Als u nog steeds gelooft dat de politieke oppositie u gaat redden, lees dit dan even..

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 september 2020 26 Comments

fotobron: dagelijksestandaard.nlPrachtig hoor dat kamerlid Wybren van Haga namens het Forum voor Democratie een beetje schaaft aan de ideeën van het kabinet, maar het wordt tijd het spel te gaan doorzien. Als u beneden de 30 bent, bent u misschien nog gevoelig voor het theater in Den Haag. Bent u de 40 gepasseerd en heeft u al het toneel in de tweede kamer aanschouwt, dan mag het nu toch wel eens duidelijk zijn dat politici u slechts de illusie van keuze voorhouden en dat het democratische principe op papier misschien wel ideaal is, maar in de praktijk niets meer is dan een rookgordijn voor de macht van de kroon.

In mijn boek bespreek ik hoe het eigenlijk de koninklijke bloedlijnen zijn die wereldwijd aan de touwtjes trekken. Meer specifiek licht ik toe dat er een zich een master-script ontvouwt met een heel specifiek en duidelijk herkenbaar einddoel. Vandaar ook dat ik deze pandemie kon voorspellen en vandaar ook dat ik kon voorspellen dat we voorbereid worden op verplichte vaccinaties wereldwijd, waarbij de verplichting zal zitten in de uitsluiting uit de maatschappij van iedereen die dit afwijst.

Wat we keer op keer alle vormen van oppositie zien doen, is het verhaal van het bestaan van het vreselijk gevaarlijke virus, het besmettingsgevaar en de cijfers bekrachtigen. Dit doen zij dan wel door te stellen dat het allemaal wel meevalt, maar allen houden zij het beeld in stand dat we in maart volle IC’s hadden en allen halen de sterftecijfers erbij; zij het dan door te stellen dat er onterecht corona op het overlijdenscertificaat is genoteerd, maar niemand mag u op het idee helpen dat we door media, experts en pionnen op strategische posities voorgelogen worden met een totaal gefabriceerd beeld.

Als je de media en politici in je zak hebt, kun je een grote leugen neerzetten en in stand houden. Propaganda noemen we dat. Dat heeft zich 80 jaar geleden bij onze ooster buren wel bewezen, dus iedereen die ontkent dat je een hoax zo groot kunt uitrollen zonder dat iemand uit de school klapt, moet gewoon nog eens naar de geschiedenis kijken. Je hoeft alleen maar even te kijken naar de hoofdrolspelers en hun belangenverstrengelingen.

Ik noem Diederik Gommers, hoofd van de IC’s Nederland, die een patent heeft op beademingsapparatuur en de Nederlandse overheid die voor 100 miljoen aan die apparatuur besteld. En wat te denken van de rest van de wereld als je zo’n patent hebt? Ben je dan bereid te liegen over volle IC’s en zou je dan in staat kunnen zijn om samen met John de Mol (eigenaar ANP en Talpa) en wat acteurs enkele dramatische propaganda beelden te produceren over mensen die het zo zwaar hebben met corona of van volle IC’s en loeiende sirenes? Moet ik ook nog even de belangenverstrengeling van Hugo de Jonge en Feike Sijbesma met Astrazeneca noemen? Moet ik Ab Osterhaus nog noemen?

Moeten we nog even terug kijken in de geschiedenis hoe politici bereid zijn te liegen? Herinnert u zich nog de ‘weapons of mass distruction in Irak’ leugen? Die bewezen leugen die verkocht werd door Bush, Blair en Jan Peter Balkenende? De media verzorgde de propaganda voor dit verzinsel om een oorlog te starten. En terwijl Jan Peter Balkenende zichzelf medeplichtig maakt aan deze massamoord in Irak, kon broer Roland Balkenende namens het bedrijf Tenaris de benodigde nieuwe oliepijpleidingen aanleggen. Gelukkig heeft Jan Peter een mooi lijstje op de website Follow the Money, die dit meest essentiële onderwerp keurig voor hem afschermen (schijnoppositie dus). Jan Peter is ondertussen blij met zijn Porsche Cayenne (zie hier).

Het is belangrijk om te gaan doorzien dat vrijwel elke vorm van oppositie die media en social media aandacht krijgt, gecontroleerd is. Ja, ook de social media platforms zijn gecontroleerd. De censuur rijst de spuigaten uit en het leger social media discussiebewakers en beïnvloeders is immens groot. De oppositie die we zien is niets meer dan “die clown en die acrobaat”. We worden zoet gehouden met schijndiscussie terwijl de echte discussie moet zijn dat we voorgelogen worden met een hoax over het bestaan van een besmettelijk virus, terwijl de besmettingstheorie bewezen op fraude en leugens gebaseerd is (lees uzelf eens grondig in). De IC’s hebben waarschijnlijk nooit vol gelegen en de PCR test geeft geen 30% valse positieven, maar is volledige nonsens (ja, Wybren van Haga en de rest van de schijnoppositie).

De gecontroleerde oppositie mag wel aan de poten van de stoel schaven, maar mag ze er nooit onder wegzagen. Zij voeren slechts oppositie om u zoet te houden en er voor te zorgen dat er geen fundamentele opstand in beweging komt. Vandaar ook dat allen deze website doodzwijgen of de staatstrollen Martin Vrijland op social media aanvallen en zwart maken. U moet en zal bij de gecontroleerd oppositie blijven en vooral niet op het idee komen dat de pionnen van de macht uit hun bastions verjaagd moeten worden via directe democratie. Wybren bedankt, Thierry bedankt, Willem Engel bedankt, Lange Frans bedankt, Jensen bedankt, maar wil je echt iets veranderen, dan moet je de hoax ontmaskeren, de directe democratie keihard promoten en de zittende machtskliek naar huis sturen.

Bron linkvermeldingen: ftm.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
104 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Ik snap gewoon niet dat mensen gewoon ff in de materie duiken om zaken opgehelderd te krijgen ipv alles voor zoete koek aan te nemen. Je kauwt toch ook zelf als je een bord eten opgediend krijgt of wordt alles nog voor je geprakt zoals bij een peuter?

  Zo kom je er dan bijvoorbeeld achter dat de uitvinder van de PCR test Dr. Karry Mullis, trouwens een maand voor Event 201 overleden, aangaf dat de PCR test niet betrouwbaar is als een indicator voor virussen nog los van het feit dat we hier met een georchestreerde hoax te maken hebben.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nog even los van het feit dat virussen niet besmettelijk zijn en slechts via vaccins of bloedtransfusie (of een staaf achter in je neus) in je lichaam terecht kunnen komen (lab designed). Voor het overige is een virus een reactie van het lichaam in de vorm van het opruimen van vuil: een zeep.

  • ZandInOgen schreef:

   Hier een goede PCR samenvatting uit die betreffende presentatie.
   https://www.karymullis.com/

  • Waarom wil je dit weten? schreef:

   Zelfs als mensen verder zouden kijken dan hun neus lang is en b.v. op zouden zoeken wat de PCR test nou eigenlijk is, worden ze al in de vangnetten geleid. Kary Mullis wordt op Wikipedia simpelweg als complotdenker gelabeld.

   Een quot van Wikipedia over Mullis:

   A New York Times article listed Mullis as one of several scientists who, after success in their area of research, go on to make unfounded, sometimes bizarre statements in other areas.[33] In his 1998 humorous autobiography proclaiming his maverick viewpoint, Mullis expressed disagreement with the scientific evidence supporting climate change and ozone depletion, the evidence that HIV causes AIDS, and asserted his belief in astrology.[15] [34] Mullis claimed climate change and HIV/AIDS theories were promulgated by a conspiracy of environmentalists, government agencies, and scientists attempting to preserve their careers and earn money, rather than scientific evidence.[15] The medical and scientific consensus considers these hypotheses as pseudoscience, HIV having been conclusively proven to be the cause of AIDS[35][36] and global warming strongly shown to be caused by human activities.[37][38][39]

   Bron: https://en.wikipedia.org/wiki/Kary_Mullis#Contrarian_scientific_views_and_HIV/AIDS_denial

 2. Zonnetje schreef:

  Nogmaals het is de hoogste tijd dat de koning, de ministers en het parlement hun functie neerleggen.
  Zij zijn juridisch verantwoordelijk met betrekking tot het bestuur/ beleid rondom het corona ‘virus’.

  Martin had jij mijn mail nog ontvangen???

 3. Future schreef:

  Helemaal klaar mee, ben je verkouden heb je wat griep verschijnselen. Kan je niet werken want verboden wordt je verplicht die verschrikkelijke Corona test te doen, zwaar in de rats nu, want stok in je kop. Weet me geen raad eerlijk gezegd.

  • SoulmanNL schreef:

   Het is heel simpel. Niet laten testen. Ga naar Holland en Barrett en haal daar de volende dingen. Een zak met goudsbloem (ontstekkings remmer en natuurlijk antibiotica), een zak met kamille (pijnstiller) en een thee ei. Eventueel voor smaak en extra natuurlijk antibiotica creme honing.

   Bereiding: 3 eetlepels goudbloem, 1 eetlepel kamille in thee ei proppen en daarover gekookt water doen in een beker. 15 min laten staan en dan opdrinken. 3x per dag een beker opdrinken.

   Gebruik het om mijn kleine van 6 en mijzelf te genezen. Het is sterk genoeg om een longonsteking te genezen. Het nadeel is dat iets langer duurt om te genezen en het voordeel is dat nadat je beter ben wordt je niet meer ziek van de bacterie die de ziekte veroorzaakt.

   • Martin Vrijland schreef:

    Het is heel simpel: je wordt niet besmet en dus hoef je ook geen middeltjes gebruiken. Wel kun je door omgevingsvervuiling ziek worden. Zo is het dragen van een masker en verhoogde stress een perfecte manier om je lichaam in onbalans te brengen…

    • SoulmanNL schreef:

     Dat klopt zeer zeker. Mijn reactie was niet bedoeld om besmetting te voorkomen gezien ik niet in de hoax geloofd. Maar bij verkoudheid of griep (door bacterie) werkt het zeer goed en hoeft je geen chemische troep in je lichaam te stoppen die ook je goede bacterieen kapot maken. Met alle respect voor vele mensen, maar het lijkt me tijd worden dat iedereen weer kritisch gaan nadenken over de dingen die gaande zijn. We zijn geboren met een gezonde set ogen, oren en hersenen….gebruik ze dan ook!

 4. Zonnetje schreef:

  Ik begrijp niet dat mensen zich laten testen voor de aanwezigheid van het ‘ virus’. De test zegt namelijk niets relevant/zinnig. Je beeldt het je in of het wordt je aangepraat door de overheid via de continue propaganda met als doel massahysterie. Stop met onzinnig testen. Je geeft onze rulers slechts legitimiteit voor wat zij doen. Ongelooflijk slaven denk toch na. Wees geen schapen.

 5. Future schreef:

  Zonnetje

  Ik sta achter jouw verhaal hoor. Maar dit is dus de dwang die er achter steekt. Geen test is werkeloos en als ik alleen was geweest was ik allang vertrokken van deze aarde. Maar ik heb een kind , en heb daar een sterke band mee. Dus ik moet voor hem zorgen. In dit systeem kan dat alleen via inkomen. En ja ik heb een baan in een zorgtak. Dus eens met je comment. Maar je zou ook iets genuanceerder kunnen kijken. Ik zit er nu zwaar mee. Als ik namelijk doorwerk en ze krijgen door dat je niet lekker bent, heb ik ook problemen. Dat is dus ook geen keus. En nu is het gewoon simpel zonder test kom je niet terug. Heb ik het nog niet over collega’s die ook gewoon bang zijn voor een nep virus. Dus gewoon een klote situatie.

  • marcos schreef:

   @ Zonnetje, ik voel met je me en ben het volledig eens met het feit dat sommige reacties wel wat genuanceerder mogen. Het op een forum herhaaldelijk blaten van “slaven” en “schapen” getuigt mijn inziens meer over het onvermogen van deze reageerders zelf om een actie te ondernemen om daawerkelijk iets te veranderen. Het komt bij mij over als blaffende honden bijten niet.

  • P.V. schreef:

   Lastige kwestie Future, moeilijk om in te adviseren, meedenken helpt wellicht. Ik zou mezelf afvragen of ik mijn lichamelijke integriteit wil aantasten voor mijn baas. Nou nee dus, en binnen afzienbare tijd komen ze met het verplichte vaccine, sta je voor hetzelfde, enkel nog groter dilemma. Hoelang en hoever wil je erin meegaan? Wat heeft stoppen met werk voor consequenties? Veelal materieel? Hoe weegt dat af t.a.v. integriteit. Een uitkering maakt ook welweer afhankelijk, maar voorlopig zonder test-eis. Zonder werk heb je veel tijd voor jezelf, minder luxe, meer eigenwaarde. Ook andere paden zullen zich aandoen om rond te komen of goed te doen. Rather be a hero then a slave?
   Meld je depri en neem er ff de tijd voor? Respecteer je eigen keuze, met de juiste intentie bestaat goed of fout niet. Sterkte

   • Future schreef:

    Thanks voor je advies P.V.

    Uiteindelijk getest negatief een rot gevoel. En niet blij op dit moment. Maar Aangekomen op het punt van nothing to lose. Dus we zien wel wat het wordt. Ja ik vind het zwak van mezelf. Maar ik wil zo lang mogelijk voor mijn kind zorgen.

 6. Sephus schreef:

  Ik werk in de psych zorg. Bij mijn werkgever zijn ze helemaal in de stress als iemand een keer hoest of snottert. Dan willen ze dat je je laat testen.Mocht ik een keer gaan niezen, ga ik ervan uit dat ik me moet laten testen.Ik ben dan van plan om me niet te laten testen en, tegen mijn werkgever zeg ik dat ik ga testen. na een paar dagen zeg ik tegen mijn werkgever dat ik negatief getest ben, dus gewoon kan werken,. tralala enzo, maar weet niet zeker of ze dat pikken omdat ze misschien de uitslag officieel willen zien?. Je hebt toch ook zoiets als de wet van de privacy? Dus ben niet verplicht om alles aan hen te laten zien…toch? weet iemand dit?

  • Martin Vrijland schreef:

   De wet is getekend door de koning. De koning zegt wetten uit te mogen schrijven bij de gratie God’s. Vraag je werkgever om het bewijs van die gratie god’s..liefst op papier met een handtekening van God.

   Klinkt vergezocht, maar zo eenvoudig is het.

  • Rebel schreef:

   Als werkgever mag u geen medische gegevens van uw personeel verwerken. U mag uw werknemers dus niet vragen naar hun gezondheid of een test afnemen ter controle.

   De reden van een ziekmelding bijhouden mag ook niet. Zo is dat geregeld in de privacywet, de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG

 7. Sephus schreef:

  Ja, leuk Martin. Ik zie me al aankomen en ik vraag aan mijn werkgever. De wet is getekend door de koning. De koning zegt wetten te mogen schrijven bij de gratie god’s .Dus baasje van me, Mag ik het bewijs van die gratie god’s. Graag op papier met een handtekening van god.
  Wat denk je wat ie zegt dan? Ik denk dat ie aan mijn hoofd voelt of ik wel helemaal lekker ben. Wat denk jij dan? Dat ie het serieus neemt?
  Eigenlijk kan ik dus niks is de conclusie. Ik denk dat ik mijn baasje verplicht ben een bewijs te overleggen dat ik getest ben.
  Nou ja, mocht ik echt snotterig zijn of een paar keer ga niezen meld ik me ziek en zeg dat ik depri ben. Dan hoef ik me niet te testen. Ik denk dat dat meer effect heeft.

  • Martin Vrijland schreef:

   Het zou je een worst moeten wezen wat je baas vindt van jou opmerking als hij vindt dat jij getest moet zijn.
   Het probleem is dat je je eigen diepgewortelde programmering van gehoorzaamheid aan wetten moet overstijgen en dat betekent dus ook dat je moet gaan zien dat wat ik stel niet belachelijk of lachwekkend is, maar de essentie.

 8. Elenah schreef:

  Ik vind de nieuwe ontwikkeling dat er een nieuwe beweging/politieke partij gestart is (vrij en sociaal Nederland), welke o.a. zegt voor directe democratie te zijn, interessant.

  Tevens zeer interessant vind ik dat sommige mensen uit verschillende bewegingen (nu) ook naar voren komen met de uitleg dat virussen niet zijn wat “ons” meestal geleerd is en of niet besmettelijk zijn, terreintheorie, enz.

  Martin, jij hebt enorm veel geïnvesteerd in kennis o.a. aangaande dit onderwerp en houdt alles nauwlettend in de gaten. Deze ontwikkelingen komen zowel uit de politieke hoek als de door jou aangewezen, controlled opposition.

  Ik ben benieuwd naar je/jullie gedachten hierover.

  Alle Goeds!

  • Martin Vrijland schreef:

   Goed hoor (kuch) dat je hier een initiatief komt promoten dat ik hier allang gelanceerd heb. Ik zie dezelfde koppen als in Viruswaarzin (dat meisje op de foto is van het team viruswaanzin). Waarom wordt het initiatief van de directe democratie van Vrijland niet gepromoot? Ah, ok ik was het even vergeten: we moeten alleen in de vangnetten van de gevestigde orde zwemmen en we moeten een politieke partij wel keurig netjes aanmelden in het systeem, zodat de koning er zijn goedkeuring aan kan geven.

   The best way to control the opposition is to lead it yourself.

   Kijk eens goed naar hetgeen ondergetekende reeds enkele maanden geleden lanceerde: http://www.fvvd.nl
   maar je mag natuurlijk ook in de vangnetten van de staat blijven geloven.

 9. ZalmInBlik schreef:

  In de Australische staat Victoria hebben ze de STASI technocratisch model zo goed als geïmplementeerd.

  Daniel Andrews demands extraordinary new law to let Victorians arrest each other – as top judges warn of ‘abuse’ and critics say he’s creating his own version of the East German secret police

  Critics say Mr Andrews wants to create his own version of the Stasi, the East German secret police force
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8758579/Daniel-Andrews-demands-extraordinary-new-law-let-government-officials-arrest-Victorians.html

  Critics say Mr Andrews wants to create his own version of the Stasi, the East German secret police force which spied on citizens through a network of informants and arrested more than 250,000 people between 1950 and 1990.
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-8762023/Innocent-Victorians-arrested-street-new-draconian-law.html

  • Martin Vrijland schreef:

   En die 250.000 is dan wat de officiële geschiedschrijving ervan maakt…het zichtbare topje van de ijsberg.

   In Nederland bestaat dit zeker..en in grote getale dus op verjaardagsfeestjes hoef je je niet te schamen want je bent niet de enige.

   • ZandInOgen schreef:

    Waar we jaren geleden waarschuwde voor het feit dat de middenklasse willens en wetens wordt vernietigd biedt deze artificiële crisis de ideale mogelijkheid om de agenda van de usual suspects te implementeren. Lees hier waar het oa toe leidt, let wel dit artikel komt uit 2017:

    What next?
    Standing has come a long way since his lonely advocation of basic income in the 80s. Last year he spoke at the Bilderberg Group, a secretive conference attended by the global political elite.

    The old system has broken. Wages will continue to decline. Insecurity will continue to grow. That is a recipe for economic instability
    In January, he will deliver a speech on UBI in Davos before a similarly elite group of world leaders and financiers, and he continues to advise on an ever-expanding number of pilot studies.

    “I don’t see basic income as a panacea, but we must have a new income distribution system,” he says.
    https://www.businessinsider.com/free-money-universal-basic-income-guy-standing-economist-neofascism-populism-brexit-2017-1

    Idd the great rest komt uit diezelfde mouw en het leidt tot meer centralisatie en controle in handen van diezelfde usual suspects. Sterkte!

 10. hetiseenSpel schreef:

  Er is een gezegde “Everything is a rich mans trick”.

  Dat geldt ook voor electronische mindcontrol en de opleving van Jesus (een loyaliteitsprogramma in de killer industrie van de NWO)

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten