stories, where they have accepted the role of bad guy. They appear to think it all doesn’t matter, since life is a stage anyway, where the bad guy is the best role—besides being the most profitable one. But in thinking this way they have trapped themselves in this lowest level of thought and existence, ignoring the level above that. This is a grave error, because the level above determines the value of everything at their level. Being trapped in this lowest level, they think value is determined by bank accounts or mundane authority, but it isn’t. Value is determined by spiritual enrichment: has the story you have written about yourself made you a bigger, better person, or has it made you a smaller, nastier person?

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Dank jewel Martin,

  Ben gevlucht naar Zandvoort, autootje gehuurd al het prepper gebeuren ingeladen.

  Het is hier stil, heel erg stil, alles is dicht op de supermatkt na, dit is wat we zagen aankomen al vele jaren lang, hoe is het mogelijk dat mensen die dicht bij mij staan niet eens de moeite nemen om op je website te klikken. Je bent gewoon knettergek hoor ik steeds, maar ik ben blij met je Bro !

  Be Still and Know That The I am Within you is……..

  Love

  • Martin Vrijland schreef:

   Dank je.
   De meeste aanvallen zijn van betaalde social media bewakers die gewoon in je vriendenlijst kunnen voorkomen; mensen die gewoon aan de maatschappij lijken deel te nemen. Welk leger denk je dat nu belangrijker is? Dat met wapens om de schouder of dat leger dat social media bewaakt? Hoeveel social media soldaten heeft Nederland? Zij die gewoon vanuit huis in burger kleding achter hun pc zitten en bij demonstraties op komen draven als dat ze gevraagd wordt? “Vrijwilligers werk met behoud van een goede uitkering?” Influencers…

   Speciale software om alle online discussies te volgen en gealarmeerd te worden waar ze hun social-media-kogels op moeten richten…

   • Harry vries schreef:

    Ze zitten niet alleen achter de PC, er zijn ook grote aantallen gemobiliseerd, die zich op verkooppunten (bijv supermarkten) bevinden en doen alsof ze winkelen, ze zitten ook in parken en bossen, affijn overal waar nog mensen heen moeten of heen gaan.

 7. Harry vries schreef:

  De inoficielle mitarbeider vind je nu overal op strategische plaatsen waar mensen (nog) heen moeten/durven.
  Bijvoorbeeld nu bij de ingang van de Jumbo is een wasbak geplaatst waar mensen (er mogen maar 25 mensen tegelijk in de jumbo) verplicht handen moeten wassen. Ook lopen daar allemaal I.M.’s rond die zogenaamd ook winkelen.

  Klein voorbeeldje. Ik liep de jumbo in (ik vertelde de bewaker die het handenwassen moet bewaken, dat ik net thuis de handen had gewassen dus mocht ik uitendelijk zonder handenwassen naar binnen). En raakte in gesprek met een meneer die ook wilde gaan winkelen. Ik vertelde hem dat ik niet zo geloofde in de maatregelen, en dat men collectief hysterisch was gemaakt door politiek en media, en dat het corona virus waarschijnlijk 100 of 1000 keer minder erg was als ons wordt voorgespiegeld.

  De man begon mij direct te antwoorden:” Nee je ziet dit helemaal verkeerd, de corona is wel degelijk heel erg gevaarlijk, en de maatregelen zijn wel degelijk helemaal noodzakelijk. Een dochter van de zus van een kennis van onze overbuurvrouw is heel erg ziek geweest en heeft 4 dagen op de IC gebivakkeerd, ze is pas gisteren ontslagen uit de IC en ligt nu weer op zaal, maar het is kantjeboord geweest, dus de corona is wel degelijk levensgevaarlijk voor iedereen.”

  Het kan volgens mij maar zo zijn dat er 1 miljoen I.M.’s overal nu in Nederland rondlopen, vooral op plaatsen waar nog veel mensen (moeten) komen, juist ook om twijfelaars over de corona epidemie of mensen die het nut niet inzien van de maatregelen in line te krijgen.

  Ook gisteren op Nieuwsuur een prachtvoorbeeld van de conditionering via acteurs:

  2 jonge actrices werden geinterviewd die heel erg ziek waren geweest door de corona (allebei uiteraard opgelopen tijdens wintersport). Het was heel makkelijk te zien dat het actrices waren.
  Tegelijkertijd werd een meneer bij de bouwmarkt geinterviewd (ook een acteur) die hout had gehaald omdat hij een schutting wilde plaatsen. Er werd even ingezoomd op de voorraad hout die hij hiervoor had ingekocht (ik geloof dat het 6 plankjes waren), die aangaf dat hij wel wist dat het onverantwoord was dat hij buiten was maar vond het iets te vergaan om zichzelff op te sluiten.

  Aan een van de actrices werden de beelden van de acteur op de bouwmarkt voorgehouden en ze keken er vol misprijzen naar, “ze moeten binnen blijven ze snappen niet hoe belangrijk dat is”.

  Affijn hier de beelden voor mensen die nieuwsuur niet gekeken hebben.

  https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2327850-de-uitzending-van-21-maart-houd-afstand-uitstel-niet-corona-zorg-vs-verder-in-lockdown.html

  • Camera 2 schreef:

   Harry vries, hartelijk dank voor je verslag.
   Al die bewakers(beveiligers) voor de big money industry zijn mede schuldig en zijn direct
   de buurman van hunzelf hun vrijheid aan het ontnemen, onbewust of bewust.
   Inderdaad allemaal acteurs en als je mensen er op wijst dan zeggen ze dat je knettergek bent, jij ben niet knetter gek maar bewust!.

   En Rutte spreekt altijd de waarheid, ook in de tweede kamer toen Rutte de acteurs in Poelenburg Zaandam “het tuig van de richel noemde” wat notabene bewezen geen tuig van de rigel bleek te zijn maar landveraders van de richel(smerigste tuig der aarde) in dienst van de overheid. Met maatregel dat overal te pas en te onpas camera’s neergehangen mogen worden en meer agenda punten,
   Bedankt Harry, hoop dat iedereen zo bewust wordt als jij, prettige dag

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/powned-zette-poelenburgse-vloggersrel-in-scene-met-acteurs-figuranten-en-regie/

 8. Harry vries schreef:

  Social media explodeerd: “masale oproep, BLIJF THUIS”.

  Het duurt niet lang meer of het aantal besmettingen loopt “zogenaamd uit de klauwen”, en er wordt besloten dat deze halve lockdown, die eigenlijk al een semi-vrijwillige lockdown is van bovanaf wordt opgelegd in NL en dan wordt het nog 5x strenger als in Spanje en Frankrijk.

  En dat wordt natuurlijk min of meer permanent, zal wel wat worden versoepeld zo nu en dan, maar dan kan men makkelijk weer een virus hoax implanteren en dan kan de lockdown weer opgevoerd worden.

 9. Harry vries schreef:

  Vraag aan Martin.

  Ik lees al een aantal jaren de site alt-market.com, en vooral de artikelen van Brandon Smith (de main man van alt market) hebben mij altijd heel erg goed geinformeerd. Ik heb (had) ook altijd veel vertrouwen in hem en denk (dacht) dat hij zeker geen “controlled opposition’ is (was) omdat hij heel goed de fake left-right paradigm altijd benoemd, en redelijk precies altijd aangeeft dat links en rechts zonder uitzondering voor dezelfde “broodheren” werken en alleen bedoeld zijn om alle meningen van alle mensen effectief af te vangen. Ook de Trump heeft hij heel goed weten te benoemen als een perfecte tool van de elite die een echte insider is die als een pied piper als een kapitein van het “alt right” schip dient om dat als de tijd daar is te laten zinken.

  Maar op dit moment zit hij ook wat betreft het covid-19 virus min of meer in het kamp van de angstzaaiers. Hij benoemd uiteraard prima dat het covid-virus als en van de dekmantels gebruikt wordt om de “everything bubble” te laten imploderen zodat centrale banken niet de schuld krijgen van de grootste crisis aller tijden waarvan zij zelf uiteraard (met voorbedachte rade) de hoofdveroorzaker zijn.

  Hij geeft aan dat dit virus veel gevaarlijker en dodelijker is dan men doet voorkomen, terwijl ik zelf denk en vind (niet op de msm afgaande maar op wat ik zelf bemerk) dat dit virus waarschijnlijk net als de griep vooral mensen treft die al zeer kwetsbaar of dicht bij de dood waren, zoals zieken en bejaarden die ook in een griep epidemie zeer kwetsbaar zouden zijn.

  Hij geeft dus aan dat overheden het gevaar van het virus juist downplayen, terwijl in werkelijkheid het virus veel gevaarlijker is,

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, dat is zeker opvallend. Een laatste linie-vangnet-pion? Zeg het maar…

   • Harry vries schreef:

    Wat mij erg opvalt aan zijn laatste lange artikelen die allemaal over de corona uitbraak gaan en de komende big brother one world staat die hiermee uitgerold wordt in real time, is dat Brandon Smith aangeeft dat de MSM BEWUST HET GEVAAR EN DE ERNST VAN HET CORONAVIRUS vanaf het begin STEEDS AAN HET DOWNPLAYEN was EN nog steeds probeert de ernst te bagataliseren OMDAT ZE WIL VOORKOMEN DAT MENSEN ZICH OP TIJD VOORBEREIDEN.

    Hij pleit ook min of meer voor quarantaine mits dit vrijwillig gebeurt het geen natuurlijk wel heel erg raar is.

    Dit is heel vreemd omdat IK juist precies het tegenovergestelde waarneem in de MSM, of dit nu de Nederlanse MSM is of de MSM in andere Europese landen, ze zijn allemaal totaal hysterisch en buiten over elkaar heen om ons een totaal armageddon aan te praten. (tenminste dat is wat ik zie) Ze zijn al weken bezig mensen in totale angst en hysterie te brengen en dat is goed gelukt, gezien het feit dat bijvoorbeeld de halve nederlandse bevolking in vrijwillige lockdown zit.

    Ook speelt het de elite juist (volgens) mij heel erg in de kaart dat ze de bevolking in panische angst brengt want een angstige bevolking kun je verreweg het makkelijkst die richting (solutions) opsturen die je wilt, enzovoorts.

    Trouwens ik heb familie in een afrikaans land en ook daar wordt de bevolking (die toch heel wat meer rampen gewend is als de europese bevolking en heus niet makkelijk bang te maken is voor een virus) in een totale panische angst gebracht, de mensen daar denken dat half Europa inmiddels naar de eeuwige jachtvelden verhuist is en dat de rest op sterven ligt, dus de gemiddelde inwoner van dat land is ook heel erg in paniek alhoewel corona daar nog bijna niet is, accepteert de bevolking aldaar ook al heel erg drastische ophokmaatregelen en zijn alle winkels al dagen dicht.

    Het virus bestaat volgens mij ook wel degelijk en is wel degelijk gevaarlijk en ikzelf denk dat zeker gevaarlijker is dan een griepvirus maar niet super veel gevaarlijker, en dat kun je ook uit de berichten (hoewel je niks kunt geloven) wel vernemen omdat vooral ouden en bejaarden en mensen die al niet zo gezond zijn (risicogroepen) eraan ten onder gaan. Dit is met griep ook het geval en de symptomen zijn volgens mij ook verwant aan griep.

    Ik weet niet of hij gecontroleerd is of niet, misschien heeft het te maken met zijn kijk op hoe de elite wil werken (strategie elite). Maar ik krijg er een raar smaakje van in de mond.

 10. Harry vries schreef:

  A call foran uprising heeft misschien een beter perspectief. In de stevig geraakte landen heeft iets van bijv. 1 op de 5.000 inwoners deze stevige griep en de maatregelen zijn rond de 1000x overdreven

 11. Riffian schreef:

  Voordat Event 201 plaatsvond was er een Amerikaanse oefening Crimson Contagion [33] genaamd, het is allemaal in scene gezet. Eergisteren sprak Pompeo over een “Live Event” tijdens een persconferentie:

  https://prd.blogs.nh.gov/dos/hsem/?p=5841
  https://azcher.org/event/save-the-date-crimson-contagion-exercise-event/
  https:// int.nyt.com/data/documenthelper/6824-2019-10-key-findings-and-after/05bd797500ea55be0724/optimized/full.pdf?fbclid=IwAR3Ju4VW9ivPwH-0XdMyu2C9-_jqTrQ6s2hTCOWrdTjzja2iN6tOIVWsJCE

 12. Analyze schreef:

  Het verloopt exact volgens het script van de usual suspects

  Premier Rutte: volgende stap is volledige lockdown

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/premier-rutte-volgende-stap-is-volledige-lockdown/ar-BB11B6dy

  Lock Step . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 18

  ScenarioNarratives

  LOCK STEP – A world of tighter top-down
  government control and more authoritarian
  eadership, with limited innovation and
  growing citizen pushback
  https://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Rockefeller%20Foundation.pdf?fbclid=IwAR3c2AJQU6DO49bFUZM9SBU3VKKnMNCKuaG_e-ruA4btDacoDryq6nlg2uc

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten