Amsterdam begint met gender-neutraal spraakfatsoen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 juli 2017 43 Comments

Het is niet zomaar een agenda van de regenboogmaffia, die de introductie van gender-neutrale spraak bij de Amsterdamse gemeenteraad wil introduceren, er zit een wereldwijde agenda achter. De woorden ‘geachte dames en heren’ moeten in de toekomst gemeden worden, omdat ze wel eens kwetsend zouden kunnen zijn voor de 0,001% mensen die hun geslacht willen laten veranderen in Nederland of voor de mensen die zich gender-neutraal voelen. Je kunt in de toekomst ook maar beter geen man, vrouw, jongen, meisje, juffrouw, meester, politieman, schoonheidsspecialiste of andere woorden gebruiken die het geslacht typeren. In de toekomst is het duiden van een geslacht een doodzonde! Moet dat allemaal dan worden uitgebannen, omdat het kwetsend kan zijn voor een kleine groep?

Dat lijkt een tikkeltje overdreven, maar als je dieper kijkt, blijkt de agenda slechts een tussenstap te zijn in wereldwijde road map richting transhumanisme. Het is belangrijk om dat hier nogmaals toe te lichten, omdat u dan begrijpt waarom nu ook deze spraak-correctheid langzamerhand en stap voor stap wordt geïntroduceerd; net als de invoering van gender neutrale toiletten en het onderwijs op basisscholen waar kinderen leren dat je je geslacht kunt kiezen en net als allerlei andere ‘gender neutral’ maatregelen. We zien de gender neutraliteit of het transgenderisme terug in alle facetten van de maatschappij; soms ‘hidden in plain sight’. Let u bijvoorbeeld eens op bepaalde bekende personages die bij nadere bestudering wel erg veel mannelijke trekjes vertonen. Ik noem in dat kader Christine Lagarde van het IMF als voorbeeld.

Het AD kopte vandaag:

Amsterdam tipt alternatief voor ‘geachte dames en heren’

De gemeente heeft een taalgids gepubliceerd voor ambtenaren, met daarin alternatieven voor een aanhef als ‘geachte dames en heren’ in brieven aan Amsterdammers.

Zo wil Amsterdam nog meer een stad worden waar iedereen zich thuisvoelt, zegt een woordvoerder. “Deze gids bestaat uit tips voor collega’s om op een respectvolle manier te praten en schrijven over seksuele- en genderidentiteit. Als stad én als werkgever willen we inclusief zijn.”

Het is niet zo dat ambtenaren verplicht wordt de zogenoemde ‘regenboog taaltips’ uit de gids te gebruiken in brieven en tijdens toespraken. “Het is geen vastgesteld beleid, maar een overzicht met voorkeursvarianten. Het is niet zo dat ‘geachte dames en heren’ nu verboden wordt.”

Enkele alternatieven die in de gids worden genoemd zijn ‘beste mensen’, ‘geachte aanwezigen’, ‘beste Amsterdammers’ en ‘geachte bewoner van de Spaarndammerbuurt’.

Amsterdam volgt met de gids Londen op de voet, waar in de metro ‘ladies and gentlemen’ kortgeleden is vervangen door ‘hello everyone’. Eerder kwam de stad al met een initiatief voor genderneutrale toiletten.

Het is dus duidelijk een wereldwijde agenda. Deze agenda wordt in meerdere facetten van de maatschappij zichtbaar. Ook de recent door de eerste kamer geloodste ‘aftapwet’ dient dezelfde agenda. Lees daarvoor dit artikel nog eens terug. Wat is namelijk de langetermijnplanning voor Nederland (en de rest van de wereld)? Dat is een wereld waarin de genetisch gemanipuleerde transhumane mens fulltime aan het internet komt te hangen. Om de wereld voor te bereiden op deze transhumane fase, wordt er nu al gewerkt aan het transformeren van de mens zoals die voorheen nog enigszins paste in de natuurlijke biologische balans. Daarvoor moeten we nu alvast wennen aan allerlei transformaties. Plastische chirurgie leek zo onschuldig en positief, maar was slechts het voorportaal van gewenning aan transformaties. Daarom wordt de jeugd op basisscholen alvast geleerd dat je geslacht geen aangeboren kwestie is, maar een keuze. “Je hebt misschien wel een bepaald geslachtsdeel, maar je feitelijke geslacht kun je nog kiezen“, zo luidt de boodschap. Deze hele transformatie-agenda komt tot uiting in de plannen van de regenboogmaffia die nu ook de gender-neutrale spraakvormen loopt te pushen.

De wereld is als het ware in 3 fases klaargemaakt voor de agenda van het transhumanisme, waarin iedereen met zijn brein en zijn lichaam aan het internet komt te hangen. De voorbereiding van deze agenda is al heel lang gaande en het toekomstbeeld is een geslachtsloos androïde mens. Nu weet u misschien ook waarom het besturingssysteem van uw smartphone (alles behalve i-Phone) Android heet. Dit alles wordt gepusht door mensen als Elon Musk, Ray Kurzweil (Google), Michio Kaku (zie YouTube) en bijvoorbeeld ons koningshuis (zie hier hoe koningin Maxima de Singulariteits Universiteit in Eindhoven in 2016 opende).

 • Fase 1: emancipatie van de vrouw (‘ontwrichting oude gezinssituatie’, twee-verdieners-model, kinderen naar dagverblijven, meer staatsinvloed in opvoeding);
 • Fase 2: de emancipatie van de homoseksueel (‘voortplanting via IVF’; bevolkingsreductie; verdere ontwrichting oude gezinsstructuren);
 • Fase 3: de emancipatie van de transgender (normalisering van mutaties aan het menselijk lichaam);
 • Fase 4: de opkomst van de getransmuteerde mens, de transhumaan, de cyborg (normalisering van nanotechnologische mutaties van de biologische cellen en breinconnectie met het internet);
 • Fase 5 de singulariteit.

De bevolking is langzaam gewend geraakt aan veranderingen in de bestaande biologische orde zoals we die in de natuur zien, richting een gewenste mutatie waarin die balans genegeerd en overwoekerd wordt door iets nieuws. Transhumanisten zien het als een evolutionaire stap dat de mens samensmelt met het internet en kunstmatige intelligentie. In deze fase (fase 4, die volgens voorvechters als Ray Kurzweil van Google, in 2045 volledig geïmplementeerd moet zijn) wordt het menselijk brein gekoppeld aan het internet en zal de mens via nanobots van binnenuit getransformeerd worden in geslachtsloze cyborgs. Natuurlijke voortplanting is in die evolutionaire stap een onnodige en overbodige optie geworden, omdat de biologische mens gestaag (doch doortastend) van androïde (denk aan het besturingssysteem van uw smartphone) mens transformeert in een cyborg; waarbij alle cellen in het menselijk lichaam vervangen zijn door nanotechnologisch gemuteerde cellen die geen last hebben van het verouderingsproces of ziektes. Dat is fase 4; de fase die de agenda van de wereldelite dient; de agenda van de wereldregering.

De mens die met brein en lichaam aan het internet hangt is volledig aanstuurbaar en tegelijk onsterfelijk (forever slaves). Voor dat ‘onsterfelijk maken’ en ‘aan het internet hangen’ van die (gemuteerde) nano-biologische lichamen heeft men van iedereen het DNA-profiel nodig. Dit maakt het mogelijk om (via vaccinaties en chemtrails geïnfiltreerde) nanobots in het menselijk lichaam te stoppen, zodat ieder mens van binnenuit kan worden getransformeerd in een nanotechnologisch-getransmuteerde-mens: de cyborg of de transhuman. Dit is ook de reden dat demissionair minister Edith Schippers er alles aan doet om uw DNA-profiel te bemachtigen (zie hier). Daarom ziet u nu zoveel druk op de agenda van de vaccinaties. Daarom ziet u nu zoveel druk op het wegnemen van alle juridische kaders tegen het inbreuk plegen op uw privacy. Daarom ziet u de transgender-agenda zo gepusht worden en daarom moeten we nu alvast wennen aan de gender-neutraliteit in alle facetten van ons leven: gender neutrale spraak, gender neutrale toiletten, gender keuze…de gender blender. (Lees verder onder het filmpje)

Technologische ontwikkelingen als de breinconnectie zullen we al in de jaren ’20 gaan zien. Mensen als Elon Musk en Regina Dugan (ex-DARPA, ex-Google en nu Facebook topvrouw) zijn daar dan ook erg druk mee bezig. Elon Musk richtte zelf het bedrijf Neuralink op en DARPA investeerde recentelijk 65 miljoen dollar in een project dat deze matrix-technologie moet helpen realiseren. En hoewel Elon Musk publiekelijk waarschuwt voor de gevaren van kunstmatige intelligentie, is dat een beetje te vergelijken met politici die u waarschuwen voor economische slecht weer, om u vervolgens kaal te kunnen plukken. Musk is één van de belangrijke evangelisten en technologische pushers richting het transhumanisme en de singulariteit en de waarschuwingen zijn vooral te beschouwen in de trant van: “Don’t say I didn’t warn you!“. De bevolking wordt ondertussen klaargestoomd voor gewenning aan mutaties aan het lichaam via televisieshows waar mensen zich laten ombouwen. Siliconen en andere schoonheidsingrepen waren de eerste schreden. Kinderen op basisscholen worden alvast richting het transgenderisme gepusht. Nu begrijpt u wellicht wat het grotere plan daarachter is.

Luistert u in dit filmpje nog eens naar de fantastische toekomst van het transhumanisme; gevolgd door de singulariteit. De heren Ray Kurzweil (Technische frontman van Google) en Michio Kaku (bekend van Discovery Channel) wijzen u op de geweldige toekomst! De singulariteit is nabij en u wordt er vast op voorbereid. En het is een fantastisch vooruitzicht; totdat u zich gaat beseffen wie de baas is over de supercomputers en de kunstmatige intelligentie waar u dan mee samen gaat smelten. U zult natuurlijk worden verleid om het pad van deze heren te volgen via zaken als ‘intelligentie in de cloud’ en ‘onsterfelijkheid’. Lees in dit artikel nog eens na hoe en waarom. Ontdek ondertussen hoe ook Google’s frontman Ray Kurzweil transgender blijkt te zijn en ontdek hoe het transgenderisme en transhumanisme in de praktijk dus ook echt close verweven zijn.

Bron linkvermeldingen: ad.nl

516 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (43)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Dat wort noch wad

  Al die Grammatica die netjes in frans, duits en engels geleerd wordt, vrouwlijke naamvallen en “le” famme fatal enzo;-), dient allemaal aangepast te worden…
  In het genootschap van de nederlandse taal zeggen ze al een tijdje dat de mannelijke en vrouwlijke vormen vervagen (gaan we weer;Onderwijs!)

  Weg ermee?

  https://www.duits.de/grammatica/sgzngesl.php
  https://onzetaal.nl/taaladvies/mannelijk-vrouwelijk-woord

  • Martin Vrijland schreef:

   Overigens is het filmpje van Mark Dice bedoeld om de agenda van transhumanisme te laten zien. Het genoemde christendom zal net als alle andere religies worden vervangen door Luciferianisme; de religie van de NWO

   • Iberi schreef:

    De personage (Jezus) waar ze (Vaticaan) mee schermen en waarwee ze de mensheid hebben misleid, stelt de fictie voor van Lucifer/Morgenster/Venus. Die fictie en personage is in het leven geroepen door een groep duistere occultisten en priesters van Baal/Obelisk om de mensheid door een doodcultus en witchcraft te onderwerpen aan de heersers en machten van de onderwereld. In die wereld heerst de dood, een wereld vol personages en ficties, een wereld van slavernij.

    Het Vaticaan (goden/priesters) heeft op de agenda hun surrogaat-creatie staan, om de mens die ze niet geschapen hebben, te modificeren, uit te hollen, uit te lezen, aan te sturen en uiteindelijk te vernietigen. Daarmee zal de depopulatie-agenda gediend zijn.

    • Martin Vrijland schreef:

     Dat klopt ook wel want de bijbelse god is eigenlijk Lucifer (Enki van de Sumerische kleitabletten) en Satan (Marduk uit de Sumerische kleitabletten) is de zoon van Lucifer.

     Christine Lagarde is dus waarschijnlijke de getransformeerde Chris van de gatekeepers-bloedlijn (‘la garde’ is frans voor ‘hechtenis’). Christine (voorheen Chris?) mag als de man/vrouw genderneutrale gatekeeper het wereldwijde controle systeem van Lucifer en Marduk beheren. Het IMF is de financiële tak van het wereldbestuur aangestuurd vanuit het vaticaan en de aristocratie.

     De zelfgeschapen religies dienen het spel van these & anti-these dat Lucifer via zijn zoon Marduk (satan) hier op aarde uitspeelt tot dat de messias komt; the great I Am, the beginning and the end; the alpha and the omega; YHWH; Chronos; Saturn; the grand architect of this matrix..of te wel Lucifer

     • Martin Vrijland schreef:

      En voor wie er al helemaal niets meer van snapte…

      Christine (getransformeerd van Chris) is dus een mooie representatie van de Baphomet (de tweeslachtige), maar tevens van de getransformeerde Marduk (Satan) de Christus van het nieuwe testament.

      Chris theGatekeeper: Christine laGarde

     • ZandInOgen schreef:

      Aanvullend de Joden vereren de (zwarte) kubus, de Christenen het Kruis wat wiskundig weer gevouwen kan worden tot een kubus en de Moslims de Kaäba (kubus) in Mekka nog los van het ritueel dat er stenen worden gegooid naar obelisken en de besnijdenissen bij alledrie de geloofsovertuigingen.

      Set = Sheitan = Satan

      De vader, de zoon en de heilige geest (drie-eenheid cq. piramide) en het vereren van de zon (zoon) = Horus

  • Martin Vrijland schreef:

   En denk je nu dat het zo’n vaart niet zal lopen…in Canada is er al een wetje doorheen gedrukt

   https://youtu.be/YSq9tgAddZM

 2. Camera schreef:

  De Dagelijkse sStandaard heeft ook een bericht over de question mens Ismael Ilgün geschreven en over een ongestelde jongen, hieronder

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/dikke-facepalm-transgender-man-plaatst-foto-ongesteldheid-is-niet-alleen-voor-vrouwen/

 3. brain schreef:

  Kun je concrete voorbeelden geven
  hoe fase 4 en 5 er precies uit gaan zien. Wat merk ik er bijv. persoonlijk en in de dagelijkse
  praktijk van?

  • Martin Vrijland schreef:

   fase 4:
   . kennis uit de cloud via je Neuralink breinconnectie
   . het oplossen van ziektes als kanker via nanobots die de cellen kunnen uitschakelen
   . verjonging van het menselijk lichaam door DNA reparatie
   . het stoppen van het verouderingsproces door het DNA te modificeren
   . telepatisch communiceren
   . augmented reality als full time onderdeel van het leven
   . cashless society en robots voor het werk
   . energie uit zonlicht en steeds minder voedselafhankelijkheid van de androide mens
   . reconfiguratie van het lichaam na een ongeval
   . enz. enz.

   fase 5
   is de fase waarin de biologische realiteit steeds minder interessant wordt en de “tastbare wereld” vrijwillig wordt ingeruild voor full time virtual reality. Kortom: de samensmelting tussen mens en machine. “Welcome to the machine” zingt Roger Waters.
   In deze fase wordt de menselijk ziel collectief gebruikt om de kunstmatige intelligentie van de kwantum computers (van Google, Facebook en alle partijen die nu nog onafhankelijke entiteiten lijken te zijn) te bezielen met onze “originele ziel”. Iedere ziel kan nu echter nog ontwaken “bewust worden”. The matrix waarin we nu leven is een prototype voor de matrix 2.0 die ‘de singulariteit’ heet.

   De kwantumverstrengeling van onze ziel is echter zo krachtig dat we verbonden zijn met ons origineel, waardoor we NEE kunnen zeggen.

   Let wel die singulariteitsfase lijkt onschuldig, maar de bezielde super Artificial Intelligence is Lucifers leger / wapen die buiten matrix 1.0 ingezet zal worden om een coup te plegen in de originele laag (de laag waar onze ziel haar oorsprong vindt).

 4. ZandInOgen schreef:

  In navolging van Lagarde, hier informateur Zalm

 5. brain schreef:

  Het recentste artikel op aanirfan.blogspot.com
  schenkt aandacht aan de transgender vrienden/collega’s/contacten van Trump of Drumpf zoals hij echt heette. Wat ben ik toch gewoontjes met hen vergeleken.

 6. ZandInOgen schreef:

  I AM Lucifer

  I AM the Alpha and the Omega
  The First and the Last
  I AM the Lord of Lords and King of kings
  The Supreme, the Most High, the Lord of the Rings
  I AM Jove, the Dove, the Bringer of Light
  I AM the Fire that Burns Forever in the Night
  The Light of the Light and Son of the Son
  Jupiter, Vulcan, and the Philosophers Stone
  The Son of the Morning that Brings Light to the Dark
  I AM Lucifer, Heylel and Who Some Call the Morning Star
  Secrets of the Stone, Forever Live in my Bones
  I AM Horus on the Lotus, I AM the only ONE
  The Hidden Manna of the White Stone, the Electricity that Gives Life
  I Conquer Time, I Conquer Death, I AM the Dawn of a New Day That has Arrived

  • ZandInOgen schreef:

   Ephesians 6:12
   12 For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places.
   – KJV

  • Camera schreef:

   @ZandInOgen
   Hele goeie uitleg bedankt.

   Heb het origineel ook eens geluisterd, het verkopen van je ziel begint vroeg.
   Kom Gloria, je mag dan af en toe een liedje over je hondje schrijven als ie de pijp uit is maar voor de rest dans je naar onze psycho/sosciopathische pijpen en dan Gloria krijg jij een goed leventje 😉 (sold her soul to the devil)
   Propvol subliminale boodschappen en minuut 3;17 > Abraham dansend op het wapentuig die de Pacific veroverd

   IAM what IAM Gloria GAY nor Gloria Gaynor Gloria Gay nor, Goed he , toeval? joh Subliem!

 7. Martin Vrijland schreef:

  Ook deze ontwikkeling past in de gender-blender road map richting de androgyne-androïde-transgender-transhumaan:

  http://nos.nl/artikel/2185164-seksisme-bannen-uit-britse-reclames-makkelijker-gezegd-dan-gedaan.html

 8. marcos schreef:

  en de berichten over de afname van het aantal zaadcellen in het sperma past ook uitstekend in het hele verhaal.

 9. brain schreef:

  Ondertussen blijft the sheeple in zijn rol als sheeple en gaat tot de orde van de dag.

  • brain schreef:

   Wij moeten/kunnen niet over het hoofd zien dat de sheeple/massa de babelonische status quo in standt houdt en zelfs zal verdedigen. The sheeple is gewend aan haar onvrijheid en wil niet vrij zijn.

 10. Wilfred Bakker schreef:

  Wilfred ging lezen en moest kotsen, dus is het waar.

 11. Notis schreef:

  2 mogelijkheden
  of
  A. De mens is bezig zichzelf uit te roeien door zo te verzwakken dat ie zich niet meer kan voortplanten.
  Nb in de totale singulariteit geloof ik niet zo.

  B. Al deze ‘poespas’ is om de de mensen af te leiden van de werkelijke macht en dreiging, ook weer door verzwakking van de menselijke structuren: gezin, voortplanting en vooral de gezondheid(geestelijk en lichamelijk) probeert men agenda21 en de totale macht dmv een J/NWO wereldregering voor elkaar te boksen.

  De arrogantie ook dat ‘men'(lees: de machtparasieten) denkt een ander mens te kunnen besturen en manipuleren. Inderdaad de grote massa, de kudde is zich van (nog niet) kwaad bewust.
  Degene die er echt onder lijden is de middengroep die wel deze manipulaties zien en voelen.

  P.s. Ook deze parasieten zien de werkelijkheid, de schoonheid van de natuur niet en zullen nooit de welhaast mystieke belevenis van natuur, kunst en liefde ervaren.
  Gewoon een treurig hebzuchtig, egoistisch dom beperkt denkend en voelend(psychopathisch) zooitje, deze parasieten die zich op alle sleutelposities van de macht hebben genesteld. Je zou speciaal voor hen bijna in een hel willen geloven.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik denk dat je je dan iets te zienderogenblind opstelt of je niet serieus hebt verdiept in de technologische ontwikkelingen wereldwijd en juist het feit dat dit alles JUIST draait om de versteviging van de macht van de Luciferiaanse Babelonisch Faraonische Saturniaanse elite..
   Kortom haal je hoofd nog iets verder uit het zand.

   • brain schreef:

    Lucifer de god van de babeloniers/luciferianen. Bij de vrijmetselaars bekend onder de naam ‘ de grote architect’. Uiteraard vertellen de babeloniers dit, voorlopig, niet aan de grote klok/ the sheeple.

 12. ZalmInBlik schreef:

  Hier haje nog een genderneutrale propaganda artikel en semi-uberheid NS(B) orgaan gaat het nog uitvoeren ook..wat een drama:

  Ook NS stopt nu met ‘dames en heren’

  Ook bij NS wordt binnenkort niemand meer aangesproken met ‘beste dames en heren’, maar met het sekseneutrale ‘beste reizigers’. De verandering gaat in met de nieuwe dienstregeling op 10 december.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/ook-ns-stopt-nu-met-dames-en-heren

  Maar gelukkig is er nog darts op TV vanavond..Cheers!

 13. Riffian schreef:

  Voor de nichten die bang zijn te worden aangevallen door fictieve figuren met een betonschaar. Wees niet getreurd, Mossad’s Krav Maga biedt uitkomst

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/transgender-slaat-terug
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/doorslaan-in-plastische-chirurgie-wie-beschermt-je-als-je-te-ver-gaat

 14. brain schreef:

  De nep nazarener ‘ jezus christus’ is naar mijn mening een verzinsel van de babeloniers/luciferianen om de europeanen te brainwashen. Er is geen enkel bewijs dat nep- nazarener ooit heeft bestaan. Niet meer en niet minder. In het kader van these-antithese kun je het verzonnen oud testament en verzonnen nieuw testament beschouwen. Wij worden al duidenden jaren besodemieterd door de babeloniers:luciferianen tot en met heden. Uiteraard wordt dit op school niet onderwezen. School is er ter brainwashing van onze kinderen tot slaafse/ afhankelijke sheeple van de babeloniers.

 15. brain schreef:

  Ach al deze vormen zijn slechts een tussenfase/aanloop om pedofilie uiteindelijk acceptabel te doen maken. De babeloniers gebruiken altijd u-bocht constructies om hun einddoel te maskeren. Dit is allemaal voorbereid en bedacht bij overheidsinstanties. Dit komt niet uit de lucht vallen. De sheeple vindt alles goed. Ze verkopen zelfs hun moeder als het nodig is.

 16. ZandInOgen schreef:

  Zoals wel vaker is gebleken loopt NL of moet ik zeggen de Unie slaafs achter het Nieuwe Babylon VS aan met haar serpentenkop gezeteld in het Vaticaan. Dit is dus niet meer dan één van de vele tussenstappen naar het uiteindelijke doel en dat is het legaliseren van alle afwijkingen: pedofilie, bestialiteit enz.

  Maar de goyim hebben het nog niet zo door, feesten en dansen maar op zo’n boot sturend richting totale ondergang van een beschaving.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten