Belgische minister Joke Schauvliege neemt ontslag na biecht over opzetten protesten door geheime dienst

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 februari 2019 12 Comments

bron: persgroep.net

De Belgische minister van minister van Leefmilieu Joke Schauvliege, heeft vandaag ontslag moeten nemen omdat ze iets te open was over de Belgische variant van de Nederlandse AIVD (de geheime dienst). Op een verlate nieuwjaarsreceptie van het Algemeen Boerensyndicaat deed zij onderstaande uitspraken (zie video), waarin ze eigenlijk stelt dat de klimaatprotesten georganiseerd worden door de geheime dienst. Het lijkt erop dat we daarmee fase 2.0 ingegaan zijn in de strijd tegen de ontmaskering van dergelijke praktijken.

Hier op de website is al veelvuldig aangetoond dat protesten keihard en onomstotelijk onder regie van bijvoorbeeld Powned in scene gezet worden voor het oog van de camera. Als dergelijke verhalen bij de bevolking door beginnen te dringen kun je nog maar één ding doen: gecontroleerd exposen om het verhaal vervolgens op te blazen. Dat lijkt de rol van de nieuwste soap bij onze zuiderburen. Joke Schauvliege mocht exposen, het bommetje leggen en het verhaal vervolgens tot ontploffing brengen.

We kunnen er veel woorden aan vuil maken, maar een minister komt niet zomaar op zijn of haar positie. Ministers zijn acteurs die de schijn van democratie hoog moeten houden en elke speech of uitspraak, in de altijd publieke optredens (meestal onder de aanwezigheid van camera’s), is zeer weloverwogen. Ministers ruimen alleen het veld als afleidingsmanoeuvre of om een probleem te doen afzinken; waarna ze een flinke zak wachtgeld meekrijgen, gevolgd door een mooie functie bij bijvoorbeeld een bank of een andere goedbetaalde job.

Om uw geheugen nog even op te frissen kunt u hier deel 1, deel 2 en deel 3 zien van de opnames gemaakt tijdens de Zaanse (Poelenburgse) vloggersrel in 2016, waarmee acteur Ismail Ilgun op de kaart gezet werd. Dat relletje werd vooral opgetuigd met als doel het filmen van ambtenaren in functie te kunnen gaan verbieden. Op 11 april 2016 bracht ik in beeld hoe de Pegida versus Antifa demonstratie inclusief alle relletjes en arrestaties volledig in scene gezet bleek te zijn. We hebben dus hard bewijs dat dergelijke praktijken plaatsvinden en reken er maar op dat dit bij de zuiderburen niet veel anders is.

Met het ontslag en de ogenschijnlijk emotionele en schoorvoetende excuses van Joke Schauvliege (vergeet niet: politici zijn acteurs) worden twee vliegen in één klap gevangen. Zij zou namelijk in contact staan met de Belgische alternatieve-media-man Peter Vereecke; een man die ik ooit mocht ontmoeten tijdens een bijeenkomst van degene die aan de wieg van de alternatieve media in Nederland stond; zijnde Marcel Messing. Het duurde even voor ik er achter kwam dat de alternatieve media inderdaad een gecontroleerde club is. Sinds dien noem ik het gecontroleerde oppositie. De functie van gecontroleerde oppositie (zoals in dit artikel nog maar eens beschreven) is die van een vangnet. Zijn de “kritische denkers” eenmaal aan boord gehesen, dan zorg je dat de bom afgaat die in de dubbele bodem van het schip ingebouwd zit. Zo bouw je stap voor stap aan een negatief stigma voor mensen die zo nodig kritisch moeten zijn en “complotten” aan willen hangen.

We kunnen er met een gerust hart vanuit gaan dat elke vorm van protest inderdaad aangestuurd wordt door de geheime diensten, gebruikmakend van een groot netwerk aan Inoffizieller Mitarbeiter. Het is alleen niet de bedoeling dat dit naar buiten komt en dus heeft minister Joke Schauvliege het bommetje in de dubbele bodem mogen activeren.

Bron linkvermeldingen: hln.be

202 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zonnetje schreef:

  Zoals ik al eerder schreef alles in Nederland is geregisseerd. Dit gebeurt in alle Eu- landen zoals ook in Belgie. Degenen die hjervoor zorgen zijn inderdaad de geheime diensten. Dit zijn degenen die bepalen wie minister , kamerlid kan worden of er een nieuwe partij opgericht moet worden, welke onzin er aan het gewone volk verteld moet worden enz. De personen bij geheime diensten, de bestuurders aan de top hiervan zijn bepaalde rechters, industrielen, topbesrijfsleven enz. Het geheime dienst werk doen zij er stiekum bij. Tweede kamerleden enz. weten dit niet, mogen dit niet weten. Need to know basis geldt immer. En ja het zijn the usual suspects die bij de geheime diensten werken. Het usual suspects regime waar onder wij keven moet met list, bedrog, iklegaliteit enz in stand gehouden worden.

 2. Camera 2 schreef:

  Maar ja , hoe gaan we dat nog even snel begrijpelijk maken aan de Jeugd (heeft de toekomst).

  De jeugd wordt door de media ertoe aangezet om te spijbelen voor iets wat nog
  niet is !!!
  niet bewezen is, want het is toekomst !!!
  en, niet uit te leggen is !!!
  De media heeft het gepland om de CO2 kolder te kunnen inpeperen en de jeugd is de pineut met de
  geplande angstaanvallen. (Doe Maar, Popgroepje : Angstzaaiers met z’n bom die gaat vallen, bah)

  De Lucht 78% stikstof, 21% zuurstof =99%
  1 % over, waarvan er maar 0,0016 % misschien!!! co2 gas van de mense vrijkomt want 96% is bewezen door de natuur zelf gevormd, de jeugd raad ik aan lekker te gaan rolschaatsen of schaatsen en zeker te gaan spijbelen 🙂

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/spijbelen-voor-een-beter-klimaat-is-ook-onderwijs~ba8dc873/

 3. Riffian schreef:

  Het lijkt er inderdaad op dat ze alvast voorsorteren op wat er komen gaat, het is niets nieuws staatsterreur in de vorm van de Bende van Nijvel of nu weer de Gele Hesjes het is allemaal psychologische oorlogsvoering gericht tegen de burgerbevolking.

  https://www.voltairenet.org/article204624.html
  https://www.nu.nl/buitenland/5716287/tweede-ex-agent-gearresteerd-in-zaak-rond-belgische-bende-van-nijvel.htm

  • Riffian schreef:

   Recente voorbeeld de bomaanslag in Parijs

   The Elysée and « Gladio B »
   https://www.voltairenet.org/article202201.html
   https://isgp-studies.com/le-cercle-pinay

   • ZalmInBlik schreef:

    @riffian, uitstekende bronnen zuiplap Juncker verantwoordelijk voor Gladio operaties in Luxemburg misdaad loont kennelijk, bewijst maar dat al het terreurgezeur van de afgelopen jaren erop gericht was de schapen een bepaalde kant op te bewegen waardoor men ‘vrijwillig’ de vrijheden zou opgeven wat nu dus ook gebeurt.

    • ZalmInBlik schreef:

     Zo gaat het dus voor een cruciale doorbraak..

     “De speurders van de Bende van Nijvel ­onderzoeken of er een ­verband is tussen de dood van oud-Bendespeurder ­Roger Romelart (78) en de recente aanhouding van twee van zijn ex-collega’s. Gisteren werd bij de overleden speurder een huiszoeking gedaan. De kinderen van Romelart werden door de huidige Bendespeurders ook verhoord. Zijn lichaam wordt naar Charleroi overgebracht voor ­autopsie.”
     https://www.nu.nl/buitenland/5744967/lichaam-oud-rechercheur-bende-van-nijvel-onderzocht.html
     https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190214_04176894
     https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171023_03149268

     • Riffian schreef:

      ja zo gaat dat, dat gehele gebeuren rondom die belgische minister is een goochelaarstruc. Dit is wat er werkelijk aan de hand is en dat dient natuurlijk naar de achtergrond te verdwijnen…

      François A. (70), één van de twee oud-speurder die waren aangehouden in het onderzoek naar de Bende van Nijvel, wordt door de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt VRT NWS. De andere voormalig speurder, Philippe V. kwam donderdag al vrij. Beide mannen worden ervan verdacht het onderzoek rond de vondsten in het kanaal van Ronquières in november 1986 te hebben gemanipuleerd.
      Zowel A. als V. werden in januari aangehouden. Zij zouden betrokken zijn geweest bij de mogelijke manipulatie van de vondst in het kanaal van Ronquières in november 1986. Daar werden toen de wapens bovengehaald van de overval op de Delhaize van Aalst, net als het geldkistje en de cheques. Het nieuwe speurdersteam onder leiding van onderzoeksrechter Martine Michel gelooft echter dat die vondst in scène gezet was.

      A. en V. zouden daar meer van weten en cruciale informatie hebben achtergehouden. Het federaal parket vermoedt dat beide heren een tipgever hadden die zei waar de wapens lagen
      https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20190215_04178339

 4. ZalmInBlik schreef:

  Wat er in België (lees Brussel) gebeurd mbt de protesten is natuurlijk centraal aangestuurd door de elitaire globalisten die in maatpak via het klimaatakkoord (gestoeld op leugens) van Parijs de vrijheden van de E.U. burgers in rap tempo aan het uitkleden zijn, je moet er nog voor betalen ook 😀 want het ligt immers aan je CO2 footprint buiten beschouwing latend dat het een essentieel bouwstof is in de natuur. De volgende formule wordt gehanteerd:

  CO2 = PxSxExC
  This equation has four factors, a little bit of multiplication. So you’ve got a thing on the left, CO2, that you want to get to zero, and that’s going to be based on the number of people, the services each person is using on average, the energy, on average, for each service, and the CO2 being put out per unit of energy. So let’s look at each one of these, and see how we can get this down to zero. Probably, one of these numbers is going to have to get pretty near to zero .
  https://www.ted.com/talks/bill_gates/transcript

  Als je als ingezetene het zover hebt laten komen verdien je het ook geregeerd te worden door dit soort psychopaten 😀

  Gladio-Luxemburg: Juncker gedwongen af ​​te treden

  “De premier kan ondertussen de voortzetting van het geheime systeem van het Atlantisch Bondgenootschap niet erkennen, maar moest wel pleiten om het onderwerp tot een minimum te beperken vanwege zijn verantwoordelijkheden binnen de Eurogroep.”
  https://www.voltairenet.org/article179406.html

  • Martin Vrijland schreef:

   En buiten beschouwing latende dat we maar bomen blijven kappen, zoals voor het feit dat ze de 5G masten in de weg staan…
   Bomen zetten CO2 om in zuurstof. Plant eens een boompje..

   • ZalmInBlik schreef:

    Tsja die full duplex communicatie moet straks natuurlijk gegarandeerd zijn 😀 niets mag aan het toeval overgelaten worden in de V.S. is men al heel ver met het testen…

    “The technotronic era involves the gradual appearance of a more controlled society. Such a society would be dominated by an elite, unrestrained by traditional values. Soon it will be possible to assert almost continuous surveillance over every citizen and maintain up-to-date complete files containing even the most personal information about the citizen. These files will be subject to instantaneous retrieval by the authorities.”
    “In the technotronic society the trend would seem to be towards the aggregation of the individual support of millions of uncoordinated citizens, easily within the reach of magnetic and attractive personalities exploiting the latest communications techniques to manipulate emotions and control reason.”

 5. Zonnetje schreef:

  Alles in Nederland is geregisseerd: duizenden klimaatspijbelaars op het Malieveld lees ik.

  Het is jammer dat ik geen gele vestjes zie. Regime change
  Ik kijk er naar uit. Het gewone volk bepaalt dan eindelijk haar toekomst in plaats van de usual suspects.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten