Anja Schaap vermissing nu al bewezen een PsyOp? Zie hier waarom (video)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 juni 2019 15 Comments

bron: hartvannederland.nl

Is de Anja Schaap zaak nu al bewezen een PsyOp (psychologische operatie)? In mijn vorige artikel gaf ik al aan dat de Anja Schaap zaak vermoedelijk draait om de introductie van de zoek-app genaamd ‘Sherlock’. Welnu, wat zien we als we de Facebook pagina van Anja Schaap bekijken? Dan zien we dat zij onder haar adresvermelding het volgende adres heeft staan: 221B Bakerstreet. Er even vanuit gaande dat dit geen wrange grap is, wordt hier in ieder geval onmiddellijk de link met de Sherlock app duidelijk.

Wie woonde er namelijk aan de 221B Bakerstreet te Londen? Juist, Sherlock Holmes. Het is dus best aannemelijk te noemen dat het Anja Schaap profiel, inclusief haar gehele sociale netwerk (of delen daarvan), middels deepfakes in elkaar gedraaid is. Ook kan gebruik worden gemaakt van een netwerk aan Inoffizieller Mitarbeiter om een Facebook netwerk geloofwaardigheid te geven. In ieder geval is het duidelijk dat men gewoon openlijk de link met de Sherlock app laat zien. Kijkt u zelf maar even en lees daarna dit artikel nog eens goed om te begrijpen hoe deepfakes worden gemaakt en gebruikt.

De leeftijd van 33 jaar, is daarnaast een indicatie dat we hier met een vrijmetselaars PsyOp te maken hebben. Het getal 33 staat voor de hoogste graad binnen dit geheime genootschap.

Het aantal reacties op Anja’s Facebook tijdlijn lijkt wel erg magertjes en daarnaast lijken die reacties voornamelijk afkomstig te zijn van deepfake profielen. Het gehele profiel van Anja zelf lijkt een deepfake te zijn. Daarnaast verwijst haar tijdlijn naar Alice in Wonderland, wat een verwijzing richting de doolhoven van een konijnen hol is (dwaalsporen). Ook opvallend is dat zij slechts 2 jaar actief lijkt en nog opvallender is haar interesse in de tv-series over Sherlock Holmes (denk aan de Sherlock app).

Ook zien we een verwijzing naar John de Mol, waarvan ik in meerdere artikelen heb aangegeven dat dit wel eens de grote man achter de deepfake producties zou kunnen zijn (“Wie is De Mol?”). Is dit alles onder het mom van “Als we het openlijk tonen en we komen er nog mee weg, dan weten we zeker dat we het volk echt alles wijs kunnen maken“?

263 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Onderstaande tekst is afkomstig uit dit artikel (lees het gehele door op de link te klikken):

  Ik weet niet of u de film The Truman Show wel eens gezien heeft en eigenlijk raad ik ook aan zo min mogelijk films, series en tv te kijken, want dat brengt u namelijk onder hypnose. Die film gaat echter juist over het ontwaken uit die hypnose, maar dan slechts en alleen voor de hoofdrolspeler Truman (vertolkt door Jim Carrey). De Truman Show van onze realiteit is iets alles omvattender en daaraan werken veel meer mensen mee en er zijn ook veel meer mensen die in deze valse realiteit gehouden worden. Het is de realiteit die door een klein percentage van de bevolking gecoördineerd wordt en velen die onderdeel zijn van de Truman Show -regie hebben er zelf geen benul van. Dit komt omdat het klokwerk uit meerdere radartjes en onderdelen bestaat. Doordat mensen slechts een radartje in het geheel vormen zien ze zelf niet dat ze onderdeel zijn van uurwerk van de firma list en bedrog. De toplaag die zich er wel van bewust is, vormt de harde kern en die kunnen we niet betrappen op het hebben van een geweten; anders zouden zij dit proces niet aansturen.

  Misschien bent u hier nieuwe lezer en vindt u het allemaal maar onzin. U vindt helemaal niet dat u zich in een soort Truman Show bevindt. Dat vindt u dan waarschijnlijk ‘negativisme’ en bij negatieve mensen wilt u weg blijven. Ook vindt u een show als die van Marco Borsato en zijn mede artiesten waarschijnlijk gewoon prachtig professioneel entertainment en puur genot (afhankelijk van uw smaak natuurlijk). Wellicht bent u zelfs trots op de grote producties die Nederland toch neer weet te zetten. U weet misschien wel dat de Romeinen het volk ook brood en spelen gaven, maar u vindt dat prima; u geniet er gewoon van. “We hebben het toch hartstikke goed met z’n allen!?” U vindt de gedachte dat er zich een gevangenis om ons heen zou vormen, dan waarschijnlijk ook nonsens. Feitelijk geldt dit waarschijnlijk voor de meeste mensen. Dat is het effect wat u ziet in onderstaand filmpje. Kijkt u het voor de aardigheid eens. Het is namelijk ook nog een grappig filmpje, want de mensen onder hypnose denken dat ze een zoete sappige mango staan te eten. Ze proeven dus letterlijk het zuur van de citroen waarin ze bijten niet.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZskJp1M75jA

  Oh u gelooft niet dat u onder hypnose gehouden wordt? Truman had eerst ook niet door dat hij in een valse werkelijkheid gehouden werd, totdat hij opmerkelijke zaken begon waar te nemen. Nu kunt u ook zeggen: “Ik wil die opmerkelijke zaken niet waarnemen en ik vindt het prima zoals ik nu leef”. Bovendien hebben de bewakers van de Trumans Show (de bouwers van het gehele radarwerk dat dit in stand houdt) er (heel slim) voor gezorgd dat mensen die kritisch nadenken gestigmatiseerd zijn tot ‘complotdenkers’, ‘rechts’, ‘nationalistisch’ ‘anti-globaliserings’, ‘anti- klimaatmaatregelen’, ‘mensen die geloven dat de aarde plat is’, etcetera, dus bij die groep wilt u niet horen. Lees dan eens dit artikel voor een uitgebreide uitleg over hoe ze dit gedaan hebben.

  Als u dus op dat podium van hypnotiseur Rasti Rostelli zou staan en ik zou opstaan en roepen dat u een zure citroen staat te eten en dat uw tandglazuur aangetast wordt; als ik u zou wijzen op de gele schil en de pitjes als bewijs voor dat het een citroen is, zou u mij manen om weg te gaan en mijn mond te houden. U weet immers zeker dat u een warme sappige mango eet. U wilt mij dus niet horen en u bevindt zich onder de groep die samen met u onder hypnose is, die mij eveneens niet wil horen. Niemand wil horen dat ze feitelijk een citroen staan te eten. Gezamenlijk lacht u mij uit en hoont u mij weg.

  Het bewijs is echter toch behoorlijk duidelijk, maar u wilt en kunt het niet zien, omdat u hersenen de informatie by-passen. De citroen is echter zo zuur:

  1. Overheden passen nepnieuws, tv-productietechnieken, middels deepfakes en software technieken toe om psychologische operaties (PsyOp’s) op te tuigen, zodat u wetgeving omarmt die iedere burger zonder tussenkomst van psychiater of rechter van de straat kan plukken (zie dit artikel en deze toelichting daarop). Weg met de dissidenten!
  2. Er wordt gebouwd aan een 5G netwerk dat overheden in staat stelt om de mens onderdeel te maken van een digitaal controle systeem, waarbij DNA online gemodificeerd kan worden en het menselijk brein online komt te hangen (lees- en schrijffunctionaliteit). Dit geeft ze totale controle over de bevolking. De wetgeving hiervoor wordt voorbereid via nepnieuws psychologische operaties die de weg moeten banen voor de acceptatie van DNA databases, beschikking over het menselijk lichaam (orgaandonatiewet). De breinconnectie wordt aan de massa verkocht via enerzijds de dreiging dat kunstmatige intelligentie (AI) ons voorbij zal streven en een bedreiging zal vormen, waardoor we er beter mee kunnen verbinden (Elon Musk) en anderzijds door de nieuwe generatie de kans te geven om sneller te leren en bijvoorbeeld via de game- en porno industrie.
  3. Overheden werken aan een globaliseringsproject die gebruik maakt van tegenpolen of dualisme. U moet dan denken aan de VS tegen Rusland/China, maar ook aan dualisme in de politiek. Dit is de schijn van links versus rechts of de oude gevestigde orde en “vernieuwende politieke stromingen”. In dit artikel licht ik toe hoe bijvoorbeeld in de landelijke politiek via gecontroleerd oppositie gewerkt wordt.
  4. Overheden wereldwijd pushen transgender (LHBTI) propaganda, omdat zij een transgender-transhumane wereldbevolking nastreven. Een bevolking waarbij de heteroseksuele biologische standaard vervangen wordt door een genderneutrale standaard (beginnende bij allerlei mix-vormen betiteld met LHBTI); Die bevolking zal zich niet langer op een natuurlijke wijze voort kunnen planten en dus komt die controle ook bij de staat te liggen. De gender neutrale variant is ook nog eens religieus van aard (Luciferiaans, regenboog). De nieuwe Luciferiaanse wereldorde in de maak streeft naar 1 wereldreligie, 1 geslacht (genderneutraal en transhumaan) en 1 wereldregering.

  Bovenstaand lijstje is slechts een korte samenvatting van het citroenzuur dat u tot zich neemt. Er is nog veel meer gaande, maar dit is een kleine impressie.

  Ik vraag u uit uw hypnose te komen en de mensen die samen met u op het Rasti Rostelli podium staan wakker te schudden. De Marco Borsato’s van deze wereld zijn er om u onder hypnose te houden via prachtige afleiding en shows. Heimelijk of zonder dat zij zich ervan bewust zijn, werken zij mee aan de grote agenda.

  • Camera 2 schreef:

   @MartinVrijland

   Zie ik daar een soort noodkreet in uw facebook staan?

   De vermissing van Siebe Viegers was ook duidelijk bewezen dat zelfs iemand die in de buurt woont de twee meter hoge Siebe nooit en never gezien had, dat is onmogelijk, dus stinkt die vermissing 100% uren in de wind.

   Dit kan best wel weer zo’n soort vermissing zijn, eigenlijk vrijwel zeker

   Die mensen die daaraan meewerken in de mainstream media en de dociele mensen die zich in de omgeving van dat soort volks verlakkers begeven is het ook kwalijk te nemen, het is ziek te noemen, gewetens loze mensen die het volk zo voor kunnen liegen om een tijdelijke geldstroom of ander voordeeltje, ik vermoed dat uw noodkreet terecht is meneer Vrijland

   De zieke mensen die aan dat soort acties deelnemen zijn gewetenloos en begrijp niet hoe die mensen hun omgevingen en familie-leden kunnen aankijken. (erger dan pest gedrag)

   http://seriepesten.nl/is-jouw-buurman-sociopaat/

 2. Camera 2 schreef:

  Fleur is de enige die een reactie geplaatst heeft 🙁 ? : lees

  Heel triest verhaal

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3671752/tas-van-vermiste-anja-33-gevonden-in-vijver-katwijk

 3. danny schreef:

  Hoe kom je op de facebook pagina van deze anja schaap?
  Ik kan hem niet vinden, heb ook al de link overgetypt.
  Als het allemaal waar is is het wel lachwekkend ja.

 4. Zonnetje schreef:

  Een psyop lachwekkend vinden???

 5. danny schreef:

  Tegen mij?
  Ik bedoel dat het nogal bijzonder is dat het er op lijkt dat ze doelbewust links leggen met Sherlock Holmes in het facebook profiel, alsof ze het er om doen.

  Dat is natuurlijk niet daadwerkelijk om te lachen, eerder om te huilen.
  Maar ik dacht dat dat wel duidelijk was.

  • Zonnetje schreef:

   Oke, ik had in eerste instantie de indruk dat je de psyop aan het downplayen was.
   Psyops in deze kwesties zijn eigenlijk geupdate Gladio acties. Ze zijn subtieler, slimmer, subliminaler.
   Tja, de jongens van het script weten hoe dat moet. Daar zijn Zij continu mee bezig alles naar hun hand zetten.

 6. ludcor schreef:

  Bakerstreet in de gemeente Katwijk(woon- en geboorteplaats van Anja) bestaat niet. Duidelijk een psyop.

 7. guppy schreef:

  Hebben het nog niets eens over de naam Schaap gehad. De meeste schapen laten zich sturen en afschrikken door de schaapshonden (media) zodat het lijkt dat de leiders van ons land het beste met ons voor hebben.

  https://www.dvhn.nl/incoming/ourl0-Koning.jpg/ALTERNATES/WIDE_768/Koning.jpg

 8. Camera 2 schreef:

  @ MartinVrijland

  Vermoed dat je echt gelijk heb, TV West heeft waarschijnlijk gebruik gemaakt van Face Morphing, deepfake combinatie met greenscreen,

  Het bewijs ter onderbouwing van Anja Schaap’s leven is tot nu toe uitsluitend gedaan door een man die zou wonen onder het appartement van Anja aan de Wega 15. in Katwijk, te zienin de tijdslijn film van TV West, zie in de link de film van TV West
  Zoomen we echter eens in op het gelaat van de man dan zien we nog al wat vreemde afwijkingen.

  Vanwege de AVG wetgeving is het niet mogelijk om op deze site een foto te plaatsen waarin er aangeduid kan worden om welke afwijkingen het gaat. Alhoewel ze goed hun best gedaan hebbenzijn er wel degelijk zware fouten gemaakt, maar dan moet je natuurlijk wel echt op het gezicht inzoomen, niemand neemt die tijd maar stel als je dat nou eens wel doet

  Hieronder tien bevindingen: minuut 01 min -25 sec .00 tot en met 01 min- 51 sec. 18 er zijn er meer maar dit zijn de belangrijkste.
  1- De oren van de man zijn zeer vreemd op het gezicht geplakt
  2- De vorm van de oren valt over te praten maar is ook on-natuurlijk te noemen
  3- Kleur van het haar, het hoofd van donkerbruin naar grijs en de sik Rood? (het kan , maar toch?)

  4- Minuut 01-28.2 De enorme Blur aan de kaaklijn? Dat komt omdat de man met z’n hoofd naar links draait, ja dat kan maar de blur(vaag beeld) is er ook als het hoofd stil gehouden wordt.
  5- De enorme blur is er wel rond de kaaklijn en keel maar het zwart geruite jackie vertoond een
  haarscherp beeld, het weefsel kun je zelfs zeer goed zien.
  6- Ga van seconde 1-37.07 naar 1-37.19, Het openen van de mond ziet er uit als een robot
  de onderkaak beweegt maar de rest van het gelaat blijft stijf, dat is zeer on-natuurlijk.
  7- Op minuut 1-45.17 de ogen gaan helemaal open, dan zou er dus veel licht op komen op de oogleden maar er wordt weer lekker donker geblurd, foutje
  8- 01-46.19t/m 01-47.12 Hierbij is het lachwekkend, de wallen die allemaal rimpels vertonen aan z’n rechterzijde en bij z’n linker oog totaal niet, de oogopslag die proportioneel veel te groot is, de rimpels die
  zeer overdreven worden, de wenkbrauwen die geen seconde goed te zien zijn. Er is een beetje heen en weer geblurd op de wangen maar de spieren zijn er niet, wimpers zijn ook niet meer te zien etc… etc…
  9- Het irritante bruine vlekje boven de mondhoeken continu, laten ze zo nu en dan eens mee
  bewegen door de scherpte en diepte van z’n mondhoek weer te geven, het ziet er zeer on-natuurlijk uit.
  10- Minuut 01-38.07 tot en met 01-42.22 Houd hierbij de capuchon van het geruite jack in de gaten ten op zichte van z’n constant bewegende nek, de aan genaaide muts(capuchon) beweegt noot mee en wederom blijft overal haarscherp terwijl de camera wel steeds irritant beweegd, nogal trillerige camera ma.
  11- Nog even voor de goede kijker : de linker muur en alle verdere achtergrond zie je niet bewegen ten opzichte van de voorgrond, dat zou wel moeten want die camera gaat continu irritant heen en weer.

  https://www.omroepwest.nl/media/29490/Zoektocht-naar-verdwenen-Anja-Schaap-uit-Katwijk-duurt-voort

  en zie ook andere mogelijkheden

  https://www.youtube.com/watch?v=G06dEcZ-QTg

  • Camera 2 schreef:

   Die AVG wetgeving is er natuurlijk echt niet voor de burger gemaakt, dat moge zolangzamerhand wel duidelijk zijn.

   Het is natuurlijk te gek voor woorden dat de Media(= de spinnende macht) het volk massaal mag/kan voorliegen maar het volk niet met hun gebruikte methodes naar hun medemens, het volk dat kan aantonen . Totale ondermijning van het vrije woord en dan maar blijven vermelden en geloven dat we in een vrij democratisch land leven. Met hun methodiek geven ze direct bewijs dat we in een tirannie leven maar dat mogen we niet aantonen want dat is dan weer strafbaar

   • Riffian schreef:

    Eens! Zie hoe het verbod van filmen van ‘hulpverleners’ straks gekoppeld gaat worden aan de privacywet. Er wordt vanuit de staat heel sluw, machiavelliaans geredeneerd. Men draait het geheel gewoon 180°

    „Hulp saboteren door filmen en delen op social media: hard straffen!
    met filmen schend je de privacy van de slachtoffers. „Het op social media publiceren van dergelijk materiaal zou hard gestraft moeten worden. Want hoe zit dat met de privacywet, om nog maar niet te spreken over wat zo’n filmpje met de familie en vrienden doet.”
    https://www.telegraaf.nl/watuzegt/3383580/uitslag-stelling-mensen-stop-met-filmen

    Zo’n wout mag natuurlijk zijn gang kunnen gaan en iemand naar het hiernamaals helpen zonder dat daar AV bewijs voor geleverd kan worden. De diender cq. psychopaat dient ten allen tijden beschermd te worden, het animo voor zo’n lakeienbaantje is immers tanende en het verloop vrij hoog. Voordat de AI aangestuurde UAV / robots actief zijn dient deze periode gebruikt te worden om het geheel, in het beland van de staat uiteraard, juridisch dicht te timmeren 😀

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten