Amerikaans orgaanhandelbedrijf heeft vestigingen in Amerika en (als enige in Europa) Amsterdam

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 februari 2018 26 Comments

Een bedrijf in de VS dat in dode lichamen handelt, kwam op 8 november 2017 in onderzoek bij de FBI. Het is in de VS (officieel) verboden om in individuele organen te handelen, maar MedCure heeft zich gespecialiseerd in het handelen in complete lichamen van overledenen ten bate medische training. De FBI onderzoekt nu of er juist ook sprake is van het oogsten van organen voor transplantatie. Volgens het officiële bericht gaat het bij die handel in lijken vaak om mensen die te arm zijn om een begrafenis of crematie te betalen, maar vermoedelijk is er meer aan de hand. En als de FBI iets onderzoekt, dan is dit misschien vooral omdat er te veel publieke onrust aan het ontstaan is en er dus wel iets moet gebeuren of simpelweg omdat er publieke aandacht moet komen ter voorbereiding op nieuwe wetgeving.

MedCure staat bekend als ‘bodybroker’ en dat zal toch wel een zakcentje opleveren. MedCure, werd in 2005 opgericht en heeft kantoren in Nevada, Florida, Rhode Island en Missouri, maar ook in Amsterdam! Op sommige vestigingen, geeft MedCure trainingen voor doctoren en ‘health professionals’ in operatietechnieken. MedCure levert dan de lichaamsdelen en technici ter ondersteuning van deze medische conferenties. Die lichaamsdelen zijn dus afkomstig uit hun voorraadkast.

Nu zouden we kunnen zeggen dat MedCure misschien gewoon een brievenbus BV in Amsterdam heeft, maar het is toch wel interessant te noemen dat het bestaan van de Nederlandse vestiging genoemd wordt; zeker in het licht van de nieuwe orgaandonatiewet. In mijn vorige artikel stelde ik dat die orgaanwet de Nederlandse staat biljoenen oplevert en dat lijkt misschien overdreven, maar kijkt u maar eens wat de Dailymail in oktober 2017 schreef:

Inside the unregulated corpse trade where ‘donated’ bodies sell for millions: Body brokers team up with funeral homes to pick up human remains ‘for research’ – but they don’t all reach labs

Southern Nevada Donor Services, one body brokering business, offered grieving families a way to eliminate expensive funeral costs: free cremation in exchange for donating a loved one’s body to ‘advance medical studies’.

Outside Southern Nevada’s suburban warehouse, the circumstances were far from comforting. In the fall of 2015, neighboring tenants began complaining about a mysterious stench and bloody boxes in a dumpster.

That December, local health records show, someone contacted authorities to report odd activity in the courtyard.

Health inspectors found a man in medical scrubs holding a garden hose. He was thawing a frozen human torso in the midday sun.

As the man sprayed the remains ‘bits of tissue and blood were washed into the gutters’, a state health report said. The stream weaved past storefronts and pooled across the street near a technical school.

Southern Nevada, the inspectors learned, was a company that acquired dead bodies, dissected them and sold the parts for profit to medical researchers, training organizations and other buyers.

The torso on the gurney was being prepared for just such a sale.

Reuters zou een onderzoek gedaan hebben naar het gemak waarmee lichaamsdelen in de VS gekocht kunnen worden. Reuters schreef dat mensen die hun lichaam aan de wetenschap doneren onbewust bijdragen aan de orgaanhandel. Reuters stelde dat dit komt door gebrek aan regulering. Het persbureau onderzocht met welk gemak je in de VS aan lichaamsdelen kon komen en kocht twee hoofden en een wervel van een handelaar in Tennessee met slechts een paar e-mails.

Het lijkt erop dat Nederland de internationale kar moest trekken richting meer regulering op het gebied van orgaandonatie. Natuurlijk wordt nog nergens gesproken over de regulering van de orgaanhandel, maar dat overheden hun plannen altijd stap voor stap invoeren, zodat het even in kan dalen, weten we inmiddels. De media moeten het volk daar alvast op voorbereiden.

Illegale orgaanhandel behoort tot de meest winstgevende vormen van criminaliteit. Wereldwijd wordt de omzet geschat op € 1,2 miljard.‘ Dat melde Dr. Frederike Ambagtsheer, die op 6 juni 2017 promoveerde op het onderwerp aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zie haar proefschrift Organ Trade of luister naar de uitzending van Argos hierover.

Al in de Joegoslavië-oorlog bleek er een lucratieve zwarthandel te bestaan in organen van Serviërs. Ook Frederike geeft in haar onderzoek openlijk toe dat er in Kosovo sprake was van orgaanhandel. Saillant detail is dat Nederland een grote vinger in de pap had in de Joegoslavië oorlog en dat Mabel Wisse Smit van Oranje waarschijnlijk de illegale wapenhandel aan de Mudjahedin verzorgde. Het Nederlandse journaal verknipte het originele gesprek tussen de Servische generaal Mladic en Nederlander Karremans tot deze versie waarin het leek alsof Karremans bedreigd werd en zo kon de door de westerse huurlingen uitgevoerde massamoord eenvoudig in de schoenen van de Serviërs geschoven worden. Pia Dijkstra was toen de nieuwslezeres van het NOS journaal die de propagandaleugens rondom die oorlog aan het Nederlandse volk mocht verkopen. Die oorlog was dus goed voor de internationale orgaanhandel en de hoofdrolspeelster toen, mocht nu de nieuwe orgaanwet door de eerste en tweede kamer loodsen.

Opmerkelijk zijn de lage prijzen die Frederike Ambagstsheer in haar proefschrift noemt. De prijzen die online te vinden zijn liggen vele malen hoger en dat die prijzen wel hoger moeten liggen wordt ook bevestigd door bovenstaand bericht van de Dailymail, waarin gesproken wordt over miljoenen per lichaam. Je gaat geen miljoenen per lichaam betalen als de organen niet die waarde vertegenwoordigen. Het lijkt er dus op dat het rapport van de promovendus aan de Erasmus universiteit moest bijdragen in het downplayen van de waarde van organen en alvast een voorzetje moest geven richting legalisering van de orgaanhandel. Zou Pia Dijkstra ook een hart hebben? (Lees verder..)

Bron linkvermeldingen: newsmax.comdailymail.co.uk, erasmusmc.nl, reuters.com

1K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Zou Pia Dijkstra een geweten hebben?
  Volgens mij hebben vele mensen op mooie posities in het systeem hun ziel en geweten verkocht aan de duivel, zo ook Pia Dijkstra. Helaas is dat voor de aristocratie niet genoeg en beschouwen ze ziel en zaligheid van de mensheid als hun eigendom. Helaas heeft de meerderheid van de mensen nog altijd niets in de gaten…
  Wat is er vanavond op de buis?

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik heb nog wel wat leesvoer (of het klopt is de vraag – want de naam van de site is veelzeggend, maar het is zeker het onderzoeken waard):

   “The report continues to say that FBI investigators in Las Vegas also became “shockingly alarmed” after they discovered that Stephen Paddock made regular deliveries to the MedCure facility in Henderson, Nevada, and though SVR intelligence analysts do not suggest that Paddock was using MedCure as a “body dumping station”, they do note that Nevada has the worst laws governing human remains in the entire U.S. In Nevada, elected or appointed Sheriffs are mandated by law to be coroners, even without medical education, and they are the sole determiners as to the cause of death, making the State the “perfect and ideal” location to rid oneself of the unwanted bodies of those killed during illegal human smuggling operations. Steven Paddock is suspected as being an undercover FBI or CIA gun runner, and was possibly murdered by ISIS in Las Vegas when they became aware of his true identity.”

   https://www.thetrumptimes.com/2017/12/08/fbi-raids-medcure-body-parts-factory-possible-ties-hillary-clinton/

 2. ZandInOgen schreef:

  Wat ook heel alarmerend is als je de web van leugens en bedrog ontwaart en het gehele spectrum ontwaart is de ggz wetgeving. Ja door een andere Bilderberger (2014) in het leven geroepen nl. Schippers

  Gedwongen time-out mogelijk voor verwarde personen
  Verwarde mensen die door een psychische stoornis gevaarlijk kunnen zijn, mogen straks maximaal drie dagen verplicht ter observatie worden opgenomen in een ggz-instelling. Zo krijgen experts tijd en ruimte om vast te stellen wat er nodig is om hen te helpen.
  https://www.ad.nl/nieuws/gedwongen-time-out-mogelijk-voor-verwarde-personen~a31b61a5/
  https://www.ad.nl/politiek/kabinet-schrapt-wetsvoorstel-lokaal-initiatief~afcfe84b/

  Wat gebeurt er met mensen die zgn. verward zijn en overgeleverd zijn aan vadertje staat? Die kunnen dus platgespoten worden en vul de rest zelf maar in. Het gaat allemaal in kleine stappen of zoals David Icke het noemt ‘the totalitarian tip-toe’

  HORROR IN NL

  The key topics for discussion this year include:
  Is the economic recovery sustainable?
  -Who will pay for the demographics? (genocide)
  -Does privacy exist?
  -How special is the relationship in intelligence sharing? (Wiv?!)
  Big shifts in technology and jobs
  -The future of democracy and the middle class trap
  China’s political and economic outlook
  The new architecture of the Middle East
  Ukraine
  -What next for Europe? (=EU)
  Current events
  http://www.bilderbergmeetings.org/meeting_2014.html

  • ZandInOgen schreef:

   Nederland is een zinkend schip waar de laatste restjes vrijheden in rap tempo worden geëlimineerd. C’est fini…

   Kabinet schrapt experimentenwet gemeenten
   Foto: ANP
   Gepubliceerd: 19 februari 2018 11:43
   Laatste update: 19 februari 2018 11:43
   Het kabinet schrapt een wetsvoorstel dat gemeenten ruimte moet geven om te experimenteren met bestuurlijke en democratische vernieuwing. De wet zou niets toevoegen en wel leiden tot meer bureaucratie, aldus de Raad van State.
   De experimentenwet zou een gemeente de ruimte geven om wetten en regels tijdelijk buiten werking te stellen of alternatieve regels uit te proberen. Daardoor zouden lokale bestuurders beter kunnen inspelen op wensen van bewoners.

   Volgens minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken werkte het wetsvoorstel in de praktijk niet.

 3. Martin Vrijland schreef:

  En de journalisten van de propaganda media gaan gewoon door…zie dit bericht op RTL Z, waarin al voorgesteld wordt om mensen te straffen voor hun keuze geen donor te willen zijn. Lars Duursma:

  https://www.rtlz.nl/opinie/column/lars-duursma/geen-donor-prima-maar-dan-wel-consequent-zijn

  “Geen donor? Prima. Maar dan wel consequent zijn

  Als het gaat om wie in aanmerking komt voor het ontvangen van een donororgaan, hoeven we niemand bij voorbaat uit te sluiten. Maar wat mij betreft komen alle mensen die er bewust voor kiezen om zelf geen organen af te staan wel onderaan de wachtlijst.”

  ..aldus Lars Duursma, specialist in framing en beïnvloeding

  • Martin Vrijland schreef:

   Lars Duursma, oprichter van Debatrix:

   Vergroot je overtuigingskracht bij dé Europese autoriteit op het gebied van beïnvloeding en TED-waardig presenteren. Onze experts worden gevraagd voor prestigieuze en spraakmakende opdrachten over de hele wereld.

   https://www.debatrix.com/nl/

   Geen belangenverstrengeling natuurlijk.

  • Martin Vrijland schreef:

   Lars Duursma is oprichter van Debatrix. Hij coacht CEO’s en geeft lezingen door heel Europa op het gebied van framing, storytelling en overtuigingskracht.

 4. ZandInOgen schreef:

  Bilderberg boodschappenlijstje:

  – Wiv
  – Ggz
  – afschaffen referendum
  – afschaffen experimentenwet
  – verplicht vaccineren
  – financieel paspoort (blockchain)
  – East Stratcom (Ministerium für Staatsicherheit)
  enz enz

  Gaat er een lampje branden?

 5. Robin schreef:

  Het feit dat Pia Dijkstra en consorten ogenschijnlijk aan onze soevereiniteit knagen, en volgens een van tevoren uitgedacht plan acteren wil nog niet zeggen dat dit daadwerkelijk zo is.
  Deze lui hebben géén macht over ons, totdat we ze het zelf geven.
  Door te reageren op deze wetsverandering en met voor of tegen doneren vast te leggen erken je gelijk hun macht.

  Deze dubbellaagse democratie is gewoon communisme. Een pakketje schroot met een dun laagje chroom.
  De volksraadpleging is de mond gesnoerd, de sleepwet wordt ingevoerd, we zijn allemaal tbs’ers vanaf 2020, je MOET je tolerant gedragen jegens allerlei mafketels. Alleen niemand is tolerant tegen mensen die de vinger op de zere plek leggen.

  Probeer het wereldbeeld van Hitler en de WO2 maar eens in twijfel te trekken en je wordt bijna meteen veroordeeld als ketter van het geloof.
  De winnaar bepaald het verhaal (citaat Hitler)

  Vanaf jongs af aan worden we geïndoctrineerd met de religie over WO2.
  Elk jaar nieuwe films erover en gruwelijke verhalen om onze perceptie te houden waar men dat wilt.
  En wie zitten daarachter? De veroorzakers en winnaars van WO1 en 2. Dezelfde mensen die oorlogen wereldwijd creëren én wapens verkopen, mensen die de transhumanistische agenda aanvoeren en ook de donorwet invoeren.

  Erken ze niet door in te gaan op uitlokkingen op wat voor manier dan ook.
  Ik heb zelfs nooit voor de grondwet of wat voor wet ook getekend.
  Het kan niet met álles, maar wees zoveel mogelijk eigenzinnig en dwars.

  Met elk windje meewaaien is juist je kop in het zand steken!

  • Martin Vrijland schreef:

   Inderdaad

   “De overwinnaar schrijft de geschiedenis” was overigens een uitspraak van Churchill (die Dresden nog even plat bombardeerde toen de oorlog al voorbij was..en nog een keer en nog een keer..tot iedereen dood was)

   Over genocide gesproken.

  • Notis schreef:

   @Robin Je hebt helemaal gelijk. Door te stemmen, door hun bureaucratische, leugenachtige en misleidende formulieren in te vullen erken je eigenlijk hun systeem(lees: dictatuur macht over jou!!!).

   Maar door niks in te vullen loop je het risico dat je (of je kinderen) ongewild op de snijtafel van ‘malafide’ danwel domme meelopende schijtlaarzen van artsen als een kip letterlijk wordt leeggeplukt (wat we al financieel al zijn). Er zijn gevallen bekend waarbij de organen er dermate ‘slordig’ uitgehaald waren dat het karkas van een geslacht varken er nog heilig bij was/uitzag. Van een uitvaartmedewerker heb ik gehoord dat de arm van iemand die opgebaard lag, tijdens dat iedereen langs de open kist liep, begon te lekken omdat de huid er volledig was afgestroopt (huidtransplantatie) en niet was ‘afgehecht’ en zorgvuldig bedekt; toch dood, geen tijd, stukloon van paar duizend euro vandaag al lekker gehaald!

   Deze wet zorgt ervoor – in hun ogen althans- dat iedere Jakniklander/Nederlander ook dus de NEEderlanders gewoon vee, slachtvee, gemerkt slachtvee, lijfeigenen worden.
   Let wel WIJ NEEDERLANDERS, WIJ MENS zijn in wezen vrije wezens die zelf over hun leven beschikken en oordelen.

   Nogmaals : Het zal je kind maar wezen.

   (als zullie op de emotie kunnen werken, nou dan kan ik het ook, alleen is dit ware echte persoonlijke emotie van de ouders, reken maar)

 6. Martin Vrijland schreef:

  Joegoslavië..the same script

 7. ZandInOgen schreef:

  Pro-Nazi Rulers’ Legacy Still Lingers for Croatia
  By STEPHEN KINZER,
  Published: October 31, 1993
  ZAGREB, Croatia— At a souvenir stand in Zagreb’s central market, glaring down over key rings, cigarette lighters and T-shirts, hang portraits of a firm-jawed man in military uniform. He is Ante Pavelic, who headed the pro-Nazi Government that ruled Croatia from 1941 to 1945.

  President Franjo Tudjman reflects this uncertainty. Under his leadership, Croatia has taken several steps that suggest he has sympathy for some of what the Ustashe did. This attitude puzzles some people, since Mr. Tudjman was an active anti-fascist during World War II, and his younger brother was killed either by Nazi soldiers or their Ustashe allies.

  At the same time, Mr. Tudjman’s refusal to condemn the Ustashe legacy helps solidify his support among some Croatian nationalists and among rightist Croatian exiles who contribute to his political campaigns.

  In one of his first acts, Mr. Tudjman decreed that Croatia should adopt a red-and-white checkerboard coat of arms that closely resembles the symbol of the Ustashe state. That coat of arms is now part of the Croatian flag.
  http://www.nytimes.com/1993/10/31/world/pro-nazi-rulers-legacy-still-lingers-for-croatia.html
  https://www.theguardian.com/news/1999/dec/13/guardianobituaries.iantraynor

  PAS OP zeer schokkende beelden:
  https://4international.wordpress.com/2008/03/21/tudjman-the-croatian-ustashe-nazi-genocide-of-krajina-serbs-part-2/

 8. Marga schreef:

  Als je eigenzinnig en dwars bent wordt je al gauw aangemerkt als verward persoon en platgespoten, waarom doet het volk niets???? Wat kunnen we met zijn allen daadwerkelijk doen tegen al die snode plannen????

  • Martin Vrijland schreef:

   Iedereen om je heen wakker schudden en wijzen op wat er gaande is en met welk list en bedrog ze stap voor stap gevangen gezet worden.

   • Marga schreef:

    Dat probeer ik wel, maar is niet afdoende, men noemt je dan een doemdenker / complotdenker, kortom ze denken dat je gek bent en (willen) je niet geloven. Met degenen die wel verder denken een hele grote groep vormen en 1 vuist maken zal wel een utopie zijn, helaas, je wordt er bijna moedeloos van.

 9. housemeister schreef:

  Heel herkenbaar Marga,
  Om de moed er een beetje in te houden een klein bemoedigend berichtje alhier.
  Ik ben zelf nóg een ambtenaar, maar daar gaat hopelijk zo spoedig mogelijk een einde aan komen. De zelf gestelde deadline is november dit jaar. Met schaamte zal ik nog een paar maanden met het logo op de borst moeten rondlopen. Hetgeen mij wakker geschud heeft was een arrestatie van mijn demonstrerende broer. (trots en dank) Ik betrapte mezelf op zelfcensuur om m’n baantje maar niet in gevaar te brengen, dit terwijl ik meestal wel voor de kritische noot zorg op de werkvloer zorg.
  Sinds 2 weken probeer ik alles bespreekbaar te maken met iedereen binnen het ministerie van oorlog en wat een opluchting en verheldering, zelfs vele militairen beginnen door te krijgen waarvoor ze misbruikt worden en zijn allerminst bereid hun leven te geven voor de illegale strapatsen her en der buiten het koningkrijk.
  Bij deze nog een oproep 😉 Leuk zinvol werk gezocht, fulltime door een principiele, doch als het zinvol werk is, harde werker die graag meedenkt, maar ook kritisch is.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten