Als je je niet aan social distancing – anderhalve meter – houdt dan gebeurt dit (schokkende beelden)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 mei 2020 22 Comments

bron: rt.com

In New York is het al zover dat de politie haar tasers inzet en (zonder zelf mondkapjes te dragen) mensen uit elkaar rukt en arresteert die geen afstand houden. Is de politie zelf immuun dat zij zelf geen afstand hoeven te houden of enige bescherming te dragen? Natuurlijk niet. Het draait allemaal om het afdwingen van ongrondrechtelijke maatregelen en het argument zal zijn dat je als undercover agent niet op moet vallen.

Gaat dit in Nederland ook gebeuren? Wordt het afgedaan als Russische nepnieuws? Ook de Nederlandse politie loopt inmiddels met tasers rond. Schieten de middelen hun doel voorbij of is het sowieso allemaal bedoelt om dissidenten op te ruimen onder het alibi van het coronavirus? Het is beter dat u dit soort “hulpverleners” niet meer filmt. Het jachtseizoen is geopend..

Schouders ophalend

Het is velen nog onduidelijk waarom het coronavirus richting een Chinees model technocratisch totalitair communistisch systeem zal leiden. De meesten zullen denken dat het echt noodzakelijk is om het coronavirus in te dammen, dat we anderhalve meter afstand houden en dat vaccins verplicht moeten worden.

Het is de meesten dan ook om het even dat dit wat politiestaatmaatregelen vereist. Velen zullen dergelijk ingrijpen van politie zelfs toejuichen. Zij beschouwen dat als de enige manier om de dwarsliggers in lijn te krijgen en halen hun schouders op bij het zien van dergelijke beelden.

Nepnieuws over in brand gestoken 5G masten (eigenlijk 3G en 4G masten) moeten de indruk wekken dat er complotdenkers rondlopen die denken dat 5G coronavirus-verschijnselen opwekt en helaas zijn er gecontroleerde vangnet pionnen die dat ook zo gezegd hebben (zoals David Icke).

Het is hierdoor ook best lastig om mensen nog met heldere wetenschappelijke feiten te laten zien waartoe de inzet van 5G wel kan leiden, want iedereen die denkt aan kritiek, denkt aan ‘complotdenkers’. De media en alternatieve media, inclusief het social media leger, hebben ervoor gezorgd dat zij het gewoon niet eens meer willen horen. Dat komt door de negatieve associatie die gelegd is.

Toch is 5G simpelweg te gebruiken om je brein en je DNA te monitoren en real time te overschrijven. De anderhalve meter afstand speelt hierin een belangrijke rol. Vandaar dat deze regel vermoedelijk ook zo hard afgedwongen moet worden.

Laat ik de wetenschappelijke bewijzen (dus: geen complotten) eens helder voor u opsommen. Gewoon mainstream bewijs dat iedereen kan opzoeken.

Brein computer interface (BCI): lezen en overschrijven gedachten

Ik raad aan onderstaande video eens grondig te bekijken om te ontdekken wat de Silicone Valley investeerder Steve Hoffman te vertellen heeft. Bedenkt u zich dan even goed dat het echt niet over complottheorieën gaat. Dit zijn de feiten; dit is de wetenschappelijk stand van zaken in het hier en nu.

In mijn boek en eerdere artikelen hier op de site wees ik al op de brein computer interface (BCI) door Elon Musk ontwikkeld. Dat onderwerp komt ook aan bod in onderstaande video (en lees daaronder verder).

Heeft u de video bekeken, dan bent u er achter gekomen dat de technologie al bestaat om niet alleen uw gedachten te kunnen lezen, maar om ze ook te overschrijven. Dat geldt voor real time gedachten, herinneringen en dromen. Ook heeft u kunnen zien dat er op afstand door uw ogen gekeken kan worden. Dat roept dan toch bijna wel om een Microsoft besturingssysteem inclusief firewall om uw brein veilig in het netwerk te kunnen hangen. Bill Gates anybody?

DNA herprogrammeerbaar vanuit the cloud

Is het niet een beetje ver gezocht om te stellen dat je vanuit het 5G netwerk het menselijk DNA kan herprogrammeren? Dat is het alleen als u beïnvloed bent door het stigma ‘complotdenken’. Maar het is geen complot; het is gewoon de huidige stand van zaken van de wetenschap.

Een methode die al jaren in vergevorderde ontwikkeling is, is de CRISPR methode. Die technologie maakt zoek en vervang functionaliteit mogelijk om stukjes DNA en RNA op te sporen en te vervangen. Kijkt u onderstaande video maar eens om te ontdekken wat CRISPR zoal mogelijk maakt (en lees daaronder verder).

Als u dat filmpje bekeken heeft en heeft ontdekt dat elk stukje DNA en RNA in ons lichaam dus aangepast kan worden, dan rest alleen nog de vraag of dit ook vanuit the cloud en specifiek via een 5G netwerk kan.Om te beginnen was het op afstand aanzetten van de CRISPR gene-editing machinerie al in 2019 mogelijk middels infraroodlicht.

Ingenieurs drukken hun stempel op het populairste product van biotechnologie. Chinese wetenschappers meldden vandaag dat ze het genbewerkingsprogramma CRISPR-Cas9 met licht kunnen besturen.

De methode vervangt het gebruik van virussen die traditioneel worden gebruikt om CRISPR-genbewerkingsmachines te leveren, en geeft wetenschappers tijdelijke controle over de tool, aldus de onderzoekers. Ze publiceerden hun bevindingen in het tijdschrift Science Advances.

De techniek heeft het potentieel om kankercellen nauwkeurig aan te vallen en te doden, zegt Yujun Song, een auteur van het artikel en een professor aan het College of Engineering and Applied Sciences van de Nanjing University in China.

Als u in bovenstaand stukje het woord kankercellen vervangt door ‘elke cel’ dan wordt het al een beetje spooky en bekruipt u wellicht al weer de reuk van “complotdenken”, maar we moeten gewoon weten hoe de technologische stand van zaken is, dus laat dat stigma even los.

Infrarood licht is natuurlijk nog geen 5G netwerk. 5G is gewoon een datanetwerk dat op een hoge frequentie opereert en daardoor hoge bandbreedte voor internetverkeer mogelijk maakt. Wat echter interessant is om te weten, is dat 5G op een dusdanig hoge frequentie werkt dat het voor temperatuursverhoging kan zorgen. Dat lezen we gewoon op de website van persbureau Reuters, dus kan het door de nepnieuws checkers niet worden afgedaan als ‘fake news’. Leest u maar even wat Reuters over 5G zegt:

5G maakt gebruik van “beam-forming technologie”, waardoor radiofrequente elektromagnetische velden direct kunnen gaan waar nodig.

De Internationale Commissie voor Niet-Ioniserende Stralingsbescherming (ICNIRP) heeft na 7 jaar onderzoek 2020-richtlijnen vrijgegeven voor het beperken van blootstelling aan elektromagnetische velden. Ze bevatten informatie over 5G.

De commissie zegt dat het belangrijkste effect dat radiofrequente elektromagnetische velden op het menselijk lichaam hebben, een verhoogde temperatuur van blootgesteld weefsel is. Het lichaam kan kleine verhogingen van de lichaamstemperatuur aan, bijvoorbeeld door te sporten, maar blootstelling aan radiofrequentie en verhoogde temperatuur kunnen gevaarlijk zijn boven een bepaalde drempel.

Volgens de ICNIRP, “Een ander algemeen kenmerk van RF EMF’s is dat hoe hoger de frequentie, hoe lager de penetratiediepte van de EMF’s in het lichaam. Aangezien 5G-technologieën hogere EMF-frequenties (> 24 GHz) kunnen gebruiken naast die momenteel gebruikt (<4 GHz), zal het vermogen van die hogere frequenties in de eerste plaats oppervlakkiger worden geabsorbeerd dan dat van eerdere mobiele telecommunicatietechnologieën […] Dienovereenkomstig zullen 5G-blootstellingen geen schade toebrengen, mits ze voldoen aan de ICNIRP (2020) -richtlijnen “

Dus volgens de richtlijnen treed opwarming door 5G straling slechts aan de oppervlakte van de huid plaats. De vraag is nu of dat voldoende is om de allernieuwste CRISPR machinerie aan te zetten. Die CRISPR machinerie reageert namelijk op temperatuursverhoging. Je kan dan dus de editing via CRISPR activeren via opwarming. Het wetenschappelijk publicatieplatform ACS Chemical Biology beschrijft deze technologie als volgt:

We demonstreren dat dCas9 gefuseerd met de transcriptionele activator VP64 functioneel is na warmteactivering en, afhankelijk van het aantal warmtepulsen, de transcriptie van endogene genen aanstuurt.

Onze studie stelt een niet-invasieve en gerichte benadering vast om Cas-gebaseerde eiwitten te benutten voor modulatie van genexpressie als aanvulling op de huidige methoden voor afstandsbediening van de celfunctie.

Het komt er dus op neer dat warmtepulsen kunnen worden gezien als een soort binaire code (zoals in een computer) om de CRISPR machinerie op afstand cellen te doen herprogrammeren. De warmte pulsen vormen als het ware de verbindingsbrug waarover de herprogrammeringscode verzonden wordt, zoals stroompulsen dat in je computer doen en lichtpulsen dat over glasvezelkabel doen.

Verplichte vaccinatie en de “side effects”

Houden we er rekening mee dat militaire instituten als DARPA doorgaans al veel verder zijn dan de mainstream wetenschap, dan zouden we toch tot de conclusie kunnen komen dat wanneer een eventueel coronavirus vaccin deze CRISPR machinerie bevat, het menselijk genoom op afstand herschreven (aangepast) kan worden.

Dat geldt dan natuurlijk ook voor het verschrikkelijke en dodelijk covid-19 virus en eventuele toekomstige mutaties, maar het is een nuttig side-effect dat een overheid onderhoud aan uw lichaam kan plegen. En sinds de Nederlandse staat, via de orgaandonatie-wet, feitelijk juridisch eigenaar van uw lichaam is geworden, heeft zij alleen nog uw DNA nodig om dit te kunnen (en mogen) doen. Daarvoor zijn die covid-19 tests wellicht handig. Dan schraap je meteen wat DNA mee.

We kunnen dus wel stellen dat een eventueel verplicht coronavirus vaccin, mogelijkerwijze de CRISPR machinerie bevat. Die CRISPR machinerie is feitelijk een soort design-virus. Het heeft de eigenschappen van een virus; het ziet eruit als een virus. Een vaccin is een in een laboratorium gebouwd virus. Als leek zullen we dus nooit het onderscheid kunnen maken.

Het kan goed mogelijk zijn dat er zelfs openlijk vooruit gekomen zal worden dat het nieuwe vaccin er eentje is gebaseerd op CRISPR technologie. Daarbij zal dan mogelijk de dreiging van muterende coronavirussen of de dreiging van onbekende nieuwe virussen, gebruikt worden om deze oplossing aan de massa te verkopen. De meesten mensen zien toch alleen de oplossing en negeren de bedreiging. Dat wordt afgedaan als een complottheorie. Zij zijn de groep die ook bij het inleveren van privacy na de dreiging van terreur riepen: “Ach, ik heb toch niets te verbergen en ik vertrouw de overheid”.

Als een overheid dus iedereen getest heeft op covid-19, is van iedereen het DNA bekend. Dat kun je in een landelijke (of wereldwijde) database stoppen en dan maakt de combinatie 5G plus vaccin dus het aanpassen van ieders DNA mogelijk.

Waarom is die anderhalve meter zo belangrijk?

Als de CRISPR machinerie kan worden aangezet via opwarming en dus (zoals hierboven genoemd) via het 5G netwerk, dan is daarvoor nodig dat je een soort heat-beam genereert. Dit kan alleen als je zorgt dat er niemand om die persoon heen staat, waarvan je niet wil dat de CRISPR machinerie via temperatuursverhoging geactiveerd wordt. Hoewel het coronavirus als reden opgegeven wordt, zou je je af kunnen vragen of dit niet de echte reden is.

Ik begrijp het, dat riekt weer naar complotdenken, maar ik heb u toch echt met hard bewijs de technologische stand van zaken laten zien. De enige vraag die resteert is of je met een 5G netwerk zo’n heat beam kunt creëren. Leest u dan bovenstaand persbericht van Reuters nog eens of kijkt u even naar deze video. U ziet dan dat die beam-forming wel degelijk mogelijk is. (Lees verder onder de video)

Anderhalve meter zorgt er dus voor dat de CRISPR machinerie van één individu aangezet zou kunnen worden. Dan gaan we natuurlijk wel uit van de hypothetische gedachte dat een aanstaand vaccin deze CRISPR machinerie in zich heeft. De anderhalve meter samenleving is dus heel belangrijk als je het plaatst in het daglicht van het kunnen besturen (lezen en schrijven) van lichaam en geest van ieder individu.

Wat staat ons op korte en lange termijn te wachten?

Op korte termijn staat ons te wachten dat we eerst verplichte apps gaan krijgen, waarmee we overal gemonitord worden. Die apps gaan niet alleen bijhouden of we voldoende afstand houden en of er besmetten rondom ons bewegen, maar gaan ons ook aan frequente gezondheid-checkups onderwerpen. Dan gaan de systemen langzamerhand onderling geïntegreerd worden en kunnen we een Chinees model sesame credit punten systeem tegemoet zien, waarbij we niet meer van A naar B kunnen reizen en geen openbaar vervoer of vliegtuig meer kunnen pakken als we niet voldoende punten hebben.

Als dit alles ook nog eens aan ons brein gekoppeld wordt via het door Microsoft gepatenteerd brein-crypto systeem én als we ook nog een digitaal ID (met vaccin certificaat) opgedrongen krijgen, is het systeem compleet en is iedereen definitief slaaf in een onontkoombaar surveillance web. Onderstaand filmpje geeft daar een goed impressie van. U ziet hoe ver het in China al is. (Lees verder onder de video).

In mijn boek beschrijf ik waarom het zo belangrijk is dat we gaan zien wat er zich onder onze ogen ontvouwt. Daarin voorspelde ik niet alleen nog een pandemie uitbraak, maar licht ik tevens toe waarom dit proces moet leiden tot de volledige samensmelting tussen mens en AI. Ik laat zien dat hier een agenda achter zit die alles met de regenboog te maken heeft. De tijd om te onderzoeken is nu.

uw boek

Bron linkvermeldingen: spectrum.ieee.org, reuters.com, pubs.acs.org, rt.com, powned.nl

222 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. marcos schreef:

  zie ook dit artikel waarin wetenschappers het mogelijk maken om zoals in de blog van Martin vermeld dromen te hacken. Techniek groeit exponentieel terwijl ons denkvermogen lineair is om dit allemaal te bevatten.

 2. marcos schreef:

  en met betrekking welke stoffen er in vaccins wel in niet aanwezig zijn geeft dit artikel een goed inzicht https://healthimpactnews.com/2018/vaccinegate-italian-researchers-find-fraud-with-6-combo-vaccine-given-to-babies/

 3. ZalmInBlik schreef:

  Bombshell interview met Dr. Judy Mikovits (ex-collega van Fauci) die het gehele lame stream narratief omtrent COVID-19 met overweldigende bewijs onderuitgehaald.

  De interview is nog verborgen op yt

  • Martin Vrijland schreef:

   We weten inmiddels hoe geraffineerd de schaakspelers aan de top zijn, dus ik moet eerlijk zeggen dat – hoe geloofwaardig het ook over komt – ik geen enkele video of interview meer vertrouw.
   Het kan net zo goed een valstrik zijn waarvan in later stadium de ontmaskering volgt.

   Gewoon kijkend naar de zuivere logica, kunnen we toch wel constateren dat we getuige zijn van de uitrol van een agenda.

 4. ZalmInBlik schreef:

  @Martin, één keer raden wie investeert in deze satelliet surveillance bedrijf

  EarthNow is the first satellite imaging system designed expressly to deliver real-time, intelligent video observations of the Earth. EarthNow’s constellation is designed to ensure that at least one satellite is always above most places on Earth. Each satellite is equipped with extensive on-board processing to enable real-time interpretation of the video captured by the imagers. As a result, EarthNow will deliver an unprecedented capability: real-time, continuous and intelligent video of the Earth from space. EarthNow will let you understand and see our Earth in real-time, all the time.
  https://earthnow.com/#investors
  https://www.geekwire.com/2019/earthnow-video-orbit/

 5. Future schreef:

  Op healthimpactnews website staan wel een aantal links van dokters en nurses. Die de noodklok luiden, het lijkt allemaal wel heel echt. Mochten dat acteurs zijn kunnen ze zo naar Hollywood. Ik zal geen links plaatsen, maar ze ondersteunen wel heel veel, over wat we wel weten. Verkeerde behandeling vergelijkingen met Nazisme tonen meer dan genoeg beademingsapparatuur. Maar mogen alleen maar ventilators gebruiken, die de overheid daar neerzetten. Tekorten zijn er niet, iedereen wordt covid positief gestest. Artsen die niet weten hoe die ventilators werken. Maar wel weten dat die heel veel schade aanbrengen, en je eigenlijk dood bent. Zodra je geincubeerd bent en ze niet vertrouwen. Nogmaals omdat niks meer zeker is, blijft het zo moeilijk. Maar erg veel noodkreten daar. Kort gezegd komt het er op neer dat we vermoord worden. En 1 zuster moest tussen haar tranen door, waarschuwen en cynisch lachen om het ineens zo snelle door Martin al voorspelde vaccin. Wat helemaal niets met Covid te maken heeft. En je er ver van moet blijven. Andere arts waarschuwde ook voor de vaccins. En gaf aan dat mensen moeten gaan nadenken waarom ze in alle grote landen bijna hetzelfde doen. En of dat alle schade financiële economische psychische wel waard was. Uiteraard was z’n antwoord nee.

 6. Riffian schreef:

  dit is dus de man die via het Britse Imperial College gefinancierd werd door de Bill en Melinda Gates Foundation. En waarvan de data/modellen gebruikt worden door het RIVM, hoe lang blijven we dit pikken?

  https://thefederalist.com/2020/03/25/inaccurate-virus-models-are-panicking-officials-into-ill-advised-lockdowns/
  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/05/05/exclusive-government-scientist-neil-ferguson-resigns-breaking/

 7. Harry vries schreef:

  Voor mij één van de belangrijkste indicaties dat we in een eindspelfase zitten van wat waarschijnlijk een simulatie is, is dat nu in sneltreinvaart alles wordt omgedraaid.
  Ik bedoel hiermee dat alles wat voorheen als normaal gezien werd door iedereen in heel snel tempo als abnormaal wordt gemaakt en alles wat voorheen als abnormaal werd gezien/beschouwd in sneltreinvaart als “het nieuwe normaal” wordt gemaakt. Deze omdraaing van alles is al een aantal jaren gaande (minstens 15 jaar ongeveer) maar is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en is nu de laatste 2 maanden exponentieel aan het toenemen, sinds de corona psy-op.

  Dit speelt trouwens vooral en met name in westerse landen, deze totale omdraaing van alles, in derde wereldlanden speelt het ook maar gaat het vele malen langzamer.

  Mensen zijn steeds geprogrameerd en geconditioneerd om deze omdraaingen langzaam te gaan accepteren, meestal ging dit vrij geleidelijk (klimaatsverandering, gender etc etc).

  Dit is nodig omdat de luciferiaanse elite alles wil omdraaien en precies omgekeerd van de werkelijkheid wil maken zodat we mijns inziens gezogen worden in een totaal nieuw systeem (transhumanisme als belangrijkste component) wat Lucifer eigenlijk van het begin af aan al wilde invoeren maar omdat we bezielde mensen waren die dit aanvankelijk nooit hadden geaccepteerd

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten