Arjan Bos van Earth Matters valt volledig door de mand in haastig gemaakte video

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 september 2017 28 Comments

Om dit artikel verder te kunnen lezen, kunt u lid worden door op de 'uw support' button te drukken. Dit geeft u toegang tot de rest van dit artikel en gratis toegang tot mijn boek. U kunt nu direct deelnemen en bent al lid vanaf €5 / maand.

word lid

75 Shares

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tedsdam schreef:

  Ik ben na 1 minuut gestopt met kijken brrr wat een engnek zeg.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je moet je “kwetsbaar opstellen”, dan weet je zeker dat je niet gevoelig bent voor mind control (zo luidt Arjan’s boodschap als wijze autoriteit en goede vriend van super autoriteit en uitverkorene van de goede aliens, Martijn van Staveren).

   Het is echt de moeite waard om het uit te kijken!
   Ikzelf ben niet zo kwetsbaar…dat is mijn probleem..dus sta ik waarschijnlijk wel onder mind control 😉

  • ClairVoyance schreef:

   Martin, je aanval op Arjan Bos en zijn collega die 500.000 jaar uit de toekomst komt is…..uhh…hoe zeggen ze dat….. ongefundeerd.
   Zou wel prachtig zijn als je op z’n uitnodiging ingaat. Wel tegen een redelijke vergoeding natuurlijk, en dan zelf ook de confrontatie filmen want men is wel van het knippen heb ik de indruk. Alle foutjes moeten worden geknipt, en dat zijn er in bovenstaande video wel een heleboel.

   • Martin Vrijland schreef:

    Ja inderdaad er zat geen fonds achter mijn kritiek (geen fonds = ongefund) en dus deed ik het vooral omdat ik het stompzinnige hypnose geklets een beetje vervelend begon te vinden…zeg maar gerust dat ik vind dat het ‘kritisch nadenken’ in de hoek van zweverige gekkies plaatst die alles voor zoete koek slikken.
    Noem de woorden ufo’s en aliens en je hebt 10 duizenden Nederlanders geïnteresseerd.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Voorzichtig zijn er wat mensen die het spel beginnen te doorzien. Het valt ook niet mee als je bakken met geld aan lezingen gespendeerd hebt of donaties gepleegd hebt aan mensen die waarschijnlijk alleen maar een slim verhaal in elkaar gedraaid hebben dat mensen aanspreekt:

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/arjan-bos-reactie.png

 3. Notis schreef:

  Nou wees een man? Ik zou zeggen een Oranje strontvlieg in het kwadraat. Wat een oneindig suf geL.. eh geklets quasi grappig, maar in wezen zeer tendentieus.
  Met zn bv-en. Duidelijk zo’n sociale geitenwollensokken NET-NIET afgestudeerde zegmaar gerust gesjeesde nepstudent haha feeste, feeste reizen, reizen en uiteindelijk toch nog een baantje als anti-waarheid activist junior medewerker bij BIZA(Binnenlandse zaken ministerie) afdeling aivd kunnen worden met wat extra budget om de nodige webdeskundigheid in te kunnen huren. In gewoon Fries wordt zo iemand een “minsken verrieder” genoemd.

 4. ClairVoyance schreef:

  ”Het is allemaal op basis van ons menselijk vermogen hoe we het een betaal..uhh bepaalde betekenis kunnen geven bla bla bla”
  Dit is het schoolvoorbeeld van een freudiaanse verspreking mag ik wel zeggen.
  zie minuut 37:40- 37:44

  • Martin Vrijland schreef:

   De 50 dagen hongerstaking heeft Arjan wel goed gedaan. Een XTC pilletje per dag voorkomt veel honger en maakt je extra lief – inclusief big smile – op camera 😉

   Mijn vriend verranderde in mijn opa.nl

  • Martin Vrijland schreef:

   It takes to (men) to tango
   Arjan is dol op dansen (zie interview Lilian Ferru).
   Twee lieverds is altijd beter dan 1

   • Martin Vrijland schreef:

    Maar zonder gekheid…deze Martijn van Staveren koppelt een hoop waarheid aan zijn alien-contact en uitnodiging bij de Galactische federatie en dergelijke. Dat is de waarheid-kolder blender die het zo kwalijk maakt. En dat alles kunt u natuurlijk leren tijdens de (kassa) lezingen. En om het gevoel te geven dat u wijzer bent geworden wordt u even onder hypnose gebracht tijdens de ‘berkachtiging’. Een prachtig concept als cash cow.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Meestal kun je een AIVD-er wel herkennen aan het hun drang om actie te voeren en mainstream media aandacht. Wat ik me afvraag is of er wel gaswinningsscheuren in het huurhuis van Arjan zaten? Of had hij een koopwoning? Hij was toch zijn huis uitgezet? Hij woonde toch antikraak?
  Hij moest al zijn spullen toch in een schuur opslaan? Wanneer dan precies?

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/Arjan-Bos-rijdend-graf.png

  • Martin Vrijland schreef:

   In het gesprek met Lillian Ferru zegt Arjan dat hij een huis toe gewezen heeft gekregen van de gemeende nadat hij zijn antikraakpand uit was gezet. Dit zou de gemeente hebben gedaan omdat een gezin met kinderen niet op straat mag leven. Maar een gezin met kinderen wordt per definitie niet toegelaten in de antikraak verhuur (juist vanwege het feit dat je ieder moment weer moet kunnen verhuizen). Dit is een duidelijke regel in de anti-kraak verhuur. Ik kan dat weten omdat ik zelf antikraak woon. Arjan kan dus niet met zijn kinderen een anti-kraak pand uitgezet zijn, omdat hij überhaupt niet antikraak zou mogen wonen met zijn kinderen.

   Maar dus je woont naar eigen zeggen anti-kraak en krijgt dan barsten in je gevel en dus stap je op een bakfiets omdat je het vervelend vindt voor de antikraakvereniging dat hun gevel zoveel scheuren heeft? Of? Hoe zit dat nu eigenlijk Arjan?

   En hoe oud zijn je kinderen dan eigenlijk Arjan? Wonen die bij jou of bij je ex? Of woonden ze ook bij je toen je nog met Judith van Beers samen was? Hadden jullie niet een nieuwe keuken in jullie huis laten plaatsen? Hoe zit het nu eigenlijk precies allemaal Arjan?

   Dus je woonde antikraak met je kinderen (terwijl dat helemaal niet toegestaan is); wordt je antikraak pand uitgezet (wat niet kan, want je mag niet antikraak hebben gewoond met je kinderen) en beland op straat met je kinderen om vervolgens een woning toegewezen te krijgen omdat de gemeente het niet vond kunnen dat je met je kinderen op straat woonde.

   Nou goed…en was dat allemaal in de periode dat je ook die scheuren in je gevel had vanwege die Groningse gaswinning? Leg eens uit!

 6. Martin Vrijland schreef:

  Hebben we met deze Arjan Bos gewoon te maken met een rijke fantast of wat denken we? Zijn huis zat VOL aardbevingsscheuren. Welk huis? Het huurhuis? Of de koopwoning? Uit welk huis is Arjan dan “uitgezet” en om welke reden? Of heeft hij gewoon een nieuw huis gekregen van de woningbouwvereniging omdat het vol aardbevingsscheuren zat? Ik denk dat het een verzonnen verhaal is van een professioneel activist. Unmatrix Arjan…

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/arjan-bos-aardbevingsscheuren.png

 7. ClairVoyance schreef:

  Leuk om hem wat vragen te stellen. Hij heeft je uitgenodigd. Helaas kan ie zich nu voorbereiden op deze lastige vragen, maar hij moet dan maar met bewijzen komen in welk huis met aardbevingsscheuren hij woonde. Vastbijten als een terrier nu Martin. Exposen die engnek.

  • ClairVoyance schreef:

   Arjan Bos heeft mij niet uitgenodigd.
   Ik woon overigens een aardig eindje uit de buurt, 1100 km van Amsterdam ongeveer.
   Ik probeer met Martin mee te denken,en zeker als het om exposen van shills/disinfo agenten/controlled opposition gaat ben ik van de partij. Dat is altijd mijn favoriete bezigheid geweest.
   Ik vond dat altijd erg belangrijk omdat ik het gevaar er van inzag en de shills ook altijd snel herken.
   Mijn mening over van alles en nog wat mbt complotten vind ik niet zo belangrijk, maar wel het helpen exposen van disinfo/shills en dergelijke. Dus ik doe wat ik kan en waar ik het best in ben.

   Ik ben in de Lot in Frankrijk gaan wonen nadat herhaaldelijk bleek dat ik in NL een ongewenst persoon ben. (ik heb me destijds persoonlijk- in real life-met de Anass zaak bemoeid en dat is me door de diensten niet in dank afgenomen) Lang verhaal,ik kan er een boek over schrijven, wat ik misschien ook wel ga doen.
   Ik zal het voor nu zo kort mogelijk houden.

   Er gingen allemaal rare dingen gebeuren.
   Ik heb o.a een rechtszaak (geweldsdelict) verloren terwijl ik er later achter kwam dat de hele zaak was geseponeerd. ”De hele zaak is geseponeerd, zaak waarbij dagvaarding nietig is verklaard”
   Ik was nota bene naar de rechter gestapt omdat ik kon aantonen dat er gefraudeerd was (valsheid in geschrifte) in de dagvaarding.( er was creatief gerommeld met de tijdlijn en met niet bestaande getuigen) etc.etc.
   De criminele advocaat heeft in collusie met de foute rechter en de foute openbaar aanklager mij willens en wetens laten veroordelen terwijl ik de zaak dus gewonnen had. zoiets is nog nooit eerder vertoond in Nederland neem ik aan.
   Dit gaat dus nog wel een staartje krijgen als ik er mentaal weer tegen kan.

   Vrij kort daarop werd ik aangehouden en valselijk beschuldigd van onder invloed van cannabis auto rijden. Eerst verdachten ze me van rijden onder invloed van alcohol.
   Uit blaastest bleek dat ik niet gedronken had. Toen werd er gezegd dat ik rode ogen had en ik zou een bloedtest moeten doen. Ik zei: als jij zegt dat ik rode ogen heb, wil ik nu mijn advocaat zien.
   De advocaat werd gewoon geweigerd. Dus ik weigerde bloedtest (ook vanwege naaldenfobie) en wilde eerst wangslijmtest ter indicatie om aan te tonen dat ik geen cannabis had gerookt. Gevolg opnieuw ten onrechte een straf en CBR maatregel.
   CBR ging alles aan elkaar liegen en veegde weigering advocaat gewoon van tafel, terwijl het nota bene uit het proces verbaal was op te maken dat ik om een advocaat had gevraagd!

   Na herhaaldelijk dergelijke mensenrechtenschendingen te hebben ervaren was voor mij de maat wel vol. Ik heb geen rechten in Nederland, dus ik kom er ook niet meer want dat is erg riskant als je van weet-ik-veel-wat ten onrechte beschuldigt wordt en je rechten met voeten getreden wordt ,door bijstand van een advocaat te weigeren.

   Ik woon nu dus in het noord-oosten van de Lot en ik teel fruit, groenten en kruiden en hou kippen en vang vis. Het is hier in omgeving Vayrac zeer prettig wonen. In bijna 3 jaar geen confrontaties met dienders gehad.Dat is vrij logisch want die zie je hier uberhaubt zeer sporadisch. Ook geen BOA’s of iets dergelijks hier. Die klojo’s op elke straathoek (Leiden) kwamen me ook aardig de strot uit in Nederland, al dat corrupte blauw-wat steeds zwarter werd-werkte steeds meer als een rode lap op een stier voor mij.
   Het is echt een verademing om hier te wonen, in echt alle opzichten. Ik heb soms nog wel nachtmerries over Nederland en dan is het fijn wakker worden.

   • Camera schreef:

    @ClVoyance

    Ahaa , je hebt je veel met de Anass zaak bezig gehouden?, ben wel benieuwd naar jou bevinding van die zaak? Was absoluut niet uit op een excuus van jou, heb ik ook duidelijk aangegeven, ieder z’n eigen bijdrage maar is ook meer een schreeuw naar de medereageerders en kijkers(lezers) van de artikelen hier.

    De realiteit is momenteel een monster censuur op het net en vooral youtube maar dat zullen velen wel opgevallen zijn.

    • ClairVoyance schreef:

     @camera. ok, nog even off topic dan.
     Ik heb 2 weken lang elke dag mensen in Wassenaar gesproken.
     Ik verbleef daar meestal gedurende de gehele dag.
     Ik fietste op goed geluk wat heen en weer, bezocht de Polen op Duinrel ivm ‘de dode Pool’, die bij geen van de Polen bekend was.
     Ik hoopte per toeval en intuitie de juiste mensen tegen te komen, wat wonderbaarlijk goed uitwerkte.
     Ik ontdekte de geo-caching naast de vindplaats en een tweede bizarre geo-caching op het terrein van Duinrel, genaamd R.I.P. Het was een doodskist met een plastic skelet erin. Te crazy voor woorden dus. Een bizar toeval zullen we maar zeggen.
     Ik bezocht het cafe een paar keer en luisterde wat daar werd besproken, en vond daar ook weer een puzzelstukje wat later op zijn plek kwam.
     Ook de straten waar Anass zijn laatste kranten zou hebben gebracht heb ik bewoners gesproken.
     Ik heb 2 rechercheurs gesproken die juist het politiebureau binnen wilden gaan,die zeiden dat ze niet betrokken waren bij het onderzoek, maar me wel konden vertellen dat het een lastige kwestie was.( de officiele lezing was toen reeds zelfmoord)
     Al in de eerste dagen sprak ik iemand die vanwege zijn werk niks kon zeggen, maar me toch toevertrouwde in welk huis de moord waarschijnlijk was gepleegd.Ik heb die persoon daarna nog 5x keer gesproken en wat meer info gekregen, waarbij ik heb beloofd zijn functie geheim te houden.
     De info die deze persoon mij gaf bleek later aan te sluiten op de bevindingen door Martin gedaan.
     Een paar maanden later -ik meen 7 augustus-nam de echtgenote van een diplomaat te veel slaappillen en overleed daaraan. De overburen hoorden vlak daarvoor geschreeuw. Martin heeft daar over geschreven.
     De diplomaat is na het overlijden van zijn vrouw (de moeder van het beste vriendje van Anass) toen direct overgeplaatst naar een ander land.
     Wat lijkt op een persona non grata status.

   • ClairVoyance schreef:

    Ter aanvulling: Een toffe baliemedewerker bij het Paleis v.Justitie heeft mij laten zien hoe de uitspraak van de rechter op papier luidde (kopie heb ik in bezit) en gaf me nog meer schokkende info waaruit duidelijk werd dat ik een TI (targeted individual) was. Ik kan daar nu niets over zeggen want die ‘troefkaart’ hou ik achter voor de zaak die ik tegen de advocaat en rechter nodig heb.

   • Martin Vrijland schreef:

    Sorry, maar ik zie deze video niet als een uitnodiging, maar als een studentikoze manier van kritiek afwenden en je flink voordoen nadat je al door de mand gevallen bent.

    Kortom: Arjan Bos en Martijn van Staveren zijn wat mij betreft al duidelijk doorgeprikt.

    Dat dit misschien voor sommige mensen nog niet lijkt te gelden heeft 2 redenen:

    1. mensen willen graag in hun nieuwe dominee blijven geloven (cognitieve dissonantie)
    2. veel reageerders op social media zijn van de categorie Inoffizieller Mitarbeiter en die verdedigen dus hun gezamenlijk heimelijke verradersbelang

    Als mensen nu nog niet doorhebben dat deze Arjan een mooiprater is die fantastverhalen vertelt, zullen en willen ze het nooit zien. Bovendien zal een beroepsleugenaar altijd blijven liegen en draaien. Dus ik laat me niet uitnodigen in een AIVD studiosetting.

    Alleen al zijn youtube filmpjes leveren bewijs genoeg. Mensen slikken graag alles voor zoete koek a la Lillian Ferru, maar alleen al het ’50 dagen niet eten’ (vasten) is fysiek niet mogelijk.

    Ik praat alleen met mensen die ik serieus denk te kunnen nemen, niet met de clown en de acrobaat.

    • ClairVoyance schreef:

     Zit wat in. Al had ik graag nog wat clowneske acrobatische toeren-met een gruwelijke doodsmak van de trapeze-van hem willen zien. Maar dat is misschien mijn sadistische behoefte aan leedvermaak.

  • Martin Vrijland schreef:

   Sorry, maar ik zie deze video niet als een uitnodiging, maar als een studentikoze manier van kritiek afwenden en je flink voordoen nadat je al door de mand gevallen bent.

   Kortom: Arjan Bos en Martijn van Staveren zijn wat mij betreft al duidelijk doorgeprikt.

   Dat dit misschien voor sommige mensen nog niet lijkt te gelden heeft 2 redenen:

   1. mensen willen graag in hun nieuwe dominee blijven geloven (cognitieve dissonantie)
   2. veel reageerders op social media zijn van de categorie Inoffizieller Mitarbeiter en die verdedigen dus hun gezamenlijk heimelijke verradersbelang

   Als mensen nu nog niet doorhebben dat deze Arjan een mooiprater is die fantastverhalen vertelt, zullen en willen ze het nooit zien. Bovendien zal een beroepsleugenaar altijd blijven liegen en draaien. Dus ik laat me niet uitnodigen in een AIVD studiosetting.

   Alleen al zijn youtube filmpjes leveren bewijs genoeg. Mensen slikken graag alles voor zoete koek a la Lillian Ferru, maar alleen al het ’50 dagen niet eten’ (vasten) is fysiek niet mogelijk.

   Ik praat alleen met mensen die ik serieus denk te kunnen nemen, niet met de clown en de acrobaat.

 8. ClairVoyance schreef:

  Je twijfelt aan mijn verhaal ? Prima joh. Je hoeft mij niet te geloven hoor.
  ik weet ook niet in hoeverre je op de hoogte bent van de kwestie.
  Het huis was van de Israelische ambassade.
  Mijn contact zei me dat hij VERMOEDDE dat het daar was gebeurd.
  Je weet welk clubje toen bezig was met Martins onderzoek te verstoren middels disinfo?
  O.a het dode Pool complot inclusief fake politierapport?
  Hogeweij,Swapichou, Ziva ?
  Dat clubje liep al in de kijker. Snap je?
  Later bleek er dus een duidelijke match te zijn met de info die ik al een week na de dood van Anass kreeg van mijn contact.
  En je zal begrijpen dat het geen enkele zin heeft om met bewijzen te komen dat mijn contact dat huis heeft genoemd als waarschijnlijke plaats delict.
  De zaak zal toch nooit officieel worden opgelost.
  Dus even voor de goede orde, ik heb mijn kop boven het maaiveld gestoken en dat ga ik niet nogmaals doen. Waarom zou ik? Kan mij het schelen of die zaak alsnog geexposed wordt, als zelfs de vader van Anass het geen ruk interesseert wat er met z’n zoon is geboerd.

 9. ClairVoyance schreef:

  @Camera.
  Helaas is het niet veilig om info mbt de tipgever per e-mail verzenden.
  Als je me je adres geeft zal ik je informatie sturen waaruit je meteen zal begrijpen wat ik bedoel met
  ”iemand die vanwege zijn werk niets kon zeggen, maar me toch toevertrouwde… etc.etc”
  Ik weet dat dat vreemd overkomt, maar ik moet op mijn woorden passen.
  Ik kan het ook nog zo zeggen: ”Iemand die-tot zijn ergernis- zijn werk niet mocht doen.”
  Mijn sterke vermoeden is dat zijn etnische afkomst en het oorlogsverleden van vader er voor heeft gezorgd dat hij moet opzitten en pootjes geven in ruil voor leidinggevende functie met aardig salaris.

  • Camera schreef:

   @ Clair Voyance

   Dat is dan duidelijk, je kan iets niet zeggen. Het is waarachtig een beerput en ooit zal het weer eens aan bod komen, bedankt voor je uitleg. Maar ik vind wel als er vermoedens van komplotten of doorgestoken kaarten zijn dienen ze onderbouwd te worden.
   Dat is 1 van de redenen dat ik deze blog volg.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Dus Arjan zit in de bijstand, maar de rest verdient gewoon een vette boterham ? Hoe zou dat toch kunnen? Nee, het is allemaal op “vrijwillige basis (maar je krijgt wel een bonus op omzet genererende activiteiten)”. Maar dat is dan weer lastig want een stichting mag geen commerciële activiteiten verrichten…oh nee dat gebeurt in de BV’s…oh nee, die zijn per 1 juni opgeheven…uhm…er klopt niets van de verhalen

 11. Camera schreef:

  Indien je weet dat die Henk Fransen gewoon z’n prijs heeft gekocht, het is bewezen en al dan ga je toch geen interview met zo’n persoon afnemen. Arjan Bos/ Earth Matters heeft daarmee aangetoond dat ze niet meer serieus te nemen zijn, zie filmpje onder en de link naar het bewijs van het kopen van de prijs. (soort matchfixing maar dan anders)

  https://www.youtube.com/watch?v=-yLYFk3auYQ

  De prijs is gewoon gekocht , ha ha

  http://www.kwakzalverij.nl/nieuws/alternatieve-genezer-henk-fransen-kocht-ondernemersprijs/

 12. Jan Heuvelman schreef:

  Het is aan arjan zijn hoofd al te zien dat hij niet deugt!
  Ik geloof nu ook dat er velen op de loonlijst van de staat staan.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten