Angela Merkel, Mark Rutte en het getal 33, tijd voor koffiedik kijken

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 september 2017 10 Comments

Het is weer gelukt! Deze keer is het Angela Merkel die het mooie getal van 33% van de stemmen binnenhaalt in Duitsland. Eerder zagen we in ons eigen kikkerlandje al hoe Mark Rutte met 33 zetels won. De opkomst van rechts-populistische partijen lijkt ook een prachtig resultaat dat we in heel Europa zagen. Het mag echter wel prikkelen, maar niet bijten. Ze mogen wel meedoen, maar niet compleet winnen.

Het getal 33 herkennen we natuurlijk als het symbool van de vrijmetselarij, maar we kunnen beter niet meer naar numerologie kijken, want de complotgekkies die dat soort dingen doen voorspelden immers ook het einde der tijden op 23 september jl. Nou nee, dat waren de complotgekkies die als missie hebben het kritisch denken te stigmatiseren tot iets voor ‘goedgelovige absurditeitsaanhangers’. Dergelijke voorspellingen via de bekende sites die allang door de mand vielen met hun taak kritisch nadenken te koppelen aan niet te bewijzen pulp, zijn natuurlijk allang ontmaskerd. Eerst was het de Maya kalender en nu weer de ‘opname’ van de christenen. Niets van dat alles. Maar het getal 33 is nu eenmaal de verwijzing naar de hoogste rang binnen de geheime genootschappen en dat is een feit. Maar bemoeienis of betrokkenheid van die vrijmetselaars zou je natuurlijk wel kunnen betitelen als een complot. Desalniettemin is het opmerkelijk dat Mark Rutte en Angela Merkel dezelfde cijfers laten zien.

We hadden al de Brexit als gevolg van het rechtspopulisme, maar die Brexit lijkt vooral bedoeld om te laten zien dat het niet verstandig is om de EU te verlaten. Laten we zeggen dat die Brexit gedoemd is om te mislukken en om de EU juist als winnaar uit de strijd te laten komen. Boodschap: “Don’t even think about leaving the EU, because you will lose”. En dat zien we ook in de waarde van het Britse pond. Eigenlijk kunnen we wel concluderen dat de Brexit tot nu toe een flop is en dat dat misschien ook wel de bedoeling was.

Sinds de ‘leave’ stemmers in het referendum op 23 juni 2016 hun zin kregen, heeft de koers van het Britse pond zich tussentijds nog wel eens hersteld, maar inmiddels staat het pond een stuk lager dan voor de Brexit. Nu importeert Groot-Brittannië 70 miljard in Britse ponden meer dan dat het exporteert, dus het goedkoper worden van het pond ten opzichte van de euro, is slecht voor de Britse economie en goed voor Europa. Feitelijk kunnen we dan wel klagen over het feit dat GB haar verplichtingen in de bijdrage aan de EU nu gaat ontlopen, maar via de achterdeur pakken we alleen al door het ontstane koersverschil ruim 8 miljard per jaar terug (dat is het verschil van grofweg 12 cent in de wisselkoers x 70 miljard). Ondertussen hameren we erop dat de Britten hun financiële verplichtingen, zoals afgesproken voor de Brexit, wel gaan voldoen (20 miljard) en als de Britten ook maar gedeeltelijk buigen voor die druk, pakken we al meer uit de Britse pot dan voor de Brexit. Kortom: de Britten zijn het al aan het voelen en gaan het nog meer voelen dat ze de EU wilden verlaten. Anders gezegd: de EU zone maakt nu al dikke winst vanwege het kelderende Britse pond en de hierdoor grotere verdiensten op de (naar verhouding) grotere export van de EU naar GB.

Waarom zoveel aandacht voor die Brexit? Welnu, je zou kunnen concluderen dat we met een heel slim schaakspel te maken hebben, waarbij de hoogste rangen van de vrijmetselaar bewegingen (denk aan het getal 33), waar ook ons koningshuis onderdeel vanuit maakt (de hoogste rangen binnen de Maltezer ridderorde), bezig zijn om juist de EU sterker te maken door deze eerst ogenschijnlijk te verzwakken. De Brexit geeft aan de Britse bevolking de harde les, dat ze wel tegen het dictatoriale EU kunnen stemmen, maar dat ze dat gewoon keihard financieel gaat raken. En de rest van Europa krijgt een lesje verdeel en heers, waarbij moeilijke formaties straks een prima alibi vormen om te kunnen gaan zeggen dat we ons meer op Europa moeten gaan richten.

Ondertussen ligt Turkije op de loer en wordt de Turkse kritiek op het Europese beleid steeds groter, terwijl de Turkse economie maar krachtiger en krachtiger wordt. De Turkse staatskas boekte in augustus jl. zelfs een overschot van 2,97 miljard Turkse lira (711 miljoen euro). Ik houd er nog steeds rekening mee dat Erdogan een keer gaat zeggen dat hij Europa een onbetrouwbare en instabiele partner vindt, die maar niet meewerkt in de aanpak van de Koerdische PKK en Fetullah Gülen’s FETO (en zelfs onderdak biedt aan deze – in zijn ogen – terroristen) en die maar niet haar financiële verplichtingen aangaande de vluchtelingendeal nakomt. Ik beschouw Erdogan daarbij natuurlijk als de volgende beoogde marionet-leider van diezelfde elite. Maar niet getreurd: dat geldt mijns inziens voor alle spelers op het wereldwijde Hegeliaanse schaakbord.

De Catalaanse poging tot afsplitsing van Spanje is waarschijnlijk een zoveelste spel van verdeel en heers dat achter de schermen aangewakkerd wordt door hetzelfde krachtveld. Het Hegeliaanse spel van these en anti-these moet leiden tot winst van Europa. Je kunt dit doen door tegenstellingen aan te wakkeren en daaruit een conflict te doen ontstaan. In de chaos die dat conflict oplevert biedt je zelf de oplossing aan. ‘Ordo ab chao’; een oud Romeins principe. De destabilisering van Europa lijkt dus nu even een vervelende situatie op te leveren. Maar we zijn er nog lang niet als u het mij vraagt. We moeten nog wat meer opgestookte vuurtjes krijgen tussen extreem links en extreem rechts, blank, zwart, autochtoon en islamiet. We zullen nog wel wat terreur gaan zien. Dat je zelf heimelijk een flinke vinger in de pap in dit alles hebt en aan de basis van de groei van al deze groeperingen staat, is omdat je chaos wilt. Dat is de vrijmetselaars game. Onzichtbaar voor velen; gemaskeerd door de mediapropaganda, list en bedrog. Je schept orde uit chaos; je trekt meer macht naar je toe vanuit een chaotische situatie. Europa moet in chaos belanden.

Maar wacht eens even”, zult u nu wellicht zeggen, “de winst van Emmanuel Macron in Frankrijk, staat toch haaks op dat beeld? Dat was toch juist het verlies van rechtspopulisme?” Laten we dat nou gewoon eerst eens even afwachten, want de man daalde al flink in populariteit en het schaakspel is nog lang niet gespeeld.

De huidige verzwakking op allerlei fronten binnen de EU en de chaos die waarschijnlijk nog op de loer ligt, schept straks mogelijk de perfecte conditie voor een sterke ingreep; een sterke ingreep van een sterke arm. Of die sterke arm vanuit eigen gelederen gaat komen of dat (zoals ik verwacht) de Turkse president Erdogan orde op zaken komt stellen, is koffiedik kijken. Maar als het Ottomaanse rijk 100 jaar na haar beëindiging weer in volle glorie wil herrijzen, is 2023 een mooie numerologische keuze. Het zou zomaar kunnen dat wij onderdeel zijn van een schouwspel waarvan de 33e rang vrijmetselaars de uitkomst al gepland hebben en waarnaar zij ons toe leiden via politieke spel; sturing via media, social media en zaken als Facebook censuur, maar ook via gegevens uit Big Data en infiltratie in alle lagen van de maatschappij. U en ik worden bespeeld als pionnen, waarvan de vrije wil steeds meer een illusie wordt. Net zoals de democratie al die tijd al ‘de illusie van keuze’ was. Zolang we zelf maar geloven dat we onze mening en keuze zelf bepaald hebben en de illusie van inspraak behouden, komen we niet in verzet.

Bron linkvermeldingen: xe.com, fullfact.org, nrc.nl, fd.nl, ad.nl, turksemedia.nl

106 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. rmstock2 schreef:

  Er is waarschijnlijk ook in Duitsland verkiezings fraude gepleegd. Ondanks de overwinning van Merkel worden bij de vorming van een coalitie problemen verwacht. De zuster partij van de CDU, de Beierse CSU, heeft n.l. stappen ondernomen om zich af te spltsen van Merkels CDU en aansluiting te zoeken bij rechts populistische anti-immigratie partijen :

  • Martin Vrijland schreef:

   Je hoeft geen verkiezingsfraude te plegen als je big data hebt en allerlei beïnvloedingsmethoden kunt toepassen (via media en social media). De verkiezingen zijn slechts nog test om te analyseren hoe goed die data-analyses in combinatie met pin point precision perceptiemanagement werkt.

   • ZandInOgen schreef:

    “Democracy is the form of government that gives every man the right to be his own oppressor.

    Democracy has a habit of making itself generally disagreeable by asking the powers-that-be at the most inconvenient moment whether they are the powers-that-ought-to-be”

    – James Russell Lowell

 2. ClairVoyance schreef:

  Dit interview met Neil Sanders moet je gezien hebben.
  Data mining,skulduggery, social media, Aggregate IQ,Stratfor, Brexit.

 3. Notis schreef:

  Het is zo doorzichtig allemaal, dat ik mij in ernst afvraag of de bevolking (het Volk) nog wel geestelijk gezond is.
  Zit er niet iets in ons H2O(water) dat hun hersencellen ernstig aantast?

  Niet voor niets zijn er allerlei campagnes -zowel stedelijck als landelijk- om de mensen meer kraan/leidingwater te laten drinken!
  Zo van de Horeca kan best gewoon een glas of fles “gezond” leidingwater op uw tafeltje neerzetten i.p.v. dat dure merkwater, weetuwel Spi en Pelljee o.u.d. haha 🙂 🙂
  Fluoriserend-Nano verrijkt gepolimeerd pcb-psb etc water uit onze kraan, zo zuiver zo helder zo heerlijk dorstendlessend.

  • Camera schreef:

   Gewoon onderwijs daar maken ze het wijs

   Indien we onze regering/overheid niet helemaal vertrouwen

   dan zijn we een stelletje komplotdenkers

   Maar indien men de overheid/regering van de zogenaamde vijand niet helemaal vertrouwt

   dan zijn we intelectuelen

 4. Notis schreef:

  @Camera De handschriften van 10 oct en 12 juli ’42 HA HA kloppen al voor geen meter.
  Ik zal het verder kort houden en laat ik het zo zeggen : ‘Je broek zakt er van af’ (zo smerige haatvolle propaganda en hersenspoel voor de tegenwoordige schooljeugd)!
  Overigens is dit ook een heel interessante en belangrijke site met informatie van de huidige aanval op het “witte ras”: http://www.truthjustice.net/politics/jews-communists-and-genocidal-hate-in-whiteness-studies/

  • Camera schreef:

   @Notis

   Precies en nog veel meer bewijs van geschiedsvervalsing maar als de onderwijzer/es dat aan de kinderen vertelt dan worden ze ontslagen natuurlijk.

   • ZandInOgen schreef:

    Pythagorean System Total

    Vowels: 1 5 1 5 5 17 / 8
    Data: ANGELA MERKEL 50 / 5
    Consonants: 57 3 4 92 3 33 / 6

    1 2 3 4 5 6 7 8 9 Total
    Vowels: 2 0 0 0 3 0 0 0 0 5
    Consonants: 0 1 2 1 1 0 1 0 1 7
    Totals: 2 1 2 1 4 0 1 0 1 12

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten